Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Yasemi, δεν ξέρω τι αντικείμενο έχει ο άντρας σου, αλλά μπορεί να ψάξει για δουλειά από το σπίτι τηλεφωνικώς και μέσω ιντερνετ και να κλείνει απογευματινά ραντεβού για συνέντευξη. Ακομα και αν κλείσει πρωινό ραντεβού, κάπως θα διεθετήσετε το θέμα με τα παιδιά εκείνη την ημέρα.Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να ψάξει για δουλειά...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Αχχχ...όλες εμείς που είμαστε έξω απ'το ''χορό'' όλο ιδέες είμαστε που το πιθανότερο είναι να τις έχει ήδη σκεφτεί-απορρίψει-εξαντλήσει αλλά.....μη σας παίρνει από κάτω κοριτσάκι μου...αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η λύση....που θα πάει.....

Σοφή κουβέβτα είπε πάλι η Σοφού!!!

Αχ και να μέναμε κοντά...

Πρέπει οπωσδήποτε να βρείς τι ήταν αυτό που ήπιε.

Θα το εμφιαλώσεις, θα φτιάξεις και μία ωραία ετικετούλα θα βάλεις δοσολογία και οδηγίες χρήσης και .....θα κάνεις ''χρυσές δουλειές'' φιλενάδα !!!!!!!!!!;);););)

Δεν έχεις άδικο!!!!:P:p:p:p

Αφού από χτες με ρωτούσαν οι δικοί μου, "είναι καλά το παιδί?" "το κοίταξες?" "κοίταξέ το πάλι!":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

γι΄"αυτο ειμαι εγω εδω βρε!!!!!!

για να σας βοηθαω να ξοδευετε!:D

Χαχαχαχα!!! Ευχαριστούμε βρε!!!!

Πρέπει οπωσδήποτε να βρείς τι ήταν αυτό που ήπιε.

Θα το εμφιαλώσεις, θα φτιάξεις και μία ωραία ετικετούλα θα βάλεις δοσολογία και οδηγίες χρήσης και .....θα κάνεις ''χρυσές δουλειές'' φιλενάδα !!!!!!!!!!;);););)

Και επιχειρηματικό μυαλό!!!! Τσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σοφή κουβέβτα είπε πάλι η Σοφού!!!
Και επιχειρηματικό μυαλό!!!! Τσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!

Εσύ για να λές τόοοοσο καλά λόγια.....μάλλον ετοιμάζεσαι να ζητήσεις μεγάααααλη προίκα από το μικρό, φτωχό και πανέμορφο λουλουδάκι μου για τον πορδο-κομπόστα σου !!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλέκαααααα.....

Που είσαι ???? Τι ώρα θα πας σήμερα το τρελλό αγόρι στο γιατρό ?

κατα τις 8 το απογευμα κοριτσακι.....κανουμε δευτερη δοση πνευμονιοκοκκου, θα σπαραξει παλι.....αντε να δω και ποσο ειναι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εσύ για να λές τόοοοσο καλά λόγια.....μάλλον ετοιμάζεσαι να ζητήσεις μεγάααααλη προίκα από το μικρό, φτωχό και πανέμορφο λουλουδάκι μου για τον πορδο-κομπόστα σου !!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αρχίιιιιιιισαμεεεε!!! Ε ναι λοιπόν η πεθερά γεννιέται μέσα μας μόλις γίνουμε μάνες!!!!

Και το πανέμορφο λουλουδάκι σου όταν ξελόγιαζε το φιλότιμο αγοράκι μου στο μαιευτήριο ήταν καλά???????????

καλημερα...

