Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι εκεί και το έχω μετανοιώσει απίστευτα ένα αχούρι είναι για να μην πω καμία αλλη κουβέντα,αλλά τι να κάνω που το μικροβιολογικό τησ γειτονιάς μου ήταν κλειστό εκείνη την ώρα

περαστικούλια σας!

βρε κορίτσια τι να το κάνω το μικρακι μου κλαιει απίστευτα και με κοιταζει με ενα βλεμμα σαν να λεει "βοηθησε με" και δεν ξερω τι να το κανω το εχω ποτησει με ντεπον και τωρα για να ησυχασει του εχω το δαχτυλο στο στομα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Arina μου περαστικά στην μπεμπούλα και καλή δύναμη μέχρι να πάρεις τα υπόλοιπα κιλά!!

ca_te_rinaki γιατί κλαίει ο μπεμπούλης σου?Μήπως βαριέται και θέλει παρέα αντί για ντεπόν??

Εμείς μόλις γυρίσαμε από το σούπερ μάρκετ,τακτοποίησα τα ψώνια,ξέθαψα κάτι ακτινίδια και τα τρώω,ελπίζω να με πάει τσιρλονέρι αύριο!!

oCxsp2.png

Arina μου περαστικά στην μπεμπούλα και καλή δύναμη μέχρι να πάρεις τα υπόλοιπα κιλά!!

ca_te_rinaki γιατί κλαίει ο μπεμπούλης σου?Μήπως βαριέται και θέλει παρέα αντί για ντεπόν??

Εμείς μόλις γυρίσαμε από το σούπερ μάρκετ,τακτοποίησα τα ψώνια,ξέθαψα κάτι ακτινίδια και τα τρώω,ελπίζω να με πάει τσιρλονέρι αύριο!!

οχι μωρε δεν ησυχαζει με τιποτα ουτε με βόλτες ουτε με παιχνιδια που αλλες φορες ξεκαρδιζεται, βαζει την μπουνιτσα του στο στομα κ τσιρίζει, εκανε κ το εμβολιο χθες κ μας ειπε η γιατρος οτι μπορει να εχει ανησυχία αλλά μάλλον τα δοντακια του είναι τωρα ησυχασε λιγακι

ντοράκι γι'αυτη τη δουλεια πάρε activia εγγυηση!!!:lol::lol::lol:

Αρίνα περαστικά και να μην είναι τίποτα.

Στο ΙΑΣΩ Παίδων πήγες??? Γιατί κι εμείς εκεί είχαμε πάει (για καλλιέργεια και γενική ούρων κιόλας) και δεν έμεινα ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημένη...άσε που πληρώσαμε τα μαλλιοκέφαλά μας!!!! Και τελικά κανείς από εκεί μέσα δεν ήξερε να μας διαβάσει τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!

Δε θυμάμαι εάν το έχω γράψει εδώ άλλη φορά....

Όταν γεννήθηκε η μπεμπού και την είδε η παιδίατρος εδώ, μου είπε ότι έχει μεγάλη πρόσθια πηγή.

Μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά επειδή όμως αυτό είναι και ένα από τα συμπτώματα του θυρεοειδή, καλό θα ήταν να το ελέγχαμε.

Κανόνισε λοιπόν και με έστειλε σε ένα γνωστό της γιατρό καθηγητή παιδικής ενδοκρινολογίας.

Αυτός λοιπόν ο παιδο-ενδοκρινολόγος είναι στο Αττικό Νοσοκομείο.

Πρώτη φορά πήγα και έχω να πω τα καλύτερα για το παιδιατρικό του τμήμα.

Μέχρι και ξεχωριστή είσοδο έχει για να μην έρχονται τα παιδάκια σε επαφή με το υπόλοιπο νοσοκομείο.

Δεν περίμενα σχεδόν καθόλου, όλο το προσωπικό ήταν εξαιρετικό και εξυπηρετικότατο.

Αφού από μόνοι τους (μιας και πήραν που πήραν αίμα του παιδιού ) έλεγξαν εκτός τα ορμονικά,ίκτερο, σίδηρο, οστικούς δείκτες, βιταμίνη D....και άλλα.

Στο μήνα επάνω με πήραν εκείνοι τηλέφωνο για επανέλεγχο ( για σιγουριά)

Τι να πω...ούτε σε ιδιωτικό τέτοιο ενδιαφέρον και τέτοια εξυπηρέτηση.....

Όλα αυτά σας τα λέω για να τα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Αχρείαστα να είναι όλα, αλλά καλό είναι να ξέρετε ότι εκεί υπάρχει πολύ καλός παιδοενδοκρινολόγος και πολύ καλοί παιδίατροι.

