Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερινάκι μου μη ξεχνάς ότι ήταν Σάββατο-Κυριακή και άνοιξη !!!!!

Τις πρώτες μέρες σίγουρα αλλά μετά......τι να σου πω...πολύ πλάκα :P:p:p:p:p.

το λαμβάνω υπ'οψιν οτι ήταν ΣΚ, αλλά εκτός αυτου κ τον χειμώνα που πήγαμε κ ήταν καθημερινή πάλι κόσμο είχε κ είχε πολύ κίνηση στην αγορά σίγουρα κάποια διαφορά θα υπάρχει αλλά δεν φαίνεται εντονη ακόμα και στη Θεσ/κη έχουμε δει διαφορά αλλα εκεί...
Κι εμάς για πεντέμιση-έξι μηνών μας είχε πει στην αρχή, αλλά παρακολουθώντας την ανάπτυξή του είπε να ξεκινήσουμε από 5, ίσως έπαιξε ρόλο και η ΓΟΠ, δεν ξέρω...

Κι επειδή συνήθως τα παιδάκια δυσκολεύονται να φάνε την κρέμα γιατί δεν ξέρουν, είπε να ξεκινήσουμε εκμάθηση σιγά-σιγά από τεσσεράμιση μηνών, ώστε όταν πάει 5 να τρώει ένα γεύμα κρέμα!

Έλα όμως που αυτός τα κατάφερε αμέσως!!!

Πάντως κορίτσια ήδη είδα διαφορά!!! Σαν να χορταίνει πραγματικά το παιδί!!!

Αφήστε που και τις 2 φορές που έφαγε έριξε ένα δίωρο ύπνο μετά αβασάνιστα και αβίαστα!!!!

Επίσης κάποια στιγμή μες στον 5ο θα αρχίσουμε φρουτάκια (μήλο-αχλάδι) και από τον 6ο μοσχαράκι!

με την ΓΟΠ τι έγινε το ξεπερνάει? εμάς παρ'ολο που συνεχίζει να βγαζει επιμένει στου 6+

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

inaki δοκίμαες κάποια στιγμή να τη βγάλεις από το στήθος?γιατί μπορεί να είχε κοιμηθεί και να πιπίλαγε μηχανικά,το κάνει και σε μένα μερικές φορές,και όταν τη βγάζω συνεχίζει τον ύπνο της...

Άσχετο,κοιμάται στο λίκνο από τις 3:15....Λιώσιμο...

oCxsp2.png

γεια σας κοριτσουδια μου......τωρα κοιμισα τον μικρο...ξεσηκωνεται ρε γμτ απο το μεγαλο και θελει όλη την ωρα να τον κοιταζει να τον εχω όρθιο διπλα του και τετοια....:D

Αλεκάκι πού είσαι ??????

που να ειμαι καλο μου....γυρισα και προσπαθω να συμαζεψω ΚΑΙ τον χαμο του σκ....Να φανταστειτε η γυναικα σημερα δεν προλαβε να καθαρισει όλο το σπιτι και ηρθε και το απογευμα:rolleyes:

κοριτσακια, εχω ψιλο-ψυχοπλακωθει με αυτα που γινονται στη χωρα μας ... με την κριση κ ολα αυτα ...... θελω τοσο πολυ να κανω κ δευτερο παιδακι αλλα ειδικα τωρα σκεφτομαι " που πας μωρε ξυπολυτη στα αγκαθιαααα "

και πριν την κριση και εγω το σκεφτομουν να κανω δευτερο...αλλα κατεληξα ότι χαλαμε λευτα σε ενα σωρο βλακειες που μπορουμε να κοψουμε και να κανουμε και αλλο ενα μωρουλι;)

κορίτσια στην Αθήνα βλεπετε στην καθημερινότητα να υπάρχει κρίση? ο κόσμος πως συμπεριφέρεται? Κοζάνη πάντως έχει πέσει πολύ η ψυχολογία δεν κινείται φύλλο, και ο άντρας μου στο μαγαζί βλέπει μεγάλη πτωση σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά ρε κορίτσια τώρα που πήγαμε Γιάννενα λές και είναι άλλο κράτος ρε παιδί μου δεν εβρισκες να κάτσεις πουθενά όλα τα μαγαζιά γεμάτα ταβερνες καφετέριες λες και δεν τους άγγιξε καθόλου η κρίση!

