Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λες να φταιει το γαλα Ντορακι? :rolleyes: αχ μολις ειδα την μπουμπου σου... ειναι για ρουφηγα... και ο δικος μου εφτασε τα 8 κιλα και δεν εχει πουθενα να ρουφηξεις... θα βαλω και εγω φωτο να τον δειτε... και να σε ρωτησω κατι... εχεις ενα σχολιο που λεει σιγα σιγα μπαινει στο κρεβατακι της... δηλαδη δεν ειναι μονο ο δικος μου που προτιμαει να κοιμαται στο κρεβατι μας ή στον καναπε?

προσπαθω να βγαινουμε εξω αλλα δεν βοηθει ο καιρος.. χαλια ειναι

αλλα θα ερθω στην πολη σου σε κανα 10 μερες και θα σε παρω τηλεφωνο..

αμαρτια φαγητο.... εγω εκανα μπριαμ στο φουρνο...

μαχούλα πρίν έρθεις Κοζάνη πάρε με από τήν προηγούμενη μέρα για να είμαι κ εγώ.... τελεια να πάμε για καφέ!!!

θα σε γελασω....σκληρες μου γινονται....σαν τσιχλες ενα πραγμα!

εγώ ξέρω ότι τις μαρινάρουμε λιγάκι σε σόδα για να μαλακώνει το κρεας κ ο πεθερός μου μου είπε πως όταν τις μαγειρευει ρίχνει λιγο κοκα κόλα αλλά δεν τα δοκίμασα να τα μαγειρέψω να σου πώ εγώ βάζω νεράκι για να είναι μαλακές αλλά προτιμώ συνήθως παίρνω παντσετες και τρωμε σούπερ

μοσχαρισιες κανεις η χοιρινες??για πες μου πως τις φτιαχνεις??εμενα γινονται σαν λουκουμι..(και τωρα που ειπα λουκουμι αχ πεθυμησα να φαω κανενα)

χαχαχα

http://2.bp.blogspot.com/_WgRyXG5is1o/S8wgVTKi_HI/AAAAAAAABV0/uGSQK8EFlOY/s1600/19-04-2010+(4).jpg

Κρατάω αυτή τη φάτσα αγκαλιά,της τραγουδάω "δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ,μέτρο δεν έχει η αγάπη...",έχω ψιλοβουρκώσει,με κοιτάει μες στα μάτια και μου αμολάει ένα ρέψιμο.........και ξεραίνομα στα γέλια!!!!

χα χα χα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον doraki τωρα που το λες, θυμαμαι οτι ειχα παρει ενα μαγιω για την βαφτιστηρα μου (αυτο που ελεγα με μια μαργαριτα στον πωπο ) απο ενα μαγαζι στην χρ.σμυρνης στον κορυδαλλο οπως περνας απο το γηπεδο της προοδευτικης προς π.ραλλη στο αριστερο σου χερι.

baJfp2.png

Βοσκας κι εσυ Σοφια εεε???? Αντε καλη αρχη!!!!

Καλε εβαλα λιγο μοσχαρακι ( ενα μικρο κομματι) βρασμενο στο φουρνο μικροκυματων και εσκασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

τι να κανω ρε μαρακι!!! αφου δεν φευγουν απο μονα τους:tongue:

baJfp2.png

Να΄μαι κι εγώ !!!!!!

Τώρα κατάφερα να μπω να διαβάσω τα νέα σας...μου λείψατε βρέ !!!

Οι φίλοι μας (το ζευγάρι) που ήρθαν από την Παρασκευή για το ΣΚ,έφυγαν εχθές το βράδυ και από χθές το απόγευμα, έχει έρθει άλλος ένας πολύ πολύ αγαπημένος μας φίλος που ζει στο εξωτερικό και θα μείνει 4 μερούλες.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη !!! μου αρέσει πάαααρα πολύ να έρχονται οι φίλοι μας στο σπίτι.

Από τότε που φύγαμε από την Αθήνα μου έχουν λείψει τόοοοσο πολύ....και έτσι κάθε φορά που έρχεται κάποιος ξετρελένομαι από χαρά !!!....δεν θέλω να τελειώνουν οι μέρες...

Διαφημίσεις

Να΄μαι κι εγώ !!!!!!

Τώρα κατάφερα να μπω να διαβάσω τα νέα σας...μου λείψατε βρέ !!!

Οι φίλοι μας (το ζευγάρι) που ήρθαν από την Παρασκευή για το ΣΚ,έφυγαν εχθές το βράδυ και από χθές το απόγευμα έχει έρθει άλλος ένας πολύ πολύ αγαπημένος μας φίλος που ζει στο εξωτερικό και θα μείνει 4 μερούλες.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη !!! μου αρέσει πάαααρα πολύ να έρχονται οι φίλοι μας στο σπίτι. Από τότε που φύγαμε από την Αθήνα μου έχουν λείψει τόοοοσο πολύ....και έτσι κάθε φορά που έρχεται κάποιος ξετρελένομαι από χαρά !!!....δεν θέλω να τελειώνουν οι μέρες...

αμα ειναι ετσι βρε να σου ερθουμε κ εμεις κ θα αλλαξεις γνωμη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

baJfp2.png

οταν θα μπουν στην θαλασσα θα ειναι 8 μηνων σχεδων..... αυτο που τους κανει ειναι εως 12.... κ τους το δοκιμασα κ μια χαρα τους ηταν!!!!

έγώ του πήρα από jumbo ενα της ντισνευ και είναι νουμερο 12 μηνών του το έβαλα πάνω από το πάμπερς και του είναι καλό ήδη μέχρι το καλοκαιράκι θα είναι μια χαρά δεν είδα στα beneton αλλά μπορει να μην έφεραν ακομη εδώ θα πάω μια βόλτα μηπως βρω κάτι πιο μαγκικο!!!

doraki τι κουκλάρα ειναι αυτή φτου φτού!!!

