Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξανα ηρθα!!! κοιμηθηκα κ καμια ωριτσα γιατι ήμουν στο ποδι απο τις 5 και!!!!

λοιπον... μίλησα κ με την Αλέκα , είναι μια χαρα, πολύ καλύτερα απο οτι ηταν στον Αγγελο!!!!

αχ, τι ωραια!!!! ξεκινησαν τα γεννητουρια μας!!!! ακομα δεν το πιστευω!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax ti kala! Xerw oti exw 4 evdomades akoma..alla me ola auta me epiase mia anupomonhsia!

ειδες βρε Εβιτα? ποτε το μαθαμε, ποτε θα γεννησουμε....

ειναι τοσο κοντα ο καιρος που συζηταγαμε για αυχενικες μετα για β επιπεδου κ κοιτα τωρα που φτασαμε!!!!

baJfp2.png

Εμένα μου φαίνεται σαν χθες που ερχόταν κάθε μήνα η περίοδος και κλάάάάάάάάάάμα.....

Inaaaaaaaki μου έφτιαξε ο αντρούλης μου το τικεράκι!!!!! Να δούμε αν θα αλλάξει αύριο!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Διαφημίσεις

εγώ είμαι η backup, sofou στειλε και σε μένα!

Λοιπόν πολύ χαίρομαι που η Αλέκα είναι μια χαρά, ελπίζω να μην έχει κανένα απρόοπτο πάλι τύπου σπυράκια, εξανθήματα και τα σχετικά!

Εγω τώρα γυρισα απο τον Ντοκ, την μπέμπα την μέτρησε 2700γρ, ξέρω οτι οι μετρήσεις δεν είναι ακριβείας αλλα χάρηκα λίγο γιατί είχε πάρει τρελό ανύφωρο και αναρωτιόμουν πόσο θα φτάσει. Μου είπε οτι σύμφωνα με την σημερινή εξέταση μπορεί να φτάσουμε μέχρι τα χριστούγεννα...δηλαδή το μωρό την έχει καταβρεί εκει μέσα και δεν υπάρχει καμία ενδειξη τοκετού πριν την ΠΗΤ προς το παρόν αφου και η πίεση είναι καλή...OMG δεν θα αντέξω ενα μήνα και βάλε ακόμα!!! :D :D

πολυ καλα τα νεα σου ινακι..ε η μικρη θα βγει με ενα προχειρο υπολογισμο που εκανα 3400..μια χαρα μην ανησυχεις καθολου..εγω εχω ραντεβου την επομενη τεταρτη και ανυπομονω να δω το φατσουλινι μου να δω και ποσο εχει παρει απο την προηγουμενη μετρηση..αχ ειδα ονειρο οτι γεννησα και ηταν πολυ ομορφος και ναι μου εμοιαζε..

:-D

Εμένα μου φαίνεται σαν χθες που ερχόταν κάθε μήνα η περίοδος και κλάάάάάάάάάάμα.....

πω, πω !!! κ οσο σκεφτομαι οτι σε λιγο θα εχουμε παλι περιοδο..... ειχα ξεχασει πως ειναι κ τα πονακια κ τελευταια τα ξαναθυμηθηκα ή μαλλον αυτα με θυμηθηκαν!!!

back up μια χαρα την βλ΄πεπω την μπουμπου σου!!! μη μιλας καθόλου !!! αστην να κατσει οσο θελει!!!!

πολυ καλα τα νεα σου ινακι..ε η μικρη θα βγει με ενα προχειρο υπολογισμο που εκανα 3400..μια χαρα μην ανησυχεις καθολου..εγω εχω ραντεβου την επομενη τεταρτη και ανυπομονω να δω το φατσουλινι μου να δω και ποσο εχει παρει απο την προηγουμενη μετρηση..αχ ειδα ονειρο οτι γεννησα και ηταν πολυ ομορφος και ναι μου εμοιαζε..

χαχα!!! κ εγω αλλα βλέπω οτι μοιαζουν στον αντρα μου κ χαιρομαι ακομα περισσοτερο!!!! οχι δεν πασχουμε απο το συνδρομο της κουκουβαγιας:tongue::tongue::tongue:!!!!

baJfp2.png

Επιτέλους βρε Άννια μου να βλέπει και κάποια από εμας όμορφα όνειρα....οι περισσότερες τέρατα βλέπουμε... Και φυσικά θα είναι κούκλος άμα σου μοιάζει γιατί είσαι μια κουκλίτσα!!!! Όπως και η κορούλα σου άλλωστε!!!

Ινάκι πήγα να σου πω πώς θα είσαι η backup αφου γεννάς 10κάτι Δεκεμβρίου, αλλά μετά διάβασα για την κλωτσομπουνίτσα σου που έχει αράξει εκεί και καλοπερνάει!!!!

