Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια εγω σαν σημερα επιασα τον μπεμπη...και τωρα τον εχω στην κουνια του και μου κανει ναζακια...δεν υπαρχει καλυτερο συναισθημα απο το να γινεσε μαμα...

εγώ ημερομηνία σύλληψης είχα 18 Μαρτίου

σαν σήμερα είχα χαλια στομάχι και εκλεινα ραντεβού για γαστροσκόπηση!!! δεν σκεφτηκα οτι μπορει να είμαι εγκυος γιατί ειχα αίμα κ νόμιζα οτι ήταν περίοδος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα το βρηκα μεσω ιντερνετ αλλα θα παω απο το μαγαζι να το δω..εμενα παλι αυτα τα στρας δεν μου αρεσουν..ειναι λες πολυ προκλητικο που ειναι ξωπλατο πισω?

καλέ τι προκλητικό 19 χρονών κοπέλα τι θα βάλεις? εγώ τόσο πλάτη έξω είχα στον αρραβώνα!! και τωρα κάτι τετοιο σκεφτομαι αλλιώς μετά σκεφτηκα κατι αρχαιοελληνικό και να κάνω τα μαλλιά μπούκλα και να τα μαζέψω χαλαρά! μηπως ομως είναι πασέ το αρχαιο?

δεν νομιζω ειναι παντα στην μοδα το αρχαιοελληνικο μου αρεσει η ιδεα σου..καλα αμα βγαλω φωτο να δεις το φορεμα που ειχα στην βαφτιση την μαρια αλλα τι λεω πρεπει να το ειδες στο fb..

:-D

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!! (Και στην Άννια και σε όλες!!!)

Evita είναι φυσικό να μαυρίσεις άμα το παρακολούθησες το θέμα...εγώ δεν παρακολούθησα επίτηδες...Συγώμη αλλά δεν αντέχω...έχετε πάει στο ογκολογικό του Παίδων??? Επειδή έχω πάει 5-6 φορές (όχι για περίπτωση δικού μου, για άλλο λόγο) και επειδή έχω πάρει εκτός από τεράστια χαρά και αισιοδοξία από τη δύναμη αυτών των παιδιών, την πιο μεγάαααααλη πίκρα και μαυρίλα, απέχω συνειδητά...Δεν το σηκώνει ο οργανισμός μου...

Λοιπόν ασχολήσου με φορέματα και τα αγοράκια σου τα κουκλιά και χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!

..Μια αγαπη που δεν ηξερα οτι υπαρχει...Ερχεται και ριζωνει σιγα σιγα μεσα μου και ειναι τα παντα! Τελικα νομιζω πως ανακαλυψα το νοημα της ζωης!

Πόσο αληθινό!!! Και τόσο όμορφο.... σαν ποίημα!!!!!

inaki σαν φόρεμα γενικά μου αρέσει το μαύρο, αλλά μαύρο σε βάφτιση??? Μπαααα!!!

Εγώ παλιά εβαζα κλινίκ (το σωληνάριο), αλλά το σταμάτησαν και από τότε βάζω με 1 χοντρό μολύβι από μπόντι-σοπ (βαριέμαι τρελα να αλλάζω σε αγγλικά...) Από τη μία άκρη στην άλλη (εννοώ από άποψη τιμής...) Πάντως βοηθάει πολύ να πηγαίνει το χρώμα του κονσίλερ στο κίτρινο και όχι στο ρόζ...καλύπτει καλύτερα έτσι...

και καλήεπιτυχία στην κρεβατοεκπαίδευση!!!!

annia ωραίο το πρασινούλι/τρκουάζ!!! Και το μπλε ακόμη πιο εντυπωσιακό, αλλά βραδυνό!!! Κουράγιο στην κουμπάρα...

sofou εύχομαι η παρεούλα να αναπληρώσει τη νύστα...εγώ πάντως στην θέση σου θα έπεφτα για ύπνο και ας με ξυπνούσαν με το τηλέφωνο!!! (Αν τα κατάφερναν!!!:mad::mad::mad:)

yasemi ακόμη διαβάζεις???? ΝΑΙ μας έλειψες!!

ε,ναι κατερινακι!!! να βγαλετε την φωτο γιατι θα ειναι συλλεκτικη!!!!! τωρα μετα 6-7 χρονια ξανα κ αν!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χαχαχα!!! Κι εμείς θρυλο-οικογένεια είμαστε!!!!

doraki μου φαίνεται κάθε μέρα και καλύτερα πάτε με τον ύπνο στην κούνια!!!! Μπράβο στην μπουμπούκα σου!!!

Ελινα καλό ταξίδι στον μπαμπά/παππού... Και καλή δύναμη στην μανούλα σου...

