Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μη τα γράφεις αυτά έτσι απότομα γιατί θα τα διαβάσουν οι ξενυχτισμένες και θα σε πατήσουν κάτωωωωωωω ........:tongue::tongue::tongue:

απο το στομα μου το πηρες...καλε το μητσακι αν κοιμηθει τοσες ωρες ειναι η καλυτερη μου!!! σημερα πρεπει να κοιμηθηκα 4 ωρες το πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

angie για να παρεις τα 3 επιδοματα απο το ικα θα πρεπει τα τελευταια 2 χρονια πριν την γεννα να εχεις 200 ενσημα.

λοιπον εχω την μικρη στο γυμναστηριο του winnie.αυτο το γυμναστηριο δεν το βλεπω να αντεχει για δευτερο παιδι.την αψιδα που κρεμονται τα κουκλακια την εχει κανει σχεδον ενα με το πατωμα και αν ειχε φωνη ο τιγρης θα φωναζε για την ουρα του.την εχει ξεριζωσει μιλαμε!!!!!:D

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Ούτε εμείς κοιμηθήκαμε καλά...Όπως πάντα την πήρε ο ύπνος θηλάζοντας κατά τις 11 παρά,εγώ έβλεπα "μια νύφη για το γιο μου",μη χάσω...και ξύπνησε στις 12μησι,στις 2μησι,στις 5μησι,στις 7 και τέλος στις 9μησι,οπότε και σηκωθήκαμε...Παρόλα αυτά νιώθω λιγότερη νύστα από χτες...

Τώρα είναι στην κούνια,τις αμολάει και φωνάζει "έχω"...."κλ@σει"???θέλω να της πω!!!!!

ΔΗ+ΧΡ καλά σου λέει η sofou,μην τα πετάς έτσι,κοιμόταν λέει όλη μέρα και όλη τη νύχτα.......

Εμένα ο άντρας μου θέλει σύντομα 2ο παιδάκι αλλά χωρίς δουλειά εγώ πού να πάμε?????

oCxsp2.png

Kalhmera manoulitses :)

Ki egw sto club twn xenixtusmenwn shmera..Ton exoun rhmaxei oi atimes oi muxes opote xupnhse stis 10, 11, 1, 3 kai 5..Kalo? Parolauta den me exei piasei trellh kourash akoma..

Dhmhtra ti tou dineis tou mikrou kai koimatai etsi? Pesta ola!

Inaki mh les kouventa. Ki egw meta to prwto den borouse oute na to dianoh8w gia deutero..kai twra exw ftasei na 8elw tria..

Doraki mou mikroula eisai akoma! MHpws o suzugos 8elei na kanete 3-4 gi'auto viazetai? :)

Paw pisw ston gkriniarh mou..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Καλέ μην βαράτε!!!!:D:D:DΤίποτα δεν του δίνω(αλήθεια!!:P:p)Δεν ξέρω αν είστε αυτής της άποψης:Εγώ 2 μηνών τον πήρα στο κρεβάτι μου γιατί του έφευγε συνέχει η πιπίλα και με σήκωνε κάθε 5 λεπτά.Αφού είδα&απόειδα τον πήρα μαζί μου και......θαύμα!!Ούτε πιπίλα ήθελε ούτε τίποτα!Ανοίγει τα ματάκια με βλέπει δίπλα και ξανακοιμάται.Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να κοιμάται μαζί μου....Η παιδίατρος δεν μου είπε κάτι αρνητικό

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

A edaxei Dhmhtra! Dikia mas eisai :P Ki emeis koimomastan mazi tou mexri prin apo 3 evdomades peripou. Meta arxisa siga siga na ton vazw sto krevataki tou giati 8a paei paidiko sta8mo se 1 mhna peripou gia na gurisw ki egw sth douleia kai den 8elw na tous vgalei th psuxh twn an8rwpwn. Kai x8es kai shmera pou einai xalia me th mutoula tou, pali mazi mas koimh8hke..

Ama eisaste eseis kai o mpemphs xaroumenoi, den trexei tipota :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Κι εμείς στο κρεβάτι μας την έχουμε Δήμητρά μου όμως και πάλι ξυπνάει...Οι νύχτες που έχει κοιμηθεί παραπάνω είναι:

2 νύχτες 11-6

2 νύχτες 11-5

1 νύχτα 11-4

Όλες τις άλλες ξυπνάει τουλάχιστον 2 φορές...

Δεν έχει κάτι το αρνητικό,εκτός του πώς θα τον καταφέρεις μετά να πάει στο κρεβάτι του...

oCxsp2.png

Όταν λες έχει μειωθεί τί ακριβώς εννοείς και από που το κατάλαβες ???

Δεν είναι τόσο τούμπανο όσο ήταν.

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!

