Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα ελαφρυ τσουξιμο το εχω να πω την αληθεια..αι σιχτιρ αυτο μου ελειπε τωρα..ακου γελιο εγω ζηλευω τον αντρα μου σε βαθμο αηδιας και χωρις να μου δινει δικαιωματα...αυτος μου λεει οτι δεν με ζηλευει αλλα 2φορες που μου κανανε καμακι μονο που δεν επαιξε μπουνιες..επισης παλι ημασταν εξω παλι στο θησειο και με κοιτουσε ενας οπως περπατουσαμε απο πανω μεχρι κατω και σταματει και του λεει τι κοιτας ρε φιλε θες τιποτα??που να με ζηλευε κι ολας..χιχιχι..

xaxaxa εμένα ζηλεύει μέχρι τελικής πτώσης και το δειχνει κιολας....σ'εμένα εγώ πάλι απαθέστατη!!!!

Ναι, χλιαρό όπως θα του έδινες και το γαλατάκι του... Μην του δώσεις πολύ όμως... 50ml-60ml νομίζω είναι υπέρ αρκετά για την ηλικία του.

εγώ του δίνω 100 μλ κάποιες φορές το πίνει όλο κ κάποιες φορές μόνο 50-60 και η γιατρός δεν μου είπε κάτι αν υπάρχει πρόβλημα

αυτο αρεσει και στην νεολαια δηλαδη εμενα χαχαχα:tongue::tongue:
και αυτο ? :)

καλέεεεεεεε ίδια γενιά είμαστε αυτά τα άκουγα στο γυμνάσιο!!!

εγω φοραω ταμπον και σερβιετα .. αλλαγη καθε ωρα σχεδον

και εγώ τα ίδια και ταμπόν και σερβιέτα

δεν τα καταφερα και δεν εχω δοκιμασει ποτε ταμπον...γιατι εχω μεγαλη ροη εειναι βολικο?

εγώ με τις σερβιέτες λερωνόμουν συνέχεια με τα ταμπόν σώθηκα, πριν είχα κανονική ροη μετά τη γέννα όμως ε-πι-βάλλεται, τελειώνει και πιο νωρίς νομίζω η περίοδος και τουλάχιστον σ'εμένα μειωνει τον πόνο!!!

γραψατε παρα πολλα κ εγω ξεχασα τι ηθελα να γραψω....

ελινακι μου ζωη σε εσας... να ειστε γεροι να τον θυμοσαστε τον μπαμπακα σου....

γεια σου dj angie!!!!! μας θυμησες τα νιατα μας!!!!!

αααα! καποια ειπε για τα raxevsky.... πηγα σημερα βολτα για ψωνια κ μπηκα να δω εκεινο το ασπρομαυρο το αρχαιοελληνικο που παιζει πολυ εδω στο φορουμ.... ρε κοριτσια αλλιως το περιμενα! πολυ "βαρυ" μου φανηκε...

εγω θελω σε κατι απλο... ναι μεν πιο καλο υφασμα αλλα οχι φορτωμενο... αυτο μου παραεκανε τουαλετα! πηρε το ματι μου ενα στα toi moi σχεδο μεχρι το γονατο, στο χρωμα της αμμου κ σε θαλασσι.... αλλα δεν το δοκιμασα... αλλη φορα, με λιγοτερα κιλα!!!!

και εγώ στην αρχή κάτι α΄πλό ήθελα γιατί γέμισε η ντουλάπα με επίσημα φουστάνια που έβαλα μόνο μια φορά αλλά είπε η μαμά μου οτι αφού είμαι η μάνα πατάει να έχω και λίγο καλύτερο φουστάνι!! εμένα μου άρεσε το ασπρο το αρχαιοελληνικό αλλά μου άρεσε και ένα στράπλες μπλέ που το φοράει βρεγμένο αλλά δεν τα είδα από κοντά

και τώρα να σας πω τα νέα μας με τη σειρά χθες πήγαμε το απόγευμα στα Γιαννενα και πήγαμε στα τζάμπο.... έφυγαν 140 Ε σε μ@λ@κίες μόνο και μόνο επειδή ξεμυαλιζόμασταν..... το τζαμπερού δεν το είχε :-( πήραμε και μαγιό για τον μικρό μποξεράκι και ασορτι καπέλο με τον γουινι....οχι οτι θα το φορέσουμε αλλά για να βγάλουμε φωτο!!! και επίσης κάτι σταράκια τα οποία τελικά θα μείνουν αναμνηστικά γιατί δεν μου άρεσαν και πολύ φορεμένα όλο του φεύγανε!!!

