Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ 3ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΥΓΡΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ??Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..

Μη μου λες τέτοια γιατί αν μας τύχει τίποτα πραγματικά δεν ξέρω τί θα κάνω....

Αχ βρε Ινάκι πως είναι ο Λεω??? Εσύ πώς είσαι σήμερα και το Μητσάκι????? Θέλουμε φωτογραφίες από Μητσάκι στην Σαντορίνη!!!!!! Μακρυά παλιο-γαστρεντερίτιδα!!!

Υπέροχες οι φωτογραφίες Κατερινάκι!! Αλλά είχαν πλύνει τα χέρια τους που έπιαναν το μωρούλι??? Εμένα αυτό είναι το κόλλημά μου!!!!!

ινακι δεν πειραζει,την αλλη φορα,παμε συχνα στο mall.και να προσεχεις την ηλιακτιδα μην κολλησει!!!

Να μας το λες όποτε πας!!! Να βρεθούμε!!!!

δεν ξερω εγώ λέω να το βάλω με πάνα, γυμνα στην αμμο? μου φαίνεται επικινδυνο αλλά μήπως είμαι κ υπερβολική? κ καλά τα αγοράκια αλλά κ τα κοριτσάκια? δεν ξέρω οι δευτερομανούλες τι λένε? και η προσεχως τριτομανούλα? :D

Χαχα!! κι εγώ έτσι το σκέφτομαι!!

Shmera phgame gia emvolio kai o Orfeoulis einai 63cm kai 8kg paidaros! Ola mia xaroula kai adexe kai ta tsibimatakia mia xaroula..

ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!

Εβιτάκι μου καταλαβαίνω ότι απογοητεύτηκες...κι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα πριν παραιτηθώ και χωρίς να ξέρω καν (ούτε ο εργοδότης φυσικά) ότι ήμουν έγκυος.. Και σίγουρα προτεραιότητα έχουν οι οικογένειες μας, αλλά είναι μεγάλο το ΓΜΤ όταν τα έχεις δώσει όλα και παίρνεις τα .... ξέρεις εσύ!!!!

Little swimmers legontai kai einai twn Huggies nomizw!

Exei diafora mege8h. Egw evaza auth kai magioudaki apo panw gia mesa sto nero kai otan vgainame, evaza pamper kanoniko kai ton afhna na zouzounaei sthn ammo :)

καλόοοο!!! Ευχαριστούμε!!!

να σας πω εσας ξυπνανε ακομα το βραδι να φανε? θυμαμαι η μεγαλη 4 μηνων το ειχε κοψει....ο μπουκης δεν βλεπω να το κοβει!

Εμάς κοιμάται 9-10 και τον ξυπνάμε εμείς να φάει κατά τις 12 και μετά λόγω ΓΟΠ παραμένει όρθιος/καθιστός για 40 λεπτά, οπότε ξανακοιμάται καλές 1 (κι εμείς τα ζόμπι το ίδιο φυσκά) και μέχρι το πρωί δεν ξυπνάει (κατά τς 8 ανόίγει το μάτι!) Βέβαια ξεκινάμε από τις 5.30-6.00 να ζητάμε πιπίλα....

αααα και εχουμε και μηνογενεθλια σημερα !!!!!!!!

Να ζήσετεεεεεε σαν τα ψηλά βουνά!!!!! Και η μπεμπούλα της Λούσυ!!!!!!!!

Γιασεμάκι τέτοια δουλειά μην την αφήσεις!!!!!

mamageor από την αρχή κοντομάνικο φορούσαμε κι από πάνω τη φορμούλα μας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απαπα!!! καλέ, πάλι δε σας προλαβαίνω!!! Από προχθες διαβαζω και ακόμα είμαι στην 414!!! πηγαμε Τρικαλα για ένα γάμο το σκ. απειρη ταλαιπωρία με τον μικρό, αλλά χαλάλι!!! τον κρατουσαν και οι φιλες μου λιγο και καταφερνα να φαω καμιά μπουκιά! μιλάμε για φαγητό σε 3 λεπτά! ούτε ο flash τετοια ταχυτητα!!!

Λοιπόν, από τα λίγα που διάβασα...

Ελινάκι μου, ζωή σε σας... να ζειτε να τον θυμοσαστε τον μπαμπάκα σου... τελικά το τι μπορεί να μας συμβει, δεν το ξερει κανενας... καλά λένε ότι όταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια, ο θεός γελάει... :(

Άννια, τι τικεράκι βλέπω???? πάλι έγκυος είσαι???? σε 4-5 χρονάκια δεν έλεγες??? :)

Επιστρέφω στην 414 για να πάρω τα πράγματα με τη σειρά...

15y6xxxv0qx3picm.png

Κι εγώ μακρύ της φορούσα!!!Όλο το χειμώνα και τώρα ακόμα,μιας και όλα τα κορμάκια μας είναι μακρυμάνικα!