εγω δε βλεπω ,μεγαλη διαφορα...τι να πω...δεν ξερω τι κανει ο καθενας σπιτι σου αλλα βλπεω απλως ενα μικρο συμαζεμμα σα να λεμε. Τα εμπορικα όμως, από ό,τι ακουω πανε χαλια...

Κι εμάς για πεντέμιση-έξι μηνών μας είχε πει στην αρχή, αλλά παρακολουθώντας την ανάπτυξή του είπε να ξεκινήσουμε από 5, ίσως έπαιξε ρόλο και η ΓΟΠ, δεν ξέρω...

σιγουρα επαιξε ρολο η ΓΟΠ...παντως και εγω θελω ν αρχισω κρεμουλες γιατι με το γαλα μου εχει βγαλει την πιστη ο μικρος...ειναι ψηλος και αδυνατος και ενω πινει αρκετα το 24ωρο ( 1000 με 1200), παλι αδυνατος φαινεται....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

inaki δοκίμαες κάποια στιγμή να τη βγάλεις από το στήθος?γιατί μπορεί να είχε κοιμηθεί και να πιπίλαγε μηχανικά,το κάνει και σε μένα μερικές φορές,και όταν τη βγάζω συνεχίζει τον ύπνο της...

Άσχετο,κοιμάται στο λίκνο από τις 3:15....Λιώσιμο...

εννοειται οτι την εβγαζα αλλα δυσανασχετουσε και εκλαιγε!!!

θα την ξυπνησεις η θα την αφησεις να δεις μεχρι ποτε θα κοιμαται;;;:D

..........γυρισα και προσπαθω να συμαζεψω ΚΑΙ τον χαμο του σκ....Να φανταστειτε η γυναικα σημερα δεν προλαβε να καθαρισει όλο το σπιτι και ηρθε και το απογευμα:rolleyes:

Xαχαχα jurassic park !!!!!:tongue::tongue::tongue:

εννοειται οτι την εβγαζα αλλα δυσανασχετουσε και εκλαιγε!!!

Ε ρε γλέντια !!!!

Μη πτοείσαι όμως !!!

Πάρτο αλλιώς..από άλλη οπτική γωνία:

...για πόσους μήνες ακόμα θα είναι το γλυκουλάκι σου, μικροσκοπικούλι Μητσινάκι που του αρέσει να κοιμάται αγκαλίτσα με το βυζάκι της μανούλας του ???

Περνάει ο καιρός τόσο γρήγορα και αυτά τα σκατούλια μεγαλώνουν τόσο πολύ....

....είναι κοντά μας η μέρα που θα αναπολούμε-επιθυμούμε αυτές τις πολύ κουραστικές αλά συνάμα και πολύ γλυκές και τρυφερές εποχές.....;)

Διαφημίσεις

το λαμβάνω υπ'οψιν οτι ήταν ΣΚ, αλλά εκτός αυτου κ τον χειμώνα που πήγαμε κ ήταν καθημερινή πάλι κόσμο είχε κ είχε πολύ κίνηση στην αγορά σίγουρα κάποια διαφορά θα υπάρχει αλλά δεν φαίνεται εντονη ακόμα και στη Θεσ/κη έχουμε δει διαφορά αλλα εκεί...

Άρα για να το λες κάτι παραπάνω ξέρεις ;)

Hello Hello!!!

Ολες καλα βλεπω και τα μωρακια μας σουπερ! Μπραβο μανουλες!

Πηγα στο Λητω σημερα για κατι ψωνια και ηταν η Πετρουλακη και εκανε φωτογραφηση...Κουκλαρα η γυναικα!

Ινακι ειδα γυαλια ηλιου της chicco απο 0+ πολυ πολυ ομορφα, τα λιμπιστικα για τον δικο μου αλλα συγκρατηθηκα! Επισης τις προαλλες ειχα δει και στο mothercare, εαν ειναι ο δρομος σου απο κει ριξε μια ματια!

