Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε διαβασα λουσυ μου αλλα ειπες οτι του φορουσες αναλογα με το φορμακι γι αυτο ;)

τωρα μπηκατε ολες τσουπριτσες εεΕ??? τωρα που τα παω βολτα στο παρκο εγω!! να περασω και απο το κρεοπωλειο να παρω καμμια μοσχαρισια να φαμε και σημερα...και δεν μ αρεσει και το μοσχαρι και 3 μερες τωρα εχω γκανιασει , με το στανιο το τρωω!

Μπριζολίτσα ε?? Μπορεί να φτιάξω καμία το βράδυ... Χοιρινή όμως...

Τώρα θα πάω να δοκιμάσω να φτιάξω οουφλέ σπανάκι (πρώτη φορά) με μια απλή συνταγή που βρήκα... Για να δούμε...

Καλή βολτίτσα!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maliv μου κι εμένα μέχρι να την πάρει ο ύπνος,το τι κλωτσήδι ρίχνει στην κουβερτούλα,δε λέγεται...Σκεφτόμουν χτες τι ωραίο πράγμα ο υπνόσακος αλλά τώρα έρχεται καλοκαίρι...Του χρόνου όμως σίγουρα θα της πάρω!!

Το βράδυ την κοιμίζω με μακρυμάνικο κορμάκι και κουβερτούλα και μια χαρά θερμοκρασία έχει,τη μέρα και με το φορμάκι και με πιο ελαφριά κουβερτούλα.

oCxsp2.png

και θα το παίξω κι εγω άννια... όχι, δεν είμαι έγκυος... Σε καμιά δεν έλειψα, ε? καμία δε με αναζήτησε που είχα να μπω από την Πέμπτη!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Άχου το μωρέ και το άλλο παραπονιάρικό μας......

:P Μόλις διάβασα τα νέα της κουνελίτσας μας.... :P

:PΑΝΝΙΑ μου συγχαρητήρια βρε!!!!!!!!!!!! :P

:P Τι κεραμίδα κι αυτή ε??? :P

Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι. Καλή δύναμη, καλό κουράγιο και με μισό πόνο :P.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, το μανάρι μου... Καλά δείχνει... Δεν ξέρω γιατί το έχει ρίξει στον ύπνο... Με βαριέται???

Λοιπόν, έβαλα το σπανάκι σουφλέ μου στο φούρνο και θα δούμε τι θα βγει... Τελικά έκανα συνδυασμό 3 συνταγών!! Ποτέ δεν μπορώ να ακολουθήσω μια συνταγή από την αρχή ως το τέλος... Μα ποτέ...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Kalhmera kouklitses!

O mikroulis mou koimh8hke super x8es (8-12, 12-6) alla shmera exei trellh gkrinia kai den borw na ton iremisw me tipota. Twra ton evala sto sling kai eutuxws apokoimh8hke..Lete na einai tipota apo to emvolio? Etsi htan kai thn prohgoumenh fora gia 2-3 meres..

Kata t'alla egw den ekleisa mati apo thn stenoxwria mou me thn skatodouleia..alla shmera apofasisa na ta dw pio apla ta pragmata. Emeis na eimaste kala kai exw xrono na kunhghsw karieres kai paparoubes. As megalwsoun ta paidakia mou twra kai vlepoume..

Asxeto twra! Milaga me mia filh pou perimenei to deutero ths koritsaki twn Oktwvrh kai paideuetai me to onoma. Prepei na vgalei ths mamas ths pou thn lene Petroula! Ths proteina to Petra kai Erh alla an exete kamia kalh idea peite th!

Paw na faw kati :)

Smooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου δεν προλαβαινω οχι να διαβασω ουτε καν να μπωοποτε λεω τα δικα μου

Μαρακι την πηρα τηνφανελα χε@@καμε απο τη χαρα μας ειναι και υπογεγραμμενη απο τον Ντιμη ποιος την χαρη μας

λοιπον δευτερο κανονισα να παω σε παιδοψυχολογο-συμβουλο γονεων για να δω τι θα κανω με τον Δημητρη η κατασταση εχει ξεφυγει και απο αυτον αλλα και απο εμενα η γκρινια δεν τελειωνει και το βρισκω πολυ αδικο για τον μιμακο να ειναι με μια μαμα που φωναζει θυμωνει εκφοβιζει και απειλει με τιμωριες ειτε θα σε βαλω εκει ειτε θα σου παρω το παιχνιδι γαιτι και αυτο δεν γινεται ρε παιδια συνεχεια το θεωρω και αυτο μια μορφη βιας και μαλιστα απο τις χειροτερες οταν γινεται συνεχως να τρωει ξυλο δεν παιζει οποτε πρεπει να βρουμε κατι για το καλο και των δυο μας γιατι αν συνεχιστει θα παμε τρελαδικο και οι δυο μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

marinaki kala 8a kaneis..

Egw auto pou prospa8w edw kai 2-3 meres einai na kanw pragmata monh mou me ton Oesth. Den einai eukolo alla estw kai auto to ligo kanei diafora kai ton vlepw pio sunergasimo. Mou ekane klik otan to Savvato mou eipe " mou leipeis mama" enw hmastan mazi olh th mera..Pes mas nea ok?

filia

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

γεια σας κοριτσακια μου δεν προλαβαινω οχι να διαβασω ουτε καν να μπωοποτε λεω τα δικα μου

Μαρακι την πηρα τηνφανελα χε@@καμε απο τη χαρα μας ειναι και υπογεγραμμενη απο τον Ντιμη ποιος την χαρη μας

λοιπον δευτερο κανονισα να παω σε παιδοψυχολογο-συμβουλο γονεων για να δω τι θα κανω με τον Δημητρη η κατασταση εχει ξεφυγει και απο αυτον αλλα και απο εμενα η γκρινια δεν τελειωνει και το βρισκω πολυ αδικο για τον μιμακο να ειναι με μια μαμα που φωναζει θυμωνει εκφοβιζει και απειλει με τιμωριες ειτε θα σε βαλω εκει ειτε θα σου παρω το παιχνιδι γαιτι και αυτο δεν γινεται ρε παιδια συνεχεια το θεωρω και αυτο μια μορφη βιας και μαλιστα απο τις χειροτερες οταν γινεται συνεχως να τρωει ξυλο δεν παιζει οποτε πρεπει να βρουμε κατι για το καλο και των δυο μας γιατι αν συνεχιστει θα παμε τρελαδικο και οι δυο μας

μπραβο...καλη σκεψη...να μας πεις τι σου ειπε......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...