Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λουσυ μου θεωρητικα εχεις δικιο πρακτικα ομως δεν γινεται οπως ειπα ειμαι μονη μου οποτε ολα μα ολα ειναι επανω μου χρονο μαζι μου εχει αλλα θελει οταν δεν μπορω για το ξυλο μην κολας με μια φορα που ειπα οτι τον εδειρα στο κωλο δεν κακοποιω το παιδι μου οι τιμωριες και οι απειλες και οι φωνες αν θελεις δεν μπορεις να τις αποφυγεις οταν για 4 μηνες 20 ωρες την ημερα εχεις γκρινια και κλαματα οποια λεει το αντιθετο θεωρω οτι λεει ψεμματα και για αυτο τον λογο το ψαχνω λιγο παραπερα ισως να μην ικανη να χειριστω καποια πραγματα και ζηταω βοηθεια ειδικου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To 8ema einai pws ok twra ta'xoun parei sto kranio ta pitsirikia mas kai ousiastika exoun 8umwsei m'emas alla me ta aderfakia tous einai apsoga..Se ligo kaio omws pou 8a mpousoulhsoun ta mwrakia mas, 8a arxisoun na pianoun ta paixnidakia tous kai tote 8a niwsoun ta erhma akoma pio piesmena kai apeiloumena. Ti 8a ginei tote mou lete?

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

To 8ema einai pws ok twra ta'xoun parei sto kranio ta pitsirikia mas kai ousiastika exoun 8umwsei m'emas alla me ta aderfakia tous einai apsoga..Se ligo kaio omws pou 8a mpousoulhsoun ta mwrakia mas, 8a arxisoun na pianoun ta paixnidakia tous kai tote 8a niwsoun ta erhma akoma pio piesmena kai apeiloumena. Ti 8a ginei tote mou lete?

γιατι το οτι παιζει 4 χρονων μαντραχαλος με την στρατα και ττις πιπιλες και μπαινει στο ριλαξ που το βαζεις??Του εχω βαλει ενα τεραστιο τραπεζι και παιζει μονο εκει εχω χωρισει τα παιχνιδια τους και ποσπαθω οσο γινετα να του δειξω οτι αφου παιζει αυτος με τα παιχνιδια του μπεμπη θα παιζει και αυτος με τα αυοκινητακια του με αυτο προς το παρον δεν εχει θεμα αλλα η πορια θα δειξει

[sIGPIC][/sIGPIC]

maliv εγω εχω σωθει με τον υπνοσακο.απο ενος μηνων την χωνω μεσα και ουτε εγνοια αν ειναι σκεπασμενη ουτε αν εχει κουκουλωθει.απλα οι υπνοσακοι ειναι σε κατηγοριες π.χ 1 tog,1.5tog,2,5 tog και αναλογα την εποχη βαζεις τον αναλογο.π.χ για τωρα ειναι ο 1 tog,για τον χειμωνα ο 2,5 tog.

marina καλα θα κανεις γιατι κι αυτος κριμα ειναι,ποιος ξερει πως νιωθει για να φερεται ετσι.και ενας λογος που θα ηθελα να ειμαι τωρα εγκυος ειναι γιατι δεν θα νιωσει ζηλια η κορη μου με το δευτερο μωρο,θα ειναι πολυ μικρη για να ζηλεψει.

κατερινακι ο αντρας μου και η πεθερα μου εχουν το ιδιο ονομα,το αντρικο μου αρεσει αλλα στο γυναικειο του το σιχαινομαι οσο τιποτα.ε δεν μου αρεσε να εχουν γιος και κορη το ιδιο ονομα και ευτυχως συμφωνουσε και ο αντρας μου σε αυτο.πριν παντρευτουμε λεγαμε οτι αν κανουμε αγορι θα παρει το ονομα του πεθερου μου και αν κανουμε κοριτσι θα επιλεξουμε εμεις.και ευτυχως το κρατησε.επιπλεον εχει αλλα 2 αδερφια ο αντρας μου,οποιος θελει ας την βγαλει την πεθερα μου.

και εμεις μαλλον παρασκευη θα παμε παιδιατρο,πιστευω δεν θα τα εχουμε πιασει τα 6 κιλα ακομα.τρωει λιγο,οταν ειναι ξυπνια δεν εχει σταματημο....καιει θερμιδες το μωρο μου:D:D:D!που να βαλει βαρος.

