Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Koritsia oti 8elete gia to mosxaraki rwthste. Psilokopste to kreas, valte polla kremmudakia kai ligo pelte. H saltsa prepei na exei xrwma pros to kafeti oxi katakkokino opws kanoume to kokkinisto. :)

Loipon to forema exei dikh tou uposthrixh gia bra pou den thn eida..Evgala to diko mou loipon kai einai polu kalutera, alla 8elei kati ligo gia na pesei teleia. Hr8e h wra na kopsw tis gourounies mallon!

Sofouka kalhmeres!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α και ακουστε κατι νεο ξανπηγα στο οαεδ και δεν δικαιουμε ουτε επιδομα μητοτητας καλο??/Τωρα μου ετοιμαζει ο Σπυρος την παραιτηση μου γιατι φουντωσαμε

Marinaki xanapsaxto kai piese giati autoi oti 8umountai xairontai!

Α και ακουστε κατι νεο ξανπηγα στο οαεδ και δεν δικαιουμε ουτε επιδομα μητοτητας καλο??/Τωρα μου ετοιμαζει ο Σπυρος την παραιτηση μου γιατι φουντωσαμε

Μαρινάκι βρίσε με αν θες αλλά εγώ επειδή φούντωσα με αυτά που διάβασα πήρα τηλ. στον οαεδ.

Λοιπόν όπως και να'χει δικαιούσαι το επίδομα συμπληρωματικής παροχής,το οποίο είναι ανάλογο του μισθού.

Το εξάμηνο το δικαιούσαι μόνο εάν η επιχείρηση του άντρα σου είναι κάποιας μορφής εταιρεία (ΟΕ,ΕΕ...) Εαν είναι ατομική επιχείρηση δεν το δικαιούσαι γιατί το ικα δεν κάνει κρατήσεις υπέρ οαεδ στους συγγενείς πρώτου βαθμού στις ατομικές επιχειρήσεις.

Δεν ξέρω αν βοήθησα πουθενά....

Το τηλ. που πήρα είναι το 210-9989053 και είναι το τμήμα του οαεδ που είναι αρμόδιο για τις παροχές μητρότητας.

Διαφημίσεις

ντορακι για γλυκο σου εχω αυτοhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/alliotikos-mpampas.html τωρα αν θες αλμυρο δεν ξερω..παντως ειναι πανευκολο και πολυ νοστιμο..μαρινακι δεν ξερω τι να σου πω αλλα μην το αφησεις ψαξτο και ρωτα παντου γιατι ειναι πολυ π.......ς..εμενα ο αντρας μου ειχε παει για το επιδομα αλλυλεγγυης να ρωτησει στον οαεδ και του ειπαν οτι δεν το δικαιουτε και ευτυχως ρωτησε και στην εφορια και του δωσανε χαρτι και το πηραμε...για τις αναλογιες μου καμια???

:-D

γεια κ απο μενα !

μολις γυρισα απο κομμωτηριο - φουλ αλλαγη ! ανταυγιες απο καστανο που ειχα, κοψιμο αρκετα κ ισιωμα ! αφου ο μπεμπης δεν με αναγνωρισε :)

αντε να χασουμε κ 6-8 κιλακια να γινουμε ανθρωποι !!

βρε κοριτσακια μου το εψαξα δεν το δικαιουμαι γιατι επρεπε να ειχα 200 ενσημα πριν την αδεια λοχειας και εγω δεν τα ειχα και για να παρεις το μητροτητας πρεπει να καταθεσεις τις αποφασεις κυοφορια -λοχειας αν δεν δικαιουσε αυτα τοτε δεν δικαιουσε και το μητροτητας.Απλως τωρα καταλαβαινω γιατι βαζουν βομβες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια.....το απόγευμα θα έρθουν δυο φίλες μου για καφέ,δεν ξέρω τι να φτιάξω...Βαριέμαι και για πολλά...Κάτι σε αλμυρό..??

γιατι να φτιαξεις ρε κοριτσακι μου?παρε ενα κεικ.καμια 10ρια βουτηματα και αλλα τοσα κριτσινια διαφορα και εισαι ετοιμη να καθεσαι τωρα να πλενεις και να ζυμωνεις???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Koritsia oti 8elete gia to mosxaraki rwthste. Psilokopste to kreas, valte polla kremmudakia kai ligo pelte. H saltsa prepei na exei xrwma pros to kafeti oxi katakkokino opws kanoume to kokkinisto. :)

Loipon to forema exei dikh tou uposthrixh gia bra pou den thn eida..Evgala to diko mou loipon kai einai polu kalutera, alla 8elei kati ligo gia na pesei teleia. Hr8e h wra na kopsw tis gourounies mallon!

