Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhmeroydia...εχω επισκεψεις στο φτωχικο μου για αυτο δε μπαινω συχνα...εχει ερθει κουνιαδουλα και γαμπρος, θα φυγουν σημερα

Κι αφού μοσχοβολούσε το σπίτι, μου αναποδογύρισε η φόρμα κι έπεσαν κομματάκια στην κάτω επιφάνεια του φούρνου κι επειδή είμαι πολύ νοικοκυρά δεν τα καθάρισα αμέσως και φυσικά κάηκαν και τώρα μυρίζει το σπίτι καμμένο!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::P:p:p:p

πολυ κουραστικα τα τραπεζια!!!!!!!!!!ξεπατωθηκα η γυναικα!!!!σε γενικες γραμμες καλα τα περασαμε αν εξαιρεσεις την κορη της κουμπαρας μου που γυροφερνε την μικρη για να την χτυπησει απο την ζηλια της εεεεεεεε και τελικα τα καταφερε!της τσιμπησε με δυναμη τα μαγουλα της και ΠΛΑΝΤΑΞΕ!!!!μπλε εγινε απο το κλαμα!:(:(:(:(μιλαμε για πολυυυυυυυυυυυ κλαμα!!!

μμμμ..... η μαμα της δε μπορουσε να τη μαζεψει???

καλησπερουδια .

μου επιτρεπετε μια αφιερωση για τις πιο χουφταλιασμενες μανουλες ?:)

γεια σου και σε εσενα:tongue::tongue::tongue:

εγω θελω σε κατι απλο... ναι μεν πιο καλο υφασμα αλλα οχι φορτωμενο... αυτο μου παραεκανε τουαλετα! πηρε το ματι μου ενα στα toi moi σχεδο μεχρι το γονατο, στο χρωμα της αμμου κ σε θαλασσι.... αλλα δεν το δοκιμασα... αλλη φορα, με λιγοτερα κιλα!!!!

θα σου πηαινει όπως το ακουω.....

καλως ηρθαν τα τρομερα τριχρονα...αρχιασανε τα γλεντια σαν τη δικια μου...

εκοψα τα μαλλια της μικρης ...την εκανα σαν την αμελι....πολυ κοντες αφελειες (παρα ειναι κοντες η αληθεια ειναι ) και το υπολοιπο μεχρι το αυτι....ο αντρας μου μονο που δε με πλακωσε.....αλλα δε φταιω εγω ....της ειπα για πλακα ελα να σε κουρεψω και αυτη εκατσε...παιξαμε τη κομμωτρια....και αδραξα την ευκαιρια γιατι ητανε ολο ουρες το μαλλι....και φωναζε ο αντρας μου οταν πηρε χαμπαρι οτι της εκβα και τα πισω και η μικρη αταραχη...σταματα μπαμπα πρεπει να δυναμωσουν τα μαλλια...ποιος ακουει αυριο και τον πεθερο μου.....του ειπα του αντρα μου να μη τη παει ή αμα την παει πρωτα να τους ειδοποιησει να μη πουνε καμια μαλακια οπως συνηθιζουν γιατι θα μεινει ψυχολογικο στο παιδι στο τελος...αυτη παντως λεει οτι της αρεσουν..παει η δολια μανα το εκανα το παιδι μου αμελι.....ευτυχως μεχρι τα γενεθλια της θα μακρυνουν λιγο....πολυ λιγο....

...

μην στεναχωριεσαι...μακραινουν...τον δικο μου τελευταια φορα τον εκανα σα κουρεμενο γιδι....

εμενα ρε κοριτσακια ο αγγελος δε μου δημιουργει κανενα θεμα....ισα ισα...αλλα αυτο που κανει που ειναι ενδειξη 'κοιταχτε και εμενα'ειναι όταν τα ντυνω για να παμε καπου και λενε όλοι αχ τι γλυκο και τετοια, ο αγγελος τους λεει 'δικο μου ειναι μην το κοιτατε' :D:D..και τους το κρυβει κι όλας....