Όμως από πάνω ελαφριά φορμάκια,όχι τα βελουτέ πια!Και καλτσούλες μερικές φορές,όπως σήμερα που έχει λίγη ψύχρα.Εννοείται ότι δεν ανάβω πια καλοριφέρ μες στο σπίτι...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

σοφια το αμαζον εχει και δικα του πραγματα που πουλαει και εχει και πωλητες-καταστηματα.εαν αυτα που εχεις διαλεξει τα πουλανε πωλητες προφανως δεν στελνουν ελλαδα γι'αυτο στο βγαζει.ενω αν ειναι του αμαζον τα στελνει σχεδον ολα.κατω απο το προιον θα σου γραφει

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-K7198-Rainforest-Jumperoo/dp/B000LXQVA4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1271751060&sr=1-1

in stock,dispatched by amazon

αννια τζαμπα το power plate χεχεχε

:P:p:p:p:p:p:p

Φέρτο στο καφέ να κάνουμε το πρωί που μαζευόμαστε όλες και τα λέμε !!!

σαντορινη για γαμο!!! παμε σαββατο, γυριζουμε κυριακη αλλα και αυτο το λιγο με εχει ενθουσιασει!

'Ατσα! ταξιδιάρικα πουλάκια !!!!! Να βγάλετε πολλές πολλές φωτογραφίες !!!

αααα και εχουμε και μηνογενεθλια σημερα !!!!!!!!

Να τα χιλιάσετε !!!

Καλημέρα!

Η μικρή μου κοιμήθηκε χθες από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τώρα ξανακοιμάται από τις 8...:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πες μας τί πίνει ???????????

Εμείς γίναμε 4 μηνών χτες!!!:P

Να τα χιλιάσετε κι εσείς !!!!!!

na ρωτησω...εσωρουχακι φορατε μακρυμανικο ακομα ή βαλατε κοντομανικο?

Από νεογέννητο πάντα κοντομάνικο.

σοφια το αμαζον εχει και δικα του πραγματα που πουλαει και εχει και πωλητες-καταστηματα.εαν αυτα που εχεις διαλεξει τα πουλανε πωλητες προφανως δεν στελνουν ελλαδα γι'αυτο στο βγαζει.ενω αν ειναι του αμαζον τα στελνει σχεδον ολα.κατω απο το προιον θα σου γραφει

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-K7198-Rainforest-Jumperoo/dp/B000LXQVA4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1271751060&sr=1-1

in stock,dispatched by amazon

ααα! τωρα το καταλαβα!!!! οκ , θα τσεκαρω κ αν μπουρδουκλωθω θα σε παρω για ενισχυσεις:lol::lol::lol:

baJfp2.png

lucy τωρα το ειδα! να τα εκατοστησετε κ εσεις!!!!!

Να ζήσετεεεεεε σαν τα ψηλά βουνά!!!!! Και η μπεμπούλα της Λούσυ!!!!!!!!

Ευχαριστώ!!!!:P:p:p:p:p:p:p

teλικα μονο εγω του φορουσα μακρυ????????!!!!!!! :P:D

Και εγώ!!!!Δεν με διάβασες????

:P:p:p:p:p:p:p

Να τα χιλιάσετε !!!

Πες μας τί πίνει ???????????

Ευχαριστούμε!!!

Δεν ξέρω τί ήπιε το παιδάκι μου! Κοιμήθηκε τελικά μέχρι τις 10! Σύνολο 15 ώρες από χθες στις 5 το απόγευμα!!!:shock::shock::shock:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Γιασεμάκι μου υπομονή και για τους δυό σας.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον άντρα σου να κάθεται όλο το πρωί στο σπίτι και να μην μπορεί να ψάξει για δουλειά...απ'την άλλη όμως το να αφήσεις τη δουλειά σου δεν είναι και το πιο ''σοφό''.

Αν μιλούσες λίγο με τη μαμά σου μήπως και δεν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης?

Αφού είναι μόνο 4 ώρες η δουλειά σου, δεν μπορούν να τις μοιραστούν ο άντρας σου με τη μαμά σου?

Υπάρχει καμιά φίλη διαθέσιμη να βοηθάει κι αυτή καμιά ωρίτσα ?

Αχχχ...όλες εμείς που είμαστε έξω απ'το ''χορό'' όλο ιδέες είμαστε που το πιθανότερο είναι να τις έχει ήδη σκεφτεί-απορρίψει-εξαντλήσει αλλά.....μη σας παίρνει από κάτω κοριτσάκι μου...αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η λύση....που θα πάει.....

οκ τωρα καταλαβα τι εκανες λαθος.εχεις μπει στο amazon.com το οποιο δεν στελνει ελλαδα.θα μπεις στο amazon.uk.

Δεν ξέρω τί ήπιε το παιδάκι μου! Κοιμήθηκε τελικά μέχρι τις 10! Σύνολο 15 ώρες από χθες στις 5 το απόγευμα!!!:shock::shock::shock:

Πρέπει οπωσδήποτε να βρείς τι ήταν αυτό που ήπιε.

Θα το εμφιαλώσεις, θα φτιάξεις και μία ωραία ετικετούλα θα βάλεις δοσολογία και οδηγίες χρήσης και .....θα κάνεις ''χρυσές δουλειές'' φιλενάδα !!!!!!!!!!;);););)

οκ τωρα καταλαβα τι εκανες λαθος.εχεις μπει στο amazon.com το οποιο δεν στελνει ελλαδα.θα μπεις στο amazon.uk.

τι τις θελω τις ιντερνετικες αγορες αφου δεν το εχω:tongue::tongue::tongue:

σε ευχαριστω βρε σοφακι!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...