Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα πάντως πολύυυυυυυυυυ !!!!! :tongue::tongue::tongue:

Ματς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτς!!!!!

sofou εγώ πάντα κέφια έχω,ξέρω ότι εννοείς μαγειρικά,αλλά γίνεται να έρθετε και να μη σας περιποιηθώ???Θέλετε να έρθετε σπίτι μου την επόμενη φορά??????

Πολύ θα το ήθελα, αλλά γνωρίζοντας πόσες ετοιμασίες θα κάνεις να σου πω την αλήθεια, δεν θέλω να κουραστείς!! Άσε που ποτέ δεν θα σου ανταποδώσω τέτοια "σπιτική" φιλοξενία!!!!

Πολυ προκομενο το καφε μας παντως...(εξαιρουνται ΦΑΜ κ Αλεκα που δεν φημιζονται για τις μαγειρικες τους ικανοτητες αλλα για πολλα αλλα!!!!)

Έχεις ρέντα σήμερα!!! Με έχεις ξελιγώσει!!!!:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

O mikros koimatai edw kai 3 wres! Prepei na pame na paroume ton Oresth se ligo kai den xerw pws na ton xupnhsw xwris na frikarei..

Hsuxes eisaste shmera padws :) Oles mageireuoun apo 8 faghta kai 5 gluka pou fainetai :)

Πολυ προκομενο το καφε μας παντως...(εξαιρουνται ΦΑΜ κ Αλεκα που δεν φημιζονται για τις μαγειρικες τους ικανοτητες αλλα για πολλα αλλα!!!!)

Σήμερα είχα φαγητό από χθες (μπριάμ) και δεν μαγείρεψα τίποτα... Πήγα για κάτι εξωτερικές δουλίτσες το πρωί, έριξα και έναν ύπνο το μεσημέρι και γενικά σήμερα δεν έκανα τίποτα (εντός του σπιτιού εννοώ):mrgreen: Να δω τι θα φάμε το βράδυ... Λέω ανεξάρτητα από το βραδινό, να φτιάξω μια συνταγή της μαμάς... Κάτι σαν σκεπαστή πίτσα με σφολιάτα... Αλλά επειδή δεν το έχω ξαναφτιάξει ποτέ, δεν ξέρω αν θα μου πετύχει...

Από ζαχαροπλαστική είμαι σκράπας τελείως... Άντε κάνα κέικ στο τσακίρ το κέφι και παλιά έφτιαχνα κορμό σοκολάτας... Ώς εκεί... Δεν τρώμε και πολλά γλυκά, οπότε πως να πειραματιστώ η γυναίκα... Δεν έχω κίνητρο...:rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

αλλη μια ερωτηση... ολο το πακετο με τα φυλλα βαζω?

ναι ...και το εξωφυλλο :tongue::tongue::tongue: αφου δεν το'χεις μαρη, τι σκοτωνεσαι????

ποια??:mrgreen::mrgreen:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Lucy όταν παντρεύτηκα απέκτησα και κίνητρο και πολλά κιλά,γι'αυτό καλά κάνεις και δεν πειραματίζεσαι!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Lucy όταν παντρεύτηκα απέκτησα και κίνητρο και πολλά κιλά,γι'αυτό καλά κάνεις και δεν πειραματίζεσαι!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μόνο που όταν αρχίζουν να μεγαλώνουν τα παιδιά θα αρχίσουν να μου ζητούν να φτιάχνω γλυκά (φαντάζομαι), οπότε δεν θα τη γλυτώσω...:tongue: Προσπαθώ να τα μάθω από μικρά σε όχι πολύ γλυκές γεύσεις... Για να δούμε...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

χαχαχα και εμενα οταν ερχεται πανω απο το κεφαλι μου ο λαχειοπωλης και μου λεει:2 εκατομυρια κληρωνει του λεω ασε φιλε μο το ξερω το μελλον μου θα δουλευω ως τα 100

xaxaxa σωστηηηηηη

κατερινακι εκαι εγω τον ξεκινησα στρατα αλλα λιγο περισσοτερο και τρελενεται του αρεσει πααααααρα πολυ

