Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες....κοιμαμαι ορθια...καλη βδομαδα...χτες ειχαμε τη φαεινη ιδεα και πηγαμε αγ.στεφανο στο θειο μου με το τραινο....ωραια ητανε ...χαρηκαμε καθαρο αερα στην αυλη.φτιαξαμε και με τημεγαλη στεφανι με λουλουδια και μη μου πειτε απο τωρα γιατι ηδη κατι θειτσες μου το ειπανε χτες και τα πηρα....γυρισα και τους εια οτι δεν απαγορευετε να φτιαχνουμε στεφανι νωριτερα απο τη πρωτομαγια....αστο καλο μη σε δουν να κανεις κατι ομορφο...ελεος....γυρισαμε και δεκαμιση οολλλλλη η φραουλοοικογενεια κοιμομασταν.....και τωρα σερνομαι....

ασε που το μικρο εχει φτιαξει εδω και κανα 2 βδομαδες ενα προγραμματακι που κοιμαται δεκα αλλα ξυπναει το βραδυ κατα τις 4ω για φαγητο.....και 7μιση το αργοτεο ματι γαριδα......τι στο καλο...μωρο κοιμοτανε δεκαωρα και τωρα οχι?????τα χαπια μου και ενα πακετο οδοντογλυφιδες για τα ματια.....

ειδα οτι ημουνα εγκυος στο τριτο και ετρεχα να σας το πω....(ωραια ονειρα βλεπω χαχαχχαχ)....

ελινα ζωη σε λογου σας....δεν εχω λογια....

δη+χρ εκει που ειμασταν ητανε και μια κοπελα με διδυμακια προωρα και τη ρωτησα περι βαρους κλπ....μου ειπε οτι στην αναπτυξη καπως αφαιρουν 2 μηνες πχ αλλα οσο αφορα το βαρος ξεκινησανε απο το μηδεν σαν τελειομηνα...δηλ γεννηθηκαν λεω εγω τωρα 2 κιλα ε κοιταγανε απλα το μηνιαιο βαρος σαν τα αλλα μωρα....ουτε κρεμα νωριτερα εδωσε ουτε τιποτα...στα λεω για να μην αγχωνεσαι γιατι βλεπω τραβας ζορι....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ελινα ειχα παρει τηλεφωνο για ραντεβου στο γιατρο σου γυρω στις 20/03 και μου εκλεισε 15/04! εντομεταξυ η μικρη ξεκολλησε, επαιρνε πολυ βαρος, τα σπυρακια εχουν εξαφανιστει και πλεον οτι και να φαω δεν βλεπω ιδιαιτερες αλλαγες στην συμπεριφορα της. Θεωρησα οτι η δευτερη γνωμη δεν μας ειναι απαραιτητη και ακυρωσα το ραντεβου. Ισως ειχε μια μικρη ευαισθησια και περασε γρηγορα, παντως τωρα φαινεται μια χαρα!

ΦΑΜ τι εγινε με το αλμυρο κεικ;; εμενα μου κολλησε λιγο στη φορμα και μου εσπασε οταν το εβγαζα, κατα τα αλλα βγηκε πολυ καλο!!

Σοφακι δεν πας να κανεις ενα τεστ να μα φυγει η απορια;;;

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

κομποστακι μπραβο που εφαγες την κρεμουλα σου!

κατερινακι με τον καρνεζη ειμαστε απο το ιδιο χωριο στην κερκυρα,τα καλοκαιρια παιζαμε μαζι,καποια στιγμη ειχαμε κ φλερτ αλλα τον πηραν στον ΟΦΗ κ παει.πολυ ωραιο κ καλο παιδι!

