Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΑΣΤΡΑΨΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο ρε ΦΑΜ!!!! :D

Κι εγώ θέλω............... Αλλά να δω πότε!!!!!!!!!! Πάλι καλά που είδα λίγα βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης :(............

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΦΑΜ συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

Ελενάκι μου κι εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ότι γίνεται αλλά γιατί όταν τη βάζω στο λίκνο ξυπνάει???Αχ τα νεύρα μου θα με πιάσουν,στο Δαφνί θα έρχεστε να με δείτε...

oCxsp2.png

Δημητρούλα και λοιπές που φτάσατε στην πρώτη κρέμα τί δίνετε???

Η παιδίατρος μας είπε ρυζάλευρο αλλά μας άφησε ελέυθερη την μάρκα...Πήραμε λοιπόν ΓΙΩΤΗΣ και λέει πίσω ότι προστίθεται στο ΓΑΛΑ?!?!?!?!

Μα είναι δυνατόν??? Μήπως πήρα λάθος κρέμα???

Με νερό και σκόνη δεν φτιάχνεται??????

Χαχα!!! Και μόνο που το λες, εύχομαι να κερδίσεις και ας μη μας δώσεις!

ΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ANTE επεσε κ το τελευταιο καστρο!!!

βρε ας κερδισω εγω κ σας δινω κ παραπανω....εγω παλι 1η φορα παιζω.....δεν εχω ιδεα ποτε κληρωνει....πιστευω να μ ενημερωσουν αν κερδισω!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε ΦΑΜ!!!! :D

Κι εγώ θέλω............... Αλλά να δω πότε!!!!!!!!!! Πάλι καλά που είδα λίγα βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης :(............

μαλλον εχουμε ακομα 1 οχυρο για να πεσει!!! αντε καλε τι περιμενεις???

Ελενα μου η Λουση εννουσε τη μαμα του Παναγιωτακη που εφυγε απο λευχαιμια :(

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Χαχα!!! Και μόνο που το λες, εύχομαι να κερδίσεις και ας μη μας δώσεις!

Bravooooooooooooooo! Kai eis anwtera koritsara!

Elena auto pou les oti to sth8os den einai prhsmeno pia einai apoluta fusiologiko. Twra pleon to gala paragetai otan trwne ta mpemponia mas..Kai na trws kale! Tha repseis! Me ka8e 8hlasmo kaime 130 8ermides..

Doraki pws se niw8w. San sigma teliko xupnaw kai me ena magiko tropo eimai panta sthn akrh tou krevatiou, enw o Markos kai o Orpheas aplwnontai se olo to krevati..Ax! Pantws vazete ta mikrakia sas sto krevataki tous apo ligo ka8e mera. Den xreiazetai na koimh8oun alla siga siga 8a sunh8izoun to xwro kai kapoia stigmh 8a niwsoun asfalh kai 8a koimh8oun kiolas :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

ElenaK κι εμένα το στήθος δεν είναι πάντα τούμπανο όμως η μικρή πάντα βρίσκει και τρώει κανονικά και την ώρα εκείνη κατεβαίνει κι άλλο γάλα,μην απογοητεύεσαι καλέ!!!

Evita μου τη μέρα που τη βάζω κάθεται,γελάει στα παιχνιδάκια που κρέμονται,δεν έχει πρόβλημα,το θέμα το έχει το βράδυ...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε και να μην μου σταματήσει το γαλατάκι μου, γιατί θέλω να τον ταϊσω τον μικρούλη μου όσο περισσότερο μπορώ.

Όσο για το sex... δεν έχω χρόνο!!!! Όταν μπορώ εγώ, κοιμάται ο άντρας μου. Και για να τον ξυπνήσω, δεν παίζει! Δεν ξυπνάει με τίποτα! Λέγαμε να πάμε καμιά εκδρομούλα μέχρι το Ναύπλιο, αλλά τώρα που θηλάζω ούτε κι αυτό παίζει! Κάποια στιγμή....

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΑΣΤΡΑΨΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Λαμπεις, λαμπεις!!!!!

ElenaK κι εμένα το στήθος δεν είναι πάντα τούμπανο όμως η μικρή πάντα βρίσκει και τρώει κανονικά και την ώρα εκείνη κατεβαίνει κι άλλο γάλα,μην απογοητεύεσαι καλέ!!!

Συμφωνω απολυτότατα!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα καμια να μην με χαιρετησει μα καμιααααααααααααααααααααα??παω στην γωνια μου να κλαψω..σνιφ σνιφ..

γεια σου Αννια!!!! εσύ μαρη με χαιρετησες καμια φορα???? και ειμαι και 10 χρονια μεγαλύτερη!!! (μεχρι 30 φτανω, παραπανω σταματαει το κοντερ...:-D) κανενα σεβας πια!!! τσ τσ τσ!!!:tongue::tongue::tongue:

15y6xxxv0qx3picm.png

γεια σου Αννια!!!! εσύ μαρη με χαιρετησες καμια φορα???? και ειμαι και 10 χρονια μεγαλύτερη!!! (μεχρι 30 φτανω, παραπανω σταματαει το κοντερ...:-D) κανενα σεβας πια!!! τσ τσ τσ!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχα συμφωνω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...