Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον εχω στηθει και περιμενω την κληρωση του τζοκερ.....μαλιστα καναμε και πλανο πως θα τα διαχειριστουμε....του ειπα και του αντρα οτι εχω ταξει στην καθεμια σας 10.000 και μου ειπε οκ!! το ωραιο ειναι οτι κοντεψαμε να τσακωθουμε για το πως θα τα φαμε...:):) afou o αλλος μου λεει οτι θα παρει λαμπορκινι???? τι να την κανεις ρε ουφο την λαπορκινι???? θα βαλεις τα μωρανα πατε βολτα??

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Koρίτσια να΄μαι και εγώ.

Τελικά την εξέταση ούρων το μπεμπάκι μου δεν τη γλύτωσε.Η μπέμπα έκανε από το πρωί εμετούς και φύγαμε άρον άρον για το ΙΑΣΩ. Τώρα γυρίσαμε και την πήρε ο υπνοσ να δούμε τι θα δείξει και η καλλιέργεια.

Δεν έχω προλάβει να σάς διαβάσω για να σάς κάνω κάποιο σχόλιο.....

Υ.Γ Πήρα ένα κιλό....

ευχομαι να μην ειναι τιποτα

καλέ η κουνιαΔΑ μου ειναι το πολύ 1.5 μετρο χωρις υπερβολές κ φοράει

όλο μακρυα φορεματα κ ειναι ομορφο δεν φαινεται ασχημο

!

και εμενα μου αρεσουν πολυ τα μακρυα και τα φοραω...αλλα τα φοραει και η ξαδερφη μου που ειναι κοντουλα και ειναι σουπερ

Μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά επειδή όμως αυτό είναι και ένα από τα συμπτώματα του θυρεοειδή, καλό θα ήταν να το ελέγχαμε.

Κανόνισε λοιπόν και με έστειλε σε ένα γνωστό της γιατρό καθηγητή παιδικής ενδοκρινολογίας.

Αυτός λοιπόν ο παιδο-ενδοκρινολόγος είναι στο Αττικό Νοσοκομείο.

Πρώτη φορά πήγα και έχω να πω τα καλύτερα για το παιδιατρικό του τμήμα.

Μέχρι και ξεχωριστή είσοδο έχει για να μην έρχονται τα παιδάκια σε επαφή με το υπόλοιπο νοσοκομείο.

Δεν περίμενα σχεδόν καθόλου, όλο το προσωπικό ήταν εξαιρετικό και εξυπηρετικότατο.

Αφού από μόνοι τους (μιας και πήραν που πήραν αίμα του παιδιού ) έλεγξαν εκτός τα ορμονικά,ίκτερο, σίδηρο, οστικούς δείκτες, βιταμίνη D....και άλλα.

Στο μήνα επάνω με πήραν εκείνοι τηλέφωνο για επανέλεγχο ( για σιγουριά)

Τι να πω...ούτε σε ιδιωτικό τέτοιο ενδιαφέρον και τέτοια εξυπηρέτηση.....

Όλα αυτά σας τα λέω για να τα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Αχρείαστα να είναι όλα, αλλά καλό είναι να ξέρετε ότι εκεί υπάρχει πολύ καλός παιδοενδοκρινολόγος και πολύ καλοί παιδίατροι.

:P

μπορεις να μου στειλεις το ονομα του παιδοενδοκρινολογου που τα θελει μια κοπελα, πλιζ????

Καλησπέρα κορίτσια.Έχω πρόβλημα:Ο μικρός έτρωγε 180ml κάθε 3 ώρες και καμιά φορά και νωρίτερα γιατί πεινούσε.Απο την Κυριακή όμως τρώει 100ml με το ζόρι και μετά κάνει σαν παλαβό.Κλαίει και χτυπιέται.Αν επιμείνω πάρα πολύ θα το φάει αλλά μετά θα το βγάλει.Αλλάξαμε θηλές(καινούργιες)τίποτα,βάλαμε τις παλιές πάλι τίποτα.Είπαμε μήπως είναι απο την στοματίτιδα αλλά του πέρασε....Καμιά ιδέα?
δεν θα ειναι τιποτα....τιποτα σοβαρο δηλαδη...ιωση, δοντια, βαρεμαρα απο ιδια γευση...τετοια πραγματα. Ηρεμησε, ασε 2-3 μερες ακομη και θα επανελθει

οοο γεεεες!!!

