Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα σοφακι ωραιο το γλυκακι.........το τσακισε ο αντρας μου κ η γειτονια!!

και οτι θα σε ρωταγα!οποτε να το φτιαξω την κυριακη.ευκολο στην παρασκευη του πρεπει να ειναι.

ζυγιστηκα!ειμαι -2 κιλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας...κι εγω χαλια υπνο οπως παντα...να πω οτι ξυπναγε ανα μιση με μια ωρα...να πω οτι ειμαι κομματια,οτι ποναει το κορμι μου...υπεροχα με δυο λογια...

εμενα παιδια δεν κοιμαται πια στο λικνο παει...ειναι και για 6 μηνων τρομαρα μου...δεν χωραει γιατι απλωνεται και βρισκουν τα χερια του και ετσι ξυπναει.τον εχω μαζι μου παλι στριφογυριζει αλλα δεν ξυπναει εγω ξυπναω για να τον σηκωσω να ξαναηρεμησει...την ημερα το λιγακι που κοιμαται τον εχω στο δωματιο του που ειναι ανετο το κρεβατακι και ειναι μια χαρα.εχω κ την ενδοεπικοινωνια η οποια με εσωσε ακομη κ οταν κουνιεται τον ακουω.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

μπραβοοοοοοοοοο......κι εγω εχασα!!! και σκεφτομαι οτι με τη διαιτα που μ εστειλε η Αλεκα ειναι για να χασεις 15 κιλα....θα εξατμιστω στο τελος....τεσπα αφου εχουμε παρει τον κατηφορο( στα κιλα) μια χαρα μας βρισκω!!!!

ναι πολυ ευκολο....να κοιταξεις να πηξει πρωτα η σοκολατα πριν ριξεις τα μπισκοτα γιατι δεν το ξεκαθαριζει καλα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημερα σας...κι εγω χαλια υπνο οπως παντα...να πω οτι ξυπναγε ανα μιση με μια ωρα...να πω οτι ειμαι κομματια,οτι ποναει το κορμι μου...υπεροχα με δυο λογια...

εμενα παιδια δεν κοιμαται πια στο λικνο παει...ειναι και για 6 μηνων τρομαρα μου...δεν χωραει γιατι απλωνεται και βρισκουν τα χερια του και ετσι ξυπναει.τον εχω μαζι μου παλι στριφογυριζει αλλα δεν ξυπναει εγω ξυπναω για να τον σηκωσω να ξαναηρεμησει...την ημερα το λιγακι που κοιμαται τον εχω στο δωματιο του που ειναι ανετο το κρεβατακι και ειναι μια χαρα.εχω κ την ενδοεπικοινωνια η οποια με εσωσε ακομη κ οταν κουνιεται τον ακουω.

ελινακι ουτε εμενα χωρουσε στο λικνο , βαρουσαν τα χερια του...τρον εβαλα στην κουνια του και ειναι ανετος ο μαγκας!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

μπραβοοοοοοοοοο......κι εγω εχασα!!! και σκεφτομαι οτι με τη διαιτα που μ εστειλε η Αλεκα ειναι για να χασεις 15 κιλα....θα εξατμιστω στο τελος....τεσπα αφου εχουμε παρει τον κατηφορο( στα κιλα) μια χαρα μας βρισκω!!!!

ναι πολυ ευκολο....να κοιταξεις να πηξει πρωτα η σοκολατα πριν ριξεις τα μπισκοτα γιατι δεν το ξεκαθαριζει καλα!

δηλαδη να γινει παχυρευστη η σοκολατα?σαν κρεμα??????

εγω μπορω να την εχω αυτη την διαιτα????

Διαφημίσεις

καλημεεεεεεεερες!!!

εγω πειραζει που δεν ξερω καν αν θα κανω δευτερο;;;

καλημερουδια ομορφες!!!

να κάνεις, μόνο του θα το αφήσεις το μητσακι?

καλημερουδια κουκλες...εχι πιαστει ο σβερκος μου της μοσχαρας και δε μπορω να στριψω καθολου λεμε..

αυτα τα λεει ο αμερικανικος παιδατρικος συλλογος....εκει όμως τα σπιτια ειναι όλα μεζονετες (σκαλια) και υπηρχαν πολλα ατυχηματα. Εγω χρησιμοποιησα, και θα ππαρω και του μικρου.

Λυπαμαι αν σε απογοητευω αλλα θα κανεις....θα δεις...;)

περαστικούλια!