να τον αφήνω δηλ λιγακι παραπάνω με ψιλοφόβησε η γιατρός

evitaki εμενα βγήκε προς το πορτοκαλί πώς γίνεται καφετί επίσης προσθεσα λίγο ρίγανη, σκορδακι, μια δαφνη κ εριξα μπολικη μουσταρδα (δεν εβαλα ψωμακι αν δε πήξει τοτε θα ρίξω να μαζεψει τα ζουμια) α κ κοκκινοπίπερο ....μήπως αυτό το έκανε πορτοκαλί???? :confused:

πάντως μοσχομύρισε κ λίγο που δοκίμασα τη σαλτσα είναι 5νόστιμο

΄πες μας κ άλλες συνταγες βέλγικες...... ή μάλλον κάθε φορά που θα μαγει΄ρεύεις κάτι βέλγικο να μας γραφεις συνταγή :lol:

βλεπω κατερινακι την ακολουθησες πιστα τη συτναγη και μετα απορεις που βγηκε λιγο πορτοκαλι??

χαχαχα με πέθανες καλέ γενικά τιποτα δεν κάνω κατα γραμμα πάντα κατι θα προσθέσω αλλά τελικά μέχρι να βρασει το κρεας οντως ψιλοκαφετησε..... εβιτακι μήπως αμα βάλω μαυρη μπυρα να βγει πιο σκούρο??? εγώ εβαλα αμστελ εσυ τι βαζεις? πιο δυνατη?

hahaha marina :P

Riganh vazw ki egw otan tsigarizw to kreas kai alatopiperwnw kata voulhsh :) Auto einai to kalo ths mageirikhs pou afhnei xwro gia peiramata. Sth zaxaroplastikh omws..vrasta! Oses fores phga na autosxediasw, mou edwse sugxarhthria o skoupidontenekes mou!

οπως είπα πάντα κατι αλλάζω δυστυχως κ στα γλυκά , κ όντως τα συγχαρητηρια τα παιρνω κ εγω από τον σκουπιδοτενεκε!!!

Wraia akougetai h suntagh! Pes mas to apotelesma!

Sunh8ws nai, to omologw! Me trelainei auth h elafria murwdia ths riganhs kai tou kreatos mesa sto kauto ladi. Vegetarian dustuxws den 8a ginomoun me tipota..

κ εμενα μ'αρεσει συνδυασμος ριγανη-κρεατος! ειδικά οταν η ριγανη είναι φρεσκια!

α! και δεν σου ειπα ευχαριστω για τη συνταγη, βγηκε τελειο ακόμα κ ο αντρας μου το έφαγε όλο χωρις να κάνει παρατηρηση (πάντα βρισκει κάτι!!!)

ηρθα και εγω!!!!!!!!!!!!!

εκανα την "παγωμενη κολαση"και ευτυχως που μου ειπες mamageor οτι πρεπει να γινει κρεμα γιατι θα ηταν μια αποτυχια το γλυκο.εκανα και χαλβα σιμιγδαλενιο με πορτοκαλι και αυριο θα εχουμε κοκκινιστο,σαλατα του σεφ,μπουγιουρντι,πουρε,ρυζι και 2 γλυκα.ε νομιζω ευχαριστημενοι θα μεινουν οι κουμπαροι.αυτοι ευχαριστημενοι βασικα θα μεινουν,εγω σερνομαι!

