Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επισης θελω κι εγω γυαλια!!!! που μπορουμε να βρουμε βρε κοριτσια;;

http://mybabycenter.gr/index.php?target=manufacturers&manufacturer_id=33

νομιζω εσυ ειχες βαλει ενα λινκ από αυτο το site

ουτε εγω εχω ακομα περιοδο... μακρια! μακρια!!

Ελενα, μηπως να αυξησεις τα υγρα που πινεις?

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω κοριτσακια θηλαζω και θελω να το συνεχισω εως το χρονο εαν μπορεσω τουλαχιστον.ειδικα κιολας που ο μικρος εχει αλλεργια το μητρικο γαλα ειναι οτι καλυτερο μπορω να του προσφερω αυτη τη στιγμη.απο περιοδο δεν εχω μαλλον επειδη θηλαζω ασταματητα πρωι βραδυ:?.

Επισης εχω ακομη προβλημα στην επαφη ποναω παρα πολυ και δεν μπορω καθολου οποτε το χουμε αφησει.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

Στη μαμά του μικρού δεν έχω λόγια να πω.Ό,τι κι αν πω θα τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Εγώ δεν θα ήμουν αρκετά δυνατή για να αντέξω κάτι τέτοιο... :-(

Μου ήρθε κάτι σαν περίοδος πριν λίγες μέρες, αλλά θύμιζε πιο πολύ λόχεια...

Τεστ παπ δεν έχω κάνει ποτέ... (ντροπή μου)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

http://mybabycenter.gr/index.php?target=manufacturers&manufacturer_id=33

νομιζω εσυ ειχες βαλει ενα λινκ από αυτο το site

ουτε εγω εχω ακομα περιοδο... μακρια! μακρια!!

Ελενα, μηπως να αυξησεις τα υγρα που πινεις?

ΛΕΕΙ Κατάλληλα για ηλικίες 2-4 ετών.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τί να σας πώ, ο γιατρός μου είπε να κάνω το τεστ ΠΑΠ 3 μήνες μετά τον τοκετό. Τώρα το τί θα δείξει, άγνωστο.......

Doraki και εγώ θα ξεκινήσω κάποια στιγμή δίαιτα γιατί δεν πάει άλλο. Έχω πάνω μου 12 κιλά επιπλέον και είναι ενοχλητικά. Και από ότι φαίνεται δεν προλαβαίνω να τα χάσω ως τον Ιούνιο που θα κάνουμε την βάφτιση. Το καλό βέβαια είναι ότι άρχισαν να κλείνουν τα κόκκαλα της λεκάνης μου και έχουν αρχίσει να μου κάνουν τα αγαπημένα τζην μου (επιτέλους!!!!!!!!).

Όσο για τις επαφές, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όλα είναι όπως και πριν..... ακόμα και το πάθος!!!!!!! Αλήθεια μετά από πόσο καιρό εμείς οι μανούλες της καισαρικής μπορούμε να ξαναμείνουμε έγκυες; Γιατί να μην σας πώ ψέματα, το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Νατασούλα εμένα ο γιατρός μου είπε μετά το χρόνο,αλλά ο σύζυγος ήδη το συζητάει...Δεν είμαι για τέτοια όμως,ακόμα δεν βγήκε από το αυγό της η μικρή να κάνουμε και 2ο...Είναι και τα κιλά που θέλω να χάσω...Που ΠΡΕΠΕΙ να χάσω..

oCxsp2.png

Εμένα μου είχε πει ότι μπορώ να μείνω και αμέσως εάν θέλω. Αλλά ότι είναι καλύτερα να αφήσω νε περάσουν κάποιοι μήνες. Δεν είμαι σίγουρη εάν μου είχε πει 3 ή 6... Όχι περισσότερους πάντως.. Δεν είχα δώσει πολύ σημασία γατί σκόπευα να αφήσω κάνα χρόνο να περάσει έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν με ενδιέφερε το θέμα. Επίσης θυμάμαι ότι είπε πως δεν είναι τα πράγματα όπως παλιά και ότι μπορούμε να κάνουμε όσα παιδιά θέλουμε.

Το πρώτο το είχα κάνει με καισαρική λόγω ισχιακής προβολής και το δεύτερο πάλι με καισαρική επειδή είχα κάνει την πρώτη. Μου είπε ότι υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι αν πήγαινα με φυσιολογικό (ρήξη μήτρας κτλ).

