Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και πότε βρε Κατερινάκι το ποπουδάκι του μωρού θα προλάβει μέχρι τον Ιούνιο να γίνει όσο το πάμπερ για να του κάνει το μαγιώ ??????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βασικά δεν το σκέφτηκα αυτό :confused::confused: αλλά νομίζω οτι αν θα πάμε παραλία θα τον έχω με το πάμπερ φοβάμαι με την άμμο μωρε δεν ξέρω όμως τι θα κάνω τότε! αλλά έχω την εντύπωση οτι γενικά το μικρότερο νουμερο είναι το 12 μηνών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια, εχω ψιλο-ψυχοπλακωθει με αυτα που γινονται στη χωρα μας ... με την κριση κ ολα αυτα ...... θελω τοσο πολυ να κανω κ δευτερο παιδακι αλλα ειδικα τωρα σκεφτομαι " που πας μωρε ξυπολυτη στα αγκαθιαααα "

κορίτσια στην Αθήνα βλεπετε στην καθημερινότητα να υπάρχει κρίση? ο κόσμος πως συμπεριφέρεται? Κοζάνη πάντως έχει πέσει πολύ η ψυχολογία δεν κινείται φύλλο, και ο άντρας μου στο μαγαζί βλέπει μεγάλη πτωση σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά ρε κορίτσια τώρα που πήγαμε Γιάννενα λές και είναι άλλο κράτος ρε παιδί μου δεν εβρισκες να κάτσεις πουθενά όλα τα μαγαζιά γεμάτα ταβερνες καφετέριες λες και δεν τους άγγιξε καθόλου η κρίση!

εγω κοριτσια πιστευω οτι δυστυχως θα ερθουν χειροτερες μερες ... αν κοπει το δωρο χριστουγεννων μανι μανι αυτο θα μας δυσκολεψει πολυ .... απλα σκεφτομαι οτι ηταν που ηταν χαλια ο ιδιωτικος τομεας με τα ωραρια κ την εκμεταλλευση των εργαζομενων, τωρα θα γινουν πιο δυσκλα τα πραγματα .... με πληγωνει να σκεφτομαι οτι θα αναγκαζομαστε να λειπουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ μακρια απο τα μωρακια μας ...

Κρατάω αυτή τη φάτσα αγκαλιά,της τραγουδάω "δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ,μέτρο δεν έχει η αγάπη...",έχω ψιλοβουρκώσει,με κοιτάει μες στα μάτια και μου αμολάει ένα ρέψιμο.........και ξεραίνομα στα γέλια!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλε εβαλα λιγο μοσχαρακι ( ενα μικρο κομματι) βρασμενο στο φουρνο μικροκυματων και εσκασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

:shock::shock::shock::?::?::?:

Σοφού-συμπεθερού πολύ χαίρομαι που περνάς καλά!!! Εμείς σήμερα την κάναμε πιο πηχτή την κρέμα και πάλι μια χαρά έφαγε, αν εξαιρέσεις ένα φτάρνισμα κι ένα βήξιμο με γεμάτο στόμα φυσικά!!! Πολύ γέλιο!!!!

εγω κοριτσια πιστευω οτι δυστυχως θα ερθουν χειροτερες μερες ... αν κοπει το δωρο χριστουγεννων μανι μανι αυτο θα μας δυσκολεψει πολυ .... απλα σκεφτομαι οτι ηταν που ηταν χαλια ο ιδιωτικος τομεας με τα ωραρια κ την εκμεταλλευση των εργαζομενων, τωρα θα γινουν πιο δυσκλα τα πραγματα .... με πληγωνει να σκεφτομαι οτι θα αναγκαζομαστε να λειπουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ μακρια απο τα μωρακια μας ...

εγώ λέω οτι κανα 2 χρονάκια θα κάνει να συνέλθει η Ελλάδα, το άσχημο είναι ότι είναι δύσκολο και να βρείς δουλειά αλλά γενικά αν σκεφτουμε το θέμα ίσως και να είναι καλό αυτό γιατί μέχρι τώρα τα είχαμε όλα δεδομένα και ξοδέυαμε αλόγιστα τώρα με το σοκ που έπαθε ο κόσμος ίσως και να σκέφτεται καλύτερα ποιες ειναι οι ανάγκες τόυ

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:

:shock::shock::shock::?::?::?:

Σοφού-συμπεθερού πολύ χαίρομαι που περνάς καλά!!! Εμείς σήμερα την κάναμε πιο πηχτή την κρέμα και πάλι μια χαρά έφαγε, αν εξαιρέσεις ένα φτάρνισμα κι ένα βήξιμο με γεμάτο στόμα φυσικά!!! Πολύ γέλιο!!!!

