Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

marinaki kala 8a kaneis..

Egw auto pou prospa8w edw kai 2-3 meres einai na kanw pragmata monh mou me ton Oesth. Den einai eukolo alla estw kai auto to ligo kanei diafora kai ton vlepw pio sunergasimo. Mou ekane klik otan to Savvato mou eipe " mou leipeis mama" enw hmastan mazi olh th mera..Pes mas nea ok?

filia

Εβιτα κανω πραγματα μαζι του συνεχως αγορασαμε ολο το Τζαμπο με επιτραπεζια ολα τα βιβλια με κατασκευες παιζουμε χαρτια δεν θελει την ωρα που μπορω θελει την ωρα που ταιζω το μωρο ,που τον κοιμιζω που τον αλλαζω οταν δεν γινεται τελος παντων και μην ξεχνας οτι εγω ειμαι ολομοναχη δεν εχω ουτε τον αντρα μου σε αυτο οποτε καταλαβαινεις την δυσκολια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εvita φυσικά και πάνω απ'όλα τα παιδάκια μας, αλλά τι συμβαίνει με την δουλειά σου?

Μarina δηλαδή πως αντιδρά το παιδάκι σου? Και πολύ καλά θα κάνεις που θα πας σε παιδοψυχολόγο! Έλεγα πως κι εγώ θα έχω πρόβλημα με την Αγγελική, αλλά τουλάχιστον για τώρα, εκτός από λίγες εξαιρέσεις (π.χ. στον μικρό πήρες περισσότερα ρούχα) όλα πάνε μια χαρά!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

εσκασα πο την ζηλια μου με την Αννια και εμαθα σημερα οτι και μια φιλη ειναι εγκυος που αυτη ειχε χασει το μωρακι της 9 μηνων εγκυος(σορρυ αννια )και εχω χαρει και με τις 2 τοσο πολυ τι θα κανω ??Μηπως να βαλω την φανελα του Ντιμη να τον αποπλανησω ξερω εγω μηπως εχει βιτσια να τα δοκιμασω αν δεν του αρεσει αυτη να βαλω αλλη της Γαλατα Σαραι ας πουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Me allazoun posto Elena, xwris logo..Den exoun na poun tipota gia thn apotelesmatikothta mou alla mou masane kati bourdes peri paidiwn kai elleipshs xronou. Kai den exw gurisei kan sth douleia etsi? Apofasizoun gia mena, xwis emena..

Marinaki krata gera kai pes mas ti 8a sou pei o eidikos..

Lucy kalo to Petrina! Euxaristw!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

εσκασα πο την ζηλια μου με την Αννια και εμαθα σημερα οτι και μια φιλη ειναι εγκυος που αυτη ειχε χασει το μωρακι της 9 μηνων εγκυος(σορρυ αννια )και εχω χαρει και με τις 2 τοσο πολυ τι θα κανω ??Μηπως να βαλω την φανελα του Ντιμη να τον αποπλανησω ξερω εγω μηπως εχει βιτσια να τα δοκιμασω αν δεν του αρεσει αυτη να βαλω αλλη της Γαλατα Σαραι ας πουμε

xaxaxa trellh!

Pantws mallon eimaste polles pou 8eloume ki allo! Ki egw exw lussaxei apo xthes!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εvita φυσικά και πάνω απ'όλα τα παιδάκια μας, αλλά τι συμβαίνει με την δουλειά σου?

Μarina δηλαδή πως αντιδρά το παιδάκι σου? Και πολύ καλά θα κάνεις που θα πας σε παιδοψυχολόγο! Έλεγα πως κι εγώ θα έχω πρόβλημα με την Αγγελική, αλλά τουλάχιστον για τώρα, εκτός από λίγες εξαιρέσεις (π.χ. στον μικρό πήρες περισσότερα ρούχα) όλα πάνε μια χαρά!

