Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΡΠΕΡΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ 2,5ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ...ΜΑΡΙΝΑ ΣΕ ΕΦΑΓΑ ΛΑΧΑΝΟ..ΑΝΤΕ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ..

:-D

το μητσακι χθες κοιμηθηκε για 2 ωρες στην κουνια της...κατα τις 1 ξυπνησε και με εκανε πιπιλα μεχρι το πρωι!

Αχου το το Μητσάκι το πιπιλιάρικο!!!!!!

με την ΓΟΠ τι έγινε το ξεπερνάει? εμάς παρ'ολο που συνεχίζει να βγαζει επιμένει στου 6+

Σίγουρα είμαστε πολύ καλύτερα, αλλά δεν έχεουμε τελειώσει ακόμη...

Άσχετο,κοιμάται στο λίκνο από τις 3:15....Λιώσιμο...

Γι αυτό μου βγαίνει φρεσκαδούρα στις φωτογραφίες!!!!!!

σιγουρα επαιξε ρολο η ΓΟΠ...παντως και εγω θελω ν αρχισω κρεμουλες γιατι με το γαλα μου εχει βγαλει την πιστη ο μικρος...ειναι ψηλος και αδυνατος και ενω πινει αρκετα το 24ωρο ( 1000 με 1200), παλι αδυνατος φαινεται....

Λες ε? Άντε με το καλό κι εσείς την κρεμούλα!!! Περιμένουμε νέα για την πρώτη δοκιμή!!! Με τον Αγγελάκο, τί είχε γίνει την πρώτη φορά?

...για πόσους μήνες ακόμα θα είναι το γλυκουλάκι σου, μικροσκοπικούλι Μητσινάκι που του αρέσει να κοιμάται αγκαλίτσα με το βυζάκι της μανούλας του ???

Περνάει ο καιρός τόσο γρήγορα και αυτά τα σκατούλια μεγαλώνουν τόσο πολύ....

....είναι κοντά μας η μέρα που θα αναπολούμε-επιθυμούμε αυτές τις πολύ κουραστικές αλά συνάμα και πολύ γλυκές και τρυφερές εποχές.....;)

Αχου τί γλυκές κουβεντούλες!!!

ΚΕΡΑΜΙΔΑ!!!! Με το καλό κοπέλα μου!!! ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΘΗΚΑ!!!!!!!

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΕΙΡΩΣΗ..

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εσύ είσαι πιο άρρωστη και από τη Μαρίνα!!! Μετά από δίδυμα, θέλεις αμέσως κι άλλο?!?!?!?!?!?! Κι αν βγουν κι "άλλα"????

το πιστευεις οτι αυτος ειναι ενας απο τους κυριοτερους λογους που το αφηνουμε???? 1 στις 80 εγκυμοσυνες ειναι διδυμα... 1 στις 200 στον ιδιο σακο... ε, δεν θα πιασουμε το 1 στις 4 που εχουμε ξανα πιθανοτητες για διδυμα ξανα:lol::lol::lol:??????

Πρωτότυπο, αλλά 3 μυστήρια μαζί??? Καντήλες θα βγάλουν!!!

:D:D:D:D

baJfp2.png

το πιστευεις οτι αυτος ειναι ενας απο τους κυριοτερους λογους που το αφηνουμε???? 1 στις 80 εγκυμοσυνες ειναι διδυμα... 1 στις 200 στον ιδιο σακο... ε, δεν θα πιασουμε το 1 στις 4 που εχουμε ξανα πιθανοτητες για διδυμα ξανα:lol::lol::lol:??????

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ..ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ 20/3ΤΕΛ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 21..ΠΕΙΡΑΖΕΙ??

:-D

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ..ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ 20/3ΤΕΛ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 21..ΠΕΙΡΑΖΕΙ??

τι να το πιστεψεις βρε???? εδω δεν το εχουμε πιστεψει εμεις που ειμαστε το ακροατηριο!!!!

δεν νομιζω να πειραζει... θα ξανα αλλαξει η πητ φανταζομαι ....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...