Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφηστε κοριτσια αυτες οι πεθερες ειναι #@$#@$%$#@% κατερινακι να της γνωρισουμε να βγουνε καμια βολτα μαζι να της ριξουμε απο να γκρεμο να φανει σαν ατυχημα που λεει και η δημητρα...:wink:

:-D

Κι άν σου κάτσει ?????.....σου άλλάζει τη ζωή !!!!!!

αν της κάτσει θα την κάνει μακριά από την πεθερά της!!!! καλά τα λέω άννια??? μη σου πω να γυρισετε βόλο και να κανετε εκει δικη σας επιχειρηση!!! (αν θελετε, φυσικά, να ξαναδουλέψετε με τόσα λεφτά που θα κερδίσετε!):-D:-D:-D:-D

Σε ευχαριστώ Κατερινάκι μου.....Καλέ μην τηνν πνίξεις......κάντο να φανεί σαν ατύχημα...:tongue::tongue:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Καλόοοοοοοοοοοοοο!!!! αλλά η δικιά μου είναι άλλο πράγμα... ευτυχώς...

Μαράκι, εγώ λέω, αν κερδίσουμε (γιατί κι εγώ έπαιξα...) να φερουμε τις νότιες Θεσσαλονίκη μεριά για καμιά εβδομάδα με τα σπα και τις χαλαρουίτες μας, να περάσουμε μούρλια!!!:-D:-D:-D

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλέ μην βαράτε!!!!:D:D:DΤίποτα δεν του δίνω(αλήθεια!!:P:p)Δεν ξέρω αν είστε αυτής της άποψης:Εγώ 2 μηνών τον πήρα στο κρεβάτι μου γιατί του έφευγε συνέχει η πιπίλα και με σήκωνε κάθε 5 λεπτά.Αφού είδα&απόειδα τον πήρα μαζί μου και......θαύμα!!Ούτε πιπίλα ήθελε ούτε τίποτα!Ανοίγει τα ματάκια με βλέπει δίπλα και ξανακοιμάται.Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να κοιμάται μαζί μου....Η παιδίατρος δεν μου είπε κάτι αρνητικό

κακο δεν ειναι αλλα δεν θα ξεκολλαει μετα..

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΑΣΤΡΑΨΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

!

:lol::lol::lol::lol:...αντε βρε..... και στο καμα σουτρα!

καλα καμια να μην με χαιρετησει μα καμιααααααααααααααααααααα??παω στην γωνια μου να κλαψω..σνιφ σνιφ..

ε αλιμονο...περιεργο θα ηταν να ΜΗΝ παραπονιοσουν :tongue:

στασου κοριτσι!!!!!!!!!!!!!μυγδαλα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Aleca perastika vre! Ti akrovatika ekanes kale kai piasthkes etsi? e?

..

το Καμα Σουτρα το τελειωσα....τωρα εχω αρχισει κατι αεροπλανικα εξ' αφρικης...Τι να κανω μαρη?? Πηγα να κανω μπανιο τον Αγγελο και μου εβγαλε την ψυχη...

εχει βαρυνει πολυ τον περιμενουμε ακομη,τωρα μιλαγα με τη μαμα μου,ο Θεος να την παρηγορησει καθοταν και εβγαζε τα ρουχα που θα τον ντυσει και εφτιαχνε κ την φωτογραφια του...εκλαιγε η καημενη...ασε με πηρε απο κατω ο Θεος να μας βοηθησει...:(:(:(η φωτο που θα του βαλει ειναι απο το γαμο μου...ξερεις η μαμα μου τον γνωριζει απο την τριτη δημοτικου τον μπαμπα μου,μαζι μεγαλωσαν στην ιδια γειτονια και πηγαιναν μαζι σχολειο...μια ολοκληρη ζωη 41 χρονια μαζι σαν συζυγοι...

λυπαμει ειλικρινα....

Δηλαδή εσείς οι υπόλοιπες είχατε και το επιθυμητό αποτέλεσμα???

Αχ θα σκάσω.....!!

ειναι τα καλα της ηλικιας μας αυτα!! (σχδεον 34)

Αλεκάκι που γύρναγες και πιάστηκες ε???????

..

ε δεν με ξερεις?...δεν εχω αφησει πασσαρελα για πασαρελα:mrgreen::mrgreen:

εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη ειχα την πεθερα να μου λέει εχεις κακό ιστορικό κ εχεις κακό ιστορικο κ παρόλο που ο γιατρος μου ελεγε να μη δίνω σημασία κ οτι όλα θα πάνε άλά γεννησα με την ψυχη στο στομα!

