Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε σας είπα για χτες που είχα τραπέζι...

Είχαμε ένα φίλο μας και μας έφερε την κοπέλα του να τη γνωρίσουμε,τον είχα ρωτήσει τρώτε τα πάντα?ναι τα πάντα μου λέει...

Είχα φτιάξει κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και κάσιους,μπασμάτι,κις λορέν και σαλάτα του Καίσαρα...Αυτός από το κοτόπουλο βγάζει όοοοολα τα κάσιους,εκείνη από τη σαλάτα το καλαμπόκι και το μπέικον...Μας έφεραν ένα κέικ σοκολάτα τέλειο κα βγάλαμε και παγωτό,βάζει ο Γιώργος σε όλους μας αφού μας ρώτησε αν θέλουμε και τα δυο,κι εκείνη δεν το άγγιξε..τζάμπα και το κέικ και το παγωτό....

Κατά τα άλλα ναι,τρώνε απ'όλα....

oCxsp2.png

Έπρεπε να τους την πεις ομως... Βρε (τάδε), αφού σε ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι που δεν τρώτε... Ξέχασες να μου αναφέρεις τα κάσιους, το καλαμπόκι και το μπέικον... Εγώ κάτι τέτοια δεν τα αφήνω να περάσουν. Ευγενικά μεν, αλλά τα αναφέρω δε. Εϊναι κρίμα να κάθεσαι να κουράζεσαι άδικα. Πάλι καλά που δεν έβγαλαν και το κοτόπουλο... :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Αν δεν ήμουν τόσο κουρασμένη,κάτι θα έλεγα,αλλά δεν την πάλευα καθόλου χτες...Έλεγα μέσα μου αμάν να φύγουν να πάω να ξεραθώ...

Ευτυχώς ήταν και το παιδί κατευθείαν από τη δουλειά και έφυγαν στις 12!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

βλεπω χθες ηταν η μερα των επισκεψεων!!!

κ εμεις το μεσημερι ειχαμε κοσμο, ειχε ερθει ο αδερφος του αντρα μου απο πανω με την οικογενεια του κ ο πατερας μου... οταν τελειωσαμε ηρθε μια ξαδερφη του αντρα μου που μενει διπλα για καφε κ μετα κατεβηκε κ ο αντρας της, καθισαμε ξαναμαγειρεψαμε κ ειδαμε ταινια. ή μαλλον προσπαθησαμε να δουμε ταινια,γιατι νυσταζαμε...το καλο ειναι οτι οι μικρες ηταν κυριες!!! κοιμηθηκαν κανονικα το μεσημερι ασχετα με την φασαρια που επικρατουσε εδω κ το βραδυ επεσαν ξερες απο τις 9.30 μεχρι τις 8:shock:

φαμουλα συγχαρητηρια στον κομποστα σου!!! κυριος!!!!

λετε να ειμαι εγκυος????:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μακαρι βρε!!!!!

δη+χρ εκει που ειμασταν ητανε και μια κοπελα με διδυμακια προωρα και τη ρωτησα περι βαρους κλπ....μου ειπε οτι στην αναπτυξη καπως αφαιρουν 2 μηνες πχ αλλα οσο αφορα το βαρος ξεκινησανε απο το μηδεν σαν τελειομηνα...δηλ γεννηθηκαν λεω εγω τωρα 2 κιλα ε κοιταγανε απλα το μηνιαιο βαρος σαν τα αλλα μωρα....ουτε κρεμα νωριτερα εδωσε ουτε τιποτα...στα λεω για να μην αγχωνεσαι γιατι βλεπω τραβας ζορι....

εμας η γιατρος μας υπολογιζει μονο οσο αφορα τα εμβολια σαν προωρα. στην αρχη το εκανε κ με το υψος κ το βαρος (τα προωρα εχουν αλλες καμπυλες) αλλα οταν ειδε οτι ειμαστε στο μεσο ορο των τελειωμηνων ξεκινησε να μας υπολογιχει κανονικα

αν σας πω τι εγινε πριν λιγο.... ειχα βαλει τις μικρες στην ιδια κουνια παραλληλα μεταξυ τους κ παιζανε με την φαρμα. ερχομαι στο σαλονι για να μπω εδω κ ξαφνικα ακουω την μια να πλανταζει στο κλαμα. παω μεσα κ βλεπω την μεγαλη κανονικα στην θεση της κ την μικρη να εχει γυρισει καθετα κ να την κλωτσαει στην κοιλια!!!!! η μεγαλη να κλαιει κ η δε μικρη να γελαει!!!!!

baJfp2.png

καλημερα!!!!

