Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο δικος μου γεννηθηκε Παπαγιαννοπουλος, ευτυχως εβγαλε τωρα τα καινουρια και ειναι κουκλος (αχχχχ)

Ναι το μωράκι μου !!! τον είδα στις τελευταίες φωτό...κουκλάκι σκέτο !!!!

Είχαμε παρέα Ινάκι+ Μητσινάκι και περάσαμε ζάχαρη!!!

Α! πουλάκια μουυυυυ...γ'αυτό εξαφανιστήκατε ;)

Μπράβο κοριτσάκια μου γλυκά !

Ινάκι ευχαριστώ για την απάντηση για το ρυζάλευρο!!! Καμία δευτερομανούλα δεν μου είπε...κλαψ...

Άλλη παραπονιάρα μας βρήκε !:shock::P

γεια και απο μενα. τι κανετε?

να κανω μια ερωτηση που ισως ειναι χαζη απλα δεν ξερω και εχω πολλαααα χρονια να παω σε βαφιση. ειναι υποχρεωτικο να εχεις κλοουν ή καποιον ηρωα για τα παιδκια? αλλιως βαριουνται πολυ? και ποση ωρα τον εχεις? και ειναι για να κραταει τα παιδακια απασχολημενα?

Φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό,

απλά εάν έχεις αρκετά μικρά παιδάκια και κυρίως εάν έχεις το οικονομικό περιθώριο, είναι μεγάλη ευκολία για τους γονείς των παιδιών να περάσουν κάποιες ώρες πιο χαλαρά.

Koρίτσια να΄μαι και εγώ.

Τελικά την εξέταση ούρων το μπεμπάκι μου δεν τη γλύτωσε.Η μπέμπα έκανε από το πρωί εμετούς και φύγαμε άρον άρον για το ΙΑΣΩ. Τώρα γυρίσαμε και την πήρε ο υπνοσ να δούμε τι θα δείξει και η καλλιέργεια.

Δεν έχω προλάβει να σάς διαβάσω για να σάς κάνω κάποιο σχόλιο.....

Υ.Γ Πήρα ένα κιλό....

γεια και απο μενα. τι κανετε?

να κανω μια ερωτηση που ισως ειναι χαζη απλα δεν ξερω και εχω πολλαααα χρονια να παω σε βαφιση. ειναι υποχρεωτικο να εχεις κλοουν ή καποιον ηρωα για τα παιδκια? αλλιως βαριουνται πολυ? και ποση ωρα τον εχεις? και ειναι για να κραταει τα παιδακια απασχολημενα?

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!!!!!!

Angie και εγώ δεν σκέφτομαι να βάλω κλόουν γιατί ο χώρος που θα κάνουμε το τραπέζι έχει κάτι σαν παιδότοπο και έτσι θα απασχοληθούν τα παιδιά.

Εγώ από την άλλη σκέφτομαι να φτιάξω για την βάπτιση ένα τραπέζι με γλειφιτζούρια, ζαχαρωτά και άλλα τέτοια γλυκίσματα και ίσως ένα βιβλίο ευχών. Πώς σας φαίνεται; Λέτε να με παρεξηγήσουν εδώ στην επαρχία; Γιατί μερικοί έχουν και λίγο παλιομοδίτικα μυαλά......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια να΄μαι και εγώ.

Τελικά την εξέταση ούρων το μπεμπάκι μου δεν τη γλύτωσε.Η μπέμπα έκανε από το πρωί εμετούς και φύγαμε άρον άρον για το ΙΑΣΩ. Τώρα γυρίσαμε και την πήρε ο υπνοσ να δούμε τι θα δείξει και η καλλιέργεια.

Υ.Γ Πήρα ένα κιλό....

Περαστικούλια!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

ΦΑΜ τώρα διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα..... Και όμως έχω νεύρα αλλά προσπαθώ να τα καλμάρω, δεν μου φταίει και το παιδί σε τίποτα. Μάλλον τα δοντάκια της είναι γιατί μόλις της έβαλα φαρμακάκι μετά από λίγο γελούσε και πάλι :D:D:D!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Geia sas!

Vlepw to club twn mamadwn pou 8eloun na pane gia 3 anevainei sunexws!

Δηλαδή εσείς οι υπόλοιπες είχατε και το επιθυμητό αποτέλεσμα???

Αχ θα σκάσω.....!!

Ase doraki, einai ena apo ta advantages twn 30+ ..

kοριτσακια σας αρεσει αυτο το φορεμα???? http://www.facebook.com/www.ZetaMakrypoulia.gr#!/photo.php?pid=3272367&id=42152018639&fbid=254268508639 Μ αρεσε πολυ...βεβαια στη Ζετα μια χαρα δειχνει...σε μενα δεν ξερω!

Super kai ai8erio! Koukla 8a'sai!

Κορίτσια άσχετο....θέλω μέρες να σας ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω...

Τα μωρά σας καραφλιάζουν, τους πέφτουν τα μαλλάκια της κοιλιάς ???

