Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα.....βαζω μπριζολα- πατατουλες- λαδι -νερακι λιγο βαζω και καμμια ντοματα απο πανω απο μπριζολα.....και σκ@@τουλιτσες....παντα σαν σολες γινονται...χοιρινες..που να παρω και μοσχαρισιες δηλαδη!! 2 φορες τις εκανα εγιναν μαπα και δεν τις ξανακανα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα.....βαζω μπριζολα- πατατουλες- λαδι -νερακι λιγο βαζω και καμμια ντοματα απο πανω απο μπριζολα.....και σκ@@τουλιτσες....παντα σαν σολες γινονται...χοιρινες..που να παρω και μοσχαρισιες δηλαδη!! 2 φορες τις εκανα εγιναν μαπα και δεν τις ξανακανα!

επειδη ειχα το ιδιο θεμα παιζει ρολο το μερος απο οπου θα κοπει η μπριζολα.ζητα να σου κοβουν χοιρινες λαιμου.αυτες γινονται στο φουρνο;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

λοιπον εγω βαζω κανονικα λαδακι και μπολικο νερο και παντα της ψηνω στον αερα αλλα αρκετο νερο..ντοματα δεν βαζω μωρε μηπως τις σκληραινει ο χυμος της ντοματας??λεω εγω τωρα δεν ξερω..βασικα ελπιζω να της ξεπαγωνεις ε?

:-D

ναι ρε συ ....ή δεν βαζω πολυ νερο ή ειναι αυτο που λεει το ελινακι...τεσπα τις κανω ψητες και τελειωσε!!! για τη ντοματα δεν πιστευω ισα ισα που λογικα πρεπει να την κανει πιο ζουμερη!

Ελινακι καλο μου να ζησεις να τον θυμασαι το μπαμπακα σου!! να κοιτας τον μπουνιτσα για να χαμογελας!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ΜΑΧΗ μου μέχρι πρόσφατα κοιμόταν μαζί μας όλη τη νύχτα,τώρα άρχισα και τη βάζω στο λίκνο μέχρι να ξυπνήσει,την ταϊζω και μετά ξανά λίκνο μέχρι τις 6-6:30 που την παίρνω στο κρεβάτι γιατί δεν έχω κουράγιο!!Καλά,8 κιλά άντρακλας πού χωράει στο κρεβάτι σας?????

Μπριζόλες:πρώτη φορά έφτιαξα το Πάσχα,πήρα από μοσχαράκι γάλακτος,τις έβαλα σε μαρινάδα από το Σάββατο και τις έψησα 2 ώρες και έγιναν τέλειες!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Angie δεν ρωτάς καλύτερα παιδίατρο πρώτα για το χαμομηλάκι??? Μήπως χαλάσει το πρόγραμμά του και την όρεξή του...

Μαχούλα ο μπόμπιράς σου είναι ΑΣΤΕΡΙ!!! έτσι όπως πάει σε λίγο θα τρώει μόνος του, οπότε θα ξεκουράσει τη μανούλα!!!!! Εννοείται πως μόλις έρθεις Αθήνα θα βρεθούμε...αφορμές ψάχνουμε!!!!!!!

Ντοράκι θα σου πρότεινα την επόμενη φορά (αν υπάρξει) να πετάξεις καμιά σπόντα για την ώρα, γιατί 10 το βράδυ σε σπίτι με 4 μηνών πρέπει να είσαι τουλάχιστον ΜΟΥΛΑΡΙ για να πας!!! Ειδικά αν σε έχουν καλέσει από τις 8.30!!!! Νιονιό ΓΙΟΚ!!!!!

mamageor σούπερ η πατατοκατάσταση!!!!!! Εμένα μου έφερε η μανούλα κοτόπουλο λεμονάτο με ρυζάκι!!!!

annia περιμένουμε νέα από τον γυναικολόγο!!!

Ελινα μου έχεις την αγάπη μας, έστω και ιντερνετικά... Ο μπουνίτσας σου ο ζωηρούλης να είναι καλά να δίνει κουράγιο σε εσένα και την μανούλα σου...

ρε συ εγω οποτε βαζω μπριζολες στο φουρνο μου γινονται χαλια....

Κι εγώ το ίδιο!!! Για αυτό τις ψήνω στο ρομπότ και γίνονται ΣΟΥΠΕΡ!!! Βάζω κι ένα δισκάκι με νερό από κάτω να μην ξεραίνονται και είναι και πιο υγειινό, χωρίς λάδια, στη σχάρα!!!

επειδη ειχα το ιδιο θεμα παιζει ρολο το μερος απο οπου θα κοπει η μπριζολα.ζητα να σου κοβουν χοιρινες λαιμου.αυτες γινονται στο φουρνο;)

Είδες η καλή νοικοκυρά?!?!?!?!?!