να τον χαιρεσαι λοιπον

Inaki να τον χαιρεσαι!!

thanx koριτσακια για τα σχολια για το φορεμα....εχω αρχισει χανω κιλα κ μαζευω κ πολυ το χαιρομαι!!

αλεκα ειδα ενα ασπρο που ειχαν ποσταρει καποια κοριτσια κ κοιταξα τον καταλογο κ αυτο μ αρεσε

αρινα για το κιλο δεν σχολιαζω

ναι εχει πολυ ωραια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

γυρισα και εγω!!!

παλι βγηκα βολτα!σουπερ μαρκετ ντε!τι νομιζατε?????:D

μου συνεβησαν διαφορα κουλα οπου κι αν πηγα σημερα.....:Dκαι ανακαλυψα οτι το πακετο libero Νο 3 που ειχα ειχε μεσα πανες που εγραφαν μπροστα 3 αλλα ηταν το 4 τελικα.κουλο???????φοραω εδω και καιρο τις 3 και χτες κατι δεν μου πηγαινε καλα.τα αυτοκολλητα σχεδον το ενα πανω στο αλλο εκλειναν.ε και ανοιξα ενα πακετο 4 και ηταν ακριβως ιδια διασταση!τι να πω!

ινακιιιιιιιιιιιιιιιι!να χαιρεσαι τον συζηγο βρε!

αλεκα πως παει η διαιτα??????

αρινα περαστικα για το μωρακι σας!

δημητρα αν το μωρο σου ηταν πιο μικρο θα σου ελεγα παλινδρομηση,ετσι συμπεριφεροταν και η δικη μου οταν ηταν 1 μηνων.αλλα εσεις ειστε ηδη 5 που υποτιθεται υποχωρει η οποια παλινδρομηση.ελπιζω να του περασει συντομα!

Δεν ξέρω βρε κορίτσια.Είχε να φάει απο τις 6,τον έκανα μπάνιο και του έδωσα 120ml.Έφαγε 70 και μετά κλάμμα....:(:(Μετά απο 20 λεπτά διαλείμματος έφαγε και τα υπόλοιπα με πολύ ζόρι,Πίνει γάλα ειδικό για να μην κάνει αναγωγές.Τώρα θα ξαναπροσπαθήσω στις 11 αλλά το βλέπω να μας παίρνει 12 και να χτυπιέται....

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

αλεκα πως παει η διαιτα??????

!

νομιζω καλα....δε θελω να ζυγιστω όμως μεχρι τα μισα της διαιτας....θελω να εχω χασει 3 κιλα ας πουμε στις 20 ημερες....Σταματαει 22 μαιου...Αν εφτανα 78 όπως ημουν πριν μεινω εγκυος στο δευτερο θα ήμουν ευχαριστημενη. Τα αλλα 8, θα τα χασω μεχρι την δικη μου βαφτιση (θα κανω και τα μπανακια μου το καλοκαιρι ;))

Αλέκα σου έστειλα τα στοιχεία του γιατρού με πμ.

ναι το πηρα, σε ευχαριστω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μαρη Αλεκα εγω ζυγιστηκα σημερα και εχασα 1 κιλο σε 3 μερες ¨¨???!~!!??!!?!??

αφου σου ειπα μαρη....ό,τι εχω εγω απο διαιτες 'πετανε'!!!! Απλα, εγω λογω του θυρεοειδη δυσκολευομαι....Και παντα σιχαινομουνόλες τις χοντρες που ελεγαν εχω θυρεοειδη....Για αυτο προσπαθω, για να μη γινω ετσι χαχα.

Αν χασω αυτα τα 8 κιλακια, θα περηφανευομαι ότι σε εξι μηνες εχασα 34 κιλα!!!!!!:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

βρε κοριτσαρες δεν στελνετε κι αποδω τη διαιτα να ριξω μια ματια;;;

όποια θελει ας στειλει μειλ να το στειλουμε;)

221882cb0gkyh7q4.gif

μπηκαμε κ σε προγραμμα ρε παιδι μου! απο την λεκανη εχω χασει 8 ποντους σε 2 μηνες και απο τη μεση 4 και απο τα ποδια εχω χασει 3 αλλα δεν θελω να χασω απο τα ποδια γαμ@το...εγω τα σωσιβια θελω να φυγουν..παω και γυμναστηριο 5/εβδομαδα που θα μου πανε!!!!!!! ...με τα υπολοιπα καλα ειμαι!!!

αντε να δεις που και συ θα χεις χασει πολυ!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...