Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθα!!!! καναμε την βολτα μας στο μπαλκονι, καθισαμε σαν κυριες στα ρηλαξ κ τωρα μαζευτικαμε!!!

μην κανεις προτασεις!!!!! δεν τα λενε αυτα τα πραγματα:-D

ειπα κ εγω να το παιξω χαρωπη νοικοκυρα!:tongue:!!!! ζηλεψα με ολες εδω μεσα!!!!! αλλα που παω ξυπολυτη στα αγκαθια?????????????

που εισαι εσυ μαρη κ σε παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνεις???? παλι sex κανατε????

ποτε πηρες καλε?????εδω ειμαστε και ΟΧΙ δεν κανουμε σεξ!!!!!:tongue:

maliv ζωη σε σας...

μαρια εννοειται οτι θα το βαλω με γοβα...αλλα δεν ξερω ακομα δεν εχω αποφασισει..ουφ!!

πηγα να κανω μια προσπαθεια για πυροτεχνημα αλλα δεν... τι θα κανω ρε κοριτσια, μιλαμε τρελη ξηρασια!!!

Διαφημίσεις

βαλε λαδι και ελα βραδυ..:lol::oops::mrgreen:νομιζω υπαρχει καποιο σαπουνι που μπορεις να κανεις πλυσεις για αυτο τον λογο την ξηροτητα του κολπου γιατι δεν δοκιμαζεις??και γενικα δοκιμασε διαφορα λιπαντικα μηπως και καποιο ειναι καλυτερο..

:-D

Πολύ μου άρεσε το φόρεμα Ινάκι!!!

Με το μαλλί κάτω, με σέξυ γόβα και το βυζί φόρα-παρτίδα θα είσαι η σουπερ σέξυ μαμά του γάμου!!!!!!!!!!

Τώρα για το γ@μοθέμα...την παλιά καλή βαζελίνη τη δοκιμάσατε???

Με το μαλλί κάτω, με σέξυ γόβα και το βυζί φόρα-παρτίδα θα είσαι η σουπερ σέξυ μαμά του γάμου!!!!!!!!!!

+φωνω με Φαμουλα....ΒΑΖΕΛΙΝΗ καλη μου!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

οχι κ δεν πρεπει.... ειναι πολυ ιδαιτερη η ψυχολογια των διδυμων κ πρεπει απο μικρα να τις "ξεχωρισω". ολοι μας κοιταζομαστε στον καθρεφτη κ βλεπουμε ενα μοναδικο ειδωλο.... εδω δεν ισχυει!

σωστό δεν το είχα σκεφτεί!!! μεταξύ τους πως συμπεριφερονται? ασχολειται η μια με την αλλη η ειναι ικρες ακόμα?

και εμένα μου αρεσε το φόρεμα με γόβα κ ριχτα μαλλιά σούπερ το άλλο θέμα δε θα το σχολιάσω φαμούλααααα ;);):tongue::lol::lol::mrgreen:

Διαφημίσεις

Αλεκα σπιραλ εβαλες???? Ρε κοριτσια εμεις εχουμε αλλο προβλημα....ντρεπομαστε να παρουμε προφυλακτικα!! :D:D

και εγώ ντρεπομαι οταν είμαστε μαζί δεν τον αφήνω να πάρει!!!

κορίτσια ειμαι ερωτευμενη με τον γιο μου με κοιταει κ χαμογελάει... λέτε να μ'αγαπαει? νιωθουν αγαπη σ'αυτη την ηλικία? τον λατρευω κ ας βρωμάει σκ@τ@!!!!!

πηγα να κανω μια προσπαθεια για πυροτεχνημα αλλα δεν... τι θα κανω ρε κοριτσια, μιλαμε τρελη ξηρασια!!!

ο γυναικολογος μπορει να σου συστησει κατι καλο

Αλεκα σπιραλ εβαλες???? Ρε κοριτσια εμεις εχουμε αλλο προβλημα....ντρεπομαστε να παρουμε προφυλακτικα!! :D:D
και εγω ντρεπομαι...ναι σπιραλακι...μια χαρα
\

κορίτσια ειμαι ερωτευμενη με τον γιο μου με κοιταει κ χαμογελάει... λέτε να μ'αγαπαει? νιωθουν αγαπη σ'αυτη την ηλικία? τον λατρευω κ ας βρωμάει σκ@τ@!!!!!

:P...τι καλα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι να σου πω βρε κατερινα δεν ξερω αν νιωθουν ακομα αλλα σιγουρα θα καταλαβαινει οτι εισαι η μαμα του και θα νιωθει διαφορετικα..εγω απο τα κακα του ετσι οπως μυριζουν τον φωναζω τυρογαλο χαχα

:-D

αααα εγω τα παιρνω με καμαρι τα προφυλακτικα:tongue::tongue::tongue:!ποτε δεν ειχα προβλημα!και κοιταω αν ειναι και σε προσφορα 1+1 δωρο:D:D:D!αααα και με φρουτακια!!!!

ινακι μαλλον λογω θηλασμου ειναι που λενε και τα κοριτσια αλλα το θεμα ειναι ποια ειναι η λυση??????η παλια κλασικη λυση που σου συστησαν......

αααααααχ και εγω ερωτευμενη κατερινουλα!!!!!!!ποσο την αγαπαω την μικρουλα μου!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...