Δήμητρα 12.30 με 8.30 το πρωι δεν είναι ξενύχτι!!!!!!!!!!!!! Είναι ο ύπνος που όλες ονειρευόμαστε!!!!!!! Θα μας τρελάνεις????????????????????????

Κοριτσάκι υπομονή και θα περάσει!! Φάση είναι...κι εμε΄ςι το περάσαμε ζόρικα και δόξα τον Θεό, τώρα τρώει παραπάνω κι από πριν!!!!!

Ψήνω 2 πορτοκαλόπιτες και 20 μαφινάκια!!!

Αααα είσαι προκλητική!!! Τί ώρα να είμαστε σπίτι σου????????????????????????????????????????????????

αχ φαμουλα δεν ξερω τι να διαλεξω απο φορεματα ολα μου αρεσουν..εμενα χτες κοιμηθηκε απο 12,30μεχρι9 και απο 9μιση μεχρι 12,30..αλλα μεχρι της εξι μετα δεν κοιματε..ε μην τα θελω και ολα δικα μου..ζυγιστηκα πριν απο λιγο και ειμαι 58κιλα μαζι με τα ρουχα και με 2φετες βουτυρο-μαρμελαδα και ενα φραπε..γιουπι..

αστα να πανε ντρεπομουν στην αρχη γιατι ηταν πολυ ανοιχτο ε μετα το ξεχασα,χαχα.. ο αντρας μου με πειραζε και ελεγε ειδαν ολοι τα β..α σου στην βαφτιση..και το ειχα παρει φθηνο ε..73Ε..καλα εχω ενα τωρα για τη βαφτιση της μικρης της κουνιδας μου αφορετο με το καρτελακι ακομα..θα το βγαλω φωτο και θα το ανεβασω να το δειτε μιλαμε ειναι τελειο..το ειχα παρει περυσι τετοιο μηνα απο το παρανοια..

elinaki lypamai......kouragio sth mama....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αννια μου δεν είδα φωτο στο fb από βάφτιση αλλα από αυτές που είδα...

η μικρούλα σου είναι κουκλίτσα και φαίνεται τσαχπινούλα να σου ζήσουν και τα 2 μωράκια σου να τα χαίρεσαι! ο μικρούλης ίδιος εσύ κούκλος και ναζιάρης και συγχαρητήρια γιατί πήρε τα χρώματα σου! εγώ τα μάτια μου ήθελα να πάρει αλλά διάλεξε του πατέρα του!!! η μικρούλα σου μοιάζει πιο πολύ στον αντρα σου??

se eyxaristo κατερινακι..ναι η μαρια ειναι ιδια ο μπαμπας της..μονο την ασπριλα μου πηρε και τα σαχτυλα μου χαχαχα.. ο μπεμπης ευτυχως μοιαζει σε μενα..ειναι ξανθουλης γαλανοματης..(τα ματια του ειναι της μαμας μου)..και εσυ να τον χαιρεσε..

αστα να πανε ντρεπομουν στην αρχη γιατι ηταν πολυ ανοιχτο ε μετα το ξεχασα,χαχα.. ο αντρας μου με πειραζε και ελεγε ειδαν ολοι τα β..α σου στην βαφτιση..και το ειχα παρει φθηνο ε..73Ε..καλα εχω ενα τωρα για τη βαφτιση της μικρης της κουνιδας μου αφορετο με το καρτελακι ακομα..θα το βγαλω φωτο και θα το ανεβασω να το δειτε μιλαμε ειναι τελειο..το ειχα παρει περυσι τετοιο μηνα απο το παρανοια..

τις προάλες έβαλα μια τζην σουπερ μινι φούστα που είχα, να φανταστείς ντρεπόμουν να την βάλω προ εγκυμοσύνης αλλά χαρηκα τόσο πολύ που χωρεσα που την έβαλα κ καμαρωνα αλλα κ ο δικός μου δεν είπε τίποτα ίσα ίσα καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι!!! αλλά από το πολύ τράβηγμα την ξεχείλωσα την φούστα!!!

se eyxaristo κατερινακι..ναι η μαρια ειναι ιδια ο μπαμπας της..μονο την ασπριλα μου πηρε και τα σαχτυλα μου χαχαχα.. ο μπεμπης ευτυχως μοιαζει σε μενα..ειναι ξανθουλης γαλανοματης..(τα ματια του ειναι της μαμας μου)..και εσυ να τον χαιρεσε..

εσύ δεν έχεις μπλέ μάτια?

ευχαριστώ και εμένα πήρε τα δαχτυλακια του ποδιού και τα στραβα μου πόδια...αλλά εγώ τα καμαρώνω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...