Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις τσιτσιδωσα τον μπεμπουλι

δεν ξερω αν εκανα καλα ααλλα θα τον αφησω για καμια ωριτσα μονο με το εσωρουχακι του που ειναι αμανικο χωρις ζιπουνακι γιατι μαλλον εχει καψες το μωρο μου :) κανει και ζεστη σημερα ε?

αααααααααα δεν σας ειπα - σημερα το αγορακι μου εκανε την πρωτη μανουβρα μονος του απο ανασκελα στο πλαι σχεδον μπορουμυτα :) ακομη δεν εχει τελειοποιησει το γυρισμα (πλακωνει το ενα χερακι) αλλα εχει πλακα που το εμαθε αυτο μοονος του:) εχω εντυπωσιαστει και ας ειναι κατι χαζουλικο και μικρο αλλα εγω εχω καταενθουσιαστει !!

να σας πω βρε κορίτσια, εκτος απο γαλα μπουκαλι, τωρα που πιασαν οι ζεστες, κανει να του δινω και λιγο χλιαρο χαμομιλακι σας νερακι και καλα για να ενυδατωνεται αναμεσα στα γευματα?

Μανουλες καλημερααααααααα

Πλεον μπαινω ελαχιστα γιατι ο μπομπιρας μου ειναι ασταματητος πλεον αλλα και ο υπολογιστης δεν εχει γινει ακομη και με το λαπ τοπ δεν βολευομαι... απο τα λιγα που διαβασα χαιρομαι που ειστε καλα.. Ελινακι συλληπητηρια για τον πατερουλη σου... να ειστε καλα να τον θυμοσαστε..

Εμεις μια απο τα ιδια.. εχει ζωηρεψει παρα πολυ... πλεον στο κρεβατι κανει τουμπες ασταματητα προς ολες τις πλευρες... δεν θελει καθολου να καθεται ξαπλα, ουτε σε κλιση με 60 μοιρες που ειπε η γιατρος.... θελει να καθεται στον ποπο του.. φοβαμαι γιατι ειναι μικρουλης και κανει κακο στην μεση του... αλλα ποιον ρωταει.. και αγκαλια που τον εχω εμαθε και κανει κουνια μπελα μονος του... πηρα μπουκαλια της chicco με την τρυπα και μπορει και το πιανει ευκολα και σταματησαμε τα κλαμματα...

Αλλα εμενα ξυπναει ακομη το βραδυ... για φαγητο και για παιχνιδι.. και προσπαθω την ημερα να μην κοιμαται πολυ... χθες απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 12 το βραδυ δεν εκλεισε ματι αλλα το βραδυ παλι ξυπνησε... η παιδιατρος λεει υπομονη αλλα που να την βρω.. δεν κοιμαται το βραδυ και ολη την ημερα θελει παιχνιδια.. απο κουκου τζα μεχρι παραμυθια διαβαζουμε.... μεγαλωνει γρηγορα και δεν με αφηνει να τον χαρω σαν μωρακι, ολα μονος του θελει να τα κανει... και οταν δε παμε να αλλαξουμε παμπερς εκει ειναι αθλος ποια.. κουνιεται, στριφογυριζει το τραβαει... αφου μολις καταφερω και το βαλω με χειροκρατει ο αντρας μου... θα ηρεμησει μεγαλωνοντας ή χειροτερα θα παμε? σκεφτομαι και για 2ο τρομαρα μου γρηγορα αλλα δεν το βλεπω...

Ενα καλο ειναι πως σε κανα μηνα θα ερθουμε στην Αθηνα για εναν αρραβωνα... αν βολεψει βρε κοριτσια να βρεθουμε γιατι ευκολα να ξαναερθουμε με τον μπομπιρα... θα μεινουμε μαλλον προς το Παγκρατι...

Φιλακια πολλα σε ολες τις μαμαδες και τα μωρακια τους..

a84026bdda.png

ΜΑΧΗ μου τι τον ποτίζεις καλέ τον γιόκα σου και έχει εξελιχθεί έτσι???

Ζωή να'χει το παιδάκι,έμαθε και κούνια μπέλα!!!Θα τρελαθώ!!