να ευχηθω καταρχην στην Αννια ....:P:p:pμε το καλο κοπελα μου:P:p:p

μπορει να ναι νωρις αλλα θα ξεπεταχτουν ολα μαζι κ θα σαι ανετη μετα...κ εισαι κ πολυ μικρουλα:Pσουπερ:P:p:p

εγω του φοραγα του μικρου μακρυμανικα με τα πιο χοντρα κρυα αλλα εχω σταματησει καιρο τωρα,γιατι αυτος ζεσταινεται πολυ ευκολα κ ιδρωνει το βραδυ με σεντονακι τον κοιμιζω...γενικα δεν του αρεσουν τα χοντρα ρουχα.ποτε δεν τον εντυσα κρεμμυδι,αρχιζει κ κλαιει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κατα τις 8 το απογευμα κοριτσακι.....κανουμε δευτερη δοση πνευμονιοκοκκου, θα σπαραξει παλι.....αντε να δω και ποσο ειναι....

Άντε Αλεκάκι μου, με το καλό να πάτε και να κλάψει ο γλυκούλης σου όσο λιγότερο γίνεται.

Και που΄σαι όταν επιστρέψεις να μας γράψεις βάρος και ύψος του παιδιού.

Το Ινάκι θα πάθει εγκεφαλικό ! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και το πανέμορφο λουλουδάκι σου όταν ξελόγιαζε το φιλότιμο αγοράκι μου στο μαιευτήριο ήταν καλά???????????

:oops::oops::oops::oops::oops: Αφού εκπέμπει η άτιμη .......:P:p:p

Διαφημίσεις

Σε διαβασα λουσυ μου αλλα ειπες οτι του φορουσες αναλογα με το φορμακι γι αυτο ;)

τωρα μπηκατε ολες τσουπριτσες εεΕ??? τωρα που τα παω βολτα στο παρκο εγω!! να περασω και απο το κρεοπωλειο να παρω καμμια μοσχαρισια να φαμε και σημερα...και δεν μ αρεσει και το μοσχαρι και 3 μερες τωρα εχω γκανιασει , με το στανιο το τρωω!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Άντε Αλεκάκι μου, με το καλό να πάτε και να κλάψει ο γλυκούλης σου όσο λιγότερο γίνεται.

Και που΄σαι όταν επιστρέψεις να μας γράψεις βάρος και ύψος του παιδιού.

Το Ινάκι θα πάθει εγκεφαλικό ! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:oops::oops::oops::oops::oops: Αφού εκπέμπει η άτιμη .......:P:p:p

υψος ξερω...72 ειναι. Βαρος θελω να δω.....

Φαμουλα, ετσι ειναι καλο μου....πισω απο τα βρακια τους θα τρεχουν τα παληκαρια μας.....και εμεις πισω απο τα δικα τους :tongue::tongue:...Για αυτο ο Θεος στελνει αγορια σεόσες ηταν φαμ φαταλ γυναικες...για να δουν τη γλυκα ;);)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερα μανουλες!!!

Αννια και γω στον υπνο μου εβλεπα πως εμεινα εγκυος, βλεπω ολες μας επηρεαστηκαμε απο τα νεα σου, μαλλον καλοθελουμε αλλα δεν το παιρνουμε αποφαση!

Χρονια πολλα στα εορταζοντα μωρακια!

Και γω του μικρου παντα κοντομανικα εσωρουχα το φορουσα και θελω να του παρω τιραντε τωρα...Το βραδυ με τι τα σκεπαζετε βρε κοριτσια, τωρα τελευταια οτι και να του βαλω, τον βρισκω συνεχεια ξεσκεπαστο...Παιζει και με τα ποδαρακια του συνεχεια και που να σταθει κουβερτα πανω του...

Ινακι ζηλευω πολυ με το ταξιδακι σας στη Σαντορινη, τελεια θα ειναι!!! Και το Μητσακι απο τα καλυτερα μερη αρχιζει τα ταξιδακια της!!!

