Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν είναι τόσο τούμπανο όσο ήταν.......

Υγρά πίνω, αλλά μόνο υγρά! Δεν έχω όρεξη για φαγητό και έτσι τρώω με το ζόρι μόνο μεσημεριανό. Ίσως γι'αυτό να έχει μειωθεί......

Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια τώρα πια δεν είναι τόσο πρησμένο όσο πριν αλλά γάλα υπάρχει και μπόλικο. Εσύ όμως κοριτσάκι πρέπει να τρως κανονικότατα 5 γεύματα την ημέρα γιατί θα πέσεις κάτω από εξάντληση...

Πατσούρου πες τα κι εσύ που τα ξέρεις καλύτερα !!!

..την κυριακη επιασα 1,50αλλα που θα μου παει θα μου κατσει..

Κι άν σου κάτσει ?????.....σου άλλάζει τη ζωή !!!!!!

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΑΣΤΡΑΨΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο συμπεθέρα !!!!!!!!!! Γι'αυτό πουλάκι μου εξαφανίστηκες εχθές ??? Προετοιμαζόσουν για τις μεγάλες στιγμές ????

καλα καμια να μην με χαιρετησει μα καμιααααααααααααααααααααα??παω στην γωνια μου να κλαψω..σνιφ σνιφ..

Βρε καλώς το, το παραπονιάρικό μας !!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Ελίνα μου προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να σου στείλω sms,δεν έρχεται με τίποτα....

Ο μπαμπάς σου?????????

εχει βαρυνει πολυ τον περιμενουμε ακομη,τωρα μιλαγα με τη μαμα μου,ο Θεος να την παρηγορησει καθοταν και εβγαζε τα ρουχα που θα τον ντυσει και εφτιαχνε κ την φωτογραφια του...εκλαιγε η καημενη...ασε με πηρε απο κατω ο Θεος να μας βοηθησει...:(:(:(η φωτο που θα του βαλει ειναι απο το γαμο μου...ξερεις η μαμα μου τον γνωριζει απο την τριτη δημοτικου τον μπαμπα μου,μαζι μεγαλωσαν στην ιδια γειτονια και πηγαιναν μαζι σχολειο...μια ολοκληρη ζωη 41 χρονια μαζι σαν συζυγοι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Αχ Σοφάκι γιατί σου κάνει εντύπωση???

Νομίζεις ότι κι εγώ που έκανα τρελίτσες νωρίτερα έχω δει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ πυροτέχνημα????ΌΟΟΟΟΟΟΧΙ ακόμα....Στις 2 Απριλίου έκλεισε χρόνος.....

kαλα μαρη εσυ δεν τα εριξες ??/ τζαμπα σε πανηγυριζαμε???

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Αχ Σοφάκι γιατί σου κάνει εντύπωση???

Νομίζεις ότι κι εγώ που έκανα τρελίτσες νωρίτερα έχω δει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ πυροτέχνημα????ΌΟΟΟΟΟΟΧΙ ακόμα....Στις 2 Απριλίου έκλεισε χρόνος.....

δεν μου εκανε εντυπωση γιατι και εγω σε εναν χρονο 2 φορες ειχα επαφες αλλα ειχα μεινει με την εντυπωση οτι καμια δεν εχει μεινει χωρις.......

μια απο τα ιδια κατερινακι με τα δοντια,σημερα η αυριο θα παρω κρικους οδοντοφυιας(καλα το εγραψα?)απο αυτους που τους βαζεις στο ψυγειο να κρυωσουν.

