Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα δεν μ αρεσει το σωμα της...νομιζω αν δεν ηταν η JLo kai την εβλεπα στο δρομο ουτε θα ξαναγυρνουσα να την κοιταξω.... προτιμω ας πουμε τη Charlize theron που χτικιαρα δεν την λες αλλα ειναι γυναικαρα ρε παιδι μου

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααα!!!

Παρασκευή επιτέλους!!!

Καλά,όλο για δίαιτες και πόντους μιλάτε,εγώ ποτέ δε μέτρησα πόντους,όμως το καταλαβαίνω πότε αρχίζω και φαρδαίνω...

Χτες ΚΑΤΑΦΕΡΑ και την κοίμησα στο λίκνο!!!!!

Μου πήρε μια ώρα βέβαια,αλλά χαλάλι!!

Την ακούμπησα 2 φορές και ξύπνησε,τη σήκωνα,την έκανα βόλτα θηλάζοντας,μια φορά την άφησα και έκλαψε κανα 10λεπτο,την ξανασήκωσα,τη θήλασα και ξεράθηκε...από τις 00:13 μέχρι 05:46!!!!!!!Ε μετά την πήρα στο κρεβάτι γιατί αν άρχιζα πάλι τις βόλτες θα έχανα εγώ τον ύπνο μου,μέχρι τις 9παρά και τώρα την έχω βάλει στο κρεβάτι της,να αρχίζει να το συνηθίζει σιγά σιγά...Και ΝΑΙ την έχει πάρει ο ύπνος!!!Μόνη της,στο κρεβάτι της,πρώτη φορά!!!!!!!!!!!

Αχ πόσο χαίρομαι!!

oCxsp2.png

οχι ευχαριστω!!!! ευτυχως δεν ειχα ποτε ψωμακια..

ρε Ινακι και η lopez oxι ψωμακια...ψωμαρες εχει και τις εχει κανει φιρμα!!

ε οχι και ψωμακια η λοπεζ! απλα εχει 3-4 κιλα παραπανω, αλλα ειναι ομοιομορφη, τουλαχιστον σε σχεση με μενα...δες καλε τις φωτο των συναντησεων , απο τη μεση και πανω που με βλεπεις καταλαβαινεις οτι εχω περιφερεια χωραφι;;;

και μια συνταγη για ψωμι...καμμια δεν μου δινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατσε να ψαξω μαρη, την ειχα γραψει στο ντορακι εσυ που ησουν?

βαζω 200γρ αλευρι λευκο και 400γρ αλευρι ζυμωτο για χωριατικο ψωμι,2κ γλυκου αλατι, 1κγ ζαχαρη, ενα φακελακι μαγια, ανακατευω και μετα προσθετω χλιαρο νερο μεχρι να γινει μια ζυμη ομοιογενης που ισα που ξεκολλαει απο το χερι. Την αφηνω μιαμιση ωρα σκεπασμενη και μετα ψηνω σε μετριο φουρνο στον αερα για μιση ωριτσα με 45 λεπτα (μεχρι να παρει χρωμα). Επισης μαρεσει πολυ με πολυσπορο αλευρι (βαζω και λιγο λευκο ομως να μην γινει βαρυ)

Να προσθεσω οτι το βαζω σε λαδοχαρτο για να μην κολλησει στο ταψι και βαζω και σουσαμι απο πανω!! (για να κολλησει αλειψτε με λιγο νερο και μετα ριξτε το σουσαμι)

Διαφημίσεις

βαζω 200γρ αλευρι λευκο και 400γρ αλευρι ζυμωτο για χωριατικο ψωμι,2κ γλυκου αλατι, 1κγ ζαχαρη, ενα φακελακι μαγια, ανακατευω και μετα προσθετω χλιαρο νερο μεχρι να γινει μια ζυμη ομοιογενης που ισα που ξεκολλαει απο το χερι. Την αφηνω μιαμιση ωρα σκεπασμενη και μετα ψηνω σε μετριο φουρνο στον αερα για μιση ωριτσα με 45 λεπτα (μεχρι να παρει χρωμα). Επισης μαρεσει πολυ με πολυσπορο αλευρι (βαζω και λιγο λευκο ομως να μην γινει βαρυ)

Να προσθεσω οτι το βαζω σε λαδοχαρτο για να μην κολλησει στο ταψι

thanxxxxxxxxxxxxxxxxx

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ta 3-4 κιλακια τα εχει στον κ#@λο και δεν ειναι ομοιομορφο!!!!!!!!!11

ινακι μου νομιζω ο δικος σου πωπος ειναι μικροτερος!

λες ;;; που θα βρουμε διαστασεις;;; (σιγα μην βρουμε τις αληθινες αν οντως εχει δικιο το εμπειρο ματι σου!!!)

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμάς!!Μπράβο για την μπουμπού σου Doraki!!Εμείς εδώ......στον αγώνα για τάισμα.Είχε να φάει απο χθές το βράδυ και το πρωί με χίλια ζόρια έφαγε 180.Δεν ξέρω τι να κάνω......Κρέμα δεν κάθετε να φάει,γάλα δεν πίνει πως θα πάρει βάρος αυτό το παιδί??

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Ρε κορίτσια,όποια έχει cosmote Μπορεί να μου γράψει το αριθμό του κέντρου μηνυμάτων γιατί από χτες δεν μπορώ να στείλω sms.....

+3097100000

μπραβο στο κοριτσακι σου που κοιμηθηκε μονη της!!

bρηκα αυτο...I just looked up J-Lo's measurements and it says her waist is 26 inches(66cm) and her butt is 39"(99cm). ε να μην κρυβει κ 5-6 ποντακια

:-P το στηθος δεν λεει;;;

Καλημέρα και απο εμάς!!Μπράβο για την μπουμπού σου Doraki!!Εμείς εδώ......στον αγώνα για τάισμα.Είχε να φάει απο χθές το βράδυ και το πρωί με χίλια ζόρια έφαγε 180.Δεν ξέρω τι να κάνω......Κρέμα δεν κάθετε να φάει,γάλα δεν πίνει πως θα πάρει βάρος αυτό το παιδί??

αχ μωρε ο μικρουλης...ποσες μερες ειναι ετσι Δημητρα; με το γιατρο μιλησες;

Είναι απο την Κυριακή inaki μου.Μίλησα προχθές με την παιδίατρο και μου είπε μπορεί να τον πονάει η στοματίτιδα ή να είναι απο το εμβόλιο.Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα θα την ξαναπάρω....Μου είπε να αφήσω μέχρι στιγμής την κρέμα και να τον ξεκινήσω απο το Σάββατο πάλι

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Περαστικούλια σας Δήμητρα!

Ο μικρός μου κοιμήθηκε χθες από τις 22:00 μέχρι τις 05:00. Απίστευτο????

Πήρε κάποια στιγμή το μάτι μου... κάτι για συνάντηση????? Για πείτε μου, γιατί τώρα που άνοιξε ο καιρός δεν μπορώ με τίποτα να κάθομαι σπίτι!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...