Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεκα μου εσυ εισαι και 7 κεφαλια ψηλοτερη απο τη λοπεζ!!!!!!??

ηηηη μαρηηηηηηηη, να σε ακουσει και κανας ανθρωπος που με χει δει να σκασει στα γελια....:tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ εμενα αυτες οι μεσογειακες καμπυλες δεν μ αρεσουν καθολου!! οπως καταλαβατε!!

εμενα δε μου αρεσουν οι χτικιαρες....μου αρεσουν οι γυναικαρες....Μπελουτσι, Λοπεζ, Μεγκαν Φοξ, Καθριν Ζετα Τζοουνς κλπ.....αλλα το απολυτο κορμι ια το εχει...η Ναομι η ρουφιανα!:tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απαπα καλέ και γιατί δηλαδή να γίνεις vegeterian????

Εγώ το κρέας δεν το θέλω και πολύ αλλά αν έχει σαλτσούλες κλπ κλπ....αλλάζει το πράγμα!!!

Έχει εδώ κοντά στο σπίτι μας ένα ταβερνάκι που κάνει μια σάλτσα μαυροδάφνης....όνειρο.....κι άλλη μια με μουστάρδα,κρέμα γάλακτος...μιαμ μιαμμμμ

oCxsp2.png

oytε μενα μ αρεσουν οι χτικιαρεσ.... α π αυτες μ αρεσει η μεγκαν ,η ναομι ,η σαρλιζ, η μονικα of course, η σκαρλετ...φιλες ολες οπως καταλαβες.....κι εμενα οι μπαμπατσικες μ αρεσουν αλλα πιο ομοιομορφα...οχι μονο μπουτι-κ@#λο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Τσα!!! Γλωσσοκοπάνες!!!!

Σας έλειψα????????

Ινάκι μου ξέχασα τον αντρούλη σου χθες και φαντάσου ότι ήξερα ότι γιορτάζουν οι Λεωνίδες... ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

Σοφού την πέρασες κι εσύ την αγωνία σου, ε??? Πάντως ευχαριστούμε για τις πληρ. για το Αττικό...αχρείαστο να είναι!!! Και φοβερό αυτό που έκανες για την Μαρίνα με τον ΟΑΕΔ!!!! Μπράβο βρε!!!!

Δημητρούλα αυτό που περιγράφεις το περάσαμε κι εμείς και κράτησε 10 μέρες και....Μάλλον ήταν "πήδημα" ανάπτυξης!!!! Αν και η παιδίατρος είπε ότι μπορεί να ήταν συνδυασμός πόνων παλλινδρόμησης και δοντακίων και ίσως και ελαφριά ιωσούλα που τους φέρνει αναστάτωση και τους κόβει την όρεξη... Πες μας πώς πάει ο αρχηγός!!!!

Κατερινάκι είσαι πονηρούλα!!!!:wink::wink::wink:

τωρα που ειπες ψωμακια............ εκεινη τη συνταγη για ψωμι δεν μου την εδωσε κανενας...εχεις καμμια καλη?

δεν εχω αρτοπαρασκευαστη

ΤΡΕΛΗ!!!

Doraki είσαι πολύ χρυσοχέρα!!! Εγώ άμα περιμένω κόσμο μπορεί και να βαρεθώ ακόμα και να πάω στον φούρνο να πάρω κάτι έτοιμο... Το άλλο άκρο δηλαδή!!!

Συγχαρητήρια στην μπεμπού σου που κοιμήθηκε στο λίκνο!!! Άντε και ολόκληρο βράδυ!!!!

Evita το φόρεμα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! Εννοείται πως το στήθος φουσκώνει και ξεφουσκώνει σαν σαμπρέλα όταν θηλάζεις!!! Βγάλε γάλα και θα κατέβεις ένα νούμερο!!!!!

Μarina πολλή φρίκη με τον ΟΑΕΔ...

Angie με γεια το μαλλί!!!

Βρε κορίτσια από 4 μηνών στράτα??? Αντέχει η σπονδυλική τους στήλη????????????????

Μαρη ΦΑΜ> ας τις τσιχλες ανανα κ γραψε τιποτα σε μας!!!!!!

ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ηρθα και εγω!!!!!!!!!!!!!

εκανα την "παγωμενη κολαση"και ευτυχως που μου ειπες mamageor οτι πρεπει να γινει κρεμα γιατι θα ηταν μια αποτυχια το γλυκο.εκανα και χαλβα σιμιγδαλενιο με πορτοκαλι και αυριο θα εχουμε κοκκινιστο,σαλατα του σεφ,μπουγιουρντι,πουρε,ρυζι και 2 γλυκα.ε νομιζω ευχαριστημενοι θα μεινουν οι κουμπαροι.αυτοι ευχαριστημενοι βασικα θα μεινουν,εγω σερνομαι!

