Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις γυρισα απο τον οφθαλμιατρο.ειναι μια χαρα λεει τα ματια μου ουτε αλλοιωσεις ουτε πιεση!!!!!:D:D:D:D.

Αχ τί ωραία!!!!!!!! Μακάρι όλες οι υπόλοιπες που το θέλετε να γεννήσετε φυσιολογικά!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ναι..αλλα διαβασα πριν λίγο στις κοπέλες νοεμβρίου οτι την είχε πάρει μια και μίλησε με την αδερφή της γιατί εκείνη είχε αγκαλιά τον μπέμπη...μου ήρθε η εικόνα αυτή στο μυαλό και ένιωσα τόσο ωραία!!!

Διαφημίσεις

οποτε πας φυσιολογικα ετσι??? αντε μπραβο!!!!

βρε Σοφακι αυτο συζηταγα χθες με τη γιατρο μου... μου ειπε οτι για να καλυφθει το κοστος της θερμοκοιτιδας , υποτιθεται οτι καλουν στο εκαβ, τους λενε οτι δεν εχει άδεια θερμοκοιτίδα σε δημόσιο οποτε τα κραταν εκει... μου είπε οτι θα μεσολαβησει κ εκεινη αν θέλω να μην φυγουν τα μωρα, αλλα αν υπαρχει κ κανεις αλλος απο μεσα απο την μοναδα ακόμα καλύτερα!!! η αληθεια είναι οτι κ μόνο που θα είναι η αδρεφη σου , θα είμαι πιο σιγουρη για τις μικρες!!!! σε ευχαριστω πολυ!!!!

συνηθως δεν φευγουν,σπανια να υπαρχει αδεια θερμοκοιτιδα σε δημοσιο.επισης εχουν παει στην μοναδα με τα προωρα και παιδακια στην 34η εβδομαδα, ηταν μια χαρα και δεν χρειαστηκαν καθολου οξυγονο.ολα αυτα στα μεταφερει η αδερφη μου που μολις της μιλησα:D:D:D:D.

ΝΑΙ ΦΑΜ ευτυχως αποκλεισαμε προβλημα ματιων.εσυ εισαι που θα κανεις καισαρικη λογω αυτου ε?????δεν πειραζει,το ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε και οι δυο.:D:D:D:D

που το γραφει βρε κοριτσια γιατι εμενα δνε μου το βγαζει..οταν δημοσιευω κειμενο το βγαζει??μια παρατηρηση που μου εκαναν ειναι οταν ειχα βαλει ενα εικονιδιο σε ενα αλλο καφε οτι τους ξεχειλωσα την σελιδα..

:-D

εμενα παντως θα μου κάνουν παρατηρηση για μεγαλο ποστ!!!!:tongue:

λοιπον....

κανένας γιατρός δεν μπορεί να σου πεί με σιγουριά πότε θα γεννήσεις!! τώρα είναι έτσι αύριο μπορεί να είναι αλλιώς!!! πάντως και να γεννήσω πιο πρίν θα ενημερώνω για άλλες γένες μήν φοβάστε, είπαμε είμαι κομπιούτερ φρίκ, δεν μου είναι τίποτα να μπώ στο φόρουμ και απο το μαιευτήριο :D Μήπως ξέρετε αν έχουν wireless στο ΛΗΤΩ??? :tongue::tongue::tongue:

κ εγω την ιδια απορεια εχω .... μηπως εχει κ το Μητερα!!! αυριο που θα παω θα το ανοιξω να δω!!!!

σοφια για πιο λογο θελει να σε βαλει να γεννησεις νωριτερα,θυμησε μου λιγο σε παρακαλω..γιατι τωρα με την εγκυμοσυνη εχω μια αφηρημαδα χ$σε μεσα..:oops::lol::lol:

αλσχαημερ εγκυμοσυνης!!!! το εχουμε ολες βρε αυτο!!!

εχω ανεβασει πιεση κ εχει αρχισει ο τραχηλος κ ανοιγει! δεν μου ειπε σιγουρα ποτε... εκτιμηση εκανε οτι με βλεπει σε 2-3 εβδομαδες περιπου....κ αν γινει αυτο , σιγουρα δεν θα αποφυγουμε την θερμοκοιτιδα...

βρε κοριτσια δεν σας λειπει η αλεκα??