σοφια τα μεταφορικα στο αμαζον θα τα μαθεις αφου βαλεις ολα τα πραγματα στο καλαθι και φτασεις ενα βημα πριν την πληρωμη.παντως να ξερεις οτι ειναι παμφθηνα,πηρα 2 ζευγαρια παπουτσια,3 μπλουζες,καδο για πανες,2 ρολογια,ενα μπουφαν 10 λιρες μεταφορικα.να εχεις το νου σου ομως να ειναι το ιδιο το αμαζον που τα πουλαει γιατι εχει και πωλητες-καταστηματα που σπανια στελνουν ελλαδα και αν στειλουν θα εχουν ακριβα μεταφορικα.παρε με τηλεφωνο να σε βοηθησω.

κατερινακι εβγαλες ακρη με το jumperoo?????

θα πάρω τηλ στην αντιπροσωπεια της φισερ πραις κ τα κεντρικά mothercare κ αν το εχουν θα στειλω acsμε εντολή αγοράς να το πάρουν αλλιώς αμαζον αλλά δεν ξερω τιποτα απο εκει ρε γμτ α! το βρηκα κ στα mothercare αγγλιας!

χαχαχαχα :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα!!!! Έλα ρε Αλέκα, πως τα πετάς έτσι κι εσύ?!?!?!?!

:lol::lol::lol::lol:

Ε ΜΑ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ....

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον στηθος 91-μεση 87-περιφερεια 94..ποδια φεν μετρησα..καλα δεν ειμαι??ειμαι ασχετη απο αυτα..
bρηκα αυτο...I just looked up J-Lo's measurements and it says her waist is 26 inches(66cm) and her butt is 39"(99cm). ε να μην κρυβει κ 5-6 ποντακια
εχουμε και λεμε

στηθος 90, μεση 74 (στα παχακια 90) και παμε στο καλυτερο...

περιφερεια 109...τα μπουτια δεν τα μετραω...καταλαβαινετε απο το μεγεθος της περιφερειας!!! σοφια και μαρακι σας εφαγα στην περιφερεια. χαχα, παντα το προσον μου ηταν γαμωτο!!!

οι διαστάσεις μου αν κ νομίζω κάτι δεν μέτρησα σωστά

στήθος 88 αλλά να πώ την αλήθεια κ στην εγγυμοσύνη είχε μεγαλώσει μόνο 1 νούμερο μέση 70 περιφέρεια ειναι το σημείο που ειναι πιο ανοιχτα τα κόκαλα??? αυτο είναι 92 και ο κ@λος 98 και το δεξί μπουτι είναι 51 και το αριστερο 53 αλλά πάλι με επιφύλλαξη

sofou εγώ πάντα κέφια έχω,ξέρω ότι εννοείς μαγειρικά,αλλά γίνεται να έρθετε και να μη σας περιποιηθώ???Θέλετε να έρθετε σπίτι μου την επόμενη φορά??????

Πολύ θα το ήθελα, αλλά γνωρίζοντας πόσες ετοιμασίες θα κάνεις να σου πω την αλήθεια, δεν θέλω να κουραστείς!! Άσε που ποτέ δεν θα σου ανταποδώσω τέτοια "σπιτική" φιλοξενία!!!!

ναι ...και το εξωφυλλο :tongue::tongue::tongue: αφου δεν το'χεις μαρη, τι σκοτωνεσαι????

ποια??:mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol: εγω λεω Ντορακι να μας περιμενεις να μαγειρεψουμε μαζι μπας και μαθεις τιποτα στα κοριτσια μας!!!

κατερινακι to mothercare αγγλιας δεν στελνει ελλαδα αλλα και να εστελνε αυτο πολυ φοβαμαι πως οχι.αν δεν το βρεις να με παρεις τηλεφωνο να σε βοηθησω με το αμαζον.

αλήθεια? φαντάσου ποσο ασχετη είμαι που δεν το κοιταξα αν στελνουν εδω :lol: εγώ μόνο απο το e-shop ψωνιζα και πάλι με αντικαταβολή

θα ψάξω από δευτερα και αν δεν το βρώ θα σε ειδοποιήσω να μου δώσεις το τηλ. σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...