Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις κοιμηθηκαμε καλα σημερα!! κοιμηθηκε 9 και 15, τον ταισε ο Στεφανος 11 30 και ξυπνησε για φαι 4 30 και μετα 7 30....

να σας πω εσας ξυπνανε ακομα το βραδι να φανε? θυμαμαι η μεγαλη 4 μηνων το ειχε κοψει....ο μπουκης δεν βλεπω να το κοβει!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααα!

mamageor εμενα το σταματησε 2 μηνων το να ξυπναει το βραδυ για φαγητο.μονο τις μερες που ημασταν πρεβεζα ξυπνουσε καθε βραδυ ισως γιατι κοιμοταν και πολυ πιο νωρις απο εδω.ε αν εξαιρεσεις εκεινες τις μερες σπανια πλεον το κανει.ειναι αναλογα το παιδι.και ειναι σκοτωμα αυτο το ξυπνημααααααααααααααααα!

ασε σοφακι τρεχω σαν τη τρελλη μην μου ξυπνησει κ τη μεγαλη κ κοπαναω σε πορτες, καρεκλες....καλο το γλυκο ε? ειδεσ δεν ξεκαθαριζει καλα αν περιμενεις να πηξει η οχι...κι εγω σπαζοκεφαλιασα μεχρι να αποφασισω αν την αφησω να πηξει....ξεκινησεσ τη διαιτα της Αλεκας?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ασε σοφακι τρεχω σαν τη τρελλη μην μου ξυπνησει κ τη μεγαλη κ κοπαναω σε πορτες, καρεκλες....καλο το γλυκο ε? ειδεσ δεν ξεκαθαριζει καλα αν περιμενεις να πηξει η οχι...κι εγω σπαζοκεφαλιασα μεχρι να αποφασισω αν την αφησω να πηξει....ξεκινησεσ τη διαιτα της Αλεκας?

ναι εγινε αναρπαστο το γλυκο,2 απο αυτους που δοκιμασαν μου ζητησαν την συνταγη.ναι δεν το ξεκαθαριζει και οχι μονο αυτο αλλα αργησε το δικο μου να πηξει και λεω καποια χαζομαρα θα εκανα και θα παει χαμενο.αλλα εγινε τελειο πραγματικα.

οχι δεν την ξεκινησα ακομα και δεν ξερω αν θα καταφερω να την κανω γιατι προχτες που την διαβασα παλι προσεξα οτι καποιες μερες εχει 3 γευματα την ημερα και με βλεπω να σωριαζομαι.

Διαφημίσεις

αντε να τους 10000 σετε!! ωραιο το εριεττα κ πρωτοτυπο!

και μενα αργησε να πηξει!

κοιτα τις μερες που εχει 3 γευματα...αυτα τα γευματα ειναι πιο ''γεματα'' δηλ. ειναι ή τοστ με χυμο ή σουβλακια... δεν ειναι δηλαδη μονο 1 φρουτο

αλλα αν χανεις εσυ με σωστη διατροφη μην την κανεις... ξεκινα την αν δεις οτι κολλας

kalimeres....

ksipnies kai i dyo apo τις 7!!!!!!!!αστο καλο...σερνομαι παλι...εχω και τρελα νευρα...η μανα μου το παιζει αλεκος και απο τη πεμπτη το παιζει αρρωστη και τα παιδια τα κραταει ο αντρας μου και εχει ενα δικιο...δε φτανει που ειναι ανεργος (τα φωτογραφικα δε πιανονται ειναι εξτρα δενειναι σταθερο εισοδημα ακομη) τον κλεινω μεσα τα πρωινα και δε μπορει να ψαχτει για δουλεια....και μου σκαει το παραμυθι χτες να σταματησω τη δουλεια αφου η μανα μου δε θα μπορει να κραταει και τα δυο...και εχει ενα δικιο....εγω του λεω να κανουμε υπομονη μεχρι σεπτεμβρη εαν και εφοσον παρουν τη μικρη παιδικο μπας και με ενα η μανα μου μπορει (αλλα βεβαια μετη μανα μου δε το εχω συζηττησει )..δε θελω να σταματησω τη δουλεια..ειναι 5 λεπτα με τα ποσια ΣΚ καθομαι,ειναι 4 ωρες αυτοι αυγουστο και χριστουγεννα και πασχα κλεινουνε (ουτε σχολειο να ητανε) ....του λεω εαν κατσω τωρα τα παιδια μεχρι να μεγαλωσουν για να μπορουν να πηγαινουν σχολειο εμενα δε θα με παιρνει μετα κανεις για δουλεια θα ειμαι τουλαχιστον 35....σκατα....σκατα σκατα...εχει και τα δικια του βεβαια....καθεται νταντευει και δουλεια δεν παιζει....και ναι ποια ρωταγε για κριση???εμας μας εχει πιασει για τα καλα...αλλα ετσι ειμαστε καπως τα τελευταια χρονια γιατι δεν εχει σταθερη δουλεια...απλα τωρα ειναι πια ασχημα τα πραγματα...ω ναι.....τουλαχιστον εχουμε να αναμενουμε το κλαοκαιρι...βαφτισια δοξα το θεο εχουμε...αλλα δεν ειναι κατι σταθερο...σορι σας ζαλισα....το ξερω....

αννια κοπελα μου...ακομη δεν εχω συνελθει...οταν βρω τη λαλια μου θα σου ευχηθω....(εμοτικον που κανει αερα....)

καλημερεςςςςςςςςςς

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημέρες!!!!!!!Annia μου χθές έλεγα στον άνδρα μου για τα υπέροχα νέα σου και χάρηκε και αυτό πρότι δεν σε ξέρει:PΜετά ήθελε και αυτός ζουζουνιές;)αλλά εγώ.....δεν!!!!Εμείς ποτέ δεν βάζαμε"σκουφάκι"πάντα με τη μέθοδο του "τραβήγματος"(εκτός όταν αποφασίσαμε να κάνουμε bebe) και μετά τα λεγόμενα σου πήρα ένα φόβο:oops::rolleyes:!!Ο Χρήστος πάλι είναι πολύ χαλαρός.....:?::?:Sofaki χαρούμενα μηνογενέθλια να έχετε!!!!!

Ο μικρός μου μάλλον γύρισε στις παλιές καλές μέρες που έτρωγε....Είδωμεν!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...