Σημαντικο δεν παει παιδικο οποτε ειναι σπιτι συνεχως και δεν εχει να σχοληθει με πολλα αντιδραση:γκρινια απο το πρωι χωρις λογο αντιδραει σε ολα εχει αρχισει να απανταει ασχημα και αποτομα κατι που δεν το κανουμε εμεις γενικα ζηταει να κανει πραγματα μαζι μου οταν δεν γινεται επειδη ταιζω το μωρο κλπ δεν εχει υπομονη ας πουμε τωρα ερχομαι να κανουμε αυτο νευριαζει και το κανει μονος του αυτο μπορει να ειναι ομως να νεβει στο ντουλαπι με κινδυνο να χτυπησει για να μου δειξει τι γινεται οταν δεν κανω αυτο που θελει την ωρα που το θελει

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol::lol::lol:....εισαι τρελη....

Για τον μικρο εχεις δικιο...αφου τα ζηταει όταν κρατας τον μικρο, καποιο χειρισμο ειδικο θα χρειαζεται...ειναι κριμα και αυτο το καυμενο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:lol::lol::lol:....εισαι τρελη....

Για τον μικρο εχεις δικιο...αφου τα ζηταει όταν κρατας τον μικρο, καποιο χειρισμο ειδικο θα χρειαζεται...ειναι κριμα και αυτο το καυμενο....

Για αυτο γινεται βρε αλεκα για το καλο του γιατι το λυπαμαι το παιδακι δεν γινεται ισως ειχε συνηθισει τη μεγιστη προσοχη μου και απο εμενα και απο ολους και τωρα μας λεει να κανουμε κατι και δεν το κανουμε οποτε μαλλον τον ενοχλει.Απο τη μια το βρισκω λογικο μου ειχε πει παλια μια ψυχολογος οτι το δευτερο παιδι στην οικογενεια ειναι ακριβως με το ιδιο αν σου πει ο αντρας σου οτι σε αγαπαω σε λατρευω αλλα απο εδω και περα θα αγαπαω και θα λατρευω και αλλη μια γυναικα και σου τη φαιρνει να ζησετε ολοι μαζι πως θα σου φαινοταν??

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσακια μου δεν προλαβαινω οχι να διαβασω ουτε καν να μπωοποτε λεω τα δικα μου

Μαρακι την πηρα τηνφανελα χε@@καμε απο τη χαρα μας ειναι και υπογεγραμμενη απο τον Ντιμη ποιος την χαρη μας

λοιπον δευτερο κανονισα να παω σε παιδοψυχολογο-συμβουλο γονεων για να δω τι θα κανω με τον Δημητρη η κατασταση εχει ξεφυγει και απο αυτον αλλα και απο εμενα η γκρινια δεν τελειωνει και το βρισκω πολυ αδικο για τον μιμακο να ειναι με μια μαμα που φωναζει θυμωνει εκφοβιζει και απειλει με τιμωριες ειτε θα σε βαλω εκει ειτε θα σου παρω το παιχνιδι γαιτι και αυτο δεν γινεται ρε παιδια συνεχεια το θεωρω και αυτο μια μορφη βιας και μαλιστα απο τις χειροτερες οταν γινεται συνεχως να τρωει ξυλο δεν παιζει οποτε πρεπει να βρουμε κατι για το καλο και των δυο μας γιατι αν συνεχιστει θα παμε τρελαδικο και οι δυο μας

Παρακαλω Μαρινακι

Ρε συ πηγαινε εσυ να μας πεις τι θα σου πει ετσι?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Αννια τι θα κανεις με την βαφτιση??Δεν την ακυρωνεις να τα βαφτισεις και τα 2 μαζι να μην κανεις διπλα εξοδα βρε κοριτσακι μου τωρα που θα εχετε και γεννα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για αυτο γινεται βρε αλεκα για το καλο του γιατι το λυπαμαι το παιδακι δεν γινεται ισως ειχε συνηθισει τη μεγιστη προσοχη μου και απο εμενα και απο ολους και τωρα μας λεει να κανουμε κατι και δεν το κανουμε οποτε μαλλον τον ενοχλει.Απο τη μια το βρισκω λογικο μου ειχε πει παλια μια ψυχολογος οτι το δευτερο παιδι στην οικογενεια ειναι ακριβως με το ιδιο αν σου πει ο αντρας σου οτι σε αγαπαω σε λατρευω αλλα απο εδω και περα θα αγαπαω και θα λατρευω και αλλη μια γυναικα και σου τη φαιρνει να ζησετε ολοι μαζι πως θα σου φαινοταν??

