Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε ΛΥΣΣΑΡΕΣ!!!! 11 σελίδες σε μία μέρα????? 11????

Τί να πρωτοσχολιάσω.. Αυτό με τη Φιλίτσα και τη Νίνα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Λοιπόν πυροτεχνήματα δεν έπεσαν γιατί ήπιαμε κρασάκι να μας έρθει η όρεξη και μας ήρθε ο ύπνος ο βαρύς!!!!!

Βάπτιση και ασορτι ρούχα μάνας-παιδιού: Με συγχωρείτε αλλά εμένα μου αρέσει και μάλιστα το βρίσκω πολύ γλυκό...δεν μιλάμε για μάρκες, φραμπαλάδες και πέπουλα, αλλά ίδιο στυλ, χρώμα ή και φόρεμα (απλό πάντα) αν είναι μάνα-κόρη μου αρέσει πολύ!!! Γιατί το κατηγορείτε??? Έτσι κι αλλιώς δεν θα στολιστεί η μάνα???? Άβαφτη με τζην θα είναι??? Η λάμψη του παιδιού έτσι κι αλλιώς δεν "κλέβεται"!!!

Θρησκεία: Συμφωνώ απόλυτα με Μαρίνα! Κι ας αφήνει κλούβια αυγά στην κουζίνα!!!!

Χαμομήλι: εξακολουθώ και δίνω κάθε βράδυ μες στο γάλα και ήδη χ3ζουμε μέρα παρά μέρα, αν το κόψω τι θα γίνει???

inaki πήρε μπρος η μπουμπού με το βάρος!!!! Τώρα με τις μύξες, τί άλλο ν κάνεις??? υγρασία τσέκαρες????

Ελινα κορίτσι μου καλή δύναμη!!! Μπουνίτσα δώσε κουράγιο στην μανούλα που σε υπεραγαπά!!!!! Και το ντεπόν υποτίθεται μπορείς να το δίνεις κάθε 6 ώρες...λες να πειράξει που έδωσες 2 φορές σε 2 μέρες? Δεν νομίζω! όσο για τον μπουνίτσα...είναι ολόκληρος άντρακλας...κι εγώ νομίζω ώρες-ώρες ότι τα καθισματάκια είναι φτιαγμένα για λεπτεπίλεπτες δεσποινιδούλες!!! ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ????

φαε κοκκινιστο πιλαφι και μετα κανε το σταυρο σου μη γινει το κωλομερι σου σαν πλατεια :tongue::tongue::tongue::tongue:

...ετσι συνδυαζονται!

ΘΕΑ!!!!!

Auto to na phdame apo 8ema se 8ema einai to megaaalo mas talento..Kai twra pou egrapsa "phdame" skefthka ti Famoula kai elpizw na to glentaei opws prepei, mera pou'nai ;)
θα παρει φωτια το κορδελιο θα ξεελατηριασει τους σουμιεδες
Της μπουμπούκας το πήδημα !;)

Χαχαχα!!! Παλιοκόριτσα!!!!

καλημέρες!

χθες με τα απειρα quote μου, ξεχασα να πω χρονια πολλά στην angie και στη φαμούλα! ε, δεν πειραζει, τα λεω σημερα που ειναι 23 ετων και 1 ημερας!!! :)

Σου έχω πει πόσο σε αγαπώ?????

sofaki μπράβο για την οδήγηση!! τα γυαλάκια της μπέμπας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!

Άννια μου το θέμα με τους αναίσθητους συγγενείς μήπως μπορεί να στο λύσει ο άντρας σου????

Νατασούλα μου νόμιζα ότι δεν νευριάζεςι ποτέ στη ζωή σου!!! Κι όμως!!! Μήπως πονάνε τα δόντια της μπεμπούλας και θέλει να δαγκώνει κάτι σκληρό???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να χαρώ εγώ σεξουλιάρεσ μανούλες(αναφέρομαι σε εκείνες που θέλουν να κάνουν μωράκια τώρα).Σας βγάζω τα καπέλα κορίτσια , εγώ μετα απο 2-3 χρόνια έχω σκοπό να κάνω και αλλο μπεμπε ακόμα πονάει η σπονδυλική μου στήλη απο την επισκληριδιο. Fam[/b τι τους ήθελες τους ρομαντισμούς και τα κρασιά έπρεπε να πας κατευθείαν στο ψητό.

εγω θα κοιταξω τα ενσημα μου,αν συμπληρωνω 200 βαζω μπρος για παιδι!!!!:D:D:D:D:D

βεβαια δεν εχω καποιον να κραταει 2 παιδια για να παω μετα για δουλεια αλλα το βλεπω απλα σαν λεπτομερεια:D!

