Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Η μικρή μου κοιμήθηκε χθες από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τώρα ξανακοιμάται από τις 8...:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Απίστευτο!!!! Συγχαρητήρια!!!! Μάλλον το θέλατε κατά βάθος! Δεν πιστεύω και πολύ στην τύχη!!!:P

οχι κανεναν δεν λενε εριεττα,δικη μας(μου:D) επιλογη.

Πολύ καλή επιλογή!!!

αααα και εχουμε και μηνογενεθλια σημερα !!!!!!!!

Χρόνια Πολλά!!!! Εμείς γίναμε 4 μηνών χτες!!!:P

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημερα!!!

Ειμαι κομματια...

inaki Σαντορινη ακουω κ ζηλευω.......αχ παρτε κι εμενα μαζι!!

lucy κ sofaki χαρουμενα μηνογενεθλια στα μπουμπουκια σας!!

annia μου πως εισαι?σου μυρισε τιποτα???? :)

εγω φοβαμαι να μεινω εγκυος τωρα μηπως υπαρχει καμια επιπλοκη λογω της καισαρικης,φοβαμαι τα οικονομικα...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

σοφακι να τα εκατοστησετε!!!!!

ινακι θελω κ εγω σαντορινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα περασετε τελεια!!!!

μαρια κ εγω παντα κοντο μανικι τους φοραω.... απλα μεχρι τωρα φοραγαμε κ καλτσακια απο μεσα απο τα φορμακια, τωρα τελευταια βλεπω οτι ιδρωνουν τα ποδια τους , οποτε τα φοραμε μονο το βραδυ στον υπνο.... κ ουτε εμεις ξυπναμε το βραδυ!!! το εχουμε το σερι 10-8!!!!!

baJfp2.png

σοφακι, πηγα να κανω παραγγελια στο αμαζον κ μου λεει πως οτι εχω επιλεξει δεν τα στελνουν.... το εχω κανει 2-3 φορες αλλα παντα το ιδιο:(. μηπως πρεπει να κοιταξω αλλου????????

baJfp2.png

καλημεεεερεςςςςς....

καλημερουδια!!!! καμια σας δεν σκουπισε το βραδυ;;; ανεπροκοπες.....!!!

ο Λεο ειναι χαλια, εχω ανοιξει τα παραθυρα για ανανεωση αερα, η μητση μου εκανε τα ιδια με χθες....διαβασα στην πατσουρου οτι τα μωρα που θηλαζουν σπανια κολλανε γαστρεντεριτιδα...ελπιζω να την βγαλουμε καθαρη! εχουμε και ταξιδι το σαββατο...

η γαστρεντεριτιδα δυσκολα κολλαει σε μωρουλι. Καλο πλυσιμο και όλα θα πανε καλα.....

σαντορινη για γαμο!!! παμε σαββατο, γυριζουμε κυριακη αλλα και αυτο το λιγο με εχει ενθουσιασει!

μπραβο ρε κοριτσακι, να ξεσκασετε

οχι κανεναν δεν λενε εριεττα,δικη μας(μου:D) επιλογη.

ειναι πολυ ωραιο, στο εχω ξαναπει...και χρονια πολλα στους εορταζοντες..

kalimeres....

ksipnies kai i dyo apo τις 7!!!!!!!!αστο καλο...σερνομαι παλι...εχω και τρελα νευρα...η μανα μου το παιζει αλεκος και απο τη πεμπτη το παιζει αρρωστη και τα παιδια τα κραταει ο αντρας μου και εχει ενα δικιο...δε φτανει που ειναι ανεργος (τα φωτογραφικα δε πιανονται ειναι εξτρα δενειναι σταθερο εισοδημα ακομη) τον κλεινω μεσα τα πρωινα και δε μπορει να ψαχτει για δουλεια....και μου σκαει το παραμυθι χτες να σταματησω τη δουλεια αφου η μανα μου δε θα μπορει να κραταει και τα δυο...και εχει ενα δικιο....εγω του λεω να κανουμε υπομονη μεχρι σεπτεμβρη εαν και εφοσον παρουν τη μικρη παιδικο μπας και με ενα η μανα μου μπορει (αλλα βεβαια μετη μανα μου δε το εχω συζηττησει )..δε θελω να σταματησω τη δουλεια..ειναι 5 λεπτα με τα ποσια ΣΚ καθομαι,ειναι 4 ωρες αυτοι αυγουστο και χριστουγεννα και πασχα κλεινουνε (ουτε σχολειο να ητανε) ....του λεω εαν κατσω τωρα τα παιδια μεχρι να μεγαλωσουν για να μπορουν να πηγαινουν σχολειο εμενα δε θα με παιρνει μετα κανεις για δουλεια θα ειμαι τουλαχιστον 35....σκατα....σκατα σκατα...εχει και τα δικια του βεβαια....καθεται νταντευει και δουλεια δεν παιζει....και ναι ποια ρωταγε για κριση???εμας μας εχει πιασει για τα καλα...αλλα ετσι ειμαστε καπως τα τελευταια χρονια γιατι δεν εχει σταθερη δουλεια...απλα τωρα ειναι πια ασχημα τα πραγματα...ω ναι.....τουλαχιστον εχουμε να αναμενουμε το κλαοκαιρι...βαφτισια δοξα το θεο εχουμε...αλλα δεν ειναι κατι σταθερο...σορι σας ζαλισα....το ξερω....