ναι το εχω ακουσει αυτο....αλλα εγω δεν το αποδεχομαι χαχα.....στο παιδι μας δεν υπαρχει ο εγωισμος....Απλα το βρισκω λογικο να στεναχωριεται επειδη βαριεται η νιωθει ανασφαλες

οχι γιατι οπως εχεις καταλαβει ειμαι πολυ κρυψινους(ωωωωωωωωωω τι λεξιλογιο)

:tongue::P:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι το εχω ακουσει αυτο....αλλα εγω δεν το αποδεχομαι χαχα.....στο παιδι μας δεν υπαρχει ο εγωισμος....Απλα το βρισκω λογικο να στεναχωριεται επειδη βαριεται η νιωθει ανασφαλες

:tongue::P:p

και εμενα με εχει παρει πολυ απο κατω στεναχωριεμαι γιται ξερω οτι δεν περναει καλα αλλα παρολα αυτα τον μανωλακο τον λατρευει κυριολεκτικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρίνα και η δικιά μου περνάει μια φάση αυτόν τον καιρό... Ενώ φέρεται άψογα στη μικρή, έχει γίνει πιο άτακτη, βάζει τα κλάμματα πολύ εύκολα, δεν τρώει καλά, δεν θέλι να πάει στον παιδικό σταθμό κτλ... Ελπίζω ότι θα συνέλθουν σύντομα. Υπομονή χρειάζεται και αγάπη. Να θέτεις όρια, αλλά όχι με φωνές και ξύλο. Επίσης φρόντισε να υπάρχει μια σταθερότητα στο πρόγραμμα και να αφιερώνεις χρόνο στο γιο σου ξεχωριστά.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

οχι κανεναν δεν λενε εριεττα,δικη μας(μου:D) επιλογη.

τέλεια, καλέ πως τον εψησες να μη δωσετε ονοματα μαναδων?

αααα και εχουμε και μηνογενεθλια σημερα !!!!!!!!

να ζήσετε!!!!!!!!

Καλημέρα!

Η μικρή μου κοιμήθηκε χθες από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τώρα ξανακοιμάται από τις 8...:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Απίστευτο!!!! Συγχαρητήρια!!!! Μάλλον το θέλατε κατά βάθος! Δεν πιστεύω και πολύ στην τύχη!!!:P

Πολύ καλή επιλογή!!!

Χρόνια Πολλά!!!! Εμείς γίναμε 4 μηνών χτες!!!:P

και εσεις ναζήσετεεεεεεε!!!!!

na ρωτησω...εσωρουχακι φορατε μακρυμανικο ακομα ή βαλατε κοντομανικο?

ότι πιάσω του βάζω κ μακρυ κ κοντό, τωρα πήραμε κ αμάνικα!!!

Yasemi μην σταματήσεις τη δουλειά. Ο άντρας σου είναι ουσιαστικά άνεργος και θα αφήσετε και το σταθερό εισόδημα που έχετε? Δεν είναι εποχές για τέτοια ρίσκα.

γιασεμί μου θα συμφωνήσω!

Υπέροχες οι φωτογραφίες Κατερινάκι!! Αλλά είχαν πλύνει τα χέρια τους που έπιαναν το μωρούλι??? Εμένα αυτό είναι το κόλλημά μου!!!!!

!

φαμούλα δεν το σκέφτηκα αλλά επειδη οτν τον παιρνουμε αγκαλια πιανει τα μαλλλιά κ το πρόσωπο με μεικ απ κ γεμίζουν τα χερακια του χνούδι από τα ρούχα δεν θελω μετα να τα βαζει τα χερακια στο στόμα οπότε ετσι κ αλλιώς του τα καθαρίζω συνέχεια αλλά με μωρομάντηλα!

teλικα μονο εγω του φορουσα μακρυ????????!!!!!!! :P:D

και εγώ! εμένα είναι πολύ κρυουλιάρης!