Φαμουλα, ετσι ειναι καλο μου....πισω απο τα βρακια τους θα τρεχουν τα παληκαρια μας.....και εμεις πισω απο τα δικα τους :tongue::tongue:...Για αυτο ο Θεος στελνει αγορια σεόσες ηταν φαμ φαταλ γυναικες...για να δουν τη γλυκα ;);)

Αγορομάνεςςςςς .....όλες ίδιες !!!!!!!!:P:p:p

Μωρε ξερω κι εγω?Εγω αντιστασεις πανω κατω το εψησα κ βγηκε μια χαρα...

τελικά, μάλλον έχουμε άλλες κουζίνες? θυμάσαι που κι εγώ είχα πρόβλημα με το τυρόψωμο με τις αντιστάσεις??? μάλλον οι αντιστάσεις μας δεν είναι τόσο δυνατές...:)

Εμεις μια απο τα ιδια.. εχει ζωηρεψει παρα πολυ... πλεον στο κρεβατι κανει τουμπες ασταματητα προς ολες τις πλευρες... δεν θελει καθολου να καθεται ξαπλα, ουτε σε κλιση με 60 μοιρες που ειπε η γιατρος.... θελει να καθεται στον ποπο του.. φοβαμαι γιατι ειναι μικρουλης και κανει κακο στην μεση του... αλλα ποιον ρωταει.. και αγκαλια που τον εχω εμαθε και κανει κουνια μπελα μονος του... πηρα μπουκαλια της chicco με την τρυπα και μπορει και το πιανει ευκολα και σταματησαμε τα κλαμματα...

Αλλα εμενα ξυπναει ακομη το βραδυ... για φαγητο και για παιχνιδι.. και προσπαθω την ημερα να μην κοιμαται πολυ... χθες απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 12 το βραδυ δεν εκλεισε ματι αλλα το βραδυ παλι ξυπνησε... η παιδιατρος λεει υπομονη αλλα που να την βρω.. δεν κοιμαται το βραδυ και ολη την ημερα θελει παιχνιδια.. απο κουκου τζα μεχρι παραμυθια διαβαζουμε.... μεγαλωνει γρηγορα και δεν με αφηνει να τον χαρω σαν μωρακι, ολα μονος του θελει να τα κανει... και οταν δε παμε να αλλαξουμε παμπερς εκει ειναι αθλος ποια.. κουνιεται, στριφογυριζει το τραβαει... αφου μολις καταφερω και το βαλω με χειροκρατει ο αντρας μου... θα ηρεμησει μεγαλωνοντας ή χειροτερα θα παμε? σκεφτομαι και για 2ο τρομαρα μου γρηγορα αλλα δεν το βλεπω...

Σούπερ ο μπεμπουλίνος!!! Μακάρι να ησυχάσει λιγάκι (λιγάκι, όμως...) μεγαλώνοντας. ε, δε θα έχουμε και κοιμισμένα μωράκια!!! ε?:D

ρε συ εγω οποτε βαζω μπριζολες στο φουρνο μου γινονται χαλια....

παρομοίως και καλά που το έθιξες και πήρα ιδέες!!! ;)

Πάρτο αλλιώς..από άλλη οπτική γωνία:

...για πόσους μήνες ακόμα θα είναι το γλυκουλάκι σου, μικροσκοπικούλι Μητσινάκι που του αρέσει να κοιμάται αγκαλίτσα με το βυζάκι της μανούλας του ???

Περνάει ο καιρός τόσο γρήγορα και αυτά τα σκατούλια μεγαλώνουν τόσο πολύ....

....είναι κοντά μας η μέρα που θα αναπολούμε-επιθυμούμε αυτές τις πολύ κουραστικές αλά συνάμα και πολύ γλυκές και τρυφερές εποχές.....

ασ' τα, κι εγώ αυτά σκεφτόμουν προχθές... μου έλειψε που κοιμόταν στην αγκαλιά μου και μόνο... προσπάθησα να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου την προηγούμενη εβδομάδα, όπως κάναμε παλιά, αλλά ξύπνησε σε πολύ λίγη ώρα... :-( αλλά στο ταξιδάκι μας στα Τρίκαλα, μόνο το Σάββατο βράδυ κοιμήθηκε στο παρκοκρέβατο (είχε το ξενοδοχείο, ευτυχώς) όλοι οι άλλοι ύπνοι ήταν στην αγκαλιά μου...