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εμένα μου είχε πει ότι μπορώ να μείνω και αμέσως εάν θέλω. Αλλά ότι είναι καλύτερα να αφήσω νε περάσουν κάποιοι μήνες. Δεν είμαι σίγουρη εάν μου είχε πει 3 ή 6... Όχι περισσότερους πάντως.. Δεν είχα δώσει πολύ σημασία γατί σκόπευα να αφήσω κάνα χρόνο να περάσει έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν με ενδιέφερε το θέμα. Επίσης θυμάμαι ότι είπε πως δεν είναι τα πράγματα όπως παλιά και ότι μπορούμε να κάνουμε όσα παιδιά θέλουμε.

Το πρώτο το είχα κάνει με καισαρική λόγω ισχιακής προβολής και το δεύτερο πάλι με καισαρική επειδή είχα κάνει την πρώτη. Μου είπε ότι υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι αν πήγαινα με φυσιολογικό (ρήξη μήτρας κτλ).

Πάντως και εγώ θα ήθελα να γεννήσω το δεύτερο με φυσιολογικό τοκετό αλλά δεν το βλέπω τελικά. Οι γιατροί δύσκολα το δέχονται, φοβούνται όπως λές για επιπλοκές.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Γεια σου ρε inaki!!! δεν την ειδα καθολου τη λιστα!!! οπότε μπορούμε να τα παρουμε και νωρίτερα!!! :)

ο δικός μου γιατρός μου είπε τουλάχιστον 6 μήνες μετά. μου είπε και το λόγο, αλλά δεν τον θυμάμαι!!! εγώ λέω όταν χρονίσει ο μικρός να βάλουμε μπρος για να συνεχίσω την αδεια. θα πάρω επ' απειλούμενη και θα μείνω σπίτι. δε θελω να ζορίσω πολύ την πεθερά μου με τον μικρό και δεν ξερω αν θελω να παρουμε γυναικα να τον προσεχει...

15y6xxxv0qx3picm.png

Νατασούλα εμένα ο γιατρός μου είπε μετά το χρόνο,αλλά ο σύζυγος ήδη το συζητάει...Δεν είμαι για τέτοια όμως,ακόμα δεν βγήκε από το αυγό της η μικρή να κάνουμε και 2ο...Είναι και τα κιλά που θέλω να χάσω...Που ΠΡΕΠΕΙ να χάσω..

Ναι δεν λές τίποτα, αυτά τα κιλά μας έχουν στοιχειώσει εντελώς. Εννοείται πώς και εγώ δεν ξεκινάω καινούργια εγκυμοσύνη με τα επιπλέον κιλά. Μόλις τα χάσω τότε θα ξαναμπώ σε αυτήν την διαδικασία. Αλλά επειδή ξέρω τον εαυτό μου, σου λέω ότι για να έρθω στα κανονικά μου είναι μια υπόθεση 2-3 μηνών. Οπότε τίποτα δεν αποκλείεται μετά το καλοκαίρι......

eH1op2.png

LMcjp2.png

ρε κοριτσια να σας θεσω το ερωτημα μου??στην πολυκατοικια που μενω ολοι ειναι συγγνεις του αντρα μου απο την μανα του θειες ξαδερφια κλπ..απο κατω μενει μια θεια του η οποια εχει 3παιδια 2αγορια 24και20χρονων και ενα κοριτσι 16.δεν εχω προβλημα μ κανεναν τα παμε μια χαρα αλλα ξερετε τι εχω παθει??τα δωματιαμας ειναι πανω κατω ακριβως το παιδικο ειναι πανω απο το δικο τους και η κρεβατοκαμαρα μας πανω απο την δικη τους..ε αυτη η γυναικα η ειναι κουφη η δεν εξηγειτε αλλιως..εχουν την τηλ μεσα στο δωματιο και βλεπει με την ενταση τερμα εως και της 3το πρωι η και το μεσημερι..ο γιος της βαζει τα τραγουδια τερμα λες και ειναι κανενα 15χρονο σε σημειο να τρανταζει η πολυκατοικια..της εχω μιλησει απειρες φορες τουλαχιστονγια την τηλεοραση να την εχει πιο χαμηλα αλλα με εχει αγνοησει συστηματικα...τωρα ειμαι στα προθυρα να κατεβω και να τους βρισω γιατι εδω και 2,5χρονια νιωθω οτι μενω πανω απο καφετερια...τουλαχιστον να χαμηλωσει την μουσικη και να καταλαβει επιτελους οτι εχω 2μωρα..

:-D

Βρε κορίτσια με έχει εκνευρίσει τόσο πολύ η μικρούλα μου αυτήν την ώρα.... άλλο πράγμα σας λέω. Νυστάζει και την έχω βάλει στην κούνια της για να κοιμηθεί και τί κάνει; Φτύνει την πιπίλα της και πιπιλάει τον αντίχειρά της. Της έβαλα την πιπίλα αμέτρητες φορές αλλά εκεί, μια γκρίνια άλλο πράγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...