γι΄"αυτο ειμαι εγω εδω βρε!!!!!!

για να σας βοηθαω να ξοδευετε!:D

θα σε χρειαστώ κ εγώ! μόνο θελω να βγαλω καρτα πιστωτική για το ιντερνετ

Αρχίιιιιιιισαμεεεε!!! Ε ναι λοιπόν η πεθερά γεννιέται μέσα μας μόλις γίνουμε μάνες!!!!

Και το πανέμορφο λουλουδάκι σου όταν ξελόγιαζε το φιλότιμο αγοράκι μου στο μαιευτήριο ήταν καλά???????????

καλέ μαζί ήσασταν στο μαιευτηριο?

Άντε Αλεκάκι μου, με το καλό να πάτε και να κλάψει ο γλυκούλης σου όσο λιγότερο γίνεται.

Και που΄σαι όταν επιστρέψεις να μας γράψεις βάρος και ύψος του παιδιού.

Το Ινάκι θα πάθει εγκεφαλικό ! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:oops::oops::oops::oops::oops: Αφού εκπέμπει η άτιμη .......:P:p:p

εγώ θα πάθω εγκεφαλικό γιατί συγκρινουμε αγοράκια με αγοράκια τα κοριτσακια ειναι πιο λεπτά

υψος ξερω...72 ειναι. Βαρος θελω να δω.....

Φαμουλα, ετσι ειναι καλο μου....πισω απο τα βρακια τους θα τρεχουν τα παληκαρια μας.....και εμεις πισω απο τα δικα τους :tongue::tongue:...Για αυτο ο Θεος στελνει αγορια σεόσες ηταν φαμ φαταλ γυναικες...για να δουν τη γλυκα ;);)

ορίστε το έπαθα το εγκεφαλικό 72? να σου ζήσει ο παίδαρος!

caterinaki, αυτοί γιατί φοράνε μπλε φόρμες??? :) Κατσουράνης Θεός!!! πολύ μου αρέσει, αν και ΠΑΟΚτσού!!! Αλλά φυσικά, αυτός που έκλέψε την παράσταση ήταν ο junior!!! Κορυφαίος!!!

δεν ξέρω! ο προπονητής μας είπε οτι είναι υποχρεωμένοι να φοράνε τις φόρμες όπως κ αυτός όταν κυκλοφορεί με την ομάδα να είναι με κοστούμι αλλ΄λα για το χρώμα δεν ξέρω!

γεια σας κοριτσακια μου δεν προλαβαινω οχι να διαβασω ουτε καν να μπωοποτε λεω τα δικα μου

Μαρακι την πηρα τηνφανελα χε@@καμε απο τη χαρα μας ειναι και υπογεγραμμενη απο τον Ντιμη ποιος την χαρη μας

λοιπον δευτερο κανονισα να παω σε παιδοψυχολογο-συμβουλο γονεων για να δω τι θα κανω με τον Δημητρη η κατασταση εχει ξεφυγει και απο αυτον αλλα και απο εμενα η γκρινια δεν τελειωνει και το βρισκω πολυ αδικο για τον μιμακο να ειναι με μια μαμα που φωναζει θυμωνει εκφοβιζει και απειλει με τιμωριες ειτε θα σε βαλω εκει ειτε θα σου παρω το παιχνιδι γαιτι και αυτο δεν γινεται ρε παιδια συνεχεια το θεωρω και αυτο μια μορφη βιας και μαλιστα απο τις χειροτερες οταν γινεται συνεχως να τρωει ξυλο δεν παιζει οποτε πρεπει να βρουμε κατι για το καλο και των δυο μας γιατι αν συνεχιστει θα παμε τρελαδικο και οι δυο μας

πες μας τι σου είπε να μαθαίνουμε κ εμείς!

χαχαχαχα!

ε ρε τι εχουμε να τραβήξουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...