Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επέστρεψα!!!

Το μεσημέρι τελικά έκανα τις δουλειές, αν και βαριόμουν απίστευτα (τι να κάνεις... η γυναίκα είναι γυναίκα όσο κι αν θέλουμε να διαφοροποιήσουμε λίγο τις καταστάσεις...). Στις 17:30 ραντεβού στο γιατρό. Το κεφαλάκι μας έχει εμπεδοθεί και είμαστε έτοιμοι για έξοδο!!! Κι εμένα μου εξέτασε τον τράχηλο, αλλά δε με ενόχλησε καθόλου (ή ο γιατρός έχει πολύ λεπτό δάχτυλο ή εγώ θα έχω πρόβλημα όταν ξαναρχίσουμε το σπορ...). Όλα καλά! Α! Είμαστε 3600 συν πλην 300γρμ και έχουμε άλλες 20 μερούλες. Τα χτυπάμε τα 4000? τι λέτε? Και έβαλα μόνο μισό κιλό τον τελευταίο μήνα. και μου είπε και ο γιατρός ότι τον τελευταίο μήνα συνήθως δεν παίρνει κιλά η έγκυος και πιθανότατα δε θα πάρω άλλα. Οπότε μένουμε στα 14,5!!! Γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Και μετά πήγαμε για φαγητό (μακαρονάδα, σαλάτα) και σινεμά 2012!!! Και πήραμε και nachos και τα περισσότερα τα έφαγα εγώ!!! Πήρα πολύ θάρρος, ε? :) Και βγαίνοντας είχαμε καμιά 20αριά αναπ/τες στα κινητά μας. Οι γονείς μου ανησύχησαν που δεν τους πήρα να τους πω τι έγινε με το γιατρό και ξεσήκωσαν τον κόσμο!!! Και τα πεθερικά μου και ο κουνιάδος μου πήραν και μας έψαχναν κι αυτοί! Τρελό μπατιρντί!!! :)

Και τέλος επιστροφή στην έδρα μας...

Ρώτησα το γιατρό για τη φαγούρα και μου είπε να κάνω υπομονη βασικά, αλλά η bepanthol, όπως μου είπατε marina και sofou, μπορεί να βοηθησει.

Για λαστέξ μου είπε ότι θα μου γράψουν από την κλινική ένα για να χρησιμποιώ, γιατί καλή η γυμναστική, αλλά κι αυτό βοηθαει. Και αφού μου το είπε και ο ντόκτορ, θα το πάρω...

Αυτά τα "ολίγα" από μενα... :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιας κ αποψε το ξενυχταμε για αλλη μια φορα (ξυπνιος ο γιος) ειπα να μπω να πω ενα γεια..

Καταρχην να ευχηθω κ εγω με στην Αλεκα που με προλαβε κ δεν γεννησαμε μαζι :tongue:

Αλεκακι μου να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου κ με το καλο να γυρισετε γρηγορα στο σπιτακι σας να μας πεις τα νεα σου..

Να ναι παντα κ τα δυο σου αντρακια αγαπημενα κ ευτυχισμενα

Εγω ζουζουνες περιμενω ακομα..

Η μικρη την Δευτερα που πηγα στο γιατρο ηταν 2900, μου ειπε οτι ειναι καλη για την ηλικια της κ παει ακομα 2-3 μερες μπροστα υπερυχογραφικα.

Εχω αρχισει ομως κ εχω κατι ψιλοπονακια κ συσπασεις κ δεν ξερω αν αθα προλαβω κ εγω να φτασω στην αρχικη προγραμματισμενη μου ημερομηνια..

Βεβαια για μενα αυτο θα ειναι καλο κ γιατι ετσι θα εχω κ την πιθανοτητα φυσιολογικου τοκετου.. (δυστυχως παραπανω δεν με αφηνει να περιμενω γιατι φοβαται γιατι ο πλακουντας ειναι ηδη στο 3 ..)

Μια βδομαδα ουσιαστικα μου εμεινε κ μενα.

ΦΑΜ γιατι καλο μου να σε προγραμματισει με καισαρικη?? Δεν το καταλαβα αυτο.. Ενα μεγαλο παιδι ακομα κ πανω απο 4 -4,5 κιλα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γεννηθει φυσιολογικα. Αν ο μονος λογος ειναι αυτος μην το δεχτεις με τιποτα.. Κ μην τον αφησεις να σε τρομαξει ρε φιλεναδα..

Και αν "στεναχωριοταν" δεν θα στο ανεφερε καθολου..

Δηλαδη τοσες γυναικες που γεννανε φυσιολογικα εχουν μικρα παιδια??

Αν γεννησεις με καισαρικη γι αυτο το λογο θα το μετανιωνεις για ολη σου τη ζωη.