Α! και για την ιστορία η μπεμπού δεν είχε τίποτα...απλά λίγο πιο μεγάλη πρόσθια πηγή.....:P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Έχω πρόβλημα:Ο μικρός έτρωγε 180ml κάθε 3 ώρες και καμιά φορά και νωρίτερα γιατί πεινούσε.Απο την Κυριακή όμως τρώει 100ml με το ζόρι και μετά κάνει σαν παλαβό.Κλαίει και χτυπιέται.Αν επιμείνω πάρα πολύ θα το φάει αλλά μετά θα το βγάλει.Αλλάξαμε θηλές(καινούργιες)τίποτα,βάλαμε τις παλιές πάλι τίποτα.Είπαμε μήπως είναι απο την στοματίτιδα αλλά του πέρασε....Καμιά ιδέα?

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Γεια σας!

Είχα διακοπή ρεύματος όλη μέρα!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted: Τα νεύρα μου!!!:twisted::twisted::twisted:

Βάπτιση και ασορτι ρούχα μάνας-παιδιού: Με συγχωρείτε αλλά εμένα μου αρέσει και μάλιστα το βρίσκω πολύ γλυκό...δεν μιλάμε για μάρκες, φραμπαλάδες και πέπουλα, αλλά ίδιο στυλ, χρώμα ή και φόρεμα (απλό πάντα) αν είναι μάνα-κόρη μου αρέσει πολύ!!! Γιατί το κατηγορείτε??? Έτσι κι αλλιώς δεν θα στολιστεί η μάνα???? Άβαφτη με τζην θα είναι??? Η λάμψη του παιδιού έτσι κι αλλιώς δεν "κλέβεται"!!!

Εμένα απλώς δεν μου αρέσει το πολύ σετάρισμα γενικώς. Επιπλέον είναι η μέρα του παιδιού και όχι της μαμάς-παιδιού.

Ποια μαμά του μικρού; Τι λες; Όσο για το τεστ πριν μείνεις ή έστω όταν έμεινες έγκυος, δεν σου είπε ο γιατρός σου ότι πρέπει να κάνεις;

Την μαμά του Παναγιωτάκη εννοούσα. Δεν άντεξε το καημένο και έχω στενοχωρηθεί πολύ...

Όσο για το τεστ παπ μην με βρίσετε...

Πριν μείνω έγκυος δεν είχα πάει ποτέ σε γυναικολόγο... Ούσα έγκυος δεν μπορούσα να κάνω τεστ παπ. Μου είπε ο γιατρός να πάω 6 μήνες μετά τη γέννα, αλλά δεν πήγα.... Και τώρα πάλι μου έχει πει να πάω, αλλά...:rolleyes: Μην το ψάχνετε... Έχω φοβία...

Κορίτσια άσχετο....θέλω μέρες να σας ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω...

Τα μωρά σας καραφλιάζουν, τους πέφτουν τα μαλλάκια της κοιλιάς ???

Η μπεμπού από νεογέννητο είχε πολύ μαλλάκι, από πίσω έκανε και ουρίτσα και τώρα είναι σαν κοντοκουρεμένος φαντάρος που του τα έχουν πάρει με την ψιλή.

Από μπεμπούλα κοντεύει να γίνει μπέμπαρος !!!!!

Καραφλιάζει μόνο στο σημείο που ακουμπά στο στρώμα. Της μεγάλης μου κόρης ποτέ δεν έπεσαν τα μαλλιά της, αλλά ούτε και την έχω κουρέψει ποτέ! Έχει πολύ μακρύ (για την ηλικία της) μαλλί, με μπούκλες.:P

Πάω να μαγειρέψω για αύριο...

By the way, το μοσχαράκι βγήκε τέλειο χθες...!!!:tongue:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Κοριτσάκια επέστρεψα...... Τάισα την μικρή και την πήγα μετά μια βόλτα στην θάλασσα.... ήταν πανέμορφα...... μια απίστευτη ηρεμία!!!!!!!

ΦΑΜούλα δίκιο έχεις για τα παιδάκια αλλά είναι κάπως δύσκολο να μην κάνουν ζημιές :D:D:D!!!!! Άς ελπίσουμε μόνο πως δεν θα τα κάνουν ρημαδιό.

