Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η πρωτη μας κοτσιδα ηταν αυτη http://www.facebook.com/photo.php?pid=3272367&id=42152018639&fbid=254268508639#!/photo.php?pid=30052602&id=1021113990&fbid=1013518611168 και οπως βλεπω ειναι 16 μηνων!!! εχουμε μελλον λοιπον!

Τώρα μάλιστα ! ξαναέγινε κοριτσάκι !!!!!!!!!

16 μήνών ???

Ε ρε κάτι καραφλογλέντια που θα ρίξουμε !!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σαααααααααααααααααααααααααααααααας!!!!!!!!!!!!

Είχαμε παρέα Ινάκι+ Μητσινάκι και περάσαμε ζάχαρη!!!

Γεια σου Άννια γλυκιά παραπονιάρα!!!!

Σοφάκι έγραψες με τα ΜΥΓΔΑΛΑ!!! Και συγχαρητήρια για τα -2κιλά!!! Και καλά κατάλαβες...8μιση μήνες είχαμε....

Μελινάκι και η δική σου προσφορά αν κερδίσεις το τζόκερ είναι πολύ καλή!!! Αχ μακάρι να κερδίσεις εσύ ή η Μαρία!!!

Ελινα να είναι καλά ο μπουνίτσας να σας δίνει κουράγιο, και σ εσένα και στη γιαγιά του...

mamageor το φόρεμα πάνω σου θα είναι εκπληκτικό!!! Όσο για το μαλλιοτράβηγμα...κι εμένα με βλέπω με καούκα στην βάφτιση!!!!!

Σοφού-συμπεθερού κι ο γαμπρούλης σου έχει μια μεγάλη ροζ μπιφτέκα από πίσω από το κεφάλι, ακριβώς εκεί που βρίσκει η κεφάλα στο σφηνάκι!!!! Αλήθεια, πότε θα ξαναβγούν ΑΡΑΓΕΣ???

Δήμητρα ευχαριστώ για την απάντηση για την κρέμα και να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!!

τωρα είδα στο δεις τη φαμουλα να παραπονιέται οτι νυστάζει......... εεεεεε ρε τι σου κάνουν τα βραδινά παιχνιδάκια!!!! είπα να μην το αναφέρω κ σε εκθέσω χαχαχα

Χαχα!! Κατερινάκι χθες νύσταζα από την προχθεσινή κρασοκατάνυξη!!!

Ινάκι ευχαριστώ για την απάντηση για το ρυζάλευρο!!! Καμία δευτερομανούλα δεν μου είπε...κλαψ...

ειχαμε ερθει μονεβασια και μενα στο κτημα ακρα μωρεα οταν ηταν η μεγαλη μου 5 μηνων...σου χω πει το σκυλομετανοιωσαμε αλλα πολυ μ αρεσε η Μονεβασια..ποσα χρονια ειστε εκει βρε?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ααααα τωρα θυμηθηκα....εμενα μου ειχε πει η παιδιατρος και ειχα παρει ρυζαλευρο-βανιλια...κρεμα βανιλια καπως ετσι και οχι το σκετο ρυζαλευρο...να μ αυτην ξεκινησα http://www.jotis.gr/products_details.asp?p=1&id=12&cat=14 και φτιαχνετε με νερο!!! το σκετο ρυζαλευρο φτιαχνετε με γαλα νομιζω

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ειχαμε ερθει μονεβασια και μενα στο κτημα ακρα μωρεα οταν ηταν η μεγαλη μου 5 μηνων...σου χω πει το σκυλομετανοιωσαμε αλλα πολυ μ αρεσε η Μονεβασια..ποσα χρονια ειστε εκει βρε?

Τον Ιούλιο θα κλείσουμε τα τέσσερα.

Δε μπορώ να πω ...καλά είναι...απλά ώρες ώρες παραέχει ηρεμία.

Διαφημίσεις

αχχχχχ!!! κ εγω θα ηθελα τριτο παιδι αλλα οχι τωρα....??

αχχχ στα 'λεγα, δεν στα'λεγα????:P

kοριτσακια σας αρεσει αυτο το φορεμα???? http://www.facebook.com/www.ZetaMakrypoulia.gr#!/photo.php?pid=3272367&id=42152018639&fbid=254268508639 Μ αρεσε πολυ...βεβαια στη Ζετα μια χαρα δειχνει...σε μενα δεν ξερω!

ωραιο...και εχει και αλλα ωραια. Θα ειδες αυτα που εδειξε η Γωγουλα ε?