καλημερα και απο μένα!!! κι εμεις γκρινια και σαλιαααα, να της βαλω καμια σαλιαρα να μην βρεχει τα ρουχα της;;;

Γεια σου Ειρηνούλα μου! Εγώ εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχω αρχίσει να της βάζω σαλιάρα γιατί έχουμε μία υπερπαραγωγή από σάλια και είναι σίγουρο ότι θα μου αρρωστήσει εάν έχει μόνιμα ένα βρεγμένο μπλουζάκι στο στήθος της.

Τώρα βέβαια κρέμεται μόνιμα από το λαιμό της μία μουλιασμένη παπάρα....:tongue:...την οποία την μασουλάει όοοολη την ώρα....τι να σου πω τώρα....μιά ομορφιά !!!:shock:

..... παω μεσα κ βλεπω την μεγαλη κανονικα στην θεση της κ την μικρη να εχει γυρισει καθετα κ να την κλωτσαει στην κοιλια!!!!! η μεγαλη να κλαιει κ η δε μικρη να γελαει!!!!!

Και που'σαι ακόμη Σοφάκι :P:p:p

Μανουλες καλημερααααααααα

Γειά σου Μαχούλα μας με το δραστήριο μπεμπίδιο ! Να μπαίνεις βρε πιο συχνά να μαθαίνουμε νέα σου...

μοσχαρισιες κανεις η χοιρινες??για πες μου πως τις φτιαχνεις??εμενα γινονται σαν λουκουμι..(και τωρα που ειπα λουκουμι αχ πεθυμησα να φαω κανενα)

Πάνω απ'όλα μ'αρέσουν οι συνειρμοί σου παραπονιαρίτσα μας !!!!:P

http://2.bp.blogspot.com/_WgRyXG5is1o/S8wgVTKi_HI/AAAAAAAABV0/uGSQK8EFlOY/s1600/19-04-2010+(4).jpg

Κρατάω αυτή τη φάτσα αγκαλιά,της τραγουδάω "δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ,μέτρο δεν έχει η αγάπη...",έχω ψιλοβουρκώσει,με κοιτάει μες στα μάτια και μου αμολάει ένα ρέψιμο.........και ξεραίνομα στα γέλια!!!!

Τι τρελιάρικο μαλλάκι είναι αυτό Ντοράκι μου ????? Φτου.φτου.φτουυυυυυ

Καλε εβαλα λιγο μοσχαρακι ( ενα μικρο κομματι) βρασμενο στο φουρνο μικροκυματων και εσκασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Αυτό θα πει ''εκρηκτική'' γεύση !!!!!:P:p:p

Συμπεθερούλα μου τί κάνετε ? πώς τα πήγε το αγοράκι μας σήμερα με την κρεμούλα του ???

Αλεκάκι πού είσαι ??????

έγώ του πήρα από jumbo ενα της ντισνευ και είναι νουμερο 12 μηνών του το έβαλα πάνω από το πάμπερς και του είναι καλό ήδη μέχρι το καλοκαιράκι θα είναι μια χαρά ......

Και πότε βρε Κατερινάκι το ποπουδάκι του μωρού θα προλάβει μέχρι τον Ιούνιο να γίνει όσο το πάμπερ για να του κάνει το μαγιώ ??????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Α! και για να μην το ξεχάσω , να σας πω πως κάνω εγώ τις μπριζόλες εδώ και πολλά χρόνια και πάντα γίνονται τέλειες.

Αγοράζω μόνο χοιρινές λαιμού και τις μαρινάρω ως εξής: λαδάκι, μουστάρδα, αλατοπίπερο, ταμπάσκο,λίγη ρίγανη και λίγο κρασάκι

Τις σκεπάζω με μεμβράνη και τις αφήνω στο ψυγείο όσο περισσότερο χρόνο μπορώ.

Τις ψήνω στην γκριλιέρα ( το σκεύος που είναι σαν τηγάνι με τον κυμματιστό πάτο ).

Την αφήνω να κάψει καλά και τις βάζω επάνω. Τις γυρνάω μετά από 5-7 λεπτάκια, μόλις δηλ. ξεκολάνε από τον πάτο του σκεύους. Τις ψήνω άλλο ένα πεντάλεπτο και από την άλλη πλευρά και είναι έτοιμες, ζουμερές και πεντανόστιμες!!!

Οι χρόνοι ψησίματος βέβαια είναι σχετικοί, έχουν να κάνουν με το πάχος του κρέατος , το σκεύος, κλπ...

Η ουσία είναι όχι πολλές φορές γύρισμα για να μην στεγνώνουν και ψήσιμο μέχρι να μην έχουν αίματα.

Αυτά !

κοριτσακια, εχω ψιλο-ψυχοπλακωθει με αυτα που γινονται στη χωρα μας ... με την κριση κ ολα αυτα ...... θελω τοσο πολυ να κανω κ δευτερο παιδακι αλλα ειδικα τωρα σκεφτομαι " που πας μωρε ξυπολυτη στα αγκαθιαααα "

κοριτσακια, εχω ψιλο-ψυχοπλακωθει με αυτα που γινονται στη χωρα μας ... με την κριση κ ολα αυτα ...... θελω τοσο πολυ να κανω κ δευτερο παιδακι αλλα ειδικα τωρα σκεφτομαι " που πας μωρε ξυπολυτη στα αγκαθιαααα "

με αυτα που γινονται μας βλεπω και να θελουμε αλλα να μην μπορουμε να παρουμε ουτε εξαμηνο του οαεδ ουτε τιποτα ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...