Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

inaki, να τον χαίρεσαι!!!

Αλεκάκι και Μαράκι, βαράτεεεεεεεε τα κιλά! καλή συνεχεια!!!

Μαράκι, δε μου λες κι εμενα τα νουμερα του τζοκερ γιατί το site του οπαπ έχει κρασάρει???

τα χτυπαμε αλυπητα σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

μπηκαμε κ σε προγραμμα ρε παιδι μου! απο την λεκανη εχω χασει 8 ποντους σε 2 μηνες και απο τη μεση 4 και απο τα ποδια εχω χασει 3 αλλα δεν θελω να χασω απο τα ποδια γαμ@το...εγω τα σωσιβια θελω να φυγουν..παω και γυμναστηριο 5/εβδομαδα που θα μου πανε!!!!!!! ...με τα υπολοιπα καλα ειμαι!!!

αντε να δεις που και συ θα χεις χασει πολυ!!!

σε ποντους εχω χασει και εγω αρκετα γιατι όπως θυμασαι ειχα ανοιξει παρα πολυ...142 εκατοστα ηταν η κοιλια μου τη μερα που πηγα να γεννησω:P....Η μεση μου τωρα ειναι 88, χαμηλα όμως η κοιλια ειναι 112 :?.....Κωλος (:mrgreen:)114 και βυζι (:rolleyes:)114

όπως βλεπεις πληρη ενημερωση

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω ειμαι στα ...μεση 79 , χαμηλα στα σωσιβια ( φλεγον σημειο) 98, περιφερεια 103 ...βυζι 89- 90...το οποιο δεν μετραω γιατι ηταν το μονο που ηθελα να μεινει μεγαλο και αυτο για να με εκδικηθει ηταν το πρωτο που μικρυνε!!! και ποδια 58 το ενα 59 το αλλο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι στα ...μεση 79 , χαμηλα στα σωσιβια ( φλεγον σημειο) 98, περιφερεια 103 ...βυζι 89- 90...το οποιο δεν μετραω γιατι ηταν το μονο που ηθελα να μεινει μεγαλο και αυτο για να με εκδικηθει ηταν το πρωτο που μικρυνε!!! και ποδια 58 το ενα 59 το αλλο

μπουτια ειμαι 65 και μπρατσο 32....αλλα ΓΙΑΤΙ ταυτιζεσαι μαζι μου?? Ειναι κριμα, εισαι μια χαρα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαρη δεν ταυτιζομαι...απλα εισαι η μονη εδω που εχει τη ζουρλα μου εδω μεσα με τα κιλα! Βρηκα τον ανθρωπο μου γιατι οι πιο πολλοι με δουλευουν! :)

Gia ρωτα καμμια αλλη ξερει τις αναλογιες της τοσο αναλυτικα???????????

Μαρη δεν ταυτιζομαι...απλα εισαι η μονη εδω που εχει τη ζουρλα μου εδω μεσα με τα κιλα! Βρηκα τον ανθρωπο μου γιατι οι πιο πολλοι με δουλευουν! :)

Gia ρωτα καμμια αλλη ξερει τις αναλογιες της τοσο αναλυτικα???????????

ΟΚ τοτε...γιατι εισαι η μιση μου στο λεω :-D

221882cb0gkyh7q4.gif

Ρε συ Αλεκακι το ξερω πως δεν ειμαι χοντρη απλα θελω να φτασω στα κιλα που αισθανομαι εγω καλα με τον εαυτο μου...εστω και αν ειναι αυτα 3-4.... δεν το δεχομαι αυτο που μου λεει κι ο αντρας μου ...ενταξει 2 παιδια εκανες δεν μπορεις να εισαι οπως πριν...οσο μου το λεει τοσο με φουντωνει!!!!! Βεβαια απο την αλλη το σκεφτομαι και λεω παλι καλα που δεν ειναι κανενας μ@@@κας να εχει την απαιτηση να ειμαι κορμαρα 4 μηνες μετα τη γεννα...αλλα εγω το κανω για τον εαυτο μου!

Διαφημίσεις

Ρε συ Αλεκακι το ξερω πως δεν ειμαι χοντρη απλα θελω να φτασω στα κιλα που αισθανομαι εγω καλα με τον εαυτο μου...εστω και αν ειναι αυτα 3-4.... δεν το δεχομαι αυτο που μου λεει κι ο αντρας μου ...ενταξει 2 παιδια εκανες δεν μπορεις να εισαι οπως πριν...οσο μου το λεει τοσο με φουντωνει!!!!! Βεβαια απο την αλλη το σκεφτομαι και λεω παλι καλα που δεν ειναι κανενας μ@@@κας να εχει την απαιτηση να ειμαι κορμαρα 4 μηνες μετα τη γεννα...αλλα εγω το κανω για τον εαυτο μου!

εννοειται....μονο για τον εαυτο μας....αλλα ενταξει για αυτα τα 3-4 κιλακια δεν πρεπει να εχεις αγχος. Τον δικο μου τον αντρα τον λυπαμαι:).....παντα μισουσε τις χοντρε και του κατσικωθηκε μια χαχα!!!!! Αλλα ειναι σιγουρος ότι θα τα χασω για αυτο δεν μιλαει....

221882cb0gkyh7q4.gif

ινακι να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!

αλεκα , για την διαιτα.... οταν λες αποτοξινωση εννοεις οτι τρωμε οτι θελουμε??? κ το γιαουτι δεν μπορω να το αλλαξω με κατι αλλο ή να μην το φαω καθολου???? δεν τρωω γιαουρτι....:oops:

baJfp2.png

ινακι να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!

αλεκα , για την διαιτα.... οταν λες αποτοξινωση εννοεις οτι τρωμε οτι θελουμε??? κ το γιαουτι δεν μπορω να το αλλαξω με κατι αλλο ή να μην το φαω καθολου???? δεν τρωω γιαουρτι....:oops:

στην τελευταια σελιδα εχει οδηγιες. Αποτοξινωση σημαινει γιαουρτι, γαλα, φρουτα και λαχανικα νεροβραστα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...