Η μπεμπού από νεογέννητο είχε πολύ μαλλάκι, από πίσω έκανε και ουρίτσα και τώρα είναι σαν κοντοκουρεμένος φαντάρος που του τα έχουν πάρει με την ψιλή.

Από μπεμπούλα κοντεύει να γίνει μπέμπαρος !!!!!

Oh yeah! Apo thn aristerh meria eidika den mas exei meinei trixa!

Koρίτσια να΄μαι και εγώ.

Υ.Γ Πήρα ένα κιλό....

Perastikoulia sas! Gia to kilo den to sxoliazw...

Smoots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Θέλω άλλα 9 κιλά , σιγά σιγά μέχρι να αποφασίσετε το που θα συναντηθούμε και πότε θα τα έχω πάρει εγώ..............χα χα χα

ΦαμΜπράβο μέχρι εδώ έλαμψε ο ουρανός.

Αννια και εμένα η μπέμπα από ημερών κοιμάται μπρούμυτα.

mamageorτο φόρεμα είναι τέλειο

Διαφημίσεις

mamageor ευχαριστώ!

Arina περαστικά στην μπεμπούλα σου!! Στο ΙΑΣΩ Παίδων πήγες??? Γιατί κι εμείς εκεί είχαμε πάει (για καλλιέργεια και γενική ούρων κιόλας) και δεν έμεινα ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημένη...άσε που πληρώσαμε τα μαλλιοκέφαλά μας!!!! Και τελικά κανείς από εκεί μέσα δεν ήξερε να μας διαβάσει τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!! Όσο γιατο κιλό, τί να μας κάνει...Πάρε 20 να χαρούμε!!!!:P:p:p

Νατασούλα πολύ ωραίο τα τραπέζι, το μόνο να μην το φτάνουν τα παιδάκια και το κάνουν ρημαδιό!!! Όσο για το τί θα πουν...ξέρεις πολύ καλά ότι θα πουν ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ, οπότε κάνε το κομμάτι σου, φόρα κι ένα ματόχαντρο σε εσένα και την μπεμπούλα και άσε τις κότες να λυσσάξουνε!!!!!!

Η Μαρίνα που είναι, οεο????

Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου..Την έχεις και κοντά σου να υποθέσω???

Γιατί εμείς μπορεί να μένουμε στην ίδια πόλη αλλά υπάρχει μια αρκετά καλή απόσταση!!!Όχι ότι έχουμε πρόβλημα αλλά λέμε τώρα...!!!

Και η μανούλα σου τόση ταλαιπωρία η καημένη αλλά τι παιδιά έβγαλε εεεεε!@!@!Καμάρια!!!

ναι είναι στα 100 μ το σπίτι της αλλά δεν ερχεται καθόλου περιμένει να της πάμε εμεις το παιδι, γενικά δεν την έχω στα πόδια μου αλλά επειδη ειναι μαζι στη δουλεια ο αντρας μου κάθε μέρα θα βάλει σπιουνιές π.χ προχθες με πήρε τηλ και επειδη έκλαιγε το μωρο δεν της το σηκωσα και δεν ξαναπήρε αλλα πήρε στον αντρα μου και του ειπε..... παιρνω εδω και 3 μερες την Κατερινα και δεν το σηκώνει τι έχει μαζι μου? εν τω μεταξυ έλεγε ψεματα... και τις περισσοτερες φορές λέει αλλά ευτυχως την ξερει κ ο άντρας μου και δεν της δίνει σημασία

οσο για τη μαμά μου δεν ετυχε πετυχε με τετοια παιδια-βιολια :lol::lol:

και το πιο παχια ξεχασες..χαχαχα :D:D ωραιο δεν ειναι??? με χαλαει λιγο που ειναι τοσο μακρυ..επειδη ειμαι πολυ ψηλη νομιζω δεν μου πανε....θα περασω να το δοκιμασω κι ας ελπισουμε να μην εχει 1000 E :P

θα είναι τέλειο ειμαι σίγουρη, πανεμορφο ειναι!

ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ..ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 54..ΕΣΕΝΑ?

η πεθερα είναι 45αρα αλλά με συμπεριφορά 15αρας

ΑΧ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙς ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΚΡΥ ΦΟΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΜΠΟΣ 1,68Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΚΟΥΝΙ ΝΑ ΠΑΩ 1,75 ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ..ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΟΝΤΟ..

καλέ η κουνιαΔΑ μου ειναι το πολύ 1.5 μετρο χωρις υπερβολές κ φοράει

όλο μακρυα φορεματα κ ειναι ομορφο δεν φαινεται ασχημο

Κορίτσια άσχετο....θέλω μέρες να σας ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω...

Τα μωρά σας καραφλιάζουν, τους πέφτουν τα μαλλάκια της κοιλιάς ???

Η μπεμπού από νεογέννητο είχε πολύ μαλλάκι, από πίσω έκανε και ουρίτσα και τώρα είναι σαν κοντοκουρεμένος φαντάρος που του τα έχουν πάρει με την ψιλή.

Από μπεμπούλα κοντεύει να γίνει μπέμπαρος !!!!!