Και εγώ κορίτσια θηλάζω αλλά όχι αποκλειστικά. Μείωση δεν έχω παρατηρήσει αλλά κάποια στιγμή μετά από κανά μήνα λέω να αρχίσω την διαδικασία του αποθηλασμού. Θα το σκεφτώ όμως και πάλι γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να την αποχωριστώ, ίσως στον 6ο μήνα που θα ξεκινήσουν και οι κρεμούλες να κρατήσω μόνο τους 2-3 θηλασμούς την ημέρα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Θα δούμε όμως..... όπως πάει.

Άσχετο, αύριο πηγαίνω για τέστ ΠΑΠ. Έχει κάνει καμιά σας; Και από περίοδο πώς πάτε; Όσες θηλάζουν εννοώ. Σας έχει έρθει; Εμένα ακόμα τίποτα.

Νατασούλα μου κράτα όσο μπορείς τον θηλασμό. Είναι για το καλό της μπουμπούκας σου. Όσο για το τεστ ΠΑΠ μετά τον θηλασμό, όπως και η περίοδος.

Ελενα, μηπως να αυξησεις τα υγρα που πινεις?

Υγρά πίνω, αλλά μόνο υγρά! Δεν έχω όρεξη για φαγητό και έτσι τρώω με το ζόρι μόνο μεσημεριανό. Ίσως γι'αυτό να έχει μειωθεί.

Στη μαμά του μικρού δεν έχω λόγια να πω.Ό,τι κι αν πω θα τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Εγώ δεν θα ήμουν αρκετά δυνατή για να αντέξω κάτι τέτοιο... :-(

Τεστ παπ δεν έχω κάνει ποτέ... (ντροπή μου)

Ποια μαμά του μικρού; Τι λες; Όσο για το τεστ πριν μείνεις ή έστω όταν έμεινες έγκυος, δεν σου είπε ο γιατρός σου ότι πρέπει να κάνεις;

καλημερα βρε τι γραψατε για δουλεια πηγα τι κανατε?ποια θελει δευτερο παιδακι τωρα?Μπραβο και εγω θελω τωρα οσες παντως θελουν τωρα....γιουριααααααααααααα

Κάποια βλέπει Ραδιο Αρβύλα????? Το είδατε το χθεσινο; Με την τσίχλα????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαχα μάλλον Εβίτα μου!!

Εκείνος έχει άλλα 3 αδέρφια οπότε σου λέει γιατί το παιδί μου να έχει λιγότερα????

Αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω 4 καισαρικές......

Έλεγα πως θα κάνω μέχρι 2 παιδάκια... άλλα δεν ξέρω... ίσως να πάω και για τρίτο....:rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν είπα.....

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Όταν τυχαίνει και έχουμε κόσμο που φιλοξενούμε τον βάζω στην κούνια του και όλα καλά....Δεν μου ξύπνησε καμία φορά.Doraki μου εσύ θηλάζεις και η μικρή ίσως να μην τρώει πολλά ml το βράδυ και να ξυπνάει για αυτό.Δυστυχώς εγώ δεν θήλασα και δεν ξέρω πως θα κοιμόταν ο μικρός αν θήλαζε....

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

καλημερα κοριτσια εμεις κοιμηθκαμε χτες 11,,30-7και 7,30-11,30καλο ε??δημητρα χαρουμενα μηνογενεθλια 5μηνων ο μικρος ε??ουαου..μαρακι καλη επιτυχια και σε σενα με το τζοκερ και εγω παιζω καθε φορα απο ενα δελτιο και παντα κερδιζω 2Ε..την κυριακη επιασα 1,50αλλα που θα μου παει θα μου κατσει..

:-D

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΑΣΤΡΑΨΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραααααα λοιπον επαιξα τζοκερ....αν κερδισω εχετε απο 10.000 η καθεμια σας ετσι για το γουρι!!

Χαχα!!! Και μόνο που το λες, εύχομαι να κερδίσεις και ας μη μας δώσεις!

...Doraki μου εσύ θηλάζεις και η μικρή ίσως να μην τρώει πολλά ml το βράδυ και να ξυπνάει για αυτό.Δυστυχώς εγώ δεν θήλασα και δεν ξέρω πως θα κοιμόταν ο μικρός αν θήλαζε....

Το γάλα μας είναι πιο εύπεπτο από τη σκόνη και είναι λογικό να ξυπνάνε το βράδυ για να φάνε. Άσε που μπορεί, όπως λές κι εσύ Δήμητρα, να μην πίνει πολύ επειδή το παίρνει ο ύπνος. Κι εμένα έτσι κάνει. Πίνει στις 11, μετά στις 2-3, μετά στις 5 και μετά στις 8. Αξίζει όμως η ταλαιπωρία!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...