μετά πήγαμε στο ξενοδοχείο να δούμε τον θείο του άντρα μου και να βγαλει φωτό ο μικρός με τους παικτες του ΠΑΟ ήταν μόνο ο Σειταρίδης και ο Καρνέζης (ωραίος αυτός από κοντά) εν τω μεταξύ δεν ήξερα κανέναν σήμερα τους έμαθα!!!! αφού απογοητευτηκε ο δικός μου που δεν προλάβαμε και τους υπόλοιπους ψαχναμε για ξενοδοχείο βρηκαμε μόνο μια σουιτα με 270 Ε τελικά φυγαμε για το σπίτι μας!!! εγώ να έχω ένα κεφάλι που το χτυπούσαν 50 σφυριά μπουκωμα και φτερνισματα μάλλον την άρπαξα και αφού έλεγα όλο το βράδι πόσο μου άρεσε ο καρνέζης πετάω στο τέλος "να ξέρεις αυτός με μάτιασε απ'την ομορφιά μου!!!!" :D:D:D είχα και κέφι για πλάκα τρομάρα μου, σηκωνόμαστε το πρωι να ταισουμε το μωρό και μου λέει ο άντρας μου θες να πάμε πάλι στα Γιάννενα να τους πετύχουμε στο πρωινό λεω και εγώ φύγαμε (σιγά μην καθόμουν στο σπίτι κυριακάτικα) και ευτυχώς που πήγαμε γιατί εδω εριξε μια βροχη ενω γιαννενα είχε 30 βαθμούς καλοκαίρι!

πήγαμε λοιπόν και αφού πήραμε από πίσω όλη την ομάδα και βγηκαμε φωτο με όλους εκτός από 2-3 τυπάκια που δεν τα ξέρω αλλά απ'οτι μου είπε ο άντρας μου 2-3 αγώνες έπαιξαν και ανέβασαν τουπέ αυτοι δεν θελησαν να βγουν αλλά τα αστερια τα μεγάλα βγήκαν!!! θα ανεβάσω φωτο αυριο γιατί τώρα ειμαι πτώμα και μάλλον το συνάχι χειροτέρεψε

! πάντως κορίτσια πολύ απλοι ουτε να καβαλήσουν το καλάμι ουτε τίποτα!!!

ο Αντωνίου (απ'οτι μου είπε ο άντρας μου είναι ο μάνατζερ της ομάδας)

είπε οτι θα πάρει τον μπέμπη για μεταγραφη στην ομάδα (καμάρι η κουκουβάγια αν κ προτιμώ να γίνει επιστημονας το παιδί) λοιπόν πολλά είπα μ'αρεσει που είμαι και άρρωστη!!!

σας αφήνω πάω να ξαπλώσω και εχω ένα σπίτι αχουυυυυυυυυυυριιιιιιιιιι να δω πότε θα μαζεψω!

επίσης ξέχασα να πώ κάτι και θα το πώ γιατί συγκινήθηκα.... για μενα το αστερι της ομάδας ήταν ένα πιτσιρικάκι 16 χρονων που έπαιξε πρώτη φορά σήμερα και είναι πανεμορφο ευγενέστατο και ντρεπόταν το καλό μου ήταν δίπλα από τους υπόλοιπους και κοιτούσε και λέω στον ΄αντρα μου βγάλε και με το παλικαράκι μια φωτό και πάει ο άντρας μου και του λεει να βγάλουμε μια φωτο να έχουμε για όταν γίνεις διάσημος και γέλασε το καλό μου και έκανε λακάκια και ήταν τόσο περήφανο για τον εαυτό του μπράβο πολύ καλό σε σεμνο παιδί μακάρι να πάει μπροστά!!!