Να χαρώ εγώ σεξουλιάρεσ μανούλες(αναφέρομαι σε εκείνες που θέλουν να κάνουν μωράκια τώρα).Σας βγάζω τα καπέλα κορίτσια , εγώ μετα απο 2-3 χρόνια έχω σκοπό να κάνω και αλλο μπεμπε ακόμα πονάει η σπονδυλική μου στήλη απο την επισκληριδιο. Fam[/b τι τους ήθελες τους ρομαντισμούς και τα κρασιά έπρεπε να πας κατευθείαν στο ψητό.
εγω παντως ανηκω στις μη σεξουλιαρες δεν θελω αλλο παδι τουλαχιστον για την επομενη 5ετια :D:D

και εγώ μάλλον στις μη σεξουλιάρες ανήκω πρώτα θα περάσει καμιά 5 ετία να στείλω τον μικρό σε κανα βρεφικό σταθμό, να βρω και καμιά δουλίτσα που δεν πρόλαβα η δόλια και μετά βουρ! αν και ήδη μου έλειψε η περίοδος της εγκυμοσύνης.... κορίτσια μάζεψα χθες τα ρουχαλάκια που του είναι μικρά σε μια βαλιτσούλα και πήρα στα χερια μου τα πρώτα πρώτα πυ φορούσε και μυριζε το αποριπαντικό και μου θύμισε τις πρώτες του μέρες δεν σταματισα να κλαίω, μεγάλωσε το παιδάκι μου....

υπάρχει τρόπος να φυλάξω το άρωμα από τα ρούχα???:confused:

βασικά έκανα κ άλλα quote και δεν μου τα έβγαλε δεν θυμάμαι τώρα τι ήταν !!!

πριν λίγο γυρίσαμε από παιδίατρο 7220 βάρος 65.5 υψος 42.5 η χοντροκεφάλα μας! είπε οτι είμαστε φυσιολογικοί απλά έχουμε λιγα μαγουλάκια οχι που μου έλεγαν τι το ταιζω το παιδί θα σκάσει!!! η γκρίνια που έχει είναι όντως λόγω δοντιών μας έδωσε ένα ομοιοπαθητικό πάλι, νεράκι θα δώσω με τις στερεες τροφές οι οποιες θα αρχίσουν αφού κλείσουμε τον 6ο, για περπατούρα μας είπε να μην τον βάλω καθόλου αλλά μου φαίνεται αλλόκοτο να μην μπεί το παιδί σε στρατα!

και κάτι άλλο που θα βρω το jumperoo??? έφαγα τον τόπο αλλά πουθενά!!!

Διαφημίσεις

ααααααααααα thanks σοφακι..να σε ρωτησω βρε ψαχνει η κουμπαρα μου γαλα φρισολακ απο εξω μπας και το παρει φθηνοτερα μηπως εχει παρει το ματι σου κανενα σαιτ?

:-D

Όσο για τις επαφές, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όλα είναι όπως και πριν..... ακόμα και το πάθος!!!!!!! Αλήθεια μετά από πόσο καιρό εμείς οι μανούλες της καισαρικής μπορούμε να ξαναμείνουμε έγκυες; Γιατί να μην σας πώ ψέματα, το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά!!!!!!!!!

μετα απο χρονο μου ειχε πει εμενα. Αυτο ειναι συμβουλη, απο εκει και περα σεν υπαρχει κατι απαγορευτικο

Γιατί το κατηγορείτε??? Έτσι κι αλλιώς δεν θα στολιστεί η μάνα???? Άβαφτη με τζην θα είναι??? Η λάμψη του παιδιού έτσι κι αλλιώς δεν "κλέβεται"!!!

??

αντε επιτελους..γιατι αισθανθηκα προς στιγμη πολυ ματαιοδοξη...

Fam[/b τι τους ήθελες τους ρομαντισμούς και τα κρασιά έπρεπε να πας κατευθείαν στο ψητό.

πες τα ρε κοριτσακι...

εγω παντως ανηκω στις μη σεξουλιαρες δεν θελω αλλο παδι τουλαχιστον για την επομενη 5ετια :D:D

εγω ΔΕΝ θελω αλλο παιδι

πριν λίγο γυρίσαμε από παιδίατρο 7220 βάρος 65.5 υψος 42.5 η χοντροκεφάλα μας! είπε οτι είμαστε φυσιολογικοί απλά έχουμε λιγα μαγουλάκια οχι που μου έλεγαν τι το ταιζω το παιδί θα σκάσει!!! η γκρίνια που έχει είναι όντως λόγω δοντιών μας έδωσε ένα ομοιοπαθητικό πάλι, νεράκι θα δώσω με τις στερεες τροφές οι οποιες θα αρχίσουν αφού κλείσουμε τον 6ο, για περπατούρα μας είπε να μην τον βάλω καθόλου αλλά μου φαίνεται αλλόκοτο να μην μπεί το παιδί σε στρατα!

