Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κατερινακι το εχει στο αμαζον,βγαινει 123 ευρω με τα μεταφορικα.

θα κοιτάξω μηπως μπορεσω κ το βρω σε τιποτα κεντρικά μέσω τηλεφώνου κ μετα θα δω για amazon δεν έχω ξαναψωνίσει με πιστωτική κ από εξωτερικό αλλά΄πιθανότερο να καταλήξω εκει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα κοιτάξω μηπως μπορεσω κ το βρω σε τιποτα κεντρικά μέσω τηλεφώνου κ μετα θα δω για amazon δεν έχω ξαναψωνίσει με πιστωτική κ από εξωτερικό αλλά΄πιθανότερο να καταλήξω εκει!

καλα το αμαζον ειναι τελειο!!!!!δευτερα εδωσα παραγγελια,τριτη ηρθε σπιτι!!!!απο αγγλια παρακαλω!!!!

καλημερα βρε τι γραψατε για δουλεια πηγα τι κανατε?ποια θελει δευτερο παιδακι τωρα?Μπραβο και εγω θελω τωρα οσες παντως θελουν τωρα....γιουριααααααααααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

παντως κοριτσια τωρα χωρις πλακα με ενα τοσο μωρο θα ειναι λιγο ζορι μια αλλη εγκυμοσυνη αγκαλιες,στρατουλες,κλπ βεβαια εγω θα το εκανα ας ειναι και τριτο αλλα το περασα οταν ο Μιμακος ηταν 2ετων (οχι μωρο πολυ)και μου εφυγε λιγο η μαγκια με τα καροτσια και αγκαλιες για αλλαγη πανας κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κι από εμάς!!! ξυπνησε στις 4:30 και ξανακοιμηθηκε στην αγκαλια μου, μετα στις 6 παρα, τον ταισα και κοιμηθηκε κατα τις 7:30 και 8:30 ξυπνησε. σκατα υπνο εκανα, κοινως... τον ειχα στο κρεβατακι να χαζολογαει για κανενα μισαωρο και τωρα τον πηρα αγκαλια και κουρνιασε αμεσως! αντε μπας και κοιμηθη λιγο ακομα γιατι ειμαι κομματια...

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερουδια κουκλες...εχι πιαστει ο σβερκος μου της μοσχαρας και δε μπορω να στριψω καθολου λεμε..

εγώ έγραφα για στράτα μου είπε κιόλας οτι στο εξωτερικό δεν χρησιμοποιουν στρατα, εχουν αναφερθει σοβαρα ατυχήματα κ προβλήματα που δημιουργει .... εγώ πάλι σκεφτομαι να τον βαζω αργοτερα για λιγάκι ισα ισα να μάθει να στεκεται, θα δω!

αυτα τα λεει ο αμερικανικος παιδατρικος συλλογος....εκει όμως τα σπιτια ειναι όλα μεζονετες (σκαλια) και υπηρχαν πολλα ατυχηματα. Εγω χρησιμοποιησα, και θα ππαρω και του μικρου.

εγω πειραζει που δεν ξερω καν αν θα κανω δευτερο;;;!!!

Λυπαμαι αν σε απογοητευω αλλα θα κανεις....θα δεις...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!!!Ο μικρός έλιωσε στον ύπνο όλη την ημέρα χθές(αφού τον ξυπνούσα να φάει!!!)και όπως καταλαβαίνετε το βράδυ δεν ήθελε να κοιμηθεί!!!!12:30 μας πήρε και ξύπνησε 8:30.Τώρα ξανακοιμήθηκε!!!!!Το καλό ήταν οτι πρόλαβα και συμμάζεψα τον πανικό της επιστροφής μας!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημέρες!!!!!!Ο μικρός έλιωσε στον ύπνο όλη την ημέρα χθές(αφού τον ξυπνούσα να φάει!!!)και όπως καταλαβαίνετε το βράδυ δεν ήθελε να κοιμηθεί!!!!12:30 μας πήρε και ξύπνησε 8:30.Τώρα ξανακοιμήθηκε!!!!!Το καλό ήταν οτι πρόλαβα και συμμάζεψα τον πανικό της επιστροφής μας!!!!

Μη τα γράφεις αυτά έτσι απότομα γιατί θα τα διαβάσουν οι ξενυχτισμένες και θα σε πατήσουν κάτωωωωωωω ........:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...