αχ τι καλοψυχη η πεθερα σου...τυφλα να εχει ο εχθρος...Η καυμενη η μαμα σου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σε ευχαριστώ Κατερινάκι μου.....Καλέ μην τηνν πνίξεις......κάντο να φανεί σαν ατύχημα...:tongue::tongue:

xaxaxaxa ρε συ κακό σκυλί ψοφο δεν εχει χαχαχα :lol:

αφηστε κοριτσια αυτες οι πεθερες ειναι #@$#@$%$#@% κατερινακι να της γνωρισουμε να βγουνε καμια βολτα μαζι να της ριξουμε απο να γκρεμο να φανει σαν ατυχημα που λεει και η δημητρα...:wink:

ευχαρίστως!!!! :lol:

αν της κάτσει θα την κάνει μακριά από την πεθερά της!!!! καλά τα λέω άννια??? μη σου πω να γυρισετε βόλο και να κανετε εκει δικη σας επιχειρηση!!! (αν θελετε, φυσικά, να ξαναδουλέψετε με τόσα λεφτά που θα κερδίσετε!):-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Καλόοοοοοοοοοοοοο!!!! αλλά η δικιά μου είναι άλλο πράγμα... ευτυχώς...

Μαράκι, εγώ λέω, αν κερδίσουμε (γιατί κι εγώ έπαιξα...) να φερουμε τις νότιες Θεσσαλονίκη μεριά για καμιά εβδομάδα με τα σπα και τις χαλαρουίτες μας, να περάσουμε μούρλια!!!:-D:-D:-D

και τις δυτικές να πάρετε στο κ΄ντρο για καμια βδομάδα!!! :tongue::lol:

Διαφημίσεις

τωρα είδα στο δεις τη φαμουλα να παραπονιέται οτι νυστάζει......... εεεεεε ρε τι σου κάνουν τα βραδινά παιχνιδάκια!!!! είπα να μην το αναφέρω κ σε εκθέσω χαχαχα

Μόλις φάγαμε ιμάμ...Ήταν μιαμ!!!

ca_te_rinaki τι κακία η πεθερά σου...Είναι να μη δαγκώσει τη γλώσσα της...

sofou μου κι εμένα έτσι,στις 10-11 το πρωί πάντα κοιμάται στην κούνια με τα ψάρια,το μεσημέρι όχι πάντα...Το βράδυ θα της δοκιμάσω αυτό που μου λες,θα την έχω αγκαλιά να θηλάσει,δε θα την ξαπλώσω στο κρεβάτι και μόλις κοιμηθεί θα τη βάλω στο λίκνο...Ο Θεός βοηθός...

oCxsp2.png

ca_te_rinaki τι κακία η πεθερά σου...Είναι να μη δαγκώσει τη γλώσσα της...

sofou μου κι εμένα έτσι,στις 10-11 το πρωί πάντα κοιμάται στην κούνια με τα ψάρια,το μεσημέρι όχι πάντα...Το βράδυ θα της δοκιμάσω αυτό που μου λες,θα την έχω αγκαλιά να θηλάσει,δε θα την ξαπλώσω στο κρεβάτι και μόλις κοιμηθεί θα τη βάλω στο λίκνο...Ο Θεός βοηθός...

doraki να'ταν μόνο αυτό??? ουυυυυ εχω να πώ ιστορίες θα'χει να παιζει το μεγκα για 10ετιες.... αλλά την αγνοω μεχρι να πάρω αναποδες!!!! κ είναι κ νεα νομίζω οτι οι πεθερές που είναι μεγαλύτερες σε ηλικία είναι πιο κούλ βεβαια δεν εχει σχεση τόσο η ηλικία οσο ο χαρακτήρας!

Διαφημίσεις

Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου..Την έχεις και κοντά σου να υποθέσω???

Γιατί εμείς μπορεί να μένουμε στην ίδια πόλη αλλά υπάρχει μια αρκετά καλή απόσταση!!!Όχι ότι έχουμε πρόβλημα αλλά λέμε τώρα...!!!

Και η μανούλα σου τόση ταλαιπωρία η καημένη αλλά τι παιδιά έβγαλε εεεεε!@!@!Καμάρια!!!

oCxsp2.png

καλεεεεε! λυσαξατε!!!!!!!

