Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι αλλα μεχρι 2/ κ.γ. ζαχαρη την ημερα

καλα ειμαστε!!! κ μια που σε βρηκα... αλλη μια απορια... μην με βρισετε αλλα οπως ειπα δεν εχω ξανακανει διαιτα ¨"κατα γραμμα".... στην αποτοξινωση , που λεει η Αλεκα λαχανικα νεροβραστα, πειραζει αν ειναι ωμα????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαστε!!! κ μια που σε βρηκα... αλλη μια απορια... μην με βρισετε αλλα οπως ειπα δεν εχω ξανακανει διαιτα ¨"κατα γραμμα".... στην αποτοξινωση , που λεει η Αλεκα λαχανικα νεροβραστα, πειραζει αν ειναι ωμα????

οχι δεν πειραζει αρκει να μην εχουν λαδι....ειπε νεροβραστα γιατι και το σπανακορυζο λαχανικο θεωρειτε αλλα δεν ειναι αυτο που λεμε για αποτοξινωση!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Κοριτσάκια επέστρεψα...... Τάισα την μικρή και την πήγα μετά μια βόλτα στην θάλασσα.... ήταν πανέμορφα...... μια απίστευτη ηρεμία!!!!!!!

ΦΑΜούλα δίκιο έχεις για τα παιδάκια αλλά είναι κάπως δύσκολο να μην κάνουν ζημιές :D:D:D!!!!! Άς ελπίσουμε μόνο πως δεν θα τα κάνουν ρημαδιό.

Κατερινάκι εγώ γενικότερα σε κάτι τέτοιου είδους διακοσμητικές ιδέες, είμαι μάνα καημένη!!!!!!!!!! Τρελαίνομαι για πρωτοτυπίες και μπορεί να ασχολούμαι μέρες για να τελειοποιήσω κάτι που έχω βάλει στο μυαλό μου. Το θέμα όμως είναι και ο αντρούλης μου ο οποίος δεν συμφωνεί εν μέρει. Με λίγα λόγια, συμφωνεί για τα γλυκίσματα, τα γλειφιτζούρια και όλα αυτά αλλά είναι εντελώς αντίθετος με το βιβλίο ευχών. Το θεωρεί υπερβολικό και λέει χαρακτηριστικά ότι θα μας κοροϊδεύουν οι καλεσμένοι :?!!!!!! Η αλήθεια είναι πώς ορισμένοι είναι αιώνες μακριά από το σήμερα και σίγουρα θα σχολιαστεί αρνητικά (μη σου πώ και για τα γλυκίσματα ότι θα έχουν άποψη) και ο αντρούλης μου προτιμεί κάτι πιο ''ήρεμο''. Εγώ πάλι τους έχω όλους γραμμένους (sorry) και κάνω πάντα αυτό που θέλω και ειδικά για το κοριτσάκι μου θέλω να της κάνω μια βάπτιση παραμυθένια!!!!!!!!!!! Της το χρωστάω έτσι και αλλιώς για την χαρά και την ευτυχία που μου δίνει κάθε ώρα και στιγμή. Τώρα θα μου πείτε αν δεν υπάρχει βιβλίο ευχών δεν θα είναι έτσι όπως την έχεις ονειρευτεί; Αλλά δεν ξέρω τί να κάνω. Καμιά γνώμη;

απάντησες από μόνη σου!!!! κάνε αυτό που θέλεις

για το βιβλιο των ευχων εμενα προσωπικά μου αρεσει πολύ η ιδέα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο οι καλεσμένοι θα καταλάβουν οτι πρέπει να γραψουν ευχες γιατι η αλήθεια είναι οτι στην περιοχή μας δεν το ξαναείδα αντιθετα το ειδα στην Κυπρο που παντρευτηκε ο αδερφός μου και μου άρεσε! αλλά δεν το βρίσκω και κακό να το κάνεις γιατί αντιδρα ο άντρας σου σιγά το πράγμα!

Inaki να τον χαιρεσαι!!

thanx koριτσακια για τα σχολια για το φορεμα....εχω αρχισει χανω κιλα κ μαζευω κ πολυ το χαιρομαι!!

αλεκα ειδα ενα ασπρο που ειχαν ποσταρει καποια κοριτσια κ κοιταξα τον καταλογο κ αυτο μ αρεσε

αρινα για το κιλο δεν σχολιαζω

πολύ ωραία ρουχαλάκια γενικα΄!

σας ευχαριστω κοριτσακια!!!

χρονια του πολλά να τον χαιρεσαι!!! να του κάνεις δ΄ωρακι σημερα ;) θα σου δώσει οδηγίες η φαμούλα για μια νύχτα οργιώδη!!!! χαχαχαχ :lol::lol::lol::tongue:

Λοιπον πιασαμε.............το 3 το μακρυτερο κοριτσαρες!!! :D:D:D

χαχαχα δεν πειράζει βρε την επόμενη φορά που θα είναι περισσότερα!!!

βρε κοριτσαρες δεν στελνετε κι αποδω τη διαιτα να ριξω μια ματια;;;

και εγώ την θέλω, θέλω να χάσω την κ@λο κοιλιά που ενω χάνω κιλά αυτη επιμένει να είναι ξεχειλωμένη, και να πω οτι είχα και καμια μεγάλη κοιλια στην εγκυμοσύνη δεν είχα, μια μικρη μικρουτσικη κοιλιτσα! :(

Η Μελινα για να μην απανταει πρεπει να κερδισε :D:D:D:D:D:D

χαχαχαχα :lol:

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι αλλα μην βρίσετε .. εγω δεν πινω ουτε γαλα ουτε τρωω γιαουρτι ποτε γιατι εχω σοβαρο προβλημα και δεν το δεχεται το στομαχι μου (δυσανεξια) μπορω να τρωω μια φετουλα του τοστ τυρι ή θα χαλασει η διαιτα?

Διαφημίσεις

απάντησες από μόνη σου!!!! κάνε αυτό που θέλεις

για το βιβλιο των ευχων εμενα προσωπικά μου αρεσει πολύ η ιδέα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο οι καλεσμένοι θα καταλάβουν οτι πρέπει να γραψουν ευχες γιατι η αλήθεια είναι οτι στην περιοχή μας δεν το ξαναείδα αντιθετα το ειδα στην Κυπρο που παντρευτηκε ο αδερφός μου και μου άρεσε! αλλά δεν το βρίσκω και κακό να το κάνεις γιατί αντιδρα ο άντρας σου σιγά το πράγμα!

και εγώ την θέλω, θέλω να χάσω την κ@λο κοιλιά που ενω χάνω κιλά αυτη επιμένει να είναι ξεχειλωμένη, και να πω οτι είχα και καμια μεγάλη κοιλια στην εγκυμοσύνη δεν είχα, μια μικρη μικρουτσικη κοιλιτσα! :(

και εγω ειχα βιβλιο ευχων....δεν ηξεραν αλλα εγραψαν οι αδερφες μου πρωτα οποτε καταλαβαν...

Η κοιλια θελει το χρονο της και κανα κοιλιακο

κοριτσαρες αν χασω εστω και ενα κιλο κερναω .... νεροβραστα λαχανικα ή οτι αλλο θελετε :)

:lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...