Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω εδω και 2μερες ολο μανταρινια τρωω τα προτιμω απο το να φαω γλυκο..ζυγιστηκα πριν λιγο και απελπιστηκα 62κιλα η ζυγαρια και δεν μου φαινονται ομως ευτυχως..θα ζυγιστω αυριο το πρωι νηστικη..δεν θελω να σας ανοιξω την ορεξη αλλα μαλλον θα τσακισω κανενα σουβλακι,επιβαλετε μιας και το μεσημερι εφαγα σπανακορυζο..σας αφηνω κοριτσακια παω να ετοιμασω την μικρη για μπανακι(ο συζυγος δηλαδη)εγω θα βγαλω τα ρουχα της χι χι χι..θα τα πουμε το πρωι φιλια α α α α..

Καλύτερα να μη μιλάς εσύ για κιλά Άννια μου..εγώ ξεκίνησα 64 κι έχω πάρει τουλάχιστον 19...έχω 1 εβδομάδα να ζυγιστώ και μες στην εβδομάδα έχω φάει το σύμπαν κι έχω πρηστεί ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ!!!!! Οπότε μια χαρά είσαι τσιλιβιθράκι της παρέας!!!

Σοφάκι1978 εγώ είμαι που θα κάνω καισαρική λόγω προβλήματος στον αμφιβληστροειδή...γι αυτό χαίρομαι διπλά για εσένα!!!!!

Σοφία_μ δεν νομίζω ότι είμαστε το ίδιο...φαντάζομαι εσύ λογικά θα αντιμετωπίζεις "διπλάσιες" δυσκολίες από αυτές που αντιμετωπίζουμε εμείς με 1 νινί στην κοιλίτσα!!! Άρα μπορείς να παραπονιέσαι διπλά!!!! Και να μην νιώθεις άσχημα φυσικά, αφού με ένα και δεν μπορούμε κάποιες να πάρουμε τα πόδια μας, εσύ τί να πείς????

ΥΓ. Κι εμένα μου λείπει η Αλέκα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tsa!

Poies einai sta vradunh vardia? Gia na doume!

Molis evala ton mikro gia nani kai bhka na kanw kamia doulitsa :) Sto metaxy, ws sunh8ws, 8elw glukooooo alla tsakizw mantarinia! ax ax ax

εγω ειμαι μονιμη βαρδια πλεον!!!!:tongue::tongue::tongue: αφου με εχουν παρατησει μονη μου τι να κανω η γυναικα?????

βρε κοριτσάκι με τα σουβλάκια και τις ομελέτες δεν σε βαραίνει το στομάχι μετά;;; εγώ όποτε τρώω τέτοια μετα τις 10 δεν μπορώ να κοιμηθώ!!

Το infractions το γράφει κάτω απο τον αριθμό των μηνυμάτων σου

με το φαγητο δεν εχω θεμα... τα παντα τρωω! εχω δοκιμασει κ το να μην φαω καθολου κ παλι δεν κοιμηθηκα, οποτε γιατι να ειμαι στη στερηση???

Ax to alecaki mas :) Aggalia me ton bouloukako ths 8a einai twra..H eikona kai mono mou hremei thn psuxh!

παλι με πηραν τα ζουμια....

λοιπον, χθες μεσα σε ολα , με εξετασε κ κολπικα , οχι με υπερηχο.... καταλαβαινετε.... εχει πολυ αραχνη!!!!! πονος , λες κ ηταν κανενα τερας!!!! τρομαρα μου ηθελα κ σεξ!!!

baJfp2.png

Να μαι και εγω.... κοριτσια μολις τσακισα ενα προφιτερολ που αντιστέκομαι απο το μεσημέρι αλλα τελικα λυγισα.

Αννια ωραια ιδεα το σουβλάκι με βάζεις σε πειρασμούς

Σοφια δεν θέλω να στεναχωριεσαι θα πανε ολα καλα εσυ βρε εισαι η πιο ευλογημενη απο ολες σε λιγο καιρο θα εχεις διπλη ευτυχια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΑΛΕΚΑ να σου ζήσει ο γιός, να τον καμαρώσεις όπως ποθείς!!!!!!!!

Μόλις μπήκα και διάβασα τα μηνύματά σας. Τί να σας πώ, ότι έχω συγκινηθεί πάλι και είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα; Άτιμες ορμόνες.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

εμένα στα πολύ βαρiά με πιάνει μια τύπου παλινδρόμηση. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν τρώω φυσικά :D

Οταν γυρισα απο τον γιατρό εφαγα 3 γιουβαρλάκια με λίγο ψωμί, μετα συνέχισα με 3 μανταρίνια και τώρα έφαγα και μια παστούλα. Και ναι, θέλω να φάω κι άλλο, αλλα το σουβλάκι μου πέφτει βαρύ :D :D

Σοφια Σεξ?Σεξ? Βρε αντε απο εκει που θέλεις και νουμερα

να ΄σαι καλα με εκανες κ γελαγα μονη μου σαν τη χαζη:lol::lol::lol:!!!! ευτυχως δεν με βλεπει κανενας!!! δεν εννοουσα οτι θελω σεξ!!!! απλα επειδη το εχουμε ξεχασει το σπορ, καθ΄όλη την διαρκεια της εγκυμοσυνης , ε, καπως μου ειχε κατσει!!! κ εχθες μετα απο αυτο γελαγα κ ελεγα "εδω ενα δαχτυλο σου εβαλαν κ τσιριζες , που να σου εβαζαν κ τιποτα αλλο" ε, δεν αντεξα!!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ινακι και Σοφια ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται κανονικα.

Προχθες με ενοχλουσε ακομα και το εσωρουχο και ειπα να κοιμηθω χωρις μονο με το φανελακι εχω τον πονο μου δεν μπορω να κατσω και μου λεειο αντρας μου <<πονηρουλα το επιασα το υπονοουμενο>> μα εισαι βλαμμενος ανθρωπε μουΣας λεω οπεινασμενος.......Τωρα ου θα παω αυριο στον γιατρο να δουμε τι θα γινει και με εμενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ινακι και Σοφια ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται κανονικα.

Προχθες με ενοχλουσε ακομα και το εσωρουχο και ειπα να κοιμηθω χωρις μονο με το φανελακι εχω τον πονο μου δεν μπορω να κατσω και μου λεειο αντρας μου <<πονηρουλα το επιασα το υπονοουμενο>> μα εισαι βλαμμενος ανθρωπε μουΣας λεω οπεινασμενος.......Τωρα ου θα παω αυριο στον γιατρο να δουμε τι θα γινει και με εμενα

τι εννοεις βρε??? όλα καλά δεν πανε???

σας αφηνω... παω να φτιαξω μαλλι!!! καληνυχτα!!!

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...