Αλέκαααααα τί λες εσύ ????

τα δοντακια μπορει να φουσκωσουν και να μη βγαινουν και μηνες...γενικα πρωτα βγαινουν τα μπροστινα κατω, σπανια βγαινουν πρωτα αλλα.

Ο δικος μου εδω και ενα μηνα , αν βαλεις δαχτυλο στο στοματακι, πιανεις μυτες σχεδον απο όλα...αλλα δοντι ακομη δεν εχει σκασει

:(:( αμα ειχα το επιθυμητο δεν θα το εκοβα :tongue:

!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια άσχετο....θέλω μέρες να σας ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω...

Τα μωρά σας καραφλιάζουν, τους πέφτουν τα μαλλάκια της κοιλιάς ???

Η μπεμπού από νεογέννητο είχε πολύ μαλλάκι, από πίσω έκανε και ουρίτσα και τώρα είναι σαν κοντοκουρεμένος φαντάρος που του τα έχουν πάρει με την ψιλή.

Από μπεμπούλα κοντεύει να γίνει μπέμπαρος !!!!!

ο δικος μου γεννηθηκε Παπαγιαννοπουλος, ευτυχως εβγαλε τωρα τα καινουρια και ειναι κουκλος (αχχχχ)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τη θήλαζα μπας και κοιμηθούμε λίγο αλλά τζίφος...Είδα τους γάμους στο Κολοκοτρωνίτσι...

mamageor το φόρεμα είναι υπέροχο!!!Και επίσης,η Ζέτα δεν έχει κάνει 2 παιδιά....οπότε και 1 κιλό παραπάνω να είσαι,δε χάθηκε ο κόσμος!!

sofou μου εμείς τηλεόραση έχουμε στην κρεβατοκάμαρα και σε ένα σαν play room οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να τη θηλάσω εκεί ε?Δηλαδή αν τη θηλάσω καθιστή στο κρεβάτι δεν πιάνει εεε??

Για την καράφλα που λέτε,της δικιάς μου της έχουν πέσει λίγο από την αριστερή πλευρά αλλά δεν το καταλαβαίνω,μιας και από τις δυο πλευρές ξαπλώνει το ίδιο..Πάντως από πίσω φαίνεται μια μικρή κοτσιδούλα και της πήρα κοκκαλάκια από το jumbo να της κάνω τσουλουφάκι επάνω στο κεφάλι της!!

Τώρα από χτες μου έχει αρχίσει ένα άλλο:όπως κάνουμε τα χείλια για να στείλουμε φιλάκι,βάζει και τη γλώσσα ανάμεσα και κάνει ένα τρομερό πλατς πλουτς και γελάω πολύ!!Ε με τόσα φιλιά που της δίνω και της στέλνω κάθε μέρα το έμαθε το παιδί!!!Επίσης,της λέω "άκου" και μου απαντάει "ααααααακουουουουουουου" και γελάει!

Αχχχχχχχχχχ

oCxsp2.png

γεια και απο μενα. τι κανετε?

να κανω μια ερωτηση που ισως ειναι χαζη απλα δεν ξερω και εχω πολλαααα χρονια να παω σε βαφιση. ειναι υποχρεωτικο να εχεις κλοουν ή καποιον ηρωα για τα παιδκια? αλλιως βαριουνται πολυ? και ποση ωρα τον εχεις? και ειναι για να κραταει τα παιδακια απασχολημενα?

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΕΙ 5ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ..ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΣ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΤΑΝΙ ΝΤΕΒΙΤΟ..:lol::evil::evil:ΑΝΤΖΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΧΑΧΑ

:-D

kοριτσακια σας αρεσει αυτο το φορεμα???? http://www.facebook.com/www.ZetaMakrypoulia.gr#!/photo.php?pid=3272367&id=42152018639&fbid=254268508639 Μ αρεσε πολυ...βεβαια στη Ζετα μια χαρα δειχνει...σε μενα δεν ξερω!

μιλάνε οι χηρες, μιλανε και οι παντρεμενες!!!:tongue::tongue::tongue:

Σε σένα απλά.....δε θα σέρνεται....;););)

:-D:grin::-D:grin:

ο δικος μου οταν γεννηθηκε ηταν σαν σαμουραι, γυρω γυρω μαλλια και πανω κατι ψιλα... τωρα ειναι ομοιομορφα και επειδη κοιμαται μπρουμυτα δεν εχουμε απωλειες:-)

12000 μην????????? μπραβο μας!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...