Κατερινάκι εγώ γενικότερα σε κάτι τέτοιου είδους διακοσμητικές ιδέες, είμαι μάνα καημένη!!!!!!!!!! Τρελαίνομαι για πρωτοτυπίες και μπορεί να ασχολούμαι μέρες για να τελειοποιήσω κάτι που έχω βάλει στο μυαλό μου. Το θέμα όμως είναι και ο αντρούλης μου ο οποίος δεν συμφωνεί εν μέρει. Με λίγα λόγια, συμφωνεί για τα γλυκίσματα, τα γλειφιτζούρια και όλα αυτά αλλά είναι εντελώς αντίθετος με το βιβλίο ευχών. Το θεωρεί υπερβολικό και λέει χαρακτηριστικά ότι θα μας κοροϊδεύουν οι καλεσμένοι :?!!!!!! Η αλήθεια είναι πώς ορισμένοι είναι αιώνες μακριά από το σήμερα και σίγουρα θα σχολιαστεί αρνητικά (μη σου πώ και για τα γλυκίσματα ότι θα έχουν άποψη) και ο αντρούλης μου προτιμεί κάτι πιο ''ήρεμο''. Εγώ πάλι τους έχω όλους γραμμένους (sorry) και κάνω πάντα αυτό που θέλω και ειδικά για το κοριτσάκι μου θέλω να της κάνω μια βάπτιση παραμυθένια!!!!!!!!!!! Της το χρωστάω έτσι και αλλιώς για την χαρά και την ευτυχία που μου δίνει κάθε ώρα και στιγμή. Τώρα θα μου πείτε αν δεν υπάρχει βιβλίο ευχών δεν θα είναι έτσι όπως την έχεις ονειρευτεί; Αλλά δεν ξέρω τί να κάνω. Καμιά γνώμη;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια να΄μαι και εγώ.

Τελικά την εξέταση ούρων το μπεμπάκι μου δεν τη γλύτωσε.Η μπέμπα έκανε από το πρωί εμετούς και φύγαμε άρον άρον για το ΙΑΣΩ. Τώρα γυρίσαμε και την πήρε ο υπνοσ να δούμε τι θα δείξει και η καλλιέργεια.

Δεν έχω προλάβει να σάς διαβάσω για να σάς κάνω κάποιο σχόλιο.....

Υ.Γ Πήρα ένα κιλό....

περαστικα στη μικρη σου!!!

για το κιλο με καλυψαν οι υπολοιπες :tongue:

Δε θυμάμαι εάν το έχω γράψει εδώ άλλη φορά....

Όταν γεννήθηκε η μπεμπού και την είδε η παιδίατρος εδώ, μου είπε ότι έχει μεγάλη πρόσθια πηγή.

Μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά επειδή όμως αυτό είναι και ένα από τα συμπτώματα του θυρεοειδή, καλό θα ήταν να το ελέγχαμε.

Κανόνισε λοιπόν και με έστειλε σε ένα γνωστό της γιατρό καθηγητή παιδικής ενδοκρινολογίας.

Αυτός λοιπόν ο παιδο-ενδοκρινολόγος είναι στο Αττικό Νοσοκομείο.

Πρώτη φορά πήγα και έχω να πω τα καλύτερα για το παιδιατρικό του τμήμα.

Μέχρι και ξεχωριστή είσοδο έχει για να μην έρχονται τα παιδάκια σε επαφή με το υπόλοιπο νοσοκομείο.

Δεν περίμενα σχεδόν καθόλου, όλο το προσωπικό ήταν εξαιρετικό και εξυπηρετικότατο.

Αφού από μόνοι τους (μιας και πήραν που πήραν αίμα του παιδιού ) έλεγξαν εκτός τα ορμονικά,ίκτερο, σίδηρο, οστικούς δείκτες, βιταμίνη D....και άλλα.

Στο μήνα επάνω με πήραν εκείνοι τηλέφωνο για επανέλεγχο ( για σιγουριά)

Τι να πω...ούτε σε ιδιωτικό τέτοιο ενδιαφέρον και τέτοια εξυπηρέτηση.....

Όλα αυτά σας τα λέω για να τα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Αχρείαστα να είναι όλα, αλλά καλό είναι να ξέρετε ότι εκεί υπάρχει πολύ καλός παιδοενδοκρινολόγος και πολύ καλοί παιδίατροι.

Α! και για την ιστορία η μπεμπού δεν είχε τίποτα...απλά λίγο πιο μεγάλη πρόσθια πηγή.....:P

εμεις ειμασταν λιγο ζωα και την πηγαμε στο ΛΗΤΩ, για πληρη ελεγχο ζητουσαν κοντα 600 ευρω και το θεωρησα παρα πολυ και ετσι καναμε μονο τις βασικες ορμονες. Της πηραν αιμα και μετα συνειδητοποιησαν οτι δεν εφτανε και την τσιμπησαν 3 φορες!!! πλανταξε το κακομοιρο...οι αχρηστες!!!!

Ινάκι γιορτάζει σήμερα ο άντρας σου ?

οοο γεεεες!!!

Inaki να τον χαιρεσαι!!

thanx koριτσακια για τα σχολια για το φορεμα....εχω αρχισει χανω κιλα κ μαζευω κ πολυ το χαιρομαι!!

αλεκα ειδα ενα ασπρο που ειχαν ποσταρει καποια κοριτσια κ κοιταξα τον καταλογο κ αυτο μ αρεσε

αρινα για το κιλο δεν σχολιαζω

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...