Υπομονή κοπέλα μου, και να σκέφτεσαι ευτυχώς που δεν είσαι τεράστια και που η κοιλιά σου δεν είναι τεράστια....Άμα με δεις τώρα θα καταλάβεις τι εννοώ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Θα πάθεις πλάκα!!!! Καμία σχέση με την κοιλουμποσυνάντηση...δεν υπερβάλλω!!!!

Διαφημίσεις

μωρε ουτε εγω ειμαι κουκουβαγια αλλα η μαρια απο οταν γεννηθηκε και μεχρι σημερα ειναι ιδια ο μπαμπας της..να μην μου μοιασει και εμενα ενα??

εσεις εχετε κ επιλογη!!!! ενα δικο σου ενα του αντρα σου!!!! ( εννοειται πως σε οποιον κ να μοιασει κουκλι θα είναι) εγω τι να πω που σε οποιον μοιασει το ενα θα μοιαζει κ το αλλο???? πλακα κανω , εχει κ αυτο το χαζι του.... αλλα μου εχει κολλησει οτι θα μοιαζουν στον αντρα μου!!!!\

ΦΑΜ μου αρεσει που τον ενδοιασμό σου τον εχεις για το ινακι!!!! εγω γελαω γιατι εχω αρκετα τηλ σας κ με βλεπω με το που μπει ο Δεκεμβρης!!!!

ινακι κρατα γερα για να κάνεις τις ανακοινωσεις!!!!

baJfp2.png

μολις γυρισα απο τον οφθαλμιατρο.ειναι μια χαρα λεει τα ματια μου ουτε αλλοιωσεις ουτε πιεση!!!!!:D:D:D:D

σοφια στειλε μου με πμ το επιθετο του αντρα σου γιατι με αυτο θα μπεις στο μητερα,να πω στην αδερφη μου οταν ερθει η ωρα να σου κοιταξει τις μικρες σου:D:D:D:D:D.

μολις γυρισα απο τον οφθαλμιατρο.ειναι μια χαρα λεει τα ματια μου ουτε αλλοιωσεις ουτε πιεση!!!!!:D:D:D:D

σοφια στειλε μου με πμ το επιθετο του αντρα σου γιατι με αυτο θα μπεις στο μητερα,να πω στην αδερφη μου οταν ερθει η ωρα να σου κοιταξει τις μικρες σου:D:D:D:D:D.

οποτε πας φυσιολογικα ετσι??? αντε μπραβο!!!!

βρε Σοφακι αυτο συζηταγα χθες με τη γιατρο μου... μου ειπε οτι για να καλυφθει το κοστος της θερμοκοιτιδας , υποτιθεται οτι καλουν στο εκαβ, τους λενε οτι δεν εχει άδεια θερμοκοιτίδα σε δημόσιο οποτε τα κραταν εκει... μου είπε οτι θα μεσολαβησει κ εκεινη αν θέλω να μην φυγουν τα μωρα, αλλα αν υπαρχει κ κανεις αλλος απο μεσα απο την μοναδα ακόμα καλύτερα!!! η αληθεια είναι οτι κ μόνο που θα είναι η αδρεφη σου , θα είμαι πιο σιγουρη για τις μικρες!!!! σε ευχαριστω πολυ!!!!

baJfp2.png

μωρε ουτε εγω ειμαι κουκουβαγια αλλα η μαρια απο οταν γεννηθηκε και μεχρι σημερα ειναι ιδια ο μπαμπας της..να μην μου μοιασει και εμενα ενα??

Λένε ότι τα αγοράκια μοιάζουν στη μαμά και τα κοριτσάκια στον μπαμπά...αλλά εγώ ούτε το έχω διαπιστώσει, ούτε το πολυπιστεύω...αφήστε που αλλάζουν τα ζουζούνια μεγαλώνοντας...

Ινάκι πήγα να σου πω πώς θα είσαι η backup αφου γεννάς 10κάτι Δεκεμβρίου, αλλά μετά διάβασα για την κλωτσομπουνίτσα σου που έχει αράξει εκεί και καλοπερνάει!!!!

Υπομονή κοπέλα μου, και να σκέφτεσαι ευτυχώς που δεν είσαι τεράστια και που η κοιλιά σου δεν είναι τεράστια....Άμα με δεις τώρα θα καταλάβεις τι εννοώ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Θα πάθεις πλάκα!!!! Καμία σχέση με την κοιλουμποσυνάντηση...δεν υπερβάλλω!!!!

κανένας γιατρός δεν μπορεί να σου πεί με σιγουριά πότε θα γεννήσεις!! τώρα είναι έτσι αύριο μπορεί να είναι αλλιώς!!! πάντως και να γεννήσω πιο πρίν θα ενημερώνω για άλλες γένες μήν φοβάστε, είπαμε είμαι κομπιούτερ φρίκ, δεν μου είναι τίποτα να μπώ στο φόρουμ και απο το μαιευτήριο :D Μήπως ξέρετε αν έχουν wireless στο ΛΗΤΩ??? :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...