Κοριτσια σχετικα με την κριση και γω τις ιδιες ανασφαλειες εχω...Ευτυχως ειμαστε καλα, εχουμε και οι δυο την υγεια μας και τις δουλειες μας αλλα το απροοπτο με φοβιζει και το εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου...Και εαν ηταν τα πραγματα αλλιως, θα εμενα σημερα εγκυος, πραγματικα δεν εχω κανενα προβλημα, εφοσον μπηκαμε στο λουκι, τι ενα τι δυο...Αλλα με τη δουλεια τι θα γινει; Δεν το ρισκαρω να μην πατησω καθολου για τοσο διαστημα, οι καιροι ειναι δυσκολοι...Ουφ! Σε κανενα χρονο το βλεπω να προσπαθουμε παλι!

Σοφακι, μακαρι να εισαι εγκυος κοπελα μου εφοσον το επιθυμειτε κιολας!

Διαφημίσεις

Αχ βρε annia μου από τη μια σε μακαρίζω για τη δύναμη,για το κουράγιο που χρειάζεσαι,για το ότι το σώμα σου μπορεί τόσο εύκολα να φιλοξενήσει ένα ακόμα μωράκι...αλλά πώς θα τα καταφέρεις βρε συ??3 μωράκια??????Αγχώνομαι και μόνο στη σκέψη!!!!

Τώρα θα γράφεις και στις μανούλες Δεκέμβρη 2010!!!!

Κάθε χρόνο έχεις και από ένα παιδάκι,2008 τη Μαιρούλα,μετά τον μπεμπούλη και τώρα άραγε...ποιος ξέρει τι θα είναι αυτό το φασολάκι???

inaki ξύπνησε μόνη της μετά από 3,5 ώρες ύπνου!!

oCxsp2.png

ΑΧ ΝΤΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ..ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ?Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΕΙΡΩΣΗ..

:-D

Ε ρε γλέντια !!!!

Μη πτοείσαι όμως !!!

Πάρτο αλλιώς..από άλλη οπτική γωνία:

...για πόσους μήνες ακόμα θα είναι το γλυκουλάκι σου, μικροσκοπικούλι Μητσινάκι που του αρέσει να κοιμάται αγκαλίτσα με το βυζάκι της μανούλας του ???

Περνάει ο καιρός τόσο γρήγορα και αυτά τα σκατούλια μεγαλώνουν τόσο πολύ....

....είναι κοντά μας η μέρα που θα αναπολούμε-επιθυμούμε αυτές τις πολύ κουραστικές αλά συνάμα και πολύ γλυκές και τρυφερές εποχές.....;)

ετσι που το θετεις πολυ μου αρεσει !!!

Hello Hello!!!

Ολες καλα βλεπω και τα μωρακια μας σουπερ! Μπραβο μανουλες!

Πηγα στο Λητω σημερα για κατι ψωνια και ηταν η Πετρουλακη και εκανε φωτογραφηση...Κουκλαρα η γυναικα!

Ινακι ειδα γυαλια ηλιου της chicco απο 0+ πολυ πολυ ομορφα, τα λιμπιστικα για τον δικο μου αλλα συγκρατηθηκα! Επισης τις προαλλες ειχα δει και στο mothercare, εαν ειναι ο δρομος σου απο κει ριξε μια ματια!

Σοφακι, μακαρι να εισαι εγκυος κοπελα μου εφοσον το επιθυμειτε κιολας!

τα γυαλακια μας ειναι στη διαδρομη αγγλια ελλαδα, εδειξα εκεινα που ειχαμε βρει σε μια φιλη μου απο αγγλια και της πηρε ενα απο το αγγλικο σαιτ που εχει μεγαλυτερη ποικιλια! οταν ερθουν θα σας βγαλω φωτο

αννια μου εισαι τοσο προικισμενο κοριτσι που ειμαι σιγουρη οτι και με τριτο παιδακι θα τα καταφερεις μια χαρα!!!

Είδα κι εγώ το τόπικ "Θα γίνω μανούλα Δεκεμβρίου" και από κάτω το όνομά σου και νόμιζα ότι μπήκες να ευχηθείς!!Και μετά εδώ που έβαλες λινκ για τα νέα σου και λέω θα βαριόταν να τα ξαναγράφει από τις μανούλες του 2008 αλλά ότι θα είσαι εγκυούλα ε όχι,δεν το περίμενα!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...