και επιτέλους σας αφήνων στην ησυχία σας!!!!

φιλιά σε όλες, περαστικά μου και καλή εβδομάδα, καληνυχτα!!! :D

Καλησπέρα!

Τα μικρά μου κατέρρευσαν και τα 2 από τις 8:30 και είναι τέζα!!!:) Εϊμαστε από τις 7 το πρωί στο πόδι, πήγαμε κούνιες, σε γιαγιάδες και παππούδες κτλ...

tι εννοεις περιεργη αντιδραση ? κι εμας μας εχει ξεπατωσει!!
Ki emeis ta idia kai exw apelpistei.. :(

Ola einai ena megalo drama, se ola leei "oxi" kai gia to tipota pataei tis fwnes. Nomizw pragmatika pws tou vgainei h zhleia epeidh opws kai na'xei otan einai xupnios o mikros, olo mazi tou eimai. Oso kai na prospa8w na ta isorrophsw den ginetai..Ton pairnw me to kalo alla den vgazw akrh..Tou pataw tis fwnes kai einai akoma xeirotera..

Shmera eidika pou eleipe kai o babas mas pali, mou evgale to ladi. Aspro egw, mavro autos..Se ola kontra, akoma kai gia pragmata pou den ti8etai 8ema (na faei, na plunei xeria, na paei gia pipi) . Dokimazei ta oria, to vlepw alla an einai etsi twra..ti 8a kanw otan ftasei sthn efhveia????

Paw na araxw ligo, exw ena kefali kazani..

Sas filw

Και εμένα τα ίδια... Αντιδρά σε όλα και ψάχνει αφορμή για να συγκρουστούμε και να κλάψει... Κάθε πρωι δεν θέλει να πάει στον παιδικό σταθμό (ενώ παλιά δεν είχε πρόβλημα), θέλει να διαλέγει μόνη της τα ρούχα της αλλιώς βάζει τις φωνές (διαλέγει τα πάντα, από κάλτσες μέχρι πως θα της φτιάξω τα μαλλιά. Άλλες φορές μου λέει ότι δεν θέλει να βγάλει τις πυζάμες ή δεν θέλει να χτενιστεί...). Ζητάει πράγματα σε στιγμές που ξέρει ότι δεν μπορεί να τα έχει απλώς για να κλάψει, δείχνει να μην ικανοποιείται με τίποτα κτλ. Δεν ήταν έτσι... Περνάει κάποια φάση, αλλά αρχίζω και αγχώνομαι. Νιώθω ότι κάτι δεν κάνω καλά...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Τα μικρά μου κατέρρευσαν και τα 2 από τις 8:30 και είναι τέζα!!!:) Εϊμαστε από τις 7 το πρωί στο πόδι, πήγαμε κούνιες, σε γιαγιάδες και παππούδες κτλ...

Και εμένα τα ίδια... Αντιδρά σε όλα και ψάχνει αφορμή για να συγκρουστούμε και να κλάψει... Κάθε πρωι δεν θέλει να πάει στον παιδικό σταθμό (ενώ παλιά δεν είχε πρόβλημα), θέλει να διαλέγει μόνη της τα ρούχα της αλλιώς βάζει τις φωνές (διαλέγει τα πάντα, από κάλτσες μέχρι πως θα της φτιάξω τα μαλλιά. Άλλες φορές μου λέει ότι δεν θέλει να βγάλει τις πυζάμες ή δεν θέλει να χτενιστεί...). Ζητάει πράγματα σε στιγμές που ξέρει ότι δεν μπορεί να τα έχει απλώς για να κλάψει, δείχνει να μην ικανοποιείται με τίποτα κτλ. Δεν ήταν έτσι... Περνάει κάποια φάση, αλλά αρχίζω και αγχώνομαι. Νιώθω ότι κάτι δεν κάνω καλά...