ΦΑΜούλα μου άσε,στην αρχή μας είχαν πει 8,μετά 9:30 και τελικά ήρθαν 10.......

Η μικρή μου έχει λυσσάξει από το πρωί,όλο πάρλα και μετά και γκρίνια,έχει κοιμηθεί μόνο 1 ώρα...

oCxsp2.png

Μανουλες καλημερααααααααα

Πλεον μπαινω ελαχιστα γιατι ο μπομπιρας μου ειναι ασταματητος πλεον αλλα και ο υπολογιστης δεν εχει γινει ακομη και με το λαπ τοπ δεν βολευομαι... απο τα λιγα που διαβασα χαιρομαι που ειστε καλα.. Ελινακι συλληπητηρια για τον πατερουλη σου... να ειστε καλα να τον θυμοσαστε..

Εμεις μια απο τα ιδια.. εχει ζωηρεψει παρα πολυ... πλεον στο κρεβατι κανει τουμπες ασταματητα προς ολες τις πλευρες... δεν θελει καθολου να καθεται ξαπλα, ουτε σε κλιση με 60 μοιρες που ειπε η γιατρος.... θελει να καθεται στον ποπο του.. φοβαμαι γιατι ειναι μικρουλης και κανει κακο στην μεση του... αλλα ποιον ρωταει.. και αγκαλια που τον εχω εμαθε και κανει κουνια μπελα μονος του... πηρα μπουκαλια της chicco με την τρυπα και μπορει και το πιανει ευκολα και σταματησαμε τα κλαμματα...

Αλλα εμενα ξυπναει ακομη το βραδυ... για φαγητο και για παιχνιδι.. και προσπαθω την ημερα να μην κοιμαται πολυ... χθες απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 12 το βραδυ δεν εκλεισε ματι αλλα το βραδυ παλι ξυπνησε... η παιδιατρος λεει υπομονη αλλα που να την βρω.. δεν κοιμαται το βραδυ και ολη την ημερα θελει παιχνιδια.. απο κουκου τζα μεχρι παραμυθια διαβαζουμε.... μεγαλωνει γρηγορα και δεν με αφηνει να τον χαρω σαν μωρακι, ολα μονος του θελει να τα κανει... και οταν δε παμε να αλλαξουμε παμπερς εκει ειναι αθλος ποια.. κουνιεται, στριφογυριζει το τραβαει... αφου μολις καταφερω και το βαλω με χειροκρατει ο αντρας μου... θα ηρεμησει μεγαλωνοντας ή χειροτερα θα παμε? σκεφτομαι και για 2ο τρομαρα μου γρηγορα αλλα δεν το βλεπω...

Ενα καλο ειναι πως σε κανα μηνα θα ερθουμε στην Αθηνα για εναν αρραβωνα... αν βολεψει βρε κοριτσια να βρεθουμε γιατι ευκολα να ξαναερθουμε με τον μπομπιρα... θα μεινουμε μαλλον προς το Παγκρατι...

Φιλακια πολλα σε ολες τις μαμαδες και τα μωρακια τους..

άντε βρε μαχούλα που χάθηκες εγώ είπα θα αρχησατε τις βολτες και γι'αυτο σας χάσαμε! ζωηρός ο μπομπιράκος σου αλλά δεν πειράζει καλύτερα να είναι ζωηρά κάνουν παιχνιδάκια! και εγώ σττεναχωριέμαι που μεγαλώνει τόσο γρήγορα βλέπω παλιότερα βιντεο που ήταν μια σταλίτσα και μέρα με τη μέρα φαίνεται άλλο παιδί!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσοπουλα τι μαγειρεψατε??? εγω εκανα φαι για τους υπολοιπους που μονο που το μυριζεις παχαινεις!!! http://www.sintagespareas.gr/sintages/aproopto.html μονο που τις πατατες τις τηγανισα ελαφρως κι εβαλα και μανιταρια κ μπεικον....εγω θα φαω το μαρουλακι μου...θα τους τηγανισω και κανενα αυγο και μια χαρα!!! να παχαινουν αυτοι να αδυνατιζω εγω....χιχιχιχ

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλησπερα κοριτακια μου..εγω πηγα στον μικροβιολογο το πρωι γαι μια γενικη ουρων γιατι νομιζα οτι εχω ουρολοιμοξη αλλα μαλλον δεν ειναι τελικα γιατι βγηκε καθαρη..οποτε θα παω το απογευμα στον γυναικολογο να με δει...μαρια τι φαγητο ειναι αυτο??μου τρεχουν τα σαλια..