δεν μας ζαλισες κοριτσακι...συτμφωνω στο να ΜΗΝ σταματησεις την δουλεια.....λυση θα βρειτε πιο ευκολα απο δουλεια;)

na ρωτησω...εσωρουχακι φορατε μακρυμανικο ακομα ή βαλατε κοντομανικο?
παντα κοντομανικο..τωρα θα του βαλω τιραντε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

γιασεμι εχει δικιο η Αλεκα.... ειναι δυσκολοι καιροι για να αφησεις την δουλεια. ισως αν κανονιζες 1-2 φορες την εβδομαδα να κραταγε η μαμα σου για κανενα 3ωρο τα παιδια για να ψαξει κ ο αντρας σου? κ μετα θα βρειτε μια λυση....

baJfp2.png

Καλημερα!!!

lucy κ sofaki χαρουμενα μηνογενεθλια στα μπουμπουκια σας!!

Ευχαριστώ!!! Μεγάλωσε πια! Είναι ολόκληρη κοπέλα!!!:D:D:D

na ρωτησω...εσωρουχακι φορατε μακρυμανικο ακομα ή βαλατε κοντομανικο?

Εξαρτάται από το τι φοράει από πάνω.

Έχει τύχει να βάλω μακρυμάνικο εσωρουχάκι με λεπτό φορμάκι ή μπλουζάκι από πάνω, ή κοντομάνικο/αμάνικο εσωρουχάκι με κάτι πιο χοντρό από πάνω.

Μπορείς επίσης να του φοράς σκέτα τα μακρυμάνικα εσωρουχάκια με κάποιο παντελονάκι (σαν μπλουζάκια).

Καλτσάκια δεν της έβαζα ποτέ μέσα από τα φορμάκια της...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ελα ντε τι ρωταω ρε Ινακι..αν ηταν να την αφηνες πισω επρεπε να αφησεις και το β@!ι σου μαζι....κομματακι δυσκολο!!!

xaxaxa!!!!

παντα κοντομανικο εσωρουχο της φορουσα mamageor.και γενικα δεν την εχω και πολυ σκεπασμενη....

μαρια κ εγω παντα κοντο μανικι τους φοραω.... απλα μεχρι τωρα φοραγαμε κ καλτσακια απο μεσα απο τα φορμακια, τωρα τελευταια βλεπω οτι ιδρωνουν τα ποδια τους , οποτε τα φοραμε μονο το βραδυ στον υπνο.... κ ουτε εμεις ξυπναμε το βραδυ!!! το εχουμε το σερι 10-8!!!!!

κι εγω κοντομανικο...και καλτσες εχω καταργησει εδω και ενα μηνα γιατι ιδρωνει...τα χερακια της και τα ποδαρακια ειναι μονιμως νοπα :confused: μαλλον εχει παρει απο το μπαμπα της!! Πρεπει να παρω και αμανικα γιατι απο οτι φαινεται ζεσταινεται πολυ το μητσακι!!!

lucy τωρα το ειδα! να τα εκατοστησετε κ εσεις!!!!!

ινακι εμεις ειμαστε κρυουλιαρες λιγο στα ακρα.... βεβαια εγω τους φορουσα το εσωρουχακι κ ενα φορμακι φανελενιο λεπτο , αυτα μεσα στο σπιτι... δεν τα εντυνα πιο χοντρα παρα μονο αν βγαιναμε εξω που βαζαμε λιγο πιο χοντρα μπλουζακια κ ζακετουλα

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...