σοφια τα μεταφορικα στο αμαζον θα τα μαθεις αφου βαλεις ολα τα πραγματα στο καλαθι και φτασεις ενα βημα πριν την πληρωμη.παντως να ξερεις οτι ειναι παμφθηνα,πηρα 2 ζευγαρια παπουτσια,3 μπλουζες,καδο για πανες,2 ρολογια,ενα μπουφαν 10 λιρες μεταφορικα.να εχεις το νου σου ομως να ειναι το ιδιο το αμαζον που τα πουλαει γιατι εχει και πωλητες-καταστηματα που σπανια στελνουν ελλαδα και αν στειλουν θα εχουν ακριβα μεταφορικα.παρε με τηλεφωνο να σε βοηθησω.

κατερινακι εβγαλες ακρη με το jumperoo?????

Σοφία μου η συνταγή για την πορτοκαλόπιτα

Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας

1 κούπα καλαμποκέλαιο

2 κούπες ζάχαρη

4 αυγά

1 βανίλια

1 κουτ.γλυκού μπέικιν πάουντερ

1 κεσεδάκι γιαούρτι

Ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι

για το σιρόπι

2 κούπες ζάχαρη

3 κούπες νερό

χυμό και λίγη φλούδα από ένα πορτοκάλι

Εκτέλεση

1.Βουτυρώνουμε ένα πυρεξάκι και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180-190 βαθμούς.

2.Κόβουμε τα φύλλα σε κομματάκια και τα κρατάμε στην άκρη ή τα τσαλακώνουμε και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.

3.Ανακατεύουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και,αν έχουμε κόψει τα φύλλα σε κομμάτια,τα ρίχνουμε και αυτά μέσα και τα ανακατεύουμε να ποτίσουν καλά.

4.Αν τα έχουμε βάλει τσαλακωτά στο πυρέξ,περιχύνουμε με το μίγμα και αφήνουμε 15' να ποτίσουν όλα τα φύλλα.

5.Ψήνουμε μέχρι να χρυσίσει/ροδίσει η πίτα μας.

6.Βράζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι (αφαιρούμε τη φλούδα,είναι μόνο για το άρωμα!) και μόλις βγάλουμε το γλυκό από το φούρνο,περιχύνουμε και αφήνουμε να το πιει...

ΦΑΜ δεν είναι καιρός για έξοδα....Ό,τι μπορώ το φτιάχνω μόνη μου,έτσι κι αλλιώς δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω!!!

sofaki πολύ καλό το μενού σου!!Εμείς Κυριακή έχουμε τραπέζι σε ένα ζευγάρι φίλων,θα έχω κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και κάσιους,μπασμάτι,πατάτες ογκρατέν,κις λορέν,σαλάτα του καίσαρα,ίσως αυγοσαλάτα αλλά γλυκό δεν ξέρω τι....

Το κέικ φέτας...βγήκε πολύ ωραίο στην υφή αλλά το ήθελα λίγο πιο αλμυρό,την επόμενη φορά ίσως βάλω και λίγη γραβιέρα ή αλάτι!!

oCxsp2.png

Επέστρεψα κι εγώ από το σούπερ μάρκετ.

Το λουλουδάκι μου ''κυρία'', δεν ακούστηκε καθόλου όση ώρα ήμασταν εκεί. Τώρα τη θηλάζω και μόλις κοιμηθεί, θα τακτοποιήσω τα ψώνια, θα σφουγγαρίσω, θα φάω και μετά θα είμαι όλη δική σας !!!!

Αντζυ με γειά το μαλλί !!!!!

Τελικά έφτιαξα μάφινς λεμονιού και θα κάνω και ένα κέικ φέτας με 5 υλικά αλλά όταν ξυπνήσει η σκατούλα γιατί πρέπει να χτυπήσω τα ασπράδια μαρέγκα.

Θα φέρει κι ο Γιώργος χυμούς,κριτσίνια και παγωτό από το σούπερ και έτοιμοι...

Ντοράκι όταν ανέβω Αθήνα να κανονίσουμε μία μάζωξη σπίτι σου.....αλλά να έχεις κέφια :lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε γλωσσοκοπανες!!! Προσπαθώ να σας προλαβω εδω και 4 μερες και πανω που διαβαζω ολα τα μηνυματα, μου παρουσιαζονται αλλες 2-3 σελιδες...Εχασα την μπαλα, αλλα τα καταφερα! Και τωρα κλαιει ο μικρος οποτε παλι δεν μπορω να γραψω...

Καλώς το το Μαράκι μας!

εγω μετριεμαι επειδη εχω κρατησει τις σημειωσεις μου :lol:...Απο τοτε που ημουν σουπερ, γιατι δεν με ενοιαζαν τοσο τα κιλα όσο το να ειμαι ΟΚ...Οποτε συγκρινω και ειμαι ετοιμη να παω να αγορασω μια θηλεια :tongue::tongue:

:P:p:p

Διαφημίσεις

Όλο το πακέτο.Για μένα καλύτερα είναι να τα κάνεις κομματάκια τα φύλλα,όχι να τα τσαλακώσεις.Γιαούρτι εγώ βάζω συνήθως total ή complet,ανάλογα τι έχω στο ψυγείο.

sofou εγώ πάντα κέφια έχω,ξέρω ότι εννοείς μαγειρικά,αλλά γίνεται να έρθετε και να μη σας περιποιηθώ???Θέλετε να έρθετε σπίτι μου την επόμενη φορά??????

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...