Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοπελιέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!

Φάγαμε την πρώτη μας κρέμααααα!!!

Με μεγάλη επιτυχία τολμώ να πω!!!!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο περήφανη νιώθω!!!!

Λες κι έκανε κανέναν άθλο το παιδί μου, που δεν έχει ξανακάνει άλλο παιδάκι!!!!!!!

Δευτερομανούλες βλέπω ζόρια με τα πρώτα παιδάκια, ε? Ελπίζω να είναι μια φάση...

Γιασεμάκι πηράζει που εμένα μου αρέσει η Αμελί??? Κι εξάλου είναι τόσο κούκλα η κοράκλα σου που ότι μαλλί και αν έχει πάλι θα λάμπει!!!!

Σοφού-συμπεθερού μου εσύ πότε θα κοιμηθείς???????????????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oυφ... τωρα καταφερα να καθισω!

εγω εκανα σουβλακια σημερα κ ειχα κ κοσμο κ τωρα τελειωσα με την κουζινα.... οι μικρες κοιμουνται κ τις περιμενω , οπου να΄ναι, να ξυπνησουν!

baJfp2.png

γεια σας κοριτσακια απο το λιγο που διαβασα οι δευτερομανουλες τα εχουμε δει ολα??Εμενα ο μεγαλος με εχει στειλει ηδη στο τρελαδικο δεν παλευεται σας λεω βγαζει μια γλωσσαρα ως απεναντι ολο αντιδραση ολο μαγκια και γκρινια χωρις λογο μα ουτε εναν μιλαμε απο τις 7.30 που σηκωνεται ειναι με μια μιρλα μια γροσουζια το κατι αλλο και ας μην μιλησω με το θεμα φαγητο γιατι εκει θα τον πνιξω ειναι θεμα χρονου

[sIGPIC][/sIGPIC]

kαλημερα...

αυτοςς ο μικρος καθε μερα 7 παρα το μστι γαριδα! κ να πεις οτι πειναει , δεν πειναει γιατι ξυπναει κ τρωει 4 30

κιεμενα η μεγαλη ειναι μερες που ειναι αγγελος και αλλες που κοντευει να μεστειλετ τρελαδικο! κι εμας το μωρο το αγκαλιαζει, το φιλαει αλλα αντιδραει σ εμας καποιες φορες.

εμενα μερικες φορες οταν της λεω να μην κανει κατι τοτε με κοιταει κ παει κ το κανει....ε εκει τρελλαινομαι....μ ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!εγω δεν βαραω...βαζω τιμωρια...την παω στο δωματιο κ δεν της επιτρεπω να βγει καποια λεπτα....της το κανω απο μικρη κ ολως παραδοξος συμμορφωνεται κ καταλαβαινει....υπαρχουν φορες που κανουμε μερες να μπουμε ..ειναι αλλες που μπαινουμς 3-4 φορες τη μερα! αυτες τις μερες ευτυχως ειμαστε στα καλα μας.....

εμενα τωρα τελευταια πιανει θα σε διωξω απο το σπιτι και μολις παω να τον πιασω οτι δηθεν τον διωχνω γινεται παλι το καλο μου το μωρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μπραβο στον κομποστα που εφαγε τοσο ευκολα την κρεμουλα του κ δεν ζορισε τη μανουλα....εγω με 3 χρονων παιδ ακομα δε το χω ζησει......πιστευω να το ζησω με το μπεμπη γιατι αλλιως θα με κλαιν οι ρεγγες!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

γεια σας και απο εμενα!

παλι κοσμο περιμενουμε.κουραστηκα η δολια αλλα τουλαχιστον ξεπεταμε κοσμο σιγα σιγα.ουφ!!!!αντε να σερβιρω και την παγωμενη κολαση για να μην πεσω με τα μουτρα!τελειο εγινε mamageor!ευτυχως που μου ειπες οτι πρεπει να πηξει γιατι αλλιως θα ηταν μια καταστροφη το γλυκο!

δημητρα η αλεκα εχει δικιο(ναι,παλι:D).100 γραμμαρια κατω καθε μηνα ειναι ο γιος σου οχι 1-2 κιλα!100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!!!!!στο γραφω με μεγαλα γραμματα αυτα τα 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!!!ας μην ειμαστε υπερβολικοι(αυτο παει για την παιδιατρο οχι για εσενα)

φαμουλα δεν λουστηκε καθολου με την κρεμα ο γιος σου?????ΜΠΡΑΒΟ!!!!

παλι κοσμο περιμενουμε.κουραστηκα η δολια αλλα τουλαχιστον ξεπεταμε κοσμο σιγα σιγα.ουφ!!!!...φαμουλα δεν λουστηκε καθολου με την κρεμα ο γιος σου?????ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Σοφάκι εγώ "ξεπετάω" με καφέ και αν συντρέχει λόγος για φαγητό πάμε στην διπλανή ταβέρνα!!

Καθόλου δεν λούστηκε!!! Είχα εφοδιαστεί όμως με πλαστική σαλιάρα (να πλένεται κι εύκολα) η οποία κάλυπτε και ώμους και τον κορμό του!!! Το μόνο ότι έπρεπε να τη σφίξω λιγάααααακι παραπάνω στον λαιμό, γιατί κύλησε από εκεί η κρεμούλα και μας λέρωσε το φορμάκι...

κοριτσδακια μου σημερα πηγα για καφεδακι με τις μανουλες ιανουαριου στο mall βεβαια ημασταν λιγες αλλα περασαμε ωραια...εσεις τι μου κανετε??

Γεια σου!!! Στον μπαμπά τους τα άφησες τα ζουζουνάκια ή τα πήρες μαζί???

Διαφημίσεις

kai eγω φαμουλα με καφε ξεπεταω αλλα ειναι τοσο διακριτικοι αυτοι που θα ερθουν που πηρε ο ενας και ρωτησε αν θα φαμε κιολας!συγνωμη αλλα το ρωτας αυτο ποτε?????????και τελικα θα φαμε αλλα επειδη δεν θελω να κλεισουν οι πιτσαριες θα παραγγειλω πιτσες:D:D:D:D!σιγα μην γινω χιλια κομματια!!!ασε που νιωθω υπερβολικα κουρασμενη,ενα κουρελι.

λετε να ειμαι εγκυος????:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...