λουσυ μου θεωρητικα εχεις δικιο πρακτικα ομως δεν γινεται οπως ειπα ειμαι μονη μου οποτε ολα μα ολα ειναι επανω μου χρονο μαζι μου εχει αλλα θελει οταν δεν μπορω για το ξυλο μην κολας με μια φορα που ειπα οτι τον εδειρα στο κωλο δεν κακοποιω το παιδι μου οι τιμωριες και οι απειλες και οι φωνες αν θελεις δεν μπορεις να τις αποφυγεις οταν για 4 μηνες 20 ωρες την ημερα εχεις γκρινια και κλαματα οποια λεει το αντιθετο θεωρω οτι λεει ψεμματα και για αυτο τον λογο το ψαχνω λιγο παραπερα ισως να μην ικανη να χειριστω καποια πραγματα και ζηταω βοηθεια ειδικου

Ναι βρε, δεν είπα ότι τον κακοποιείς... Θεωρητικά μιλάω, για το τι πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις.

Και εγώ τα έχω βρει σκούρα και ψαχνω συνέχεια να βρω τρόπους να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Βέβαια έχουν και άλλη ηλικία τα παιδιά μας, αλλά λίγο πολύ πιστευω ότι αντιμετωπίζουμε τα ίδια. Πάντως όταν ξεφεύγει (πχ αρχίσει να κλαίει και να φωνάζει) το καλύτερο είναι να τον αγνοήσεις. Άμα χάσει το ακροατήριο θα ξενερώσει.

Πάντως πες μας τι θα σου πει ο παιδοψυχολόγος.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Σοφακι μου και εγω το ιδιο ελεγα οτι δεν μπορει να ζηλευουν τοσο μικρα μεχρι πο με διεψευσε η νυφη μου τα ανηψια μου εχουν 13 μηνες διαφορα ζηλια δεν εχεις ιδεα η μεγαλη τον σιχαινοταν τον μικρο του ερχνε ξυλο μεσα απο την κουνια ουτε ζωγραφιστο δεν τον ηθελε αν ειναι κοριτσι μου να σου βγει το παιδι στραβοξυλο αστα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι βρε, δεν είπα ότι τον κακοποιείς... Θεωρητικά μιλάω, για το τι πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις.

Και εγώ τα έχω βρει σκούρα και ψαχνω συνέχεια να βρω τρόπους να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Βέβαια έχουν και άλλη ηλικία τα παιδιά μας, αλλά λίγο πολύ πιστευω ότι αντιμετωπίζουμε τα ίδια. Πάντως όταν ξεφεύγει (πχ αρχίσει να κλαίει και να φωνάζει) το καλύτερο είναι να τον αγνοήσεις. Άμα χάσει το ακροατήριο θα ξενερώσει.

Πάντως πες μας τι θα σου πει ο παιδοψυχολόγος.

ποσο ρε λουσυ να αγνοησεις?ειναι και θεμα πιδιου ειναι καποια που τους φευγει γρηγορα και καποια αλλα βλ.Μιμης ειναι τοσο πεισματαρικα που μπορει να το κρατησει ωωωρες εχω πειρα σου λεω δεν ξενερωνει ο ατιμος με τιποτα μεχρι απο το σπιτι εφυγα καταλαβαινεις (με τσαντα και παντοφλα) οοοοοχι εκει το μουλαροπεισμα τιποτα δεν πιανει δοκιμασαμε τα παντα γινεται χειροτερος

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ θα πάθω εγκεφαλικό γιατί συγκρινουμε αγοράκια με αγοράκια τα κοριτσακια ειναι πιο λεπτά

ορίστε το έπαθα το εγκεφαλικό 72? να σου ζήσει ο παίδαρος!

!

βρε εγω ειμαι και κοτζαμ μουλαρα....

μηπως η καλυτερη λυση ειναι η ιυοθεσια του Δημητρη??:lol::lol:

:P:tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Γεια χαρά νταν!!

Ο κομπόστας τσάκισε 100μλ κρέμα και μετά δεν έπινε το γάλα με τίποτα (έπρεπε να συμπληρώσω τα 200 του γεύματος) και τελικά τον τάισα καθιστό στο ρηλάξ!!!! Τυχαίο ήταν αυτό ή τώρα έτσι του αρέσει??? Να με βλέπει διπλωμένη στα 2....???? Ξέχασα να σας πω ότι από εχθές με έπιασε και αυχενικό και μέση...με voltaren είμαι πάλι...

Αφού εκπέμπει η άτιμη .......:P:p:p

Ααααα εδώ συμφωνούμε απόλυτα!!!!!!!

