Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τις προάλες έβαλα μια τζην σουπερ μινι φούστα που είχα, να φανταστείς ντρεπόμουν να την βάλω προ εγκυμοσύνης αλλά χαρηκα τόσο πολύ που χωρεσα που την έβαλα κ καμαρωνα αλλα κ ο δικός μου δεν είπε τίποτα ίσα ίσα καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι!!! αλλά από το πολύ τράβηγμα την ξεχείλωσα την φούστα!!!

:shock::lol::lol::lol:

μου θυμισες εμενα τωρα..5μηνων εγκυος στην μαρια βγηκαμε με τους κουμπαρους μου καλοκαιρι τωρα στο θησειο και εσκασα με μινι τζην φουστα..και μου κανανε και καμακι..:shock:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock::lol::lol::lol:

μου θυμισες εμενα τωρα..5μηνων εγκυος στην μαρια βγηκαμε με τους κουμπαρους μου καλοκαιρι τωρα στο θησειο και εσκασα με μινι τζην φουστα..και μου κανανε και καμακι..:shock:

:-P:razz::tongue: τι ωραία να σου κάνουν καμάκι σου ανεβαίνει το ηθικό ρε παιδί μου!!!

κοριτσια ποια ειναι τα συπτωματα της ουρωλοιμωξης??γιατι εχω την εντυπωση οτι μου χτυπαει την πορτα..

νομίζω ότι θα έχεις συχνοουρία και ενα ελαφρύ τσουξιμο όταν τετειώνουν τα ούρα, αυτά είναι τα μπαμ συμπτώματα δεν ξέρω αν είναι και η φαγούρα και ο πυρετός!

καλού κακού τρωγε πολλά γιαούρτια και πίνε σόδες πολλέ και νερό

ενα ελαφρυ τσουξιμο το εχω να πω την αληθεια..αι σιχτιρ αυτο μου ελειπε τωρα..ακου γελιο εγω ζηλευω τον αντρα μου σε βαθμο αηδιας και χωρις να μου δινει δικαιωματα...αυτος μου λεει οτι δεν με ζηλευει αλλα 2φορες που μου κανανε καμακι μονο που δεν επαιξε μπουνιες..επισης παλι ημασταν εξω παλι στο θησειο και με κοιτουσε ενας οπως περπατουσαμε απο πανω μεχρι κατω και σταματει και του λεει τι κοιτας ρε φιλε θες τιποτα??που να με ζηλευε κι ολας..χιχιχι..

:-D

ελινα μου συλλυπητηρια κοριτσακι μου!!

Αννια μου το 1ο φορεμα μ αρεσε το 2ο το βρισκω υπερβολικο για βαφτιση.....τι ωρα βαφτιζεις?

εγω δεν ζηλευω..λειπει αυτο το τσιπακι απο τον οργανισμο μου..εντελως ομως!!:P

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα !!

ελινάκι, ζωη σε σας καλή μου. κουραγιο΄......

εμεις εδω, σημερα δεν βγήκαμε. εκανα πρωινες δουλιτσες (πηγα και πηρα απο φυτωριο λουλουδακια και γλαστρες και ανανεωσα τον κηπο στο μπαλκόνι μας) και μετα δουλειες σπιτιου ρουχα σιδερο πιατα και πολυυυ παιχνιδι με μπεμπουλινι :)

κοριτισια, επιτρεπεται εδω να πω οτι κατι για πωληση ή οχι?

Καλή μου ΦΑΜ με το ξενυχτήσαμε εννοώ οτι 11:30 συνήθως είναι τέζα και χθές 12:30 με το ζόρι.Μάλλον είναι δοντάκι τελικά γιατί συνέχει βάζει τα χέρια του στο σόμα και δεν θέλει πιπίλα με τίποτα.Θα με τρελάνει τλείως!!Πριν ξύπνησε πινασμένος& έφαγε 80ml κρέμα,50ml χαμομήλι(ακολούθησα και την γνώμη της Κατερίνας;))και 120ml γάλα!!!!:shock::shock::shock:Θα με τρλάνει!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλή μου ΦΑΜ με το ξενυχτήσαμε εννοώ οτι 11:30 συνήθως είναι τέζα και χθές 12:30 με το ζόρι.Μάλλον είναι δοντάκι τελικά γιατί συνέχει βάζει τα χέρια του στο σόμα και δεν θέλει πιπίλα με τίποτα.Θα με τρελάνει τλείως!!Πριν ξύπνησε πινασμένος& έφαγε 80ml κρέμα,50ml χαμομήλι(ακολούθησα και την γνώμη της Κατερίνας;))και 120ml γάλα!!!!:shock::shock::shock:Θα με τρλάνει!!!

Αααααα!!! Γιατί με είχες τρομάξει!!!

Είδες άμα δεν πονάει, πεινάει κανονικά!!!!! Μόνο εσένα δεν έφαγε!!!

Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε με το χαμομήλι είναι να μην είναι πολύ ζεστό, χλιαρό πρέπει να είναι για τα μωρά!!! Εεεεεε???

Θα με επιβεβαιώσετε οι παλιές??????????????????????????????

Άλλο: Φτιάχνω το κέικ φέτας του Dorakiou!!! Βοήθειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

Το ψήνω 55λεπτά κι ακόμα να γίνει (δοκιμή με μαχαίρι που το βουτάω και βγάζει ζύμη!!)

Ήθελα και μαγειρικές τρομάρα μου!!!!!

Στα 50 λεπτά έβαλα τον φούρνο μόνο στην κάτω αντίσταση...Καλά έκανα???

Από πάνω αφρίζει και "κοχλάζει" κι έχει γίνει πολύ σκληρό...

ελα ρε ΦΑΜ και εγω το εφτιαξα και το ειδα στα 45 λεπτα και δεν ειχε γινει ακομα και ειπα στον Λεο να το κλεισει στα 55..παω να δω τωρα αν εγινε...

το μπιμπερο το ειδα και εγω σε ενα περιοδικο...λες να το δοκιμασω;;;

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσακια μου.Ειμαι σιγουρη οτι ειναι καλα εκει που ειναι...

λοιπον εχω να δηλωσω οτι ο μπουνιτσας καλυτερευει στα δερματικα του..Το προσωπακι του ειναι σχεδον πεντακαθαρο κ στο σωμα ειναι πολυ λιγο.Μου εξηγησε μια κοπελα στο φορουμ πως λειτουργει η ομοιοπαθητικη κ υσηχασα γιατι τωρα βλεπω τα αποτελεσματα δηλ.σε βαθος χρονου...Επιπλεον τρωω κανονικα κ δεν βλεπω εως τωρα κατι να τον πειραζει πια...Ινακι εκλεισες τελικα ραντεβου?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ναι από πάνω πήρε χρώμα!

Όταν έφτιαχνα τη ζύμη δεν έδενε με τίποτα κι έβαλα παραπα΄νω αλεύρι από ότι έλεγε το Ντοράκι...Πειράζει???

Αυτά τα μπιμπερό τα είδα σε διαφήμιση στο περιοδικό και σε σκέφτηκα....αν κατάλαβα καλά το μπουκάλι είναι μαλακό και το ζουλάς για να βοηθήσεις το μπεμπόνι να πιει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...