εμεις χτες πολυ γεματη μερα,σημερα σερνομαι κ εχω σιδερωματα κ απλωματα,στο μεταξυ πανω στην απλωστρα εχει γραπωθει μια ακριδα κι εγω σιχαινομαι τα εντομα,πως να τη διωξω???

oCxsp2.png

Καλημέρα!!!Χθές δεν κατάφερα να μπω γιατί γυρνούσαμε όλη την μέρα!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!Χθές πλην του μεσημεριανού ο μικρός έφαγε κανονικά όλα του τα γεύματα!!!!Και το καλύτερο:κοιμήθηκε 11-9!!!!(μην βαράτε!!)Τώρα έφαγε πάλι κανονικά,έχ@@σε τον κόσμο όλο και κοιμάται!!!!:D:D:D

Λέτε να πέρασε η φάση?Σας ευχαριστώ πολύ που με ξε-αγχώσατε!!!Μόνο εσείς με καταλαβαίνετε....Συγχαρητήρια στον καμπόστα που ήταν τόσο καλό παιδάκι και δεν παίδεψε την μανούλα του:P

Doraki και εγώ τα σιχαίνομαι όλα τα έντομα.Με σκοτώστρα προσπάθησες να την διώξεις?Απο μακριά εννοείται!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημέρα!!!

Κατερίνα και Γιασεμί κάνατε την καλύτερη δουλειά με τις εκδρομούλες σας, τις φωτογραφήσεις, τα στεφάνια, κλπ

καλημερα και απο μένα!!! κι εμεις γκρινια και σαλιαααα, να της βαλω καμια σαλιαρα να μην βρεχει τα ρουχα της;;;

ωραια σφουγγαρισατε αλλα μυριζει τσιγαριλΑ, ανοιγω τα παραθυρα να αεριστει το καφε!

Χαχα!! Καλό!!! Θα καπνίζω μόνο έξω από εδώ και πέρα!!!

Ινάκι εμείς σπανίως πια την βγάζουμε την σαλιάρα!!!!

e μα εχει κ νευρα η μαμα Αλεκα μου..πρεπει να σηκωθηκε 27 φορες το βραδι!

Θα σε αποζημιώσει τα επόμενα βράδυα που θα κοιμάται ήσυχος!!! Ελπίζω!!!!!

ΦΑΜ τι εγινε με το αλμυρο κεικ;; εμενα μου κολλησε λιγο στη φορμα και μου εσπασε οταν το εβγαζα, κατα τα αλλα βγηκε πολυ καλο!!

Απ΄ έξω σκληρό κι από μέσα ολίγον άψητο...ήθελε αέρα μάλλον! Παρόλα αυτά είναι πολύ νόστιμο!!! Ευχαριστούμε Ντοράκι!!!!

...στο μεταξυ πανω στην απλωστρα εχει γραπωθει μια ακριδα κι εγω σιχαινομαι τα εντομα,πως να τη διωξω???

Μπουγέλωσέ την!!!!!!!

Καλημέρα!!!Χθές δεν κατάφερα να μπω γιατί γυρνούσαμε όλη την μέρα!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!Χθές πλην του μεσημεριανού ο μικρός έφαγε κανονικά όλα του τα γεύματα!!!!Και το καλύτερο:κοιμήθηκε 11-9!!!!(μην βαράτε!!)Τώρα έφαγε πάλι κανονικά,έχ@@σε τον κόσμο όλο και κοιμάται!!!!:D:D:D

Λέτε να πέρασε η φάση?Σας ευχαριστώ πολύ που με ξε-αγχώσατε!!!Μόνο εσείς με καταλαβαίνετε....Συγχαρητήρια στον καμπόστα που ήταν τόσο καλό παιδάκι και δεν παίδεψε την μανούλα του:P

Μπράβο ο μπε΄μπαρος!!! Ζωή και κότα!!! Μαμ κακά και νάνι!!!!

Χαχα δεν έχω μυγοσκοτώστρα!!!!

Θα δοκιμάσω το μπουγέλωμα!!!

Μα κι αυτή η άτιμη,δε φεύγει με τίποτα,έχει κάνει γύρω γύρω όλη την απλώστρα και ακόμα κάθεται...

Ευτυχώς σιδέρωσα,άπλωσα (στην άλλη απλώστρα) τα ρούχα της μικρής και τώρα πλένω ακόμα ένα δικό μας...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...