Φαμουλα, ετσι ειναι καλο μου....πισω απο τα βρακια τους θα τρεχουν τα παληκαρια μας.....και εμεις πισω απο τα δικα τους :tongue::tongue:...Για αυτο ο Θεος στελνει αγορια σεόσες ηταν φαμ φαταλ γυναικες...για να δουν τη γλυκα ;);)

Χαχαχαχα!!! Εδώ κι αν συμφωνώ!!!!!!

Αγορομάνεςςςςς .....όλες ίδιες !!!!!!!!:P:p:p

:tongue::tongue::tongue:

και θα το παίξω κι εγω άννια... όχι, δεν είμαι έγκυος... Σε καμιά δεν έλειψα, ε? καμία δε με αναζήτησε που είχα να μπω από την Πέμπτη!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναιιιιιιιιι!!! Μας έλειψεεεεεες!!!!!

Τώρα θα πάω να δοκιμάσω να φτιάξω οουφλέ σπανάκι (πρώτη φορά) με μια απλή συνταγή που βρήκα... Για να δούμε...

Για πες αποτελέσματα και όπου ακούω εγώ εύκολη συνταγή...τρέχω!!!!!

maliv μου κι εμένα μέχρι να την πάρει ο ύπνος,το τι κλωτσήδι ρίχνει στην κουβερτούλα,δε λέγεται...Σκεφτόμουν χτες τι ωραίο πράγμα ο υπνόσακος αλλά τώρα έρχεται καλοκαίρι...

Υπάρχουν κ'άτι κλιπσάκια να πιάνεις το κουβερτάκι να μην φεύγει!!!!

Πάλι κοιμάται... Να ανησυχήσω???

Κρατάς "στατιστικά"??/ Δηλ. να συγκρίνεις με προηγούμενες ημε΄ρες...

O mikroulis mou koimh8hke super x8es (8-12, 12-6) alla shmera exei trellh gkrinia kai den borw na ton iremisw me tipota. Twra ton evala sto sling kai eutuxws apokoimh8hke..Lete na einai tipota apo to emvolio? Etsi htan kai thn prohgoumenh fora gia 2-3 meres..

Kata t'alla egw den ekleisa mati apo thn stenoxwria mou me thn skatodouleia..alla shmera apofasisa na ta dw pio apla ta pragmata. Emeis na eimaste kala kai exw xrono na kunhghsw karieres kai paparoubes. As megalwsoun ta paidakia mou twra kai vlepoume..

Κι εμάς μετά το εμβόλιο λιώνει στον ύπνο και την επόμενη μέρα ΤΟΥΡΜΠΟ από την γκρίνια!!!!

Λυπάμαι για ότι σου έκαναν στην δουλειά, αλλά είσαι πολύ λογική κοπέλα και θα το ξεπεράσεις σιγά-σιγά και ...ποτέ δεν ξέρεις...πιστεύεις στη θεία δίκη??? Ή όπως λέει απλά ο λαός μας: "οι μ@λ@κίες επιστρέφονται!!!!!"

...Mou ekane klik otan to Savvato mou eipe " mou leipeis mama" enw hmastan mazi olh th mera..

:shock::shock::shock: ΣΟΚ!!!

Μηπως να βαλω την φανελα του Ντιμη να τον αποπλανησω ξερω εγω μηπως εχει βιτσια να τα δοκιμασω αν δεν του αρεσει αυτη να βαλω αλλη της Γαλατα Σαραι ας πουμε

:lol::lol::lol:

Κατερινάκι κι εγώ όταν είμαστε έξω με μωρομάντηλα καθαρίζω τα χεράκια του! Τί άλλο να κάνουμε??

Και ναι, στο μαιευτήριο ήμαστε μαζί με Σοφού και την μπουμπού της!!! Μεγάλη τόνωση πραγματικά!!!!

ποσο ρε λουσυ να αγνοησεις?ειναι και θεμα πιδιου ειναι καποια που τους φευγει γρηγορα και καποια αλλα βλ.Μιμης ειναι τοσο πεισματαρικα που μπορει να το κρατησει ωωωρες εχω πειρα σου λεω δεν ξενερωνει ο ατιμος με τιποτα μεχρι απο το σπιτι εφυγα καταλαβαινεις (με τσαντα και παντοφλα) οοοοοχι εκει το μουλαροπεισμα τιποτα δεν πιανει δοκιμασαμε τα παντα γινεται χειροτερος

Κοίτα άμα λες εσύ ότι είναι θέμα ΠΙΔΙΟΥ, που έχεις και το λεξιλόγιο, ...έτσι θα είναι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πέρα από την πλάκα όμως, σε συγχαίρω που θα πάς σε ειδικό!!!

Περιμένουμε νέα!!!!

Γεια χαρά νταν!!