πήρα εγ΄ω 2 που έχουν κ κάτι σαν μασελάκι κ τους εβαλα στην καταψυξη αλλά δεν του αρεσαν μονο τους κρατουσε του το εβαζα στο στόμα κ τα εγλυφε με τη γλώσσα

Διαφημίσεις

sofou καλά τα λες,πρέπει να τρώμε όσες θηλάζουμε και μάλιστα στο βιβλίο λέει ότι στη φάση ταχείας ανάπτυξης πρέπει να τρώμε και να πίνουμε πολύ για να έχουμε δυνάμεις και να παράγεται γάλα,βέβαια εγώ δε χρειάζομαι παρότρυνση για να φάω,το κάνω από μόνη μου όλο τον καιρό!!!

oCxsp2.png

εχει βαρυνει πολυ τον περιμενουμε ακομη,τωρα μιλαγα με τη μαμα μου,ο Θεος να την παρηγορησει καθοταν και εβγαζε τα ρουχα που θα τον ντυσει και εφτιαχνε κ την φωτογραφια του...εκλαιγε η καημενη...ασε με πηρε απο κατω ο Θεος να μας βοηθησει...:(:(:(η φωτο που θα του βαλει ειναι απο το γαμο μου...ξερεις η μαμα μου τον γνωριζει απο την τριτη δημοτικου τον μπαμπα μου,μαζι μεγαλωσαν στην ιδια γειτονια και πηγαιναν μαζι σχολειο...μια ολοκληρη ζωη 41 χρονια μαζι σαν συζυγοι...

Αχ βρε Ελινάκι μου ....δεν ξέρω τι να πω......

Ax Elina mou, ti pernate..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

sofou καλά τα λες,πρέπει να τρώμε όσες θηλάζουμε και μάλιστα στο βιβλίο λέει ότι στη φάση ταχείας ανάπτυξης πρέπει να τρώμε και να πίνουμε πολύ για να έχουμε δυνάμεις και να παράγεται γάλα,βέβαια εγώ δε χρειάζομαι παρότρυνση για να φάω,το κάνω από μόνη μου όλο τον καιρό!!!

Εγώ τρώω ότι δεν έχω φάει όλα μου τα χρόνια :D:D:D:D ....Μέχρι και γλυκό του κουταλιού....τέτοια λύσσα !!!!!

mamageor επαφές έχουμε αλλά εγώ ακόμα δεεεεεεεν.....ε πώς να το πω πια?μεγάλες κοπέλες είστε!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue: που θα πάει θα γίνει κι αυτό και θα ταρακουνηθεί όλο το όρος Αιγάλεω !!!!!!!!!!

ca_te_rinaki μου δυστυχώς αν και όλα έδειχναν ότι θα γεννήσω φυσιολογικά η μικρή στριμώχτηκε στη λεκάνη μου και ζορίστηκε πολύ,έπεφταν οι παλμοί της και με πήραν επειγόντως για καισαρική... :((

Και το θέμα είναι ότι πέρασα όλα τα στάδια του φυσιολογικού,πόνους,επισκληρίδιο,σπάσιμο νερών...και τελικά έφαγα και ολική αναισθησία....

εγώ είχα 13 ώρες τοκετό αλλά τελικά γεννησα φυσιολογικά κ με παρακολουθούσαν κ εμένα συνεχεια για τους παλμούς του μωρού, στην καισαρική δεν κανουν επισκληρίδιο? γιατι σου κάναν κ ολικη?

ελίνα μου δύσκολες καταστάσεις κ για σενα κ για τη μαμά σου μόνο το μωάκι σου θα σας κάνει να νιωσετε λίγο καλύτερα!

και εγω κοριτσια εδω και 1μηνα που τον εβαλα στο παρκο με κανονικο στρωματακι εχω βρει την υγεια μου στην καλαθουνα μου στριμοχνωταν ο κακομοιρης..κοριτσια και εγω πρεπει να εχω χασει κιλα βεβαια δεν κανω διαιτα αλλα λεω να ξεκινησψ της αλεκας αν δω οτι δεν χανω ευκολα προσπαθω να κανω μικρα και συχνα γευματα..παντως μπηκα σε ενα τζην προ εγκυμοσυνης οποτε κατι ειναι και ασυτο...

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...