εκει που ακουμπαει οταν ειναι ξαπλωμενη καραφλιαζει

και ο μικρούλης μου το ίδιο! αλλά στη μπροστινη μερια εβγαλε νομίζω τα καινουρια κ του τα ψιλοσηκώνω με τα μωρομαντηλα το γαλακτωμα τα κραταει!!!

Τη θήλαζα μπας και κοιμηθούμε λίγο αλλά τζίφος...Είδα τους γάμους στο Κολοκοτρωνίτσι...

mamageor το φόρεμα είναι υπέροχο!!!Και επίσης,η Ζέτα δεν έχει κάνει 2 παιδιά....οπότε και 1 κιλό παραπάνω να είσαι,δε χάθηκε ο κόσμος!!

sofou μου εμείς τηλεόραση έχουμε στην κρεβατοκάμαρα και σε ένα σαν play room οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να τη θηλάσω εκεί ε?Δηλαδή αν τη θηλάσω καθιστή στο κρεβάτι δεν πιάνει εεε??

Για την καράφλα που λέτε,της δικιάς μου της έχουν πέσει λίγο από την αριστερή πλευρά αλλά δεν το καταλαβαίνω,μιας και από τις δυο πλευρές ξαπλώνει το ίδιο..Πάντως από πίσω φαίνεται μια μικρή κοτσιδούλα και της πήρα κοκκαλάκια από το jumbo να της κάνω τσουλουφάκι επάνω στο κεφάλι της!!

Τώρα από χτες μου έχει αρχίσει ένα άλλο:όπως κάνουμε τα χείλια για να στείλουμε φιλάκι,βάζει και τη γλώσσα ανάμεσα και κάνει ένα τρομερό πλατς πλουτς και γελάω πολύ!!Ε με τόσα φιλιά που της δίνω και της στέλνω κάθε μέρα το έμαθε το παιδί!!!Επίσης,της λέω "άκου" και μου απαντάει "ααααααακουουουουουουου" και γελάει!

Αχχχχχχχχχχ

γλυ΄καααααααααααααα!!

Koρίτσια να΄μαι και εγώ.

Υ.Γ Πήρα ένα κιλό....

ωραια αντε να πάρεις ακόμα 7-8 μπας ικ σε δουμε με άλλο μάτι :lol::lol::lol::tongue::tongue:

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!!!!!!

Angie και εγώ δεν σκέφτομαι να βάλω κλόουν γιατί ο χώρος που θα κάνουμε το τραπέζι έχει κάτι σαν παιδότοπο και έτσι θα απασχοληθούν τα παιδιά.

Εγώ από την άλλη σκέφτομαι να φτιάξω για την βάπτιση ένα τραπέζι με γλειφιτζούρια, ζαχαρωτά και άλλα τέτοια γλυκίσματα και ίσως ένα βιβλίο ευχών. Πώς σας φαίνεται; Λέτε να με παρεξηγήσουν εδώ στην επαρχία; Γιατί μερικοί έχουν και λίγο παλιομοδίτικα μυαλά......

καλέ και εγώ επαρχια είμαι! πιο επαρχια δεν γινεται αλλά μου αρεσουν αυτα ισα ισα θα εισαι κ πρωτοπόρος!

mamageor ευχαριστώ!

Arina περαστικά στην μπεμπούλα σου!! Στο ΙΑΣΩ Παίδων πήγες??? Γιατί κι εμείς εκεί είχαμε πάει (για καλλιέργεια και γενική ούρων κιόλας) και δεν έμεινα ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημένη...άσε που πληρώσαμε τα μαλλιοκέφαλά μας!!!! Και τελικά κανείς από εκεί μέσα δεν ήξερε να μας διαβάσει τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!! Όσο γιατο κιλό, τί να μας κάνει...Πάρε 20 να χαρούμε!!!!:P:p:p

Νατασούλα πολύ ωραίο τα τραπέζι, το μόνο να μην το φτάνουν τα παιδάκια και το κάνουν ρημαδιό!!! Όσο για το τί θα πουν...ξέρεις πολύ καλά ότι θα πουν ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ, οπότε κάνε το κομμάτι σου, φόρα κι ένα ματόχαντρο σε εσένα και την μπεμπούλα και άσε τις κότες να λυσσάξουνε!!!!!!

Η Μαρίνα που είναι, οεο????

ναι εκεί και το έχω μετανοιώσει απίστευτα ένα αχούρι είναι για να μην πω καμία αλλη κουβέντα,αλλά τι να κάνω που το μικροβιολογικό τησ γειτονιάς μου ήταν κλειστό εκείνη την ώρα

Αν έπρεπε να δώσουμε βραβείο χειρότερης πεθεράς θα είχαμε δίλλημα (αλήθεια έτσι γράφεται????).......Ποιά είναι χειρότερη???? Της Άννιας ή της Κατερίνας??????

:lol::lol::lol: θα έλεγα να το μοιραστουν αλλά είναι τόσο εγωιστρια η δικια μου που δεν νομιζω να της αρεσε η ιδεα να μοιραστει το τροπαιο :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...