καλημερουδια και παλι.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kαλημερα...

αυτοςς ο μικρος καθε μερα 7 παρα το μστι γαριδα! κ να πεις οτι πειναει , δεν πειναει γιατι ξυπναει κ τρωει 4 30

κιεμενα η μεγαλη ειναι μερες που ειναι αγγελος και αλλες που κοντευει να μεστειλετ τρελαδικο! κι εμας το μωρο το αγκαλιαζει, το φιλαει αλλα αντιδραει σ εμας καποιες φορες.

εμενα μερικες φορες οταν της λεω να μην κανει κατι τοτε με κοιταει κ παει κ το κανει....ε εκει τρελλαινομαι....μ ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!εγω δεν βαραω...βαζω τιμωρια...την παω στο δωματιο κ δεν της επιτρεπω να βγει καποια λεπτα....της το κανω απο μικρη κ ολως παραδοξος συμμορφωνεται κ καταλαβαινει....υπαρχουν φορες που κανουμε μερες να μπουμε ..ειναι αλλες που μπαινουμς 3-4 φορες τη μερα! αυτες τις μερες ευτυχως ειμαστε στα καλα μας.....

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

βλεπω ολες οι δευτερομανουλες κυριακατικα ξυπνιες ειναι...καλημερα...και εμενα η μικρη 7μιση ξυπνια νταν...και παραλληλα μας παιρνει χαμπαρι και η μεγαλη και εινια και τα δυο...κυριακη...αχχχχχχχχχχχχ..θελω υπνο....

θενκς κοριτσια γιατι ο αντρας μου με στολισε κανονικα..βλεπω δεν ειμαι η μονη ''επιδοξη'' κομμωτρια....

μαμαγεωργ στο δωματιο της τη στελνεις ε???εμενα το μονο που πιανει ειναι απειλη οτι θα της παρω κατι...στα πολυ τρελα ζορια σε καθισματακι (στυλ νταντας) ....δε της το εκανα ποτε στο δωματιο γιατι ειναι η χαρα του παιδιου εκει μεσα.....

αλεκα ολα τα λεφτα η ατακα του μικρου....ακου μη το κοιτατε///σε λιγο καιρο θα θελει το αναποδο απο της γκομενιτσες....:tongue::tongue::tongue:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημέρα!!!!!Πρωινοί και εμείς!!Στις 8 ήταν έτοιμος ο κύριος αλλά το περίμενα γιατί κοιμήθηκε στις 11 χθές!!!!Yasemi μου να σου απαντήσω:Μας είπε η παιδίατρος οτι είναι 100γρ. κάτω απο οτι θα έπρεπε να είναι(κάθε μήνα)Δεν ξέρω αν τον υπολογίζει με τα τελειόμηνα μωράκια ή με άλλον τρόπο.Εγώ δεν μπορώ να συγκρίνω τις καμπύλες που λέτε γιατί δεν έχουμε βιβλιάριο:evil:ακόμα!!!(να δω πότε θα φέρουν)Οπότε κάνω οτι λέει η παιδίατρος

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια μου !!!!

Πως παρνάτε ???

Μου λείψατε βρε...

Εμείς περάσαμε αρκετά καλά χθες, το ξενυχτήσαμε το βραδάκι με κρασάκι στη βεράντα και τώρα οι φίλοι μας ακόμη κοιμούνται :P

Ο Γιώργος έφυγε για το μαγαζί, η μπεμπού κοιμήθηκε και εγώ έκανα ένα καφεδάκι και κάθομαι στο μπαλκόνι και διαβάζω τα νέα σας....

Διαφημίσεις

Γειά σου συμπεθέρα μου προκομένη με τα μαγειρέματά σου !!!!!!

http://www.imdb.com/media/rm1755814144/tt0211915

etsi tin ekanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γειά σου Ιωάννα με τις δημιουργίες σου !!!!!