ΑΧ ΝΤΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ..ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ?Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΕΙΡΩΣΗ..

Έεεεεετσι!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!! Άντε και στο 4ο σε 5-6 χρονάκια!!! χιχι! και μην του κάνεις στείρωση... κρίμα είναι!!!:D:D:D:D

να σου πω? γιατι δεν κανονιζεις του χρονου το καλοκαιρι να κανεις διπλη βαφτιση κ γαμο??????

πολύ καλή ιδέα!!!!

Με το καλο κοπελιτσα μου μ ενα γερο παιδακι!!!

θυμαμαι που ελεγες οτι δεν θελεις συντομα 3 αλλα σε 5-6 χρονια...αχ οταν κανουμε εμεις σχεδια ο Θεος γελαει....!

αυτό ακριβώς!!! έτσι είπα πριν καν διαβασω το ποστ σου....:D αααααχ, τι είναι ο άνθρωπος... μια σταγόνα στον ωκεανό!!!

αααα και εχουμε και μηνογενεθλια σημερα !!!!!!!!

Να ζήσετε, να ζήσετε και να μεγαλώσετε σαν τα ψηλά βουνά!!!

Η μικρή μου κοιμήθηκε χθες από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τώρα ξανακοιμάται από τις 8...

Χρόνια Πολλά!!!! Εμείς γίναμε 4 μηνών χτες!!!

Επίσης να ζήσετε!!!!! Τι κοπελάρες θα βγαλει το γκρουπάκι μας!!!

na ρωτησω...εσωρουχακι φορατε μακρυμανικο ακομα ή βαλατε κοντομανικο?

Κι εγώ κοντομάνικο επειδή αυτά τα μακρυμάνικα φορμάκια που δεν είναι απλά βαμβακερά, αυτά τα πιο μαλακά, που δε μου'ρχεται τωρα το υλικό τους... κατάλαβες!!! είπε ο γιατρός ότι είναι πιο ζεστά και να μην τον πολυζορίζω και σκάει το μωρό. εγώ του φόρεσα κοντομάνικο και από πάνω αντί για μπλουζάκι, ένα μακρυμάνικο εσωρουχάκι με τον σνούπι, σαν μπλουζακι. δε μου πήγαινε να του φορεσω σκέτο το μακρυμάνικο, και δεν ηθελα να του βάλω κάτι αλλο από πάνω γιατί ήθελα να φαίνεται ο σνούπι!!! :D:D:D αλλά τις κάλτσες δεν σκέφτηκα να του τις βγάλω αν και τα ποδια του ιδρώνουν (τον μπαμπά του έμοιασε...) τη μέρα, ούτως ή άλλως, του φοράω ρουχαλάκια κανονικά (τι θα τα κάνουμε τόσα που έχουμε...) οπότε οι καλτσούλες επιβάλλονται!!! το βράδυ που φοράμε το φορμάκι το ολόσωμο να μην του τις φορέσω??? τι λέτε???

doraki, κουκλίτσα η μικρούλα σου!!! και το κοτσιδάκι είναι all the money!!!

caterinaki, αυτοί γιατί φοράνε μπλε φόρμες??? :) Κατσουράνης Θεός!!! πολύ μου αρέσει, αν και ΠΑΟΚτσού!!! Αλλά φυσικά, αυτός που έκλέψε την παράσταση ήταν ο junior!!! Κορυφαίος!!!

και θα το παίξω κι εγω άννια... όχι, δεν είμαι έγκυος... Σε καμιά δεν έλειψα, ε? καμία δε με αναζήτησε που είχα να μπω από την Πέμπτη!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ωραία, έκθεση έγραψα πάλι!!! :tongue:

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...