Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουφ ξεπΤωθηκα έριξα ένα συμμάζεμα μάζεψα τα ρούχα από την απλωστρα ξεσκονισα και ξαπλωσα μέχρι τις 6,30 που θα φάει ο μικρός..για δώσε την συνταγή για το κεικ ελινακι

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

inaki και ΦΑΜούλα δοκιμάσατε??Εμένα πέτυχε στο ψήσιμο αλλά ήθελε κάτι ακόμα αλμυρό για να "τσιμπάει" λίγο παραπάνω...

Κορίτσια,παραλίγο να πέσει ένα πυροτέχνημα σήμερα το μεσημέρι.....άλλο πράγμα.....αλλά άρχισε η σκατούλα μου τα πλουτς πλουτς και....μπλουμ το πυροτέχνημα.....Next time....

Εμένα από "κάτω" το θέμα είναι χάλια...κάτι σαν τριχομονάδα μου μοιάζει...πάλι αντιβίωση θα πρέπει να πάρουμε αλλά ευτυχώς η συγκεκριμένη είναι οκ με το θηλασμό.

oCxsp2.png

Αχ βρε Ντοράκι...παραλίγο!!!

Το θυμόμουν αυτό που ε'ιπες για το αλμυρό κι έβαλα παραπάνω φετούλα και λίγο αλάτι!!

Από γεύση καλό είναι, αλλά το ξαναέβαλα τώρα γιατί το είχα κλείσει...

Από έξω μια χαρά κρατσανιστό είναι...από μέσα πάσχει...

Μήπως να βάλω αέρα????????????????????????????????????????????

Εντάξει καλό είναι!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Κι αφού μοσχοβολούσε το σπίτι, μου αναποδογύρισε η φόρμα κι έπεσαν κομματάκια στην κάτω επιφάνεια του φούρνου κι επειδή είμαι πολύ νοικοκυρά δεν τα καθάρισα αμέσως και φυσικά κάηκαν και τώρα μυρίζει το σπίτι καμμένο!!!!!!!!!!!

Προσπάθησα πάντως!

Σας φιλώ και πάω για ξάπλα γιατί κοιμάται και ο Κομποστοπορδοχοντρομπέμπαρος!!!

Διαφημίσεις

Μας εχει πιασει η προκοπή βλεπω σήμερα!!!

Ελινακι και γω ακριβως το ιδιο κεικ εκανα σημερα, με μηλα και χωρις αυγα! Χαιρομαι που ο μπουνιτσας ειναι καλυτερα!

Εντωμεταξυ πριν ετρωγα κανοντας τον ανιματερ, με το ενα χερι το πιρουνι, με το αλλο η μελισσουλα μας (το κουκλακι-αδυναμια του μικρου) και με το ποδι να κουναω το καροτσι...καλο ε;;;; Πως δεν μου καθησε στο λαιμο δεν ξερω...

Ουφ ξεπΤωθηκα έριξα ένα συμμάζεμα μάζεψα τα ρούχα από την απλωστρα ξεσκονισα και ξαπλωσα μέχρι τις 6,30 που θα φάει ο μικρός..για δώσε την συνταγή για το κεικ ελινακι

http://www.sintagespareas.gr/sintages/nistisimo-keik-me-trimmena-mila.html

εγω αντι για χυμο πορτοκαλι εβαλα χυμο μηλου κ βγηκε πολυ ωραιο;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

επιτελους ξεκουραζομαι!!!!!!!!!!!!

πολυ κουραστικα τα τραπεζια!!!!!!!!!!ξεπατωθηκα η γυναικα!!!!σε γενικες γραμμες καλα τα περασαμε αν εξαιρεσεις την κορη της κουμπαρας μου που γυροφερνε την μικρη για να την χτυπησει απο την ζηλια της εεεεεεεε και τελικα τα καταφερε!της τσιμπησε με δυναμη τα μαγουλα της και ΠΛΑΝΤΑΞΕ!!!!μπλε εγινε απο το κλαμα!:(:(:(:(μιλαμε για πολυυυυυυυυυυυ κλαμα!!!

μετα το τραπεζι πηγαμε με τον αντρα μου να δουμε την εκκλησια που θα βαφτισουμε την κορη μας και ειναι ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ!!!!!πολυ ομορφη εκκλησια με γυρω γυρω θαλασσα!αυριο θα παρουμε για να κλεισουμε!

εγω κονσιλερ παλι δεν εχω βαλει ποτε στην ζωη μου.ααα και ουτε μεικ -απ ουτε πουδρα!

ελινα μου τα συλληπητηρια μου κοριτσι μου!!!!λυπαμαι πολυ!:-(:sad::-(:sad:

Αααααα!!! Γιατί με είχες τρομάξει!!!

Είδες άμα δεν πονάει, πεινάει κανονικά!!!!! Μόνο εσένα δεν έφαγε!!!

Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε με το χαμομήλι είναι να μην είναι πολύ ζεστό, χλιαρό πρέπει να είναι για τα μωρά!!! Εεεεεε???

Θα με επιβεβαιώσετε οι παλιές??????????????????????????????

Ναι, χλιαρό όπως θα του έδινες και το γαλατάκι του... Μην του δώσεις πολύ όμως... 50ml-60ml νομίζω είναι υπέρ αρκετά για την ηλικία του.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Εντάξει καλό είναι!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Κι αφού μοσχοβολούσε το σπίτι, μου αναποδογύρισε η φόρμα κι έπεσαν κομματάκια στην κάτω επιφάνεια του φούρνου κι επειδή είμαι πολύ νοικοκυρά δεν τα καθάρισα αμέσως και φυσικά κάηκαν και τώρα μυρίζει το σπίτι καμμένο!!!!!!!!!!!

Προσπάθησα πάντως!

Σας φιλώ και πάω για ξάπλα γιατί κοιμάται και ο Κομποστοπορδοχοντρομπέμπαρος!!!

η καλη νοικοκυρα ομως φαινεται απο χλμ μακρυα!!!!!!!!!!!!!!:D:)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...