Κοριτσοπουλα τι μαγειρεψατε??? εγω εκανα φαι για τους υπολοιπους που μονο που το μυριζεις παχαινεις!!! http://www.sintagespareas.gr/sintages/aproopto.html μονο που τις πατατες τις τηγανισα ελαφρως κι εβαλα και μανιταρια κ μπεικον....εγω θα φαω το μαρουλακι μου...θα τους τηγανισω και κανενα αυγο και μια χαρα!!! να παχαινουν αυτοι να αδυνατιζω εγω....χιχιχιχ

Έφαγα κάτι πρόχειρο για μεσημέρι και φτιάχνω ρεβύθια.

Μπριζόλες φτιάχνω κυρίως τηγανιτές. Στο φούρνο όμως θα συμβούλευα να τον προθερμαίνετε και μόλις ζεσταθεί και βάλετε τις μπριζόλες, να χαμηλώνετε την ένταση. Εγώ τις αλείφω και με μουστάρδα.

Ελινα ζωή σε σας!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Άσε μωρέ,αφού τελείωσε οκ,δε λέω τίποτα άλλο!!!

Ελίνα μου ξέρεις πού είναι ο μπαμπάς σου και αυτό είναι αρκετό.Η μανούλα σου είναι αυτή που χρειάζεται υποστήριξη,είναι οδυνηρό να χάνεις το ταίρι σου μετά από τόσα χρόνια...

oCxsp2.png

http://2.bp.blogspot.com/_WgRyXG5is1o/S8wgVTKi_HI/AAAAAAAABV0/uGSQK8EFlOY/s1600/19-04-2010+(4).jpg

Κρατάω αυτή τη φάτσα αγκαλιά,της τραγουδάω "δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ,μέτρο δεν έχει η αγάπη...",έχω ψιλοβουρκώσει,με κοιτάει μες στα μάτια και μου αμολάει ένα ρέψιμο.........και ξεραίνομα στα γέλια!!!!

oCxsp2.png

ελινα μου ζωη σε σας....

μαχη ταρζανακι ο μπομπιρας!!!!!

εμεις το απογευμα θα παμε mall για καφε,θα ερθει καμια?????

εχει υπηρεσια ο νικος κ ειμαι μονη μου:-( γι΄αυτο δεν σε πηρα κ τηλ

τι μαγιό πήρατε??? μωρε για τα κοριτσακια εχει κατι μαγιο τρελαααααα! εγώ το ΄χω το πρωτο μου μαγιο αναμνηστικό ήταν ενα ριγε τριγωνο μπικινακι τρομάρα μου!

αααα, μονοκινι!!!1 βασικα τους πηρα 3... 2 κιτρινα κ ενα ροζ... κ τα 3 εχουν κορδονακια στο πλαϊ:tongue: διαφορετικου χρωματος απο τα μαγιω!!! φωτο δεν ξερω να βαζω εδω:oops: οσες φορες εχω προσπαθησει λεει οτι ειναι μεγαλες κ δεν ξερω να τις μικρυνω...

Κοριτσοπουλα τι μαγειρεψατε??? εγω εκανα φαι για τους υπολοιπους που μονο που το μυριζεις παχαινεις!!! http://www.sintagespareas.gr/sintages/aproopto.html μονο που τις πατατες τις τηγανισα ελαφρως κι εβαλα και μανιταρια κ μπεικον....εγω θα φαω το μαρουλακι μου...θα τους τηγανισω και κανενα αυγο και μια χαρα!!! να παχαινουν αυτοι να αδυνατιζω εγω....χιχιχιχ

εγω πρασιναδα.. ξεκινησα διαιτα καλε!!!!

Έφαγα κάτι πρόχειρο για μεσημέρι και φτιάχνω ρεβύθια.

Μπριζόλες φτιάχνω κυρίως τηγανιτές. Στο φούρνο όμως θα συμβούλευα να τον προθερμαίνετε και μόλις ζεσταθεί και βάλετε τις μπριζόλες, να χαμηλώνετε την ένταση. Εγώ τις αλείφω και με μουστάρδα.

εγω τις πατατες αλοιφω με μουσταρδα ,βαζω κ λεμονι κ ενα καπακι ουζο κ γινονται φανταστικες! αλλα οι μπριζολες αν ειναι απο λαιμο κ οχι πολυ ψιλες γινονται μαλακες. κ τις ψηνω στην αρχη στις αντιστασεις κ μετα προς το τελος βαζω αερα κ κατω αντισταση

baJfp2.png

Διαφημίσεις

http://2.bp.blogspot.com/_WgRyXG5is1o/S8wgVTKi_HI/AAAAAAAABV0/uGSQK8EFlOY/s1600/19-04-2010+(4).jpg

Κρατάω αυτή τη φάτσα αγκαλιά,της τραγουδάω "δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ,μέτρο δεν έχει η αγάπη...",έχω ψιλοβουρκώσει,με κοιτάει μες στα μάτια και μου αμολάει ένα ρέψιμο.........και ξεραίνομα στα γέλια!!!!

φανταστικη φατσουλα!!!! μολις ειδα τις φωτο, ειναι κουκλιτσα η κορη σου doraki!!!!!! θα πληρωσει πολλα αυτος που θα την παρει!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...