αχ! πολυ!!! ουτε αδερφη να ειχα κ να γενναγε δεν θα εκανα ετσι!!! αφου ηθελα να παω να την δω αλλα δεν μπορω:-(:sad::-(

συνηθως δεν φευγουν,σπανια να υπαρχει αδεια θερμοκοιτιδα σε δημοσιο.επισης εχουν παει στην μοναδα με τα προωρα και παιδακια στην 34η εβδομαδα, ηταν μια χαρα και δεν χρειαστηκαν καθολου οξυγονο.ολα αυτα στα μεταφερει η αδερφη μου που μολις της μιλησα:D:D:D:D.

ΝΑΙ ΦΑΜ ευτυχως αποκλεισαμε προβλημα ματιων.εσυ εισαι που θα κανεις καισαρικη λογω αυτου ε?????δεν πειραζει,το ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε και οι δυο.:D:D:D:D

Σοφακι θα σου λεω ευχαριστω μεχρι να γεννησω!!!! κ μετα....:lol::lol::lol:

οσο για τον τροπο τοκετου , καλα τα λες!!! γερα μωρακια κ οπως να ΄ναι!!!!

baJfp2.png

δηλαδη βρε σοφια με ξαπλα και ηρεμια δδεν γινετε να παρεις ακομα 4βδομαδουλες παραταση??κατι ειναι και αυτο..οσο περισσοτερο στην κοιλιτσα τοσο καλυτερα..

εγω παντως εχ αρχισει και κουραζομαι εχω και την ταρζανουλα που δεν με αφηνει σε ησυχια αφηστε τα..

δηλαδη βρε σοφια με ξαπλα και ηρεμια δδεν γινετε να παρεις ακομα 4βδομαδουλες παραταση??κατι ειναι και αυτο..οσο περισσοτερο στην κοιλιτσα τοσο καλυτερα..

εγω παντως εχ αρχισει και κουραζομαι εχω και την ταρζανουλα που δεν με αφηνει σε ησυχια αφηστε τα..

με ξάπλα μονο τον τραχηλο αν γλιτωσω με την ξαπλα...για την πιεση δεν βλεπω σωτηρια!!!! αλλα να σου πω, καπου μεσα μου διατηρω μια ελπιδα οτι δεν θα χρειαστει!!!

απορω που αντεχετε εσεις που εχετε ηδη ενα παιδι!!! εγω χωρις παιδια κ εχω γινει ενα με τον καναπε!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

με ξάπλα μονο τον τραχηλο αν γλιτωσω με την ξαπλα...για την πιεση δεν βλεπω σωτηρια!!!! αλλα να σου πω, καπου μεσα μου διατηρω μια ελπιδα οτι δεν θα χρειαστει!!!

απορω που αντεχετε εσεις που εχετε ηδη ενα παιδι!!! εγω χωρις παιδια κ εχω γινει ενα με τον καναπε!!!!

Etsi elega ki egw sthn prwth eggumosunh alla na pou epiviwsa! Polu kourash omws. Kati fores 8elw apla na paw na xaplwsw kai as ta gkremisei ola to 8hriaki mou..alla ante kanto sthn praxh!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

και εγω εδω και 2μερες ολο μανταρινια τρωω τα προτιμω απο το να φαω γλυκο..ζυγιστηκα πριν λιγο και απελπιστηκα 62κιλα η ζυγαρια και δεν μου φαινονται ομως ευτυχως..θα ζυγιστω αυριο το πρωι νηστικη..δεν θελω να σας ανοιξω την ορεξη αλλα μαλλον θα τσακισω κανενα σουβλακι,επιβαλετε μιας και το μεσημερι εφαγα σπανακορυζο..σας αφηνω κοριτσακια παω να ετοιμασω την μικρη για μπανακι(ο συζυγος δηλαδη)εγω θα βγαλω τα ρουχα της χι χι χι..θα τα πουμε το πρωι φιλια α α α α..

βρε κοριτσάκι με τα σουβλάκια και τις ομελέτες δεν σε βαραίνει το στομάχι μετά;;; εγώ όποτε τρώω τέτοια μετα τις 10 δεν μπορώ να κοιμηθώ!!

Το infractions το γράφει κάτω απο τον αριθμό των μηνυμάτων σου

ουπς τωρα το ειδα..να σου πω οτι θα φαω και θα πειναω μεχρι να κοιμηθω,ασε εχει ανοιξει το στομαχι μου για τα καλα..αλλα δεν με πειραζει ας παρω μεχρι 15κιλα θα τα χασω πιστευω..+12ειμαι η γουρουνιτσα αλλα ζυγιστηκα πριν λιγο..θα ζυγιστω αυριο το πρωι με το που ξυπνησω να δω ακριβως ποσο ειμαι..σας καληνυχτω,φιλακια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...