Για πες αποτελέσματα και όπου ακούω εγώ εύκολη συνταγή...τρέχω!!!!!

Κρατάς "στατιστικά"??/ Δηλ. να συγκρίνεις με προηγούμενες ημε΄ρες...

Λοιπόν, για το σουφλέ, τελικά συνδύασα 3 συνταγές (!)και έφτιαξα το εξής (το οποίο βγήκε πολύ νόστιμο):

(Χρησιμοποίησα κατεψυγμένο σπανάκι)

Έβαλα το σπανάκι (μισό κιλό) να αχνίσει. Αφού εξατμίστηκαν τα νερά, έριξα λίγο λάδι (οι συνταγές έγραφαν βούτυρο) και τσιγάρισα μαζί με το σπανάκι κρεμμύδι και λίγο μπέικον. Στη συνέχεια έριξα αλατοπίπερο, κίτρινο τριμμένο τυρί (γκούντα) ένα χτυπημένο αυγό και λίγη μπεσαμέλ (έτοιμη :-) ). Ανακάτεψα, έστρωσα το μίγμα σε ένα πυρέξ, έβαλα από πάνω την υπόλοιπη μπεσαμέλ και λίγο γκούντα ακόμη. Το έβαλα στους 200 βαθμούς, αντιστάσεις πάνω κάτω για περίπου 40 λεπτά.

Για την άλλη ερώτηση, ναι κρατάω στατιστικά. Στην ουσία κρατάω ημερολόγιο (πότε κοιμάται, πότε και πόσο τρώει, πότε της αλλάζω πάνες):P

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Λοιπόν, για το σουφλέ, τελικά συνδύασα 3 συνταγές (!)και έφτιαξα το εξής (το οποίο βγήκε πολύ νόστιμο):

(Χρησιμοποίησα κατεψυγμένο σπανάκι)

Έβαλα το σπανάκι (μισό κιλό) να αχνίσει. Αφού εξατμίστηκαν τα νερά, έριξα λίγο λάδι (οι συνταγές έγραφαν βούτυρο) και τσιγάρισα μαζί με το σπανάκι κρεμμύδι και λίγο μπέικον. Στη συνέχεια έριξα αλατοπίπερο, κίτρινο τριμμένο τυρί (γκούντα) ένα χτυπημένο αυγό και λίγη μπεσαμέλ (έτοιμη :-) ). Ανακάτεψα, έστρωσα το μίγμα σε ένα πυρέξ, έβαλα από πάνω την υπόλοιπη μπεσαμέλ και λίγο γκούντα ακόμη. Το έβαλα στους 200 βαθμούς, αντιστάσεις πάνω κάτω για περίπου 40 λεπτά.

Για την άλλη ερώτηση, ναι κρατάω στατιστικά. Στην ουσία κρατάω ημερολόγιο (πότε κοιμάται, πότε και πόσο τρώει, πότε της αλλάζω πάνες):P

Ευχαριστώ πολύ για την συνταγή!!! Ακούγιεται πολύ γιάμι-γιάμι!! Θα την φυλάξω!!!

Μία από τα ίδια κι εγώ κανονικά και ξέρω τί ώρα τρώει, κοιμάται, πόσο, που και λοιπά... Το βρίσκω πολύ χρήσιμο και για εμένα και για την παιδίατρο που ρωτάει διάφορα κι εγώ δεν θυμάμαι τίποτα!!!!

Για ρίξε μια ματιά τί έχει κάνει με ύπνο τις προηγούμενες ημέρες...

ΥΓ Το αγόρι μου αφοδεύει .... στο ρηλάξ του και μουγκρίζει και αναστενάζει και βρώμισε το σαλόνι...κι εγώ μόλις είχα ζεστάνει φαγητό να φάω...

Ο μικρος ειχε μια γκρινια αλλο πραγμα...Τον εβαλα να θηλασει, καθησε γυρω στα 25 λεπτα και μετα συνεχισε την γκρινια, μου εδειχνε οτι πειναει ακομα, κοντευε να φαει τα χερια του...Τον ξαναεβαλα στο στηθος αλλα τιποτα, εκλεγε γοερα, το εβαζε στο στομα του και το εφτυνε...Δεν ησυχαζε με τιποτα και εκανα δοκιμη να του δωσω μπιμπερο και ηπιε 100ml μονορουφι...Και γω που νομιζα οτι ειχε χορτασει...Μου φαινεται πως αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για το γαλα μου, μου εχει δειξει και αλλα σημαδια αλλες μερες αλλα τον εχω ξεγελασει, σημερα δεν ησυχαζε με τιποτα:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...