Sofouka kalhmeres!

evitaki εμενα βγήκε προς το πορτοκαλί πώς γίνεται καφετί επίσης προσθεσα λίγο ρίγανη, σκορδακι, μια δαφνη κ εριξα μπολικη μουσταρδα (δεν εβαλα ψωμακι αν δε πήξει τοτε θα ρίξω να μαζεψει τα ζουμια) α κ κοκκινοπίπερο ....μήπως αυτό το έκανε πορτοκαλί???? :confused:

πάντως μοσχομύρισε κ λίγο που δοκίμασα τη σαλτσα είναι 5νόστιμο

΄πες μας κ άλλες συνταγες βέλγικες...... ή μάλλον κάθε φορά που θα μαγει΄ρεύεις κάτι βέλγικο να μας γραφεις συνταγή :lol:

ντορακι για γλυκο σου εχω αυτοhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/alliotikos-mpampas.html τωρα αν θες αλμυρο δεν ξερω..παντως ειναι πανευκολο και πολυ νοστιμο..μαρινακι δεν ξερω τι να σου πω αλλα μην το αφησεις ψαξτο και ρωτα παντου γιατι ειναι πολυ π.......ς..εμενα ο αντρας μου ειχε παει για το επιδομα αλλυλεγγυης να ρωτησει στον οαεδ και του ειπαν οτι δεν το δικαιουτε και ευτυχως ρωτησε και στην εφορια και του δωσανε χαρτι και το πηραμε...για τις αναλογιες μου καμια???

εμένα ο άντρας μου πήγε να πάρει το αλληλεγγυης και του είπανε ότι επειδη παντρευτηκε φετος δεν το δικαιούτε αντιθετα το δικαιούται του χρόνου ή θα το έπαιρνε αν ήταν άγαμος..... δηλαδή το οτι έχει παιδί δεν παιζει ρόλο

για τις αναλόγίες θα μετρήσω και εγ΄ω και θα σου πώ γιατί δεν έχω ιδέα από τετοια!!!

γιατι να φτιαξεις ρε κοριτσακι μου?παρε ενα κεικ.καμια 10ρια βουτηματα και αλλα τοσα κριτσινια διαφορα και εισαι ετοιμη να καθεσαι τωρα να πλενεις και να ζυμωνεις???

έλα ντε ΄παρ'τα έτοιμα ή πάρε κατεψυγμένα τυροπιτάκια και ψησ'τα δε βαριεσαι τωρα? εγώ στις δικές μου φίλες έβγαλα γλειφιτζουρια και γαριδάκια.....για να θυμηθούμε τα παλιά!!!!

α! δεν σας είπα έβαλα τον μικρό στη στρατα όχι για πολύ για κανα 5λεπτο έριξε κάτι γέλια..... και εκανε κ 2-3 βηματάκια προς τα πίσω!

είναι νωρίς αλλά επειδή εχει πολύ σφιχτο σωματάκι είπα να τον δοκιμάσω οπότε βουυυυυυυυυυυυυυυυυρ για το jumperoooooooooooo!

Ε Μαρινάκι το χόντρυνες με την πίτσα!!!!

Τελικά έφτιαξα μάφινς λεμονιού και θα κάνω και ένα κέικ φέτας με 5 υλικά αλλά όταν ξυπνήσει η σκατούλα γιατί πρέπει να χτυπήσω τα ασπράδια μαρέγκα.

Θα φέρει κι ο Γιώργος χυμούς,κριτσίνια και παγωτό από το σούπερ και έτοιμοι...

oCxsp2.png

Ε Μαρινάκι το χόντρυνες με την πίτσα!!!!

Τελικά έφτιαξα μάφινς λεμονιού και θα κάνω και ένα κέικ φέτας με 5 υλικά αλλά όταν ξυπνήσει η σκατούλα γιατί πρέπει να χτυπήσω τα ασπράδια μαρέγκα.

Θα φέρει κι ο Γιώργος χυμούς,κριτσίνια και παγωτό από το σούπερ και έτοιμοι...

Prokomenh korh! Tuxeros opoios sou'r8ei gia episkepsh ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...