αν σας πω τι εγινε πριν λιγο.... ειχα βαλει τις μικρες στην ιδια κουνια παραλληλα μεταξυ τους κ παιζανε με την φαρμα. ερχομαι στο σαλονι για να μπω εδω κ ξαφνικα ακουω την μια να πλανταζει στο κλαμα. παω μεσα κ βλεπω την μεγαλη κανονικα στην θεση της κ την μικρη να εχει γυρισει καθετα κ να την κλωτσαει στην κοιλια!!!!! η μεγαλη να κλαιει κ η δε μικρη να γελαει!!!!!

Καλύτερα μην τις βάζεις τώρα μαζί εάν δεν είσαι μπροστά. :D:D:D:D:D

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Βρε τι κάνουν αυτά τα κορίτσια??Θυμάμαι που μας είχες πει ότι η μια είχε βάλει το δάχτυλο στο στόμα της άλλης και η άλλη το πιπιλούσε και σκεφτόμουν πόσο πλάκα και πόσο τρυφερό θα ήταν!!!

oCxsp2.png

Καλύτερα μην τις βάζεις τώρα μαζί εάν δεν είσαι μπροστά. :D:D:D:D:D

μαλλον εχεις δικιο....

Βρε τι κάνουν αυτά τα κορίτσια??Θυμάμαι που μας είχες πει ότι η μια είχε βάλει το δάχτυλο στο στόμα της άλλης και η άλλη το πιπιλούσε και σκεφτόμουν πόσο πλάκα και πόσο τρυφερό θα ήταν!!!

κ δεν προλαβα να τις βγαλω φωτο!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

κομποστακι μπραβο που εφαγες την κρεμουλα σου!

κατερινακι με τον καρνεζη ειμαστε απο το ιδιο χωριο στην κερκυρα,τα καλοκαιρια παιζαμε μαζι,καποια στιγμη ειχαμε κ φλερτ αλλα τον πηραν στον ΟΦΗ κ παει.πολυ ωραιο κ καλο παιδι!

εμεις χτες πολυ γεματη μερα,σημερα σερνομαι κ εχω σιδερωματα κ απλωματα,στο μεταξυ πανω στην απλωστρα εχει γραπωθει μια ακριδα κι εγω σιχαινομαι τα εντομα,πως να τη διωξω???

πολύ όμορφος πραγματικά κ να μιλάει σαν να είμασταν φίλοι από παλιά κ οι περισσότεροι δηλαδη

εγώ να δεις τι εχω να μαζεψω αλλα δεν μπορώ εχω ενα κεφάλι χαλια!!! πρεπει να μαγειρέψω κιόλας κ δεν μπορώωωωωωω σουτζουκάκια σμυρναιικα σήμερα!

Καλημέρα!!!

Κατερίνα και Γιασεμί κάνατε την καλύτερη δουλειά με τις εκδρομούλες σας, τις φωτογραφήσεις, τα στεφάνια, κλπ

Χαχα!! Καλό!!! Θα καπνίζω μόνο έξω από εδώ και πέρα!!!

Ινάκι εμείς σπανίως πια την βγάζουμε την σαλιάρα!!!!

Θα σε αποζημιώσει τα επόμενα βράδυα που θα κοιμάται ήσυχος!!! Ελπίζω!!!!!

Απ΄ έξω σκληρό κι από μέσα ολίγον άψητο...ήθελε αέρα μάλλον! Παρόλα αυτά είναι πολύ νόστιμο!!! Ευχαριστούμε Ντοράκι!!!!

Μπουγέλωσέ την!!!!!!!

φαμουλα αμα έχει καλό καιρό βουρ για εκδρομές να ερθει το καλοκαιρι να αρχισουμε κ τα μπανακια

εχει μια βροχη από χθες το βραδι α πα πα! δεν σταμάτησε να ρίχνει γατόσκυλα !!!

α! δεν σας ειπα!!! κ εμεις πηραμε μαγιω!!!!!!

τι μαγιό πήρατε??? μωρε για τα κοριτσακια εχει κατι μαγιο τρελαααααα! εγώ το ΄χω το πρωτο μου μαγιο αναμνηστικό ήταν ενα ριγε τριγωνο μπικινακι τρομάρα μου!

Ντοράκι συμφωνώ με Λούσυ...κι εγώ κάτι θα έλεγα...δεν κρατιέται η γλωσσάρα μου!!!

Και λες ευτυχώς που ήταν κουρασμένοι κι έφυγαν στις 12????? Δηλαδή αν ήταν ξεκούραστοι, τί ώρα θα έφευγαν???

Αππαπααπα!!!

Άτιμα θυληκά!!!! Πολλή πλάκα!!!! Ευτυχώς που δεν χτύπησαν βέβαια!!!

α! δεν σας ειπα!!! κ εμεις πηραμε μαγιω!!!!!!

Βάλε φωτογραφίες να δούμε να λιγωθούμε!!!!!

εμεις το απογευμα θα παμε mall για καφε,θα ερθει καμια?????

Άχου...μου έχει βγάλει το κάθισμα του αυτοκινήτου ο Γιάννης και δεν ξέρω να το βάλω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...