Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!

λεω να τα ανταλλαξουμε με πλουσια β#%&^*ζουμπαλα, τι λες;;;; :-D

εγω, εγω!!!! σας δινω τσαμπα αμα θελετε!!!!! εμενα το νουμερο στο στηθος ειναι το φυσιολογικο μου:(:(:(:( αλλα θα χτυπησω μια πλαστικη καποια στιγμη!!!!

baJfp2.png

καλημερα Σοφιαα μια χαρα το μεγαλο στηθος γιατι να κανεις πλαστικη?

αμα το ειχες θα καταλαβαινες τον πονο μου βρε μαρακι!!!! μια χαρα εισαστε εσεις.... απο ρουχα που δεν μπορω να βαλω, απο σουτιεν κ μαγιω, απο το πρηξιμο στην περιοδο που δεν μπορω να κοιμηθω μπρουμυτα, τι να σου πρωτοπω?????

baJfp2.png

εχω ακουσει για διαφορες που καναν λιποαναρρωφηση αλλα δεν ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα, ενω με την πλαστικη στηθους ειναι πιο καλα τα πραγματα, αμα ο γιατρος ειναι καλος μετα εισαι σουπερ γμτ! και εγω για να δω περιφερεια σε νορμαλ επιπεδα και να μπαινω σε τζιν νουμερο 29 που εμπαινε και η αλεκα παλια και ας εχει τουλαχιστον 10 ποντους παραπανω απο μενα σε υψος, πρεπει να ειμαι κοκαλιαρα σε ολο το υπολοιπο σωμα...ουφ :-P

Διαφημίσεις

αχ καταλαβα βρε Σοφια...ειναι μανικι αλλα ενταξει ειναι ωραιο το μεγαλο στηθος....εχω την κουνιαδα μου που δυσκολευεται συνεχεια να βρει μαγιο...

εσενα Ινακι ειναι θεμα κατασκευης να φανταστω...εμενα το αναποδο..εχω λεπτα ποδια και λεκανη και εχω "χερουλια" :):D για χαμηλοκαβαλο τζην δεν ειμαι με τιποτα!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

τωρα που ειπες ψωμακια............ εκεινη τη συνταγη για ψωμι δεν μου την εδωσε κανενας...εχεις καμμια καλη?

δεν εχω αρτοπαρασκευαστη

μηπως θες ψωμακια αντι για ψωμι:tongue::tongue::tongue:??????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα τσουπρες

καλημερα κοριτσαρες!!! σας ευχαριστω για τις ευχες!!!

αλεκα σου εστειλα το μειλ, δεν θα την κανω τωρα βεβαια γιατι θηλαζω

θα σας γραψω αναλογιες σε λιγο να γελασουμε, νομιζω οτι και σε μενα το πρωτο πραγμα που μαζεψε το στηθος ειναι!!!

μακαρι να μαζεψει και το δικο μου....

εχουμε και λεμε

στηθος 90, μεση 74 (στα παχακια 90) και παμε στο καλυτερο...

περιφερεια 109...τα μπουτια δεν τα μετραω...καταλαβαινετε απο το μεγεθος της περιφερειας!!! σοφια και μαρακι σας εφαγα στην περιφερεια. χαχα, παντα το προσον μου ηταν γαμωτο!!!

:mrgreen::mrgreen:

εγω, εγω!!!! σας δινω τσαμπα αμα θελετε!!!!! εμενα το νουμερο στο στηθος ειναι το φυσιολογικο μου:(:(:(:( αλλα θα χτυπησω μια πλαστικη καποια στιγμη!!!!

ω και εγω......με το που χανω τα κιλακια, εφυγα τρεχοντας/....

εχω ακουσει για διαφορες που καναν λιποαναρρωφηση αλλα δεν ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα, ενω με την πλαστικη στηθους ειναι πιο καλα τα πραγματα, αμα ο γιατρος ειναι καλος μετα εισαι σουπερ γμτ! και εγω για να δω περιφερεια σε νορμαλ επιπεδα και να μπαινω σε τζιν νουμερο 29 που εμπαινε και η αλεκα παλια και ας εχει τουλαχιστον 10 ποντους παραπανω απο μενα σε υψος, πρεπει να ειμαι κοκαλιαρα σε ολο το υπολοιπο σωμα...ουφ :-P

το μονο καλο που ειχα ηταν αυτο...ότιημουν πνατου ομοιομορφη... Αλλα εγω το 29 Ινακι μου δεν το ξαναβλεπω....Ας μπω στο 30 αντε 31 και μου αρκει (34 τωρα :?...δοκιμασα ενα του αντρα μου :()

τωρα που ειπες ψωμακια............ εκεινη τη συνταγη για ψωμι δεν μου την εδωσε κανενας...εχεις καμμια καλη?

δεν εχω αρτοπαρασκευαστη

μπρααααβο συνειρμος...

ρε Ινακι και η lopez oxι ψωμακια...ψωμαρες εχει και τις εχει κανει φιρμα!!

ρε παιδια δεν τα λες και ψωμακια αυτα....μια χαρα ειναι....ΟΚ δεν ειναι πολυ αδυνατη αλλα εγω την προτιμω απο κατι χτικιαρες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...