Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατι τετοιο εχω κ εγω στο νου μου.... γι΄αυτο θελω 2-3 μαγιω στην καθε μια!!!

νομιζω ότι αυτο το καλοκαιρι, δεν θα μπορουμε να κατσουμε τοσο πολλες ωρες στην παραλια με τα μωρουλια....οποτε μονο για μια βουτια τη φορα, τα βλεπω;):P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

νομιζω ότι αυτο το καλοκαιρι, δεν θα μπορουμε να κατσουμε τοσο πολλες ωρες στην παραλια με τα μωρουλια....οποτε μονο για μια βουτια τη φορα, τα βλεπω;):P

το συζητουσα με την συνυφαδα μου που το πρωτο καλοκαιρι ο γιος της ηταν 6 μηνων κ μου ειπε οτι τον επαιρνε κανονικα μαζι της, πηγαιναν σε παραλια που ειχε δεντρα , για φυσικη σκια, του ειχε μαζι κ τις κρεμες του κ ολα καλα! απλα τον εβρεχε λιγο (καθοντουσαν μαζι στην ακρη ) μετα τον αλλαζε κ παλι απο την αρχη!!!! βεβαια μην φανταστεις οτι αυτο γινοταν συνεχεια , απλα την εβδομαδα που πηγανε διακοπες! εγω σκεφτομαι κατα αρχες σεπτεμβρη να παμε διακοπες, οποτε θα ειναι κ 8 μηνων κ δεν νομιζω να εχουμε προβλημα! βεβαια το υπολοιπο καλοκαιρι θα γυρναμε παλι αλλα οχι για μπανια! μια εβδομαδα στο χωριο.... σκεφτομαι να παω να κατσω κ σαλαμινα κ να πηγαινοερχεται ο νικος.... καπως ετσι!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

evita κυριολεκτικα παιδαρος ο μπεμπης σου!!!!!

οσο για την δουλεια... τι να πω??? μηπως ειναι πραγματι καλυτερα?

Nai mwre, borei..alla twra exei 8eixtei o egwismos mou kai aftizw. Xwria oti niw8w pws me adikoun epeidh eimai manoula..Tha mou perasei, to xerw..

Ax me ta nea ths annia mas mou exei er8ei mia trellh anastatwsh :) Skeftomai sunexeia pws 8a eniw8a ama mou sunevaine kai pws 8a to anakoinwna! Twra to eipa kai ton Marko kai mou eipe pws ama mas katsei, mas ekatse! Polu xalaro ton vlepw..Xmmm...

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

και εγώ ετσι το σκεφτομουν και όσο θα τον κυκλοφορώ...με πάνα

α! κορίτσια καπου είχα δει για πάνες ειδικές για το νερό αλλά δεν θυμάμαι από ποια εταιρία ήταν!

εγω εβαζα μαγιουδακι, εβγαινα, τον ξεπλενα και μετα πανα παλι....

Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ να το κάνω.

Εβιτάκι μου καλό, δεν αξίζει να σκας για κανένα αφεντικό και καμία δουλειά.

Η οικογένειά σου κι εσύ να είστε καλά και όλα τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους...

Κορίτσια μου κάθομαι και παίζω csi στο xbox τα μικρά κοιμούνται κ επιτέλους ησυχία στο σπίτι..γουρουνιασα και μπριζολα με πατάτες και είμαι οκ..αυτά θα πάω για νανι γιατί την τελευταία βδομάδα έχω τρομερή ηπνυλια..φιλακια καληνύχτα

:-D

Διαφημίσεις

α! κορίτσια καπου είχα δει για πάνες ειδικές για το νερό αλλά δεν θυμάμαι από ποια εταιρία ήταν!

Little swimmers legontai kai einai twn Huggies nomizw!

Exei diafora mege8h. Egw evaza auth kai magioudaki apo panw gia mesa sto nero kai otan vgainame, evaza pamper kanoniko kai ton afhna na zouzounaei sthn ammo :)

Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ να το κάνω.

Εβιτάκι μου καλό, δεν αξίζει να σκας για κανένα αφεντικό και καμία δουλειά.

Η οικογένειά σου κι εσύ να είστε καλά και όλα τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους...

Euxaristw sofaki mou :) Tha mou perasei mwre..Oi proteraiothtes mou einai ta paidakia mou twra pia..

Annia mou ante na koimh8eis vre! H upnhlia einai klassiko sumptwma eggumosunhs! Kai pali polla sugxarhthria koukla mou :) Esu mas odhgeis!

Καλημερουδια!!

Για το μαγιω που λετε..εγω τη μεγαλη την γεννησα ιδια εποχη και το καλοκαιρι ηταν 6 μηνων οπως θα ειναι κ ο μπομπος..κι εγω μαγιουδακι εβαζα τη βουτουσα, μετα φορουσαμε πανα κ φευγαμε γιατι τα μωρακια δεν κανει να καθονται ουτε κατω απο την ομπρελα με τοσο ζεστη!

εβιτα 8 κιλο ο μπεμπαρος?? τελειος!!!

αννια τζαμπα το power plate χεχεχε

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερουδια!!!! καμια σας δεν σκουπισε το βραδυ;;; ανεπροκοπες.....!!!

ο Λεο ειναι χαλια, εχω ανοιξει τα παραθυρα για ανανεωση αερα, η μητση μου εκανε τα ιδια με χθες....διαβασα στην πατσουρου οτι τα μωρα που θηλαζουν σπανια κολλανε γαστρεντεριτιδα...ελπιζω να την βγαλουμε καθαρη! εχουμε και ταξιδι το σαββατο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...