!

Ο κοσμος παντα θα σου λεει κατι...θα στο βγαζον κοντο, χοντρο, αδυνατο, ψηλολιγνο....μη δινεις σημασια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Tsa! Ti ginetai? Exadlh8hkate apo to prwi kai den grafei kamia?

FAM, pote den einai arga! Orma kai mh kolwneis! Ama kaneis thn arxh den 8a kratieste meta..Emeis exoume lissaxei..Les kai eimaste 20xrona pali..

Yasemoula, polu xairomai pou doulepse to kolpo me th boubouka sou! Idia muala me ton diko mou exei. Padws deuterh fora dokimasa shmera me ton idio tropo kai hpie 50ml mia xaroula!

Den 8umamai poios egrafe gia strata alla ola sxetika einai. Alloi goneis tis xrhsimopoioun kai alloi oxi. Exei to amazon jumberoo padws gurw sta 68 dollaria.

Ti alla? A! Kodepsa na kapsw to spiti koritsia..Evgala exw ton Oresth na pame na kanei podhlato kai afhsa to mosxaraki sth fwtia. Eutuxws htan polu xamhlh h fwtia kai kourasthke kai o mikros grhgora giati 8a eixame dramata. Exw xazepsei edelws. Telika to mosxaraki egine loukoumi kai den phre xabari o babas mas..

Ki egw 8elw ki allo paidaki! Alla prepei na doume ta oikonomika mas opote 8a perimenw 2 xronakia, elpizontas na eimaste kala mexri tote kai na to prospa8hsoume. Thelw na ta xanazhsw ola..Eimai mazoxa, edaxei :)

Makia polla koukles kai kalo sas vradu (an den xanabw)!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

α πα πα πα!!!!!!δεν ξερεις το jumperoo????????

http://www.thefisherpricejumperoo.co.uk/

κοιτα στα mothercare,ο καταλογος τους το εχει.

θα μπώ να το δω αν κ πήγα στα mothercare κ δεν το ήξεραν

Tsa! Ti ginetai? Exadlh8hkate apo to prwi kai den grafei kamia?

FAM, pote den einai arga! Orma kai mh kolwneis! Ama kaneis thn arxh den 8a kratieste meta..Emeis exoume lissaxei..Les kai eimaste 20xrona pali..

Yasemoula, polu xairomai pou doulepse to kolpo me th boubouka sou! Idia muala me ton diko mou exei. Padws deuterh fora dokimasa shmera me ton idio tropo kai hpie 50ml mia xaroula!

Den 8umamai poios egrafe gia strata alla ola sxetika einai. Alloi goneis tis xrhsimopoioun kai alloi oxi. Exei to amazon jumberoo padws gurw sta 68 dollaria.

Ti alla? A! Kodepsa na kapsw to spiti koritsia..Evgala exw ton Oresth na pame na kanei podhlato kai afhsa to mosxaraki sth fwtia. Eutuxws htan polu xamhlh h fwtia kai kourasthke kai o mikros grhgora giati 8a eixame dramata. Exw xazepsei edelws. Telika to mosxaraki egine loukoumi kai den phre xabari o babas mas..

Ki egw 8elw ki allo paidaki! Alla prepei na doume ta oikonomika mas opote 8a perimenw 2 xronakia, elpizontas na eimaste kala mexri tote kai na to prospa8hsoume. Thelw na ta xanazhsw ola..Eimai mazoxa, edaxei :)

Makia polla koukles kai kalo sas vradu (an den xanabw)!

εγώ έγραφα για στράτα μου είπε κιόλας οτι στο εξωτερικό δεν χρησιμοποιουν στρατα, εχουν αναφερθει σοβαρα ατυχήματα κ προβλήματα που δημιουργει .... εγώ πάλι σκεφτομαι να τον βαζω αργοτερα για λιγάκι ισα ισα να μάθει να στεκεται, θα δω!

α! κ σχετικά με την πορτοκαλόπιτα τελεια! αλλά δεν τη σιρόπιασα μας αρεσε κ έτσι κ αφου άρεσε κ στον συζυγο που δεν τρωει καθόλου γλυκά σουπερ! αν κ στα σημεια που δεν ειχε μουσκεψει πολύ το φυλλο μου άρεσε πιο πολύ μάλλον την επόμενη φορά θα βάλω λιγότερη κρεμα!

καλα κρασια τους ειπες κατερινακι???????απο το καταστημα τους πηρα τον καταλογο και το ειχε μεσα,αν θυμαμαι καλα 111 ευρω.μια κοπελα απο το φορουμ το πηρε απο εκει,δεν το ειχαν και της το εκαναν παραγγελια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...