εμεις απο εχθες δεν ειχαμε ιντερνετ κ ηρθε σημερα:evil:.... πηγα κ για κατι δουλειες στην αθηνα κ μαζευτικαμε αργα.... η μεγαλη μου εχει τρελη γκρινια αλλα ευτυχως το βραδυ οπως κ να εχει κοιμομαστε πλεον!!!! 10-10.30 μεχρι τις 8-8.30!!!!! το περιεργο ειναι οτι η μικρη μου εχει βγαλει ενα ασπρο μικρο στρογγυλο πανω δεξια οπως την κοιταζω στα ουλα.... το επιασα κ ειναι κατι που εξεχει κ ειναι σκληρο.... ειναι δυνατον να εβγαλε δοντι εκει:confused:???? ειναι στο πλαι , περιπου 4-5 δοντι μεσα....

ελινακι δεν εχω λογια... καλο κουραγιο σε ολους σας... δυσκολες καταστασεις αυτες...

βεβαια δεν εχω καποιον να κραταει 2 παιδια για να παω μετα για δουλεια αλλα το βλεπω απλα σαν λεπτομερεια:D!

αχχχχχ!!! κ εγω θα ηθελα τριτο παιδι αλλα οχι τωρα....

καλα το αμαζον ειναι τελειο!!!!!δευτερα εδωσα παραγγελια,τριτη ηρθε σπιτι!!!!απο αγγλια παρακαλω!!!!

ποσα ειναι τα μεταφορικα βρε σοφακι? γιατι εψαχνα , αλλα σαν στοκος... δεν!!!!!

καλημεραααααα λοιπον επαιξα τζοκερ....αν κερδισω εχετε απο 10.000 η καθεμια σας ετσι για το γουρι!!

ευχαριστουμε!!!!!!!!! αντε καλη επιτυχια!!!! εμεις δεν παιξαμε...

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΑΣΤΡΑΨΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΕΕΕΕΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε κ εις ανωτερα!!!!!

καλα καμια να μην με χαιρετησει μα καμιααααααααααααααααααααα??παω στην γωνια μου να κλαψω..σνιφ σνιφ..

παραπονιαρα μου εσυ!!!!!!!

στασου κοριτσι!!!!!!!!!!!!!μυγδαλα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

:lol::lol::lol::lol:

Βρε λέτε κι εγώ άμα τη βάλω στην κούνια να ησυχάσει???

Αλλά η δικιά μου δεν είναι και τόσο τεράστια που να μη χωράει στο λίκνο,το οποίο σκυλομετάνιωσα που αγόρασα.....

βρε μηπως νοιωθει οτι στριμωχνεται κ ας μην ειναι ετσι...???

Δηλαδή εσείς οι υπόλοιπες είχατε και το επιθυμητό αποτέλεσμα???

Αχ θα σκάσω.....!!

θες απαντηση?????????????????:mrgreen:

ελα βρε.,.. θα το πετυχετε κ εσεις!!!!

Ναι annia μου κλείσαμε τους 5 μήνες!!!!!Σε ευχαριστώ......

να τα εκατοστησετε!!!!!!

κατερινακι ... τι να πω για την πεθερα σου?????

baJfp2.png

kοριτσακια σας αρεσει αυτο το φορεμα???? http://www.facebook.com/www.ZetaMakrypoulia.gr#!/photo.php?pid=3272367&id=42152018639&fbid=254268508639 Μ αρεσε πολυ...βεβαια στη Ζετα μια χαρα δειχνει...σε μενα δεν ξερω!

εισαι πιο ψηλη και πολυ και πιο ομορφη απο την ζετα!

θα εισαι θεα!!!!!!!

Ε! ρε γλέντια !!!!

Γειά σου βρε Πατσούρου με τα ποιηματάκια σου :P:p:p

Κράτα γερά και μη τσακίσεις !!!!!

το περιεργο ειναι οτι η μικρη μου εχει βγαλει ενα ασπρο μικρο στρογγυλο πανω δεξια οπως την κοιταζω στα ουλα.... το επιασα κ ειναι κατι που εξεχει κ ειναι σκληρο.... ειναι δυνατον να εβγαλε δοντι εκει:confused:???? ειναι στο πλαι , περιπου 4-5 δοντι μεσα....

Λες να είναι δοντάκι και να μας τα βάλει τα γυαλιά η μικρούλα ?????

Δεν γνωρίζω κάτι για να σε βοηθήσω....

Αλέκαααααα τί λες εσύ ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...