μια απο τα ιδια ψαχνουμε λογους να κλαιμε και εγω το ιδιο αισθανομαι οτι κατι δεν κανω σωστα μηπως δεν του δινω πολυ σημασια λογω του μωρου και των δουλειων αλλα δεν γινεται παντως εχω αρχισει να απελπιζομαι τι με το καλο τι με τιμωρια δεν πιανει τιποτα μετα απο 2 λεπτα θα γινουν παλι τα ιδια πραγματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

επίσης ξέχασα να πώ κάτι και θα το πώ γιατί συγκινήθηκα.... για μενα το αστερι της ομάδας ήταν ένα πιτσιρικάκι 16 χρονων που έπαιξε πρώτη φορά σήμερα και είναι πανεμορφο ευγενέστατο και ντρεπόταν το καλό μου ήταν δίπλα από τους υπόλοιπους και κοιτούσε και λέω στον ΄αντρα μου βγάλε και με το παλικαράκι μια φωτό και πάει ο άντρας μου και του λεει να βγάλουμε μια φωτο να έχουμε για όταν γίνεις διάσημος και γέλασε το καλό μου και έκανε λακάκια και ήταν τόσο περήφανο για τον εαυτό του μπράβο πολύ καλό σε σεμνο παιδί μακάρι να πάει μπροστά!!!:D

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..πολυ γλυκο

Δεν ήταν έτσι... Περνάει κάποια φάση, αλλά αρχίζω και αγχώνομαι. Νιώθω ότι κάτι δεν κάνω καλά...

μη σκεφτεσαι ετσι...περναει τα terrible twos που λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι....δωσε της λιγο χρονο, ισως κανα τριμηνο...

μια απο τα ιδια ψαχνουμε λογους να κλαιμε και εγω το ιδιο αισθανομαι οτι κατι δεν κανω σωστα μηπως δεν του δινω πολυ σημασια λογω του μωρου και των δουλειων αλλα δεν γινεται παντως εχω αρχισει να απελπιζομαι τι με το καλο τι με τιμωρια δεν πιανει τιποτα μετα απο 2 λεπτα θα γινουν παλι τα ιδια πραγματα

εχει αναστατωθει και η δικη τους ζωη κακα τα ψεμματα. Εγω στο μυαλο μου ειχα ενα πραγμα και νομιζω με εσωσε. Να ειμαι σταθερη, να μην αλλαξει δηλαδη η ζωη του πρωτου....ουτε στα καλα ουτε στα κακα....καντο και εσυ και νομιζω θα του αρεσει αυτη η οριοθετηση

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ηρθα!!!

πριν λιγο φυγανε τα παιδια,μας εφεραν ωραια δωρα,ηπιαμε καφε,φαγαμε την "παγωμενη κολαση" και μολις ξεραθηκε και η κορη μου.ευτυχως ηταν σχετικα ησυχη και δεν εκλαψε που τους εβλεπε πρωτη φορα.πρεπει να συνηθιζει και με κοσμο σιγα σιγα.

για εγκυμοσυνη που εγραψα απλα το ειπα επειδη κοιμαμαι κατι 12ωρα και νιωθω απιστευτα κουρασμενη.και γενικα εχω ζαλαδες,ατονιες και λεω λες????ε στις γονιμες μερες δεν προφυλαχθηκαμε απο την αρχη και αν μενεις τοσο ευκολα εγκυος οσο λενε μπορει και να ειμαι.θα ειστε παντως οι πρωτες που θα το μαθετε,αυτο ειναι σιγουρο!

αυτααααααααααααααααααααααααα!σκουπιζω το καφε(βαριεμαι να σφουγγαρισω)και παω για υπνο!

πολλα φιλια!

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μένα!!! κι εμεις γκρινια και σαλιαααα, να της βαλω καμια σαλιαρα να μην βρεχει τα ρουχα της;;;

ωραια σφουγγαρισατε αλλα μυριζει τσιγαριλΑ, ανοιγω τα παραθυρα να αεριστει το καφε!

καλημρουδια.....καλη εβδομαδα...Μαρακι βαστα καλο μου, ασ'το να ζησει το μικρουλι χαχα...Σοφακι, μακαρι νανεισαι εγκυος μια πουο θελεις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...