Εξήγησε παιδί μου στον άντρα σου ότι είσαι ''καλλιτεχνικός τύπος'' !!!!;)

...αλλα αυτο που κανει που ειναι ενδειξη 'κοιταχτε και εμενα'ειναι όταν τα ντυνω για να παμε καπου και λενε όλοι αχ τι γλυκο και τετοια, ο αγγελος τους λεει 'δικο μου ειναι μην το κοιτατε' :D:D..και τους το κρυβει κι όλας....

Καλημέρα Αλεκάκι !!!!

Κάθε μέρα που περνάει λατρεύω όλο και περισσότερο τον Αγγελάκο σου και τις ευρηματικές ατάκες του !!!

καλημέρες :)

τι κανουν οι μανούλες? εγω εχτες εβαλα μωρουλι για υπνο και μετα κατεβασα ενα μπουκαλι φαντασικό λευκο κρασι :) ο αντρας δουλευε στο λαπτοπ οποτε το εριξα και εγω λιγο μονη εξω :)

τωρα εκανα δουλιτσες σπιτι και εφτιαξα και το μπαλκονι λίγο (πολυ χωμα βρε παιδια)

βαριεμαι αφορητα σήμερα ......

Διαφημίσεις

αλεκα ολα τα λεφτα η ατακα του μικρου....ακου μη το κοιτατε///σε λιγο καιρο θα θελει το αναποδο απο της γκομενιτσες....:tongue::tongue::tongue:

α με αυτα εχουμε ηδη αρχισει :P:p..το μαρακι ξερει χαχα.....

Καλημέρα!!!!!Πρωινοί και εμείς!!Στις 8 ήταν έτοιμος ο κύριος αλλά το περίμενα γιατί κοιμήθηκε στις 11 χθές!!!!Yasemi μου να σου απαντήσω:Μας είπε η παιδίατρος οτι είναι 100γρ. κάτω απο οτι θα έπρεπε να είναι(κάθε μήνα)Δεν ξέρω αν τον υπολογίζει με τα τελειόμηνα μωράκια ή με άλλον τρόπο.Εγώ δεν μπορώ να συγκρίνω τις καμπύλες που λέτε γιατί δεν έχουμε βιβλιάριο:evil:ακόμα!!!(να δω πότε θα φέρουν)Οπότε κάνω οτι λέει η παιδίατρος
τσεκαρα το βιβλιαριο και το κατωτερο βαρος ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ πενταμηνου μωρου ειναι 5300. Κακως αγχωνεσαι...γεννηθηκε και προωρο. Εγω ξερω ότι τα μωρακια εξι μηνων πρεπει να διπλασιασουν το βαριος τους και στο χρονο να το τριπλασιαζουν...τα υπολοιπα ειναι φουμαρα που ελεγε και η γιαιγια μου και τα λενε για να δεοξουν ότι ξερουν κατι παραπανω ;)
εμας εδω βρεχει!!!!!γκκρρρρρ

ειχα ταξει στη μεγαλη λουνα παρκ.....θα την παω κανενα σινεμα μαλλον

βρεχει?? σκασαμε μεις....

Καλημέρα Αλεκάκι !!!!

Κάθε μέρα που περνάει λατρεύω όλο και περισσότερο τον Αγγελάκο σου και τις ευρηματικές ατάκες του !!!

ειναι καλος μωρε..το κακο του ειναι ότι ειναι γκρινιαρης.... εχθες πηγαμε σε κατι γεννεθλια και με εφαγαν όλοι τι ομορφος κλπ...λεω του πατερα του 'τη δολια τη γυναικα που θα παρει...θα στραβωθει , θα τον παρει και μετα..γκριιιιινιαααα:P:p:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γκομενοπαγιδα ο Αγγελακος σου λεω!!!!

λοιπον βραζω μοσχαρι για

1) να το φαω σκετο βρασμενο εγω

2) να κανω 1 μεριδα κοκκινιστο για τη μεγαλη

3) να το κανω με κρεμμυδια σα στιφαδο για μπαμπα....... οταν μεγαλωσει κι ο μπεμπης θα χρειαστω κι αλλες κατσαρολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...