Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ήρθα και πάλι! έκανα τις δουλειές μου και μόλις ξυπνήσει η μπεμπού και την ταϊσω θα πάμε σούπερ μάρκετ.

Ωραία κουβέντα βρε! δίαιτες, μεζούρες, πόντοι, κιλά, ψωμάκια,ψωμί, αρτοπαρασκευαστής, συνταγή ψωμιού.....μου αρέσετε σήμερα !!! :tongue::tongue::tongue:

Γιατί βρε Sofou όχι ξαπλωμένη? Εγώ πάντα έτσι τον θηλάζω.

Εγώ δεν το κάνω ποτέ για να μην συνδιάσει τον θηλασμό με τον ύπνο στο κρεβάτι μας.

Καλημέρααααα!!!

Παρασκευή επιτέλους!!!

Καλά,όλο για δίαιτες και πόντους μιλάτε,εγώ ποτέ δε μέτρησα πόντους,όμως το καταλαβαίνω πότε αρχίζω και φαρδαίνω...

Χτες ΚΑΤΑΦΕΡΑ και την κοίμησα στο λίκνο!!!!!

Μου πήρε μια ώρα βέβαια,αλλά χαλάλι!!

Την ακούμπησα 2 φορές και ξύπνησε,τη σήκωνα,την έκανα βόλτα θηλάζοντας,μια φορά την άφησα και έκλαψε κανα 10λεπτο,την ξανασήκωσα,τη θήλασα και ξεράθηκε...από τις 00:13 μέχρι 05:46!!!!!!!Ε μετά την πήρα στο κρεβάτι γιατί αν άρχιζα πάλι τις βόλτες θα έχανα εγώ τον ύπνο μου,μέχρι τις 9παρά και τώρα την έχω βάλει στο κρεβάτι της,να αρχίζει να το συνηθίζει σιγά σιγά...Και ΝΑΙ την έχει πάρει ο ύπνος!!!Μόνη της,στο κρεβάτι της,πρώτη φορά!!!!!!!!!!!

Αχ πόσο χαίρομαι!!

Μπράβο Ντοράκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'Αντε και σε συνεχόμενο ύπνο όλη τη νύχτα !!!!!

Καλημέρα και απο εμάς!!Μπράβο για την μπουμπού σου Doraki!!Εμείς εδώ......στον αγώνα για τάισμα.Είχε να φάει απο χθές το βράδυ και το πρωί με χίλια ζόρια έφαγε 180.Δεν ξέρω τι να κάνω......Κρέμα δεν κάθετε να φάει,γάλα δεν πίνει πως θα πάρει βάρος αυτό το παιδί??

Αχ μωρέ το παιδάκι μας....μήπως είναι δοντάκια ?

Kalhmera!

Sugxistika prwi prwi..Eixa parei auto to forema gia ena gamo pou 8a pame ton Iouniou kai mou htan mia xara. To dokimazw shmera kai me steneuei sto sth8os! Ti ekana, fouskwsa??

http://www.bridalsassique.com/style2160-newcoloraddedcoral.aspx

Ti 8a kanw? Lete ne ksefouskwsw kapws? :(

1ον Πολύ ωραίο φόρεμα.

2ον Σιγά μη δεν ξεφουσκώσεις, μία εβδομαδούλα διατροφή και είσαι έτοιμη. Στην ανάγκη υπάρχει και η σούπερ δίαιτα της Αλέκας :P

3ον Δε λες πάλι καλά που το ξαναδοκίμασες τώρα που υπάρχει πολύς

χρόνος μπροστά σου ????

και μια συνταγη για ψωμι...καμμια δεν μου δινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια θα σου δωσω εγω θελεις για χωριατικο?Εδω γραφε:

1 1/2 αλευρι

1/2 φλιτζανι λαδι

1 κουταλια μαγια

1κουταλια ζαχαρη

1/2κουταλακι αλατι

λιγο λαδι για το αλειμμα του ταψιου

Βαζεις την μαγια σε ενα μπωλ και ριχνεις 2 φλ.χλιαρο νερο και το διαλυεις ριχνεις λιγο αλευρι το ανακατευεις εως να γινει χυλος και το αφηνεις μιση ωρα να φουσκωσει

ριχνεις μετα ολα τα υλικα μαζι και τη μαγια και ζυμωνεις να γινει μαλακη ζυμη.Σκεπαζεις και αφηνεις παλι να φουσκωσει Ξαναζυμωνεις χωριζεις τη ζυμη σε 2 κοματια αλειφεις τα ταψια και βαζεις σε οτι σχημα θες το ψωμι αφηνεις παλι λιγο να φουσκωσουν και ψηνεις σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για 45-50 λεπτα.Αυτο το λαδι ειναι προαιρετικο αλλα εγω βαζω παντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

βρε κατερινακι εγω την κοιλια στη μαρια που πηρα 13 κιλα την εχασα σε 14μηνες..και εγινε οπως προ εγκυμοσυνης στους 17..ε μετα απο 1μηνα εμεινα εγκυος..
οποτε έεεεεχω χρονο μπροστά μου!!!
καληνυχτα και εγω ταιζω τωρα τον μικρο κανω μπανακι και παω να ριξω κανενα βεγγαλικο χαχαχα..φιλακια καληνυχτα..

εγώ έμεινα με το σοκολατάκι!!! χθες το μεσημερι "παιξαμε" λιγάκι και μου λέει αυτό ηταν το σοκολατάκι το κανονικό κερασμα το βραδι....... ε και έμεινα με το σοκολατάκι τελικά κοιμηθηκαμε :lol::tongue:

άσχετο ο μικρός ακόμα κοιμάται!!! :confused::confused:

Εβιτα στειλε μπυ σπμ τη συνταγη για το μοσχαρι δεν ξερω που ειναι αν εχεις ορεξη

χαχαχα το ίδιο θα κάνω και έγω σήμερα είναι το μηνυμα 11711 και λίγο παραπάνω στην ίδια σελίδα έχει ολοκληρη την συνταγή

Α και ακουστε κατι νεο ξανπηγα στο οαεδ και δεν δικαιουμε ουτε επιδομα μητοτητας καλο??/Τωρα μου ετοιμαζει ο Σπυρος την παραιτηση μου γιατι φουντωσαμε

μηπως να πάς σε κανενα άλλο καταστημα του οαεδ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...