εμείς την πήραμε ήδη, βασικά το περιμενα οτι θα πδει να μην την χρησιμοποιησουμε γιατι είναι πολύ τυπικη γενικά

Καλημέρα μητερούλες !!!!!!!!!!!!!!!

καλημέεεερα

καλημεραααααα λοιπον επαιξα τζοκερ....αν κερδισω εχετε απο 10.000 η καθεμια σας ετσι για το γουρι!!

μακάρι ν'αδειασεις τα ταμεία του οπαπ!!!!:D

Χαχα μάλλον Εβίτα μου!!

Εκείνος έχει άλλα 3 αδέρφια οπότε σου λέει γιατί το παιδί μου να έχει λιγότερα????

Αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω 4 καισαρικές......

doraki γιατί γεννησες με καισαρική?

Καλέ μην βαράτε!!!!:D:D:DΤίποτα δεν του δίνω(αλήθεια!!:P:p)Δεν ξέρω αν είστε αυτής της άποψης:Εγώ 2 μηνών τον πήρα στο κρεβάτι μου γιατί του έφευγε συνέχει η πιπίλα και με σήκωνε κάθε 5 λεπτά.Αφού είδα&απόειδα τον πήρα μαζί μου και......θαύμα!!Ούτε πιπίλα ήθελε ούτε τίποτα!Ανοίγει τα ματάκια με βλέπει δίπλα και ξανακοιμάται.Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να κοιμάται μαζί μου....Η παιδίατρος δεν μου είπε κάτι αρνητικό

και εγω μόλις φύγει ο άντρας μου για δουλεια τον παιρνω στο κρεβατι κ κοιμαται σαν πουλάκι

Δεν είναι τόσο τούμπανο όσο ήταν.

Νατασούλα μου κράτα όσο μπορείς τον θηλασμό. Είναι για το καλό της μπουμπούκας σου. Όσο για το τεστ ΠΑΠ μετά τον θηλασμό, όπως και η περίοδος.

Υγρά πίνω, αλλά μόνο υγρά! Δεν έχω όρεξη για φαγητό και έτσι τρώω με το ζόρι μόνο μεσημεριανό. Ίσως γι'αυτό να έχει μειωθεί.

Ποια μαμά του μικρού; Τι λες; Όσο για το τεστ πριν μείνεις ή έστω όταν έμεινες έγκυος, δεν σου είπε ο γιατρός σου ότι πρέπει να κάνεις;

Κάποια βλέπει Ραδιο Αρβύλα????? Το είδατε το χθεσινο; Με την τσίχλα????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Έλεγα πως θα κάνω μέχρι 2 παιδάκια... άλλα δεν ξέρω... ίσως να πάω και για τρίτο....:rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν είπα.....

και εγω βλεπω ραδιο αρβυλα!!! γιουυυυυυυυριαααααα!! χι χι

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΑΣΤΡΑΨΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

Χαχα!!! Και μόνο που το λες, εύχομαι να κερδίσεις και ας μη μας δώσεις!

ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αντε τωρα που πήρατε φορα σταματημο δεν θα εχετε!!! ποιος σας πιάνει πονηρούλα!!! :tongue:

καλα καμια να μην με χαιρετησει μα καμιααααααααααααααααααααα??παω στην γωνια μου να κλαψω..σνιφ σνιφ..

annia μου γειααααααααα σουυυυυ!!!!! και καλημέεεεεεερααααα :D:D:D

στασου κοριτσι!!!!!!!!!!!!!μυγδαλα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

χααχαχαχαχα

αν κ κάναμε χαλια υπνο εχω πολύ διαθεση, το καημενο μου ειχε ολο γκρινια κ να μην 3ερει τι να κάνει με τα ουλάκια του εκλαιγε με μαυρο δακρυ

Διαφημίσεις

ca_te_rinaki μου δυστυχώς αν και όλα έδειχναν ότι θα γεννήσω φυσιολογικά η μικρή στριμώχτηκε στη λεκάνη μου και ζορίστηκε πολύ,έπεφταν οι παλμοί της και με πήραν επειγόντως για καισαρική... :((

Και το θέμα είναι ότι πέρασα όλα τα στάδια του φυσιολογικού,πόνους,επισκληρίδιο,σπάσιμο νερών...και τελικά έφαγα και ολική αναισθησία....

oCxsp2.png

Αχ Σοφάκι γιατί σου κάνει εντύπωση???

Νομίζεις ότι κι εγώ που έκανα τρελίτσες νωρίτερα έχω δει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ πυροτέχνημα????ΌΟΟΟΟΟΟΧΙ ακόμα....Στις 2 Απριλίου έκλεισε χρόνος.....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...