Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Doraki μου άνοιξες την όρεξη βρε! :D

Και κάτι ακόμα... αυτό το "Contacts & Friends" τι είναι ακριβώς? Σας έχω κάνει φίλες, αλλά είναι να κάνω κάτι άλλο? Είμαι και λίγο άσχετη...:tongue:

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evita μου παιδικές φίλες είναι,δε λέει να μην τις περιποιηθώ..Αν είχα περισσότερη όρεξη να δεις τι θα έκανα!!Αλλά βαριέμα...

Ελένη μου μπορείς να δεις τις φωτογραφίες μας,να βάλεις κι εσύ και να τις δούμε,δεν ξέρω τι άλλο!!!

oCxsp2.png

Γεια σας!!!

Προσπαθώ να κοιμήσω τη μικρή μου, αλλά δεν κοιμάται με τίποτα... Εγώ φταίω όμως... Την είχε πάρει ο ύπνος το πρωί κατά τις 10 και εγώ την ξύπνησα καταλάθος... Ορίστε τώρα... Δεν έχει ξανακοιμηθεί από εκείνη την ώρα...

Βγήκα έξω νωρίτερα για κάτι δουλίτσες και με πιάσανε πάλι οι αλλεργίες μου... Αμάν πια..!

Μ'αρέσει που όλες περιμένατε πως και πως τον τζόκερ! :tongue::tongue::tongue: Δυστυχώς δεν ήρθε στο ραντεβού, ε???:tongue::tongue::tongue::tongue: Εγώ έχω χασει τις ελπίδες μου εδώ και χρόνια και δεν παίζω τίποτα...:roll:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Βρε γλωσσοκοπανες!!! Προσπαθώ να σας προλαβω εδω και 4 μερες και πανω που διαβαζω ολα τα μηνυματα, μου παρουσιαζονται αλλες 2-3 σελιδες...Εχασα την μπαλα, αλλα τα καταφερα! Και τωρα κλαιει ο μικρος οποτε παλι δεν μπορω να γραψω...

Ε Μαρινάκι το χόντρυνες με την πίτσα!!!!

Τελικά έφτιαξα μάφινς λεμονιού και θα κάνω και ένα κέικ φέτας με 5 υλικά αλλά όταν ξυπνήσει η σκατούλα γιατί πρέπει να χτυπήσω τα ασπράδια μαρέγκα.

Θα φέρει κι ο Γιώργος χυμούς,κριτσίνια και παγωτό από το σούπερ και έτοιμοι...

εισαι τρελη?χειροτερα ειναι αυτα που εφτιαξες.τι ειναι το κεικ φετας??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εμενα δεν μ αρεσει το σωμα της...νομιζω αν δεν ηταν η JLo kai την εβλεπα στο δρομο ουτε θα ξαναγυρνουσα να την κοιταξω.... προτιμω ας πουμε τη Charlize theron που χτικιαρα δεν την λες αλλα ειναι γυναικαρα ρε παιδι μου

Σαρλιζ?? Λιγο ξενερωτο μου κανει...Εγω δεν τρλαινομαι για τη Λοπεζ αλλα δε μπορω να μην της αναγνωρισω ότι ειναι σεξυ...τουλαχιστον αυτο λενε οι αντρες...

ε οχι και ψωμακια η λοπεζ! απλα εχει 3-4 κιλα παραπανω, αλλα ειναι ομοιομορφη, τουλαχιστον σε σχεση με μενα...δες καλε τις φωτο των συναντησεων , απο τη μεση και πανω που με βλεπεις καταλαβαινεις οτι εχω περιφερεια χωραφι;;;?

ρε παιδια η Λοπεζ αν ηθελε νομιζετε δεν θα μπορουσε και αυτη να γινει χτικιαρα?? Επιτηδες μενει ετσι..με πιασιματα...Μεσογειακο ταπεραμεντο;)

ta 3-4 κιλακια τα εχει στον κ#@λο και δεν ειναι ομοιομορφο!!!!!!!!!11

ινακι μου νομιζω ο δικος σου πωπος ειναι μικροτερος!

πω πω τι σκυλες που ειμαστε...:mrgreen::mrgreen:

bρηκα αυτο...I just looked up J-Lo's measurements and it says her waist is 26 inches(66cm) and her butt is 39"(99cm). ε να μην κρυβει κ 5-6 ποντακια

Εγω παντως στα νειατα μου που ηατν η περιφερεια μου 101, δε με ελεγες και χτικιαρα..οποτε καπου τοσο πιστευω ότι θα ειναι...

Είναι απο την Κυριακή inaki μου.Μίλησα προχθές με την παιδίατρο και μου είπε μπορεί να τον πονάει η στοματίτιδα ή να είναι απο το εμβόλιο.Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα θα την ξαναπάρω....Μου είπε να αφήσω μέχρι στιγμής την κρέμα και να τον ξεκινήσω απο το Σάββατο πάλι

και εμαν ο δικος μου δεν τρωει...και πολλα απο του Νοεμβριου..θα επανελθουν;)

πολυ ωραιο...

λοιπον στηθος 91-μεση 87-περιφερεια 94..ποδια φεν μετρησα..καλα δεν ειμαι??ειμαι ασχετη απο αυτα..

εγω μετριεμαι επειδη εχω κρατησει τις σημειωσεις μου :lol:...Απο τοτε που ημουν σουπερ, γιατι δεν με ενοιαζαν τοσο τα κιλα όσο το να ειμαι ΟΚ...Οποτε συγκρινω και ειμαι ετοιμη να παω να αγορασω μια θηλεια :tongue::tongue:

γιατι να φτιαξεις ρε κοριτσακι μου?παρε ενα κεικ.καμια 10ρια βουτηματα και αλλα τοσα κριτσινια διαφορα και εισαι ετοιμη να καθεσαι τωρα να πλενεις και να ζυμωνεις???