:-D

καλημερα κοριτσακια.σημερα κηδευεται ο μπαμπας μου...εγω δεν θα παω λογω του μικρου,θα παει ο αντρας μου.δεν μπορω ακομη να το πιστεψω.τις μερες αυτες πηγαιναμε στη μαμα μου ειχαμε κ συγγενεις κτλ.εβλεπα τα πραγματα του μπαμπα μου κ μου ηρθε καπως....πηρα κ την φωτογραφικη μηχανη του που ηταν το χομπι του κ εχει μεσα ενα σωρο κ απο τον μπεμπη....συγκινηθηκα γιατι ειδα μεσα το τελευταιο βιντεο που τραβηξε οταν ηρθε σπιτι μου να δει τον μικρο...ηταν 6 μερες πριν το εμφραγμα...:(:(:(

Μαχη μου σε ευχαριστω οσο για τον μπεμπη κουραγιο κι εμενα ετσι ακριβως ειναι...:confused:

Ινακι ναι οντως μια αναμονη την εχεις στο γιατρο ως προς τα ραντεβου...

ομως αφου δειχνει τωρα καλα μια χαρα:P:p

κι εμενα βελτιωνεται:P

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΜΑΧΗ μου τι τον ποτίζεις καλέ τον γιόκα σου και έχει εξελιχθεί έτσι???

Ζωή να'χει το παιδάκι,έμαθε και κούνια μπέλα!!!Θα τρελαθώ!!

ΦΑΜούλα μου άσε,στην αρχή μας είχαν πει 8,μετά 9:30 και τελικά ήρθαν 10.......

Η μικρή μου έχει λυσσάξει από το πρωί,όλο πάρλα και μετά και γκρίνια,έχει κοιμηθεί μόνο 1 ώρα...

Λες να φταιει το γαλα Ντορακι? :rolleyes: αχ μολις ειδα την μπουμπου σου... ειναι για ρουφηγα... και ο δικος μου εφτασε τα 8 κιλα και δεν εχει πουθενα να ρουφηξεις... θα βαλω και εγω φωτο να τον δειτε... και να σε ρωτησω κατι... εχεις ενα σχολιο που λεει σιγα σιγα μπαινει στο κρεβατακι της... δηλαδη δεν ειναι μονο ο δικος μου που προτιμαει να κοιμαται στο κρεβατι μας ή στον καναπε?

άντε βρε μαχούλα που χάθηκες εγώ είπα θα αρχησατε τις βολτες και γι'αυτο σας χάσαμε! ζωηρός ο μπομπιράκος σου αλλά δεν πειράζει καλύτερα να είναι ζωηρά κάνουν παιχνιδάκια! και εγώ σττεναχωριέμαι που μεγαλώνει τόσο γρήγορα βλέπω παλιότερα βιντεο που ήταν μια σταλίτσα και μέρα με τη μέρα φαίνεται άλλο παιδί!!!

προσπαθω να βγαινουμε εξω αλλα δεν βοηθει ο καιρος.. χαλια ειναι

αλλα θα ερθω στην πολη σου σε κανα 10 μερες και θα σε παρω τηλεφωνο..

Κοριτσοπουλα τι μαγειρεψατε??? εγω εκανα φαι για τους υπολοιπους που μονο που το μυριζεις παχαινεις!!! http://www.sintagespareas.gr/sintages/aproopto.html μονο που τις πατατες τις τηγανισα ελαφρως κι εβαλα και μανιταρια κ μπεικον....εγω θα φαω το μαρουλακι μου...θα τους τηγανισω και κανενα αυγο και μια χαρα!!! να παχαινουν αυτοι να αδυνατιζω εγω....χιχιχιχ

αμαρτια φαγητο.... εγω εκανα μπριαμ στο φουρνο...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...