Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τωρα εμενα θα με δειρετε αλλα τρωω ενα σουφλε σοκολατα ζεστο ζεστο που το πηραμε εχθες απο τη Δεσποινα και μπαινει στο μικροκυματων...Ετσι για να παω με ενεργεια να καθαρισω το μπανιο...:tongue:

Θελω να γινεις 120 κιλα να μην τα χασεις ποτε και να μεινεις εγκυος καπακι και να παρεις 120 κιλα ακομα ουτε αυτα να τα χασεις αντε γιατι εισαι κουραστικη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το εχω ξανακουσει αυτο και ομολογω οτι δεν ειχα ρωτησει σε εμενα κακο δεν εκανε οσο αφορα τα εσωτερικα οργανα θεωρητικα ιδιαιτερως μετα απο καισαρικη επανερχονται μολις πας 1 φορα τουαλετα δεν ξερω κιολας επιμενω ομως πως και εγω και οι νυφες μου και η μαμα μου και κανα 2 φιλες μου δεν αντιμετωισαμε θέμα ισα ισα

Και εγώ καισαρική είχα κάνει. Όχι καλέ, δεν επανέρχονται έτσι εύκολα. Χρειάζεται αρκετός χρόνος... μήνες...

Όπως και να'χει ρωτήστε τον γιατρό σας. Πάντως εγώ δεν έβαλα τίποτα και επανήλθα πλήρως (εμφανισιακά εννοώ) μετά από 4-5 μήνες. Πιο πριν απλώς είχα λίγη κοιλίτσα, όπως θα είχα μετά από κατακράτηση. Βέβαια όταν βγήκα από το μαιευτήριο και για κανα μήνα, φαινόταν ότι ήμουν λεχώνα. Και δεν έκανα και καθόλου γυμναστική, αν και θα έπρεπε...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Και εγώ καισαρική είχα κάνει. Όχι καλέ, δεν επανέρχονται έτσι εύκολα. Χρειάζεται αρκετός χρόνος... μήνες...

Όπως και να'χει ρωτήστε τον γιατρό σας. Πάντως εγώ δεν έβαλα τίποτα και επανήλθα πλήρως (εμφανισιακά εννοώ) μετά από 4-5 μήνες. Πιο πριν απλώς είχα λίγη κοιλίτσα, όπως θα είχα μετά από κατακράτηση. Βέβαια όταν βγήκα από το μαιευτήριο και για κανα μήνα, φαινόταν ότι ήμουν λεχώνα. Και δεν έκανα και καθόλου γυμναστική, αν και θα έπρεπε...

Πολύ ενθαρρυντικά τα λογάκια σου!!!!!:D:D:D

Αλήθεια κορίτσια να ρωτήσω κάτι χαζούλι....Εφόσον πρόκειται για προγραμματισμένη καισαρική, προηγείται κανονικά ξύρισμα και κλύσμα?????

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Koritsia mh me mishsete alla thn prohgoumenh fora vghka apo to nosokomeio me to kanoniko mou tzin. Eixa mia elafria koilitsa alla oxi xeiroterh apo auth pou eixa prin meinw egguos. Padws tis 2 prwtes meres meta th genna eixa kuriolektika ena pladaro pragma anti gia koilia. Eixa edupwsiastei, to 8umamai :) Gumnastikh arxisa kana 6mhno argotera kai to kalokairi me 8hlasmo klp hmoun mia xara, sta pio stilata mou. Laxeio einai ki auto opws kai ola t'alla!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Koritsia mh me mishsete alla thn prohgoumenh fora vghka apo to nosokomeio me to kanoniko mou tzin. Eixa mia elafria koilitsa alla oxi xeiroterh apo auth pou eixa prin meinw egguos. Padws tis 2 prwtes meres meta th genna eixa kuriolektika ena pladaro pragma anti gia koilia. Eixa edupwsiastei, to 8umamai :) Gumnastikh arxisa kana 6mhno argotera kai to kalokairi me 8hlasmo klp hmoun mia xara, sta pio stilata mou. Laxeio einai ki auto opws kai ola t'alla!

Έλα γρήγορα Ελλάδα να σε τσιμπήσω!!!!!

Διαφημίσεις

ΦΑΜούλα μου, σήμερα έχω ραντεβού στο γιατρό να δω το γιο μου!!! Οπότε θα τον ρωτήσω και για τη φαγούρα. Πάντως, γενικά είμαι αισιόδοξη και δεν πάει το μυαλό μου στο κακό. Όλα καλά!!! Θα ρωτήσω και για λαστέξ...

15y6xxxv0qx3picm.png

Δεν σας περνω στο λαιμο μου ρωτηστε τον γιατρο οπως λεει και λουσυ αλλα εγω θα βάλω ακομα και αν μου πει οχι

Γιατί καλέ; Τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα έχει το λαστέξ;;;:confused: Εννοώ την ώρα που το φοράς, σίγουρα θα φαίνεται "μαζεμένη" η κολιά. Όταν το βγάζεις όμως? Δεν νομίζω ότι θα την αναγκάσει να μπει μέσα γρηγορότερα. Αυτό εξαρτάται από το δέρμα σου, το πόσα κιλά πήρες κτλ. Δηλαδή αν έχει λίπος η κοιλιά θα κάψει το λίπος το λαστέξ???

Διαφημίσεις

λουσυΟπτικα με κανει να αισθάνομαι καλύτερα δεν ξερω αν βοηθαει τοσο το ειπα και πριν και στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 30 κιλα σιγουρα ειναι θεμα δερματος αλλα απο την στιγμη που δν μου εκανε κακο ποιος ο λογος να μην το ξαναχρησιμοποιησω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

λουσυΟπτικα με κανει να αισθάνομαι καλύτερα δεν ξερω αν βοηθαει τοσο το ειπα και πριν και στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 30 κιλα σιγουρα ειναι θεμα δερματος αλλα απο την στιγμη που δν μου εκανε κακο ποιος ο λογος να μην το ξαναχρησιμοποιησω?

Μιλάω για την περίπτωση που ο γιατρός σου πει ότι βλάπτει και δεν κάνει να βάλεις. Γιατί είπες ότι ακόμα και όχι να σου πει, εσύ θα βάλεις.

Αν σου πει ότι δεν βλάπτει ή ότι είναι αδιάφορο, φυσικά και να βάλεις αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα.

Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να πιέσω τον εαυτό μου να κάνει λίγη γυμναστική αυτή τη φορά. Την πρώτη φορά τελικά τα φόρτωσα στον κόκορα και είμαι τυχερή που ξαναμπήκε μέσα η κοιλιά. Δεν ξέρω αν θα είμαι το ίδιο τυχερή τώρα που είναι η δεύτερη φορά...:D

Θελω να γινεις 120 κιλα να μην τα χασεις ποτε και να μεινεις εγκυος καπακι και να παρεις 120 κιλα ακομα ουτε αυτα να τα χασεις αντε γιατι εισαι κουραστικη

Χαχαχαχα!!!12 κιλα εχω παρει η καημενη!Αλλα ειμαι ψηλη και δε μου φαινονται!!!:tongue::tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Δείτε και αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21383&highlight=%EB%E1%F3%F4%DD%EE από το parents. Διάφορες γνώμες για όλα τα γούστα!!!!

Για μια ακόμα φορά, οι απόψεις (ακόμα και αυτές των γιατρών) διίστανται...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...