φαμουλα πως και σας έδωσε κιόλας κρεμούλα? ωραία που σας άφησε να αρχίσετε εμάς μας εί[πε αφού κλείσει τους 6 μήνες :( θέλω πολύ να αρχισουμε κρεμούλες κ ας κάνει τον τόπο χαλια θα έχει πλάκα

Αχ βρε sofou μου,πολύ γέλασα με την μουσκεμένη παπάρα!!!!!

Κι εγώ χαίρομαι πολύ να έρχονται φίλοι στο σπίτι,μου αρέσει να τους περιποιούμαι,να μαγειρεύω,να περνάνε καλά,να νιώθουν άνετα...

Ναι,είδες το μαλλί της??Συντριβάνι τελείως!!!

angie μου σχετικά με την κρίση,νομίζω έχει να κάνει με το πώς είχε μάθει κανείς να ζει ως τώρα.Εμείς με το Γιώργο πάντα είχαμε ένα στρίμωγμα μιας και δε δούλευα πάντα,οπότε τώρα δε μας κάνει ιδιαίτερη διαφορά.Σίγουρα κάποια στιγμή τα πράγματα θα σφίξουν κι άλλο και δε νομίζω ότι θα φτιάξουν σύντομα...

oCxsp2.png

κορίτσια στην Αθήνα βλεπετε στην καθημερινότητα να υπάρχει κρίση? ο κόσμος πως συμπεριφέρεται? Κοζάνη πάντως έχει πέσει πολύ η ψυχολογία δεν κινείται φύλλο, και ο άντρας μου στο μαγαζί βλέπει μεγάλη πτωση σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά ρε κορίτσια τώρα που πήγαμε Γιάννενα λές και είναι άλλο κράτος ρε παιδί μου δεν εβρισκες να κάτσεις πουθενά όλα τα μαγαζιά γεμάτα ταβερνες καφετέριες λες και δεν τους άγγιξε καθόλου η κρίση!

Κατερινάκι μου μη ξεχνάς ότι ήταν Σάββατο-Κυριακή και άνοιξη !!!!!

θέλω πολύ να αρχισουμε κρεμούλες κ ας κάνει τον τόπο χαλια θα έχει πλάκα

Τις πρώτες μέρες σίγουρα αλλά μετά......τι να σου πω...πολύ πλάκα :P:p:p:p:p.

φαμουλα πως και σας έδωσε κιόλας κρεμούλα? ωραία που σας άφησε να αρχίσετε εμάς μας εί[πε αφού κλείσει τους 6 μήνες :( θέλω πολύ να αρχισουμε κρεμούλες κ ας κάνει τον τόπο χαλια θα έχει πλάκα

Κι εμάς για πεντέμιση-έξι μηνών μας είχε πει στην αρχή, αλλά παρακολουθώντας την ανάπτυξή του είπε να ξεκινήσουμε από 5, ίσως έπαιξε ρόλο και η ΓΟΠ, δεν ξέρω...

Κι επειδή συνήθως τα παιδάκια δυσκολεύονται να φάνε την κρέμα γιατί δεν ξέρουν, είπε να ξεκινήσουμε εκμάθηση σιγά-σιγά από τεσσεράμιση μηνών, ώστε όταν πάει 5 να τρώει ένα γεύμα κρέμα!

Έλα όμως που αυτός τα κατάφερε αμέσως!!!

Πάντως κορίτσια ήδη είδα διαφορά!!! Σαν να χορταίνει πραγματικά το παιδί!!!

Αφήστε που και τις 2 φορές που έφαγε έριξε ένα δίωρο ύπνο μετά αβασάνιστα και αβίαστα!!!!

Επίσης κάποια στιγμή μες στον 5ο θα αρχίσουμε φρουτάκια (μήλο-αχλάδι) και από τον 6ο μοσχαράκι!

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδες!!! ειχαμε παει στο γραφειο και δεν προλαβα να μπω , γραψατε 2 σελιδες παλι...

φαμ τι ωρα την τρωτε την κρεμα;;;; πρεπει να το δω αυτο!!!!

Το δεύτερο γεύμα μας! Δηλ. κατά τις 12.

Σας περιμένουμε όποια μέρα θέλετε!!!!

χεχε ωραια!!

σοφακι κριμα που δεν μπηκα πιο πριν να δω οτι θα πας μολ, τωρα ειμαι χωωωμα...

το μητσακι χθες κοιμηθηκε για 2 ωρες στην κουνια της...κατα τις 1 ξυπνησε και με εκανε πιπιλα μεχρι το πρωι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...