πες τα βρε χρυσοχερα μου...και εγω μαζι σου

Εγώ έχω χασει τις ελπίδες μου εδώ και χρόνια και δεν παίζω τίποτα...:roll:

και εγω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας!!!

Προσπαθώ να κοιμήσω τη μικρή μου, αλλά δεν κοιμάται με τίποτα... Εγώ φταίω όμως... Την είχε πάρει ο ύπνος το πρωί κατά τις 10 και εγώ την ξύπνησα καταλάθος... Ορίστε τώρα... Δεν έχει ξανακοιμηθεί από εκείνη την ώρα...

Βγήκα έξω νωρίτερα για κάτι δουλίτσες και με πιάσανε πάλι οι αλλεργίες μου... Αμάν πια..!

Μ'αρέσει που όλες περιμένατε πως και πως τον τζόκερ! :tongue::tongue::tongue: Δυστυχώς δεν ήρθε στο ραντεβού, ε???:tongue::tongue::tongue::tongue: Εγώ έχω χασει τις ελπίδες μου εδώ και χρόνια και δεν παίζω τίποτα...:roll:

χαχαχα και εμενα οταν ερχεται πανω απο το κεφαλι μου ο λαχειοπωλης και μου λεει:2 εκατομυρια κληρωνει του λεω ασε φιλε μο το ξερω το μελλον μου θα δουλευω ως τα 100

[sIGPIC][/sIGPIC]

evitaki εμενα βγήκε προς το πορτοκαλί πώς γίνεται καφετί επίσης προσθεσα λίγο ρίγανη, σκορδακι, μια δαφνη κ εριξα μπολικη μουσταρδα (δεν εβαλα ψωμακι αν δε πήξει τοτε θα ρίξω να μαζεψει τα ζουμια) α κ κοκκινοπίπερο ....μήπως αυτό το έκανε πορτοκαλί???? :confused:

πάντως μοσχομύρισε κ λίγο που δοκίμασα τη σαλτσα είναι 5νόστιμο

΄πες μας κ άλλες συνταγες βέλγικες...... ή μάλλον κάθε φορά που θα μαγει΄ρεύεις κάτι βέλγικο να μας γραφεις συνταγή :lol:

βλεπω κατερινακι την ακολουθησες πιστα τη συτναγη και μετα απορεις που βγηκε λιγο πορτοκαλι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

evitaki εμενα βγήκε προς το πορτοκαλί πώς γίνεται καφετί επίσης προσθεσα λίγο ρίγανη, σκορδακι, μια δαφνη κ εριξα μπολικη μουσταρδα (δεν εβαλα ψωμακι αν δε πήξει τοτε θα ρίξω να μαζεψει τα ζουμια) α κ κοκκινοπίπερο ....μήπως αυτό το έκανε πορτοκαλί???? :confused:

πάντως μοσχομύρισε κ λίγο που δοκίμασα τη σαλτσα είναι 5νόστιμο

΄πες μας κ άλλες συνταγες βέλγικες...... ή μάλλον κάθε φορά που θα μαγει΄ρεύεις κάτι βέλγικο να μας γραφεις συνταγή :lol:

βλεπω κατερινακι την ακολουθησες πιστα τη συτναγη και μετα απορεις που βγηκε λιγο πορτοκαλι??

hahaha marina :P

Riganh vazw ki egw otan tsigarizw to kreas kai alatopiperwnw kata voulhsh :) Auto einai to kalo ths mageirikhs pou afhnei xwro gia peiramata. Sth zaxaroplastikh omws..vrasta! Oses fores phga na autosxediasw, mou edwse sugxarhthria o skoupidontenekes mou!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Μαρινάκι ένα κέικ με φέτα είναι,δεν το έχω ξαναφτιάξει,τώρα το ψήνω,ελπίζω να μη βγει μάπα και φάμε τα νύχια μας τελικά!!

Βάζω 1 κούπα φέτα τριμμένη,4 κρόκους χτυπημένους,4 ασπράδια σε μαρέγκα,1 γιαούρτι στραγγιστό,1/2 κούπα καλαμποκέλαιο κ 2 κούπες φαρίνα,ανακατεύεις καλά και ψήνεις 180 βαθμούς για 40'.

Evitaκι ρίγανη βάζεις σε όλα τα κρέατα ανεξαρτήτως συνταγής???

oCxsp2.png

Μαρινάκι ένα κέικ με φέτα είναι,δεν το έχω ξαναφτιάξει,τώρα το ψήνω,ελπίζω να μη βγει μάπα και φάμε τα νύχια μας τελικά!!

Βάζω 1 κούπα φέτα τριμμένη,4 κρόκους χτυπημένους,4 ασπράδια σε μαρέγκα,1 γιαούρτι στραγγιστό,1/2 κούπα καλαμποκέλαιο κ 2 κούπες φαρίνα,ανακατεύεις καλά και ψήνεις 180 βαθμούς για 40'.

Evitaκι ρίγανη βάζεις σε όλα τα κρέατα ανεξαρτήτως συνταγής???

Wraia akougetai h suntagh! Pes mas to apotelesma!

Sunh8ws nai, to omologw! Me trelainei auth h elafria murwdia ths riganhs kai tou kreatos mesa sto kauto ladi. Vegetarian dustuxws den 8a ginomoun me tipota..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...