Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kοριτσακια σας αρεσει αυτο το φορεμα???? http://www.facebook.com/www.ZetaMakrypoulia.gr#!/photo.php?pid=3272367&id=42152018639&fbid=254268508639

Πολύ φωτεινό, πολύ καλοκαιρινό, είμαι σίγουρη ότι θα σου πηγαίνει !!!!

Μ αρεσε πολυ...βεβαια στη Ζετα μια χαρα δειχνει...σε μενα δεν ξερω!

Σε σένα απλά.....δε θα σέρνεται....;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kοριτσακια σας αρεσει αυτο το φορεμα???? http://www.facebook.com/www.ZetaMakrypoulia.gr#!/photo.php?pid=3272367&id=42152018639&fbid=254268508639 Μ αρεσε πολυ...βεβαια στη Ζετα μια χαρα δειχνει...σε μενα δεν ξερω!

κουκλα θα εισαι μαρακι!!!!! πολυ ωραιο!!!

Λες να είναι δοντάκι και να μας τα βάλει τα γυαλιά η μικρούλα ?????

Δεν γνωρίζω κάτι για να σε βοηθήσω....

Αλέκαααααα τί λες εσύ ????

ειναι σε περιεργο σημειο... κανονικα βγαζουν πρωτα τα μπροστινα τα κατω...

baJfp2.png

εισαι πιο ψηλη και πολυ και πιο ομορφη απο την ζετα!

θα εισαι θεα!!!!!!!

και το πιο παχια ξεχασες..χαχαχα :D:D ωραιο δεν ειναι??? με χαλαει λιγο που ειναι τοσο μακρυ..επειδη ειμαι πολυ ψηλη νομιζω δεν μου πανε....θα περασω να το δοκιμασω κι ας ελπισουμε να μην εχει 1000 E :P

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ΑΧ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙς ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΚΡΥ ΦΟΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΜΠΟΣ 1,68Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΚΟΥΝΙ ΝΑ ΠΑΩ 1,75 ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ..ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΟΝΤΟ..

:-D

Διαφημίσεις

Α! Doraki ξέχασα,

όταν τη θηλάζεις να είσαι καθιστή και όχι ξαπλωμένη δίπλα της στο κρεβάτι.

Εγώ τη θηλάζω πάντα στον καναπέ του σαλονιού και βλέπω τηλεόραση ή μιλάω μαζί σας από το λαπτοπ.

Αυτά .

ΦΑΜ με γαλα γινεται το ρυζαλευρο οντως

Δημητρα χαρουμενα μηνογεννεθλια!!!

ΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ANTE επεσε κ το τελευταιο καστρο!!!

βρε ας κερδισω εγω κ σας δινω κ παραπανω....εγω παλι 1η φορα παιζω.....δεν εχω ιδεα ποτε κληρωνει....πιστευω να μ ενημερωσουν αν κερδισω!

ενημερωνουν κι ολας;;; σε παιρνουν τηλεφωνο δηλαδη;;:tongue:

καλα καμια να μην με χαιρετησει μα καμιααααααααααααααααααααα??παω στην γωνια μου να κλαψω..σνιφ σνιφ..

χαχα, αμα δεν παραπονεθεις δεν παει καλα η μερα!!

εχει βαρυνει πολυ τον περιμενουμε ακομη,τωρα μιλαγα με τη μαμα μου,ο Θεος να την παρηγορησει καθοταν και εβγαζε τα ρουχα που θα τον ντυσει και εφτιαχνε κ την φωτογραφια του...εκλαιγε η καημενη...ασε με πηρε απο κατω ο Θεος να μας βοηθησει...:(:(:(η φωτο που θα του βαλει ειναι απο το γαμο μου...ξερεις η μαμα μου τον γνωριζει απο την τριτη δημοτικου τον μπαμπα μου,μαζι μεγαλωσαν στην ιδια γειτονια και πηγαιναν μαζι σχολειο...μια ολοκληρη ζωη 41 χρονια μαζι σαν συζυγοι...

αχ βρε Ελινα....:(

Δηλαδή εσείς οι υπόλοιπες είχατε και το επιθυμητό αποτέλεσμα???

Αχ θα σκάσω.....!!

:(:( αμα ειχα το επιθυμητο δεν θα το εκοβα :tongue:

Μαρια το φορεμα ειναι τελειο!!!!

Κορίτσια άσχετο....θέλω μέρες να σας ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω...

Τα μωρά σας καραφλιάζουν, τους πέφτουν τα μαλλάκια της κοιλιάς ???

Η μπεμπού από νεογέννητο είχε πολύ μαλλάκι, από πίσω έκανε και ουρίτσα και τώρα είναι σαν κοντοκουρεμένος φαντάρος που του τα έχουν πάρει με την ψιλή.

Από μπεμπούλα κοντεύει να γίνει μπέμπαρος !!!!!

Διαφημίσεις

ασε δραμα το μαλλι...στην κορη μου ειχα λυσσαξει ποτε θα βγαλει μαλλια....ε κοιτα εμενα στους 8-9 μηνες εκανε μια μικρη φραντζουλα....γυρω στο16-17 μηνων καναμε 1η φορα κοτσιδα....αλλα εμενα δεν ειχε τοσα πολλα μαλλια οταν γεννηθηκε

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...