Εγω που εκανα το Χαρη με καισαρικη, παρακαλαω να μου δωθει τωρα η ευκαιρια να γεννησω φυσιολογικα.. τοτε απλα πιστευα πως δεν ειχα επιλογη. Και το μετανιωνω που δεν το εψαξα παραπανω:cry:

Η καισαρικη δεν παυει να ειναι ενα χειρουργειο που θα επιβαρυνει το σωμα σου. Και πρεπει να γινεται μονο οταν συντρεχει καποιος σοβαρος λογος.. κ δυστυχως σπανια συντρεχει ειδικα οταν μας προγραμματιζουν.. :evil:

Σκεψου το λιγο καλυτερα.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

melsas μην τις παιρνει κ τοσο τις μετρητης της μετρησεις.. 3900 μου εβγαζαν τον χαρη στις 37 εβδομαδες κ δεκα μερες μετα που γεννησα γεννηθηκε 3380.

Για να μην ξαναπω για το προηγουμενο βραδυ της καισαρικης που μου εκαναν 2 ωρες υπερυχο κ εβγαζαν το παιδι 4800 περιπου.. Απλα ειχε μεγαλο κεφαλι (κ μια απο τις παραμετρους που χρησιμοποιουν για τον καθορισμο του βαρους ειναι το κεφαλι )

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Καλημέρα μανούλες!

Να μας ζήσει και το δεύτερο μωράκι!!!!!!!

Πάλι δεν κοιμήθηκα το βράδυ και ξύπνησα στις 5!

Το μωράκι μου είναι μια χαρά! Αν θυμάστε στο doppler που έκανα χωρίς την γιατρό μου, μου είχαν πει πως βλέπουν το μπεμπάκο μου ανεπτυγμένο. Τελικά η γιατρός μου με διαβεβαίωσε πως είναι μια χαρούλα!

Έκανα και το εμβόλιο της κοινής γρίπης, όπως και για τις καούρες που έχω μεγάλο θέμα παίρνω maalox plus (με την συμβουλή της γιατρού μου φυσικά) και όλα καλά!

Αυτά τα νέα μου, πάνω κάτω. Καλημερούδια................:D

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Γειά σου Ελενίτσα και Ντόρα, με προλάβατε σήμερα :D :D

Ντόρα έχεις δίκιο , αυτά τα νούμερα που βγάζουν ώρες ώρες είναι οτι νά ναι!

Ελένη χαίρομαι που η γιατρός σου είπε πως είναι όλα καλα.

Κι εγώ πάλι τα ίδια σήμερα, ξυπνησα χαράματα αλλα το πάλευα και τελικά κατάφερα να κοιμηθώ λίγο ακόμα στο τέλος. Αλλα έχω μια απορία βρε κορίτσια...αυτή η κοιλιά μου γιατί γουργουρίζε παρόλο που το βράδυ εχω φάει αρκετάι;;; μου φαίνεται κουλό να χωνεύω τόσο γρήγορα!! Φταιω εγώ τώρα να κάνω σύστημα την μασαμπούκα , εεεε;;;

Διαφημίσεις

Kalhmera koukles!

Megalh epituxia x8es to vradu! Shkw8hka mono mia fora gia pipi! Vevaia parolauta exw koimh8ei 6 wres peripou alla telospadwn :)

Ante na perasoun oi meres na paei Deutera kai na dw ki egw to bouboukaki mou! Exw megalh periergeia na dw pws ka8etai kai poso exei paei!

Glukies kalhmeres se oles sas!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημέρα!!!

Melsas τους λαχταρίσαστε χθες τους ανθρώπους...Ο μπέμπης έτοιμος, ε??? Ποιός μπέμπης δηλαδή??? Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ!!!!!:D:D:D

Dora μου παρεξήγησες... ο λόγος που θα γεννήσω με καισαρική είναι ότι η οφθαλμίατρος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να γεννήσω φυσιολογικά λόγω προβλήματος στον αμφιβληστροειδή (20-30% πιθανότητες για ρίξη...). Πίστεψέ με ούτε εγώ το θέλω κι έχω στενοχωρηθεί πολύ με το θέμα, αλλά δεν θα πάρω ρίσκο να χάσω την όρασή μου... Το ότι ο μπέμπης είναι μάλλον μεγαλούλης αυξάνει τις πιθανότητες για μεγαλύτερο ζόρι άρα και μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν κάντι τα μάτια μου...

Όσο για τον προγραμματισμό αυτό είναι δική μου επιθυμία, αφού θα το φάω το χειρουργείο, τουλάχιστον να έχω χτυπήσει πριν ένα σούπερ κομμωτήριο-πεντικιούρ-μανικιούρ και λοιπά!!!;););)

Άντε 1 εβδομαδούλα κι εσύ πάνω-κάτω!!! Τί ωραία!!! Ο Χάρης που θα μείνει όσο θα είσαι στιο μαιευτήριο???

ElenaK καλημερούδια!!!!

Καλημέρα κι από μένα!

Νομίζω ότι όλη αυτη η έντονη φαγούρα των τελευταίων 2 ημερών και 3 νυχτών ήταν προάγγελος ραγάδων... Τώρα που σηκώθηκα βλέπω κάτι "λακουβίτσες" αλλά περιμένω νε περάσει η ώρα λίγο να δω μήπως είναι από τα ρούχα... :(

Είναι δυνατόν ρε γμτ? 19 μέρες πριν την ΠΗΤ μου? Άι στο καλό! Και ενώ η κοιλια δεν έχει μεγαλώσει εδώ και 2 εβδομάδες? Γιατι τεντώνει αφού δε μεγαλώνει, οεο???

Και γίνεται οι ραγάδες να είναι προς όποια κατεύθυνση να'ναι ή είναι συνήθως κάθετες? Δεν έχω ιδέα... Όσες έχω δει είναι κατακόρυφες... Τι σκέφτομαι για να παρηγορηθώ...

15y6xxxv0qx3picm.png

Έβγαλα, όντως 4-5 μικρές στο κάτω μέρος της κοιλιάς... Η κοιλιά μου στο ύψος του αφαλού δε μεγάλωσε, αλλά αυτό το κατέβασμα του μπέμπη που παίρνει θέση, μας την έκανε τη δουλειά...

Ευτυχώς οι άλλες που έβλεπα ήταν από τα ρούχα μου στον ύπνο. Ουφ!!!

Α! Και για το μπούκωμα ο γιατρός μου είπε ότι τώρα μπορώ να πάρω ό,τι θέλω. Και αντιβίωση και ό,τι με βολεύει. Τον ρώτησα για το Dexa-Rhina Spray και μου είπε ότι μπορώ. Οπότε έκανα από ένα φσιτ χθες και ΑΝΑΣΑΝΑ!!!

Edit: Καλέεεε!!! Πάλι λείπετε όλες????? Δύσκολη νύχτα???

15y6xxxv0qx3picm.png

Έβγαλα, όντως 4-5 μικρές στο κάτω μέρος της κοιλιάς... Η κοιλιά μου στο ύψος του αφαλού δε μεγάλωσε, αλλά αυτό το κατέβασμα του μπέμπη που παίρνει θέση, μας την έκανε τη δουλειά...

Ευτυχώς οι άλλες που έβλεπα ήταν από τα ρούχα μου στον ύπνο. Ουφ!!!

Α! Και για το μπούκωμα ο γιατρός μου είπε ότι τώρα μπορώ να πάρω ό,τι θέλω. Και αντιβίωση και ό,τι με βολεύει. Τον ρώτησα για το Dexa-Rhina Spray και μου είπε ότι μπορώ. Οπότε έκανα από ένα φσιτ χθες και ΑΝΑΣΑΝΑ!!!

Edit: Καλέεεε!!! Πάλι λείπετε όλες????? Δύσκολη νύχτα???

Asta Melinaki! Etsi mou thn eixe kanei ki emena o mikros thn prwth fora! 3 evdomades prin to telos tsoup! Eskasan muth oi atimes..

Ante na fugei kai to kruwma me to kalo!

Διαφημίσεις

Και τι είπαμε ότι κάνουμε τωρα???? Συνεχίζουμε κανονικά τις κρεμούλες μας?

Dunamika! Mh to suzhtas ka8olou!

Tha deis padws..meta th genna 8a einai kokkines kai meta siga siga 8a arxisoun na upoxwroun kai na pairnoun to xrwma tou dermatos. Mexri to kalokairaki, mono esu 8a xereis akrivws pou einai :)

Dunamika! Mh to suzhtas ka8olou!

Tha deis padws..meta th genna 8a einai kokkines kai meta siga siga 8a arxisoun na upoxwroun kai na pairnoun to xrwma tou dermatos. Mexri to kalokairaki, mono esu 8a xereis akrivws pou einai :)

Μακάρι Εβιτάκι μου!!! Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αφτί!!! Άτιμο πράγμα παντως οι ραγάδες!!! Άτιμο πράγμα!!! Ευτυχώς που είναι λίγες και μικρές, δηλαδή...

Πετάγομαι στο κέντρο για δουλίτσες και επανέρχομαι διμύτρελη!!!! χιχι!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

εχω ανεβασει πιεση κ εχει αρχισει ο τραχηλος κ ανοιγει! δεν μου ειπε σιγουρα ποτε... εκτιμηση εκανε οτι με βλεπει σε 2-3 εβδομαδες περιπου....κ αν γινει αυτο , σιγουρα δεν θα αποφυγουμε την θερμοκοιτιδα...

και εγώ έχω κοντό τράχηλο και εχει μία μικρή διαστολή (εδώ και καμια 10αρια μέρες). γι΄αυτό άλλωστε η γιατρός μου είχε επιβάλλει να μείνω σπίτι εδώ και 3,5 μήνες περίπου, οπότε αποκλείσαμε το ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού. πλέον τώρα (λιγότερο από 30 μέρες έχουν μείνει) όποτε και να γεννήσουμε δεν έχουμε πρόβλημα! υπομονή λοιπον και όλα θα πάνε καλά! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτές οι παλιοραγάδες έχουν γίνει εφιάλτης τελικά έτσι??

Η πρώτη μου φοβία είναι το πως θα γεννήσω και η δεύτερη ΑΥΤΕΣ!!!

Είναι καμιά χοντρούλα μανούλα εδώ, ή είμαι μόνη? :